• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

İnşallah hamişizdir 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende senin gibiyim kuzum kasiklarim ve goguslerim agiriyo bayagi patladim patliycam ama bunlar hamilelik belirtiside olabiliomus orasida ayri bi konu :):)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ee kızlar sayılı gün kaldı bakalım napcaz :) artık kasmiyorum zaten doktora gidip kendi haline birakcam noluosa olsun artık diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ee kızlar sayılı gün kaldı bakalım napcaz :) artık kasmiyorum zaten doktora gidip kendi haline birakcam noluosa olsun artık diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aynen kasmiyorum nolursa olsun amann diyorum

evet kızcelerrr ev temizliğmizi yaptık sarmalarımızı sardık afiyetlede yedik kuzucuğun mısırınıda patlattık ohhhh misss :21: valla gerçi daha banyo ve ütüler duruyoo olsun onuda yaparım biraz sonra bu arada kırmızıların şafağı kaç yazın bakalım :51:

evet kızcelerrr ev temizliğmizi yaptık sarmalarımızı sardık afiyetlede yedik kuzucuğun mısırınıda patlattık ohhhh misss :21: valla gerçi daha banyo ve ütüler duruyoo olsun onuda yaparım biraz sonra bu arada kırmızıların şafağı kaç yazın bakalım

oh bitirmmişin işleeri canım bayan olmak zor valla :D

evet kızcelerrr ev temizliğmizi yaptık sarmalarımızı sardık afiyetlede yedik kuzucuğun mısırınıda patlattık ohhhh misss :21: valla gerçi daha banyo ve ütüler duruyoo olsun onuda yaparım biraz sonra bu arada kırmızıların şafağı kaç yazın bakalım

oh bitirmmişin işleeri canım bayan olmak zor valla :D

hemde ne zor bide 5 dk temiz kalsa benim canavarın oyuncakları buzdolabından bile çıkıyor :27: delleniyorum ama sonra masum masum bakınca hamırr oluyorum :16:

evet kızcelerrr ev temizliğmizi yaptık sarmalarımızı sardık afiyetlede yedik kuzucuğun mısırınıda patlattık ohhhh misss :21: valla gerçi daha banyo ve ütüler duruyoo olsun onuda yaparım biraz sonra bu arada kırmızıların şafağı kaç yazın bakalım :51:

bnm dun olmam lazımdı olmadım hala beklıorum ıns olmm ya aynn temıslıge dewam :)))

Bilerek gitmedm bşvr 😊bklicem 3 gn kldı canısımmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bencede bekle o zaman lekelenmede yoksa sorunda yoktur insallahhh ben gidicem ama doktora kafaya koydum kocayida kafaladim :) ahahaha

23 nisan safak 3

Back
X