- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
- #3.361
Insallah kuzum insallahh dua edelim boll boll
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
İnşallahh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kuzum insallahh dua edelim boll boll
İnşallah hamişizdir 😄
Bende senin gibiyim kuzum kasiklarim ve goguslerim agiriyo bayagi patladim patliycam ama bunlar hamilelik belirtiside olabiliomus orasida ayri bi konu :):)
ee kızlar sayılı gün kaldı bakalım napcaz :) artık kasmiyorum zaten doktora gidip kendi haline birakcam noluosa olsun artık diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende aynen kasmiyorum nolursa olsun amann diyorum
bende kasmıyorum çok rahatım vallah 😊😊hayırlısıyla son 3 gün bakalım
Evet ikimizinde ayni bakalim hayirlisi kuzum yaaa :)
Yinede heycnlıymmm 😄
Bende hecanlıyımda birazda sanki regli olmaya hazır gibi bi tuhafım açıkçası ders çalışmam lazım odaklanamıyorum bir türlü![]()
Aynen cnm Allah tan misafrm varda bi nebze unuttum. 😊😊
Doktora gidemedin henüz dimi canım ? sende benim gibi bekliosun bakalım nolcak![]()
evet kızcelerrr ev temizliğmizi yaptık sarmalarımızı sardık afiyetlede yedik kuzucuğun mısırınıda patlattık ohhhh misssvalla gerçi daha banyo ve ütüler duruyoo olsun onuda yaparım biraz sonra bu arada kırmızıların şafağı kaç yazın bakalım
oh bitirmmişin işleeri canım bayan olmak zor valla![]()
evet kızcelerrr ev temizliğmizi yaptık sarmalarımızı sardık afiyetlede yedik kuzucuğun mısırınıda patlattık ohhhh misssvalla gerçi daha banyo ve ütüler duruyoo olsun onuda yaparım biraz sonra bu arada kırmızıların şafağı kaç yazın bakalım
oh bitirmmişin işleeri canım bayan olmak zor valla![]()
hemde ne zor bide 5 dk temiz kalsa benim canavarın oyuncakları buzdolabından bile çıkıyordelleniyorum ama sonra masum masum bakınca hamırr oluyorum
![]()
oyyy yerim ben onu allah nazarlardan saklasın inşallahh :)hemde ne zor bide 5 dk temiz kalsa benim canavarın oyuncakları buzdolabından bile çıkıyordelleniyorum ama sonra masum masum bakınca hamırr oluyorum
![]()
oyyy yerim ben onu allah nazarlardan saklasın inşallahh :)
ayy amin canım benim çok çok sağol rabbim sanada burdaki arladaşlarada nasip etsin inş böle sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişinin pıtpıtlarınıda duyarsın inş![]()
![]()
Bilerek gitmedm bşvr 😊bklicem 3 gn kldı canısımmm
bnm dun olmam lazımdı olmadım hala beklıorum ıns olmm ya aynn temıslıge dewam :)))
![]()
bnm dun olmam lazımdı olmadım hala beklıorum ıns olmm ya aynn temıslıge dewam :)))