• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Yani dün veya bugün gelmesi lazimdi bide catlatma ignesi oldum 17 gün bugun dün doktordaydim test yaptim négatif ciktigini söyledim normal erken bugun dedi bugun kan testi verdi ama sali günu yapmam için kasîlarim agriyor dédim hamilelîk te olabilir o deilse kisttir dedi onun için Beklemem lazim adet olmazsam ve kandada negatif cikarsà ultrason da kiste bakacak .....

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

anladım canım ayyy inş hamişsindir kuzum kan sonucunu bizede bildir inş tutunmuştur kzucuğun sana :emir_bebek:

0.1çıktı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diger topiklerde gec dollenmeyle yukselenler cok var belki sanada burcuyada ole olur yukselir hamis olursunuz insllah regli olmadan yapmayin diolar

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ay insallahhh canim kasiklarimm cok agrio kac gündür ara ara ondan haric bisi yok

Benimde kasiklarim agrio canim yaa bnde 9 nisnda catlatma ignesi oldum beklioruz bakalimm hayirlisi neyse o olsun

Evettt pir pirlaa tabii kirmizlari gorene kadar pes etmek yok umut kesmek yok tatlimmmm az kaldi dayancazz napalimmm bitanemm

Yani dayanmak zorundayizzz off off :)

Diger topiklerde gec dollenmeyle yukselenler cok var belki sanada burcuyada ole olur yukselir hamis olursunuz insllah regli olmadan yapmayin diolar

canım benim umudum yok ama nasip ışte bakarsın olur aday belirtileri var artık bende

Benimde kasiklarim agrio canim yaa bnde 9 nisnda catlatma ignesi oldum beklioruz bakalimm hayirlisi neyse o olsun

Hayirlisi cnm Ben 2 nisanda oldum 3-4 gündur agriyor hep adetim gelcek saniyorum bisi yok onun agrisi zaten bukadar uzun surmez

herkez bana ya senin adetlerin düzenli hemen olur falan diyo ben kimseye istiyorum demiyorumda şimdilik 5 aydır negAtif artık korktum bu Ay doktora gitcem hormonlarima baktircam

evet canım söleme sakın sonra bazı cahiller gözünün içine baka baka sorarlar niye kendini boş yere strese sokacaksın ki olunca sölersin sonra

Biri burcu mu dedi 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ben dedim nolmusstaaaa diorumki bazilarinin degerleri 6 gun oncesinde 0.0 cikmis adet gunu gecmis 2.gun gitmis yuksek cikmis hamismis :) merveyede onu dedim umudu kaybetme die

canım benim umudum yok ama nasip ışte bakarsın olur aday belirtileri var artık bende

Bende senin gibiyim kuzum kasiklarim ve goguslerim agiriyo bayagi patladim patliycam ama bunlar hamilelik belirtiside olabiliomus orasida ayri bi konu :):)

Evet ben dedim nolmusstaaaa diorumki bazilarinin degerleri 6 gun oncesinde 0.0 cikmis adet gunu gecmis 2.gun gitmis yuksek cikmis hamismis :) merveyede onu dedim umudu kaybetme die

Çok hissedyrm inşallah yanılmıyorumdur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X