• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

cankuşş diyet yapmazsan iyi olur onun yerine çok doymamaya çalış miden hafifler öylede kilo verirsin booooollll su iç tarçından zarar gelmez kuzum ama aşırıya kaçma hamilelikte çok iyi değil sözüne inanmıyorum ben sana ne dokunuyorsa zaten az çok bilirsin bende çok duydum nane maydanoz nar dut işte zencefil ben bunların hepsinide yedim ama kararında abartmamak lazım taaamm kuzum

Sagol tatlim tesekkur ederim .cok heyecanliyim zaman gecmiyor hic son bir hafta

Canim benmde normalde adetim 25 i dayanamadm yaptm testi silik cikti iste akintim var agrim var sol.kasigmda gogslerm hassas ama disardam karnmdan hissetgm bisi yok maalesef ama suphen varsa agir kldirma sen ben adimima bile dikkat ediorum adete iki gun kala sende test yap bolca dinlen auphen varsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam kuzum cok sagol tesekkür ederim insallah hamisimdir .

benimde pek umudum yok canım bende adet olacakmışım gbi hissediyorum test alıp yapmayada gözüm hiçç yemiyo açıkçası :(

ben adet oncesı test yapma taraftarı degılım.gec dollenme ıhtımalıne karsı moralımı bozmak ıstemem.ama adet olacakmısım gıbı hıssetmek benı uzuyo.umutlanamıyorum bıle :( cok kotu bı duygu :(

ben adet oncesı test yapma taraftarı degılım.gec dollenme ıhtımalıne karsı moralımı bozmak ıstemem.ama adet olacakmısım gıbı hıssetmek benı uzuyo.umutlanamıyorum bıle :( cok kotu bı duygu :(

aynn bncede beklesın daha gecmedı senn dımı

kızıııııııımmmmm hamiş sen hamiş lilililililillili :46: tabiside çok çok silik çıkacak batına daha var çünkü ondandır ohhh maşallah nazar değmesin inş sağlıkla gelsin mimnnoşun :1:

Kuzum galiba senle benim adet gunumuz bir ikimizde gebelik bekliyoz birbirimizle surekli haberleselim ben herseyi gebelik belirtisi olarak düşünüyorum ya da kafayi yedim

Back
X