• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

iki günlük kahve akıntıdan sonra bugün benim kırmızılarrr geldi ama 2 gündür sol böbreğim ağrıyormuş gibi batmalar oluyordu meğerse yumurtalığımmış şimdi anladım adet olunca çoookk rahatladım bakalım kaç gün sürecek adetim adet bitince çalışma yaparmıyım yoksa beklermiyim bilemiyorum hayırlısı allahtan :3:

iki günlük kahve akıntıdan sonra bugün benim kırmızılarrr geldi ama 2 gündür sol böbreğim ağrıyormuş gibi batmalar oluyordu meğerse yumurtalığımmış şimdi anladım adet olunca çoookk rahatladım bakalım kaç gün sürecek adetim adet bitince çalışma yaparmıyım yoksa beklermiyim bilemiyorum hayırlısı allahtan :3:

Hemen calismalara basla hemen hic ara verme 8.gun ben eger kirmizi kart yersem ole yapicam

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Hemen calismalara basla hemen hic ara verme 8.gun ben eger kirmizi kart yersem ole yapicam

aslında elifçim bende istiyorum ama dr bana 3 adet geçir demişti bu 2. adetim kuzum benim kocişş çok inatçı bu konuda hayırlısı allahtan inş sen kırmızıları görmezsin ve hamiş kalırsın :)

aslında elifçim bende istiyorum ama dr bana 3 adet geçir demişti bu 2. adetim kuzum benim kocişş çok inatçı bu konuda hayırlısı allahtan inş sen kırmızıları görmezsin ve hamiş kalırsın :)

Benimkide oyle ama yapacak bisey yok onlarin inadini gecirelim bu ay olmazsa kafaya koydum walla adetin 3.gunude doktora gidicem onun takibinde hamile kalmayi planliycam ama 8.gundende calismalari surdurucem bu kez stresimde olmuycak ins bebisime kavusucam :)

kızlar naber nasılsınız mayıs ayindaki kader arkadaşlarım belli olmuş artık allahtan hayirlisini diliyoruz nasipte ne varsa o olur uzulmeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offf catliycam artik gidip test yaptirasim var

varsa kanda bı haftada bıle bellı oluo bnce hıc strese grme adet olmassan gdersın bnde ole yapcm olmadım ama hala beklıom hayal kırıklıgı yasamak ıstemıo m ama sen bılırsın

Canim bnim hayirlisi olsun sakin uzulme tamam mi herseyin hayirlisi canim hep oyle.istioruz hayirlisi neyse oolsun tatlim

Ben adet oldum :14::14::43::43::43::43:gule gule bebegim insallah siz hamile kalirsiniz

Benimkide oyle ama yapacak bisey yok onlarin inadini gecirelim bu ay olmazsa kafaya koydum walla adetin 3.gunude doktora gidicem onun takibinde hamile kalmayi planliycam ama 8.gundende calismalari surdurucem bu kez stresimde olmuycak ins bebisime kavusucam :)

kıslar bnm gunum bugun ama suan hala olmadım napım sızce

kızlar ??? nerelerdesiniz ne var ne yok ???

bakalım canımcım sağlıkla gelsinde kuzum ne zaman gelirse gelsin tabi elifçim dr a görün ne olur ne olmaz hakkında hayırlısı olsun :)

kızlar ??? nerelerdesiniz ne var ne yok ???

Ayy eve yeni geldim stres atalim arayi yumusatalim diye benim koca yemege goturdu bayagi konustuk ben biraz sinirlendim tatliyida yeyince yumusadim icimde ne varsa kustum walla reglinin gelmesini bekliyorum olacak gibiyim hadi hayirlisi bkalim

bakalım canımcım sağlıkla gelsinde kuzum ne zaman gelirse gelsin tabi elifçim dr a görün ne olur ne olmaz hakkında hayırlısı olsun :)

Aminn insallah tabi hayirlisi ya saglikli evlatlarimiz olsunda varsin bir iki ay gec olsun artik alistiriyorum kendimi adet olacakmisim gibi hissetmeye basladigimdan beri mayis plani cikaricam :)

Aminn insallah tabi hayirlisi ya saglikli evlatlarimiz olsunda varsin bir iki ay gec olsun artik alistiriyorum kendimi adet olacakmisim gibi hissetmeye basladigimdan beri mayis plani cikaricam :)

canım belirtiler oluyor elbette ama gerçekten adetle hemen hemen aynı bu arada kaç günün kaldı canım????

Back
X