Nisan ayı çatlatma iğnesi vurulanlar

Dimi yaaa ,,, inanki negatif duyucam korkusundan kan vermiyorum yoksa cildiricam meraktan bugünde inşallah kazasiz belasız geçerse rahatlicam
Bençe geçer inşallah hamişsin hissediyorum çanım çunki aynı gunde iğne vurulduk ve ben regl den 2-3 gündeyim artık ayy çok heyçanlı çanım senin ilk defa mi İlyaç ve iğne kulandın

Bençe geçer inşallah hamişsin hissediyorum çanım çunki aynı gunde iğne vurulduk ve ben regl den 2-3 gündeyim artık ayy çok heyçanlı çanım senin ilk defa mi İlyaç ve iğne kulandın
Şimdi peceteye bı kaç damla geldi regl oldum bence olmadı bu ay çok umitliydim ya nasıl böyle hüsrana uğradım bilmiyorum

Şimdi peceteye bı kaç damla geldi regl oldum bence olmadı bu ay çok umitliydim ya nasıl böyle hüsrana uğradım bilmiyorum
Ay çanım benda çok umutluydum bu ay sonunakadar pozetifti sonuçların ay uzuldum ama pes etmiçes yola devam çanım üzülme nasip degilmiş

Çok üzgünüm yani nasipolmadi yine artık aşılama isticem doktorumdan
Açaba doktorun aşılama dana oneriçekmi ben dün doktordayım bana bekle diyo önermiyor bende ne yapsam bilmiyorum çanım kafan çok karışık 5 buçuk yıl oldu bu muçadelede aşılama için daha nekadar beklemem lazım bilmiyorum

Bide eşimi şimdi ikna edicem asla anlamıyor aşılama veya tüp bebek istemiyor deneyip duruyoruz iste

Yine kimyasal oldu büyük ihtimalle

Canım 5.5 yıl beklemişsin gerçekten daha neyi bekle diyor sana doktor
Bende bugün gittim kontrole 24ünde çatlatma iğnesi olmuştum bugün iğne günü dahil 10. Günüm doktor kan testi istedi verdim negatif çıktı

Merhaba arkadaşlar, dün iğneden önce 9. Gündü bu gün 10. Gün. Ben test sonuçlarında azalma ya da artma gözlemleyemiyorum ama sizce bir fark var mı iki test arasında?

Eklentiler

• 341B1BDF-B9CB-4701-B714-8E2287ED0FE2.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 3B8F15DE-49B1-4ACE-ACBF-FB08B3F61012.webp
    54 KB · Görüntüleme: 43
Durum dir sizde acaba

merhaba arkadaşlar bende 20 nisanda çatlatma iğnesini oldum iki gün öncede adet olmam gerekiyordu ama olmadım adet belirtilerimde var ama dün idrar testi yaptım bişey çıkmadı sizde durumlar nasıl yardımcı olurmusunuz

Canım kan testi verdin mi
Hormon ilaçları kullandığımız içinde belki gecikmiştir adetin

Canım kan testi verdin mi
Hormon ilaçları kullandığımız içinde belki gecikmiştir adetin
Hayır vermedim canım korkuyorum vermeye üzülmek istemiyorum ama yazılanlara bakıncada ya öğrenmekte geç kalıyorsam diyorum kafam allak bullak oldu ama adet olacakmış gibide ağrılarım var

Hayır vermedim canım korkuyorum vermeye üzülmek istemiyorum ama yazılanlara bakıncada ya öğrenmekte geç kalıyorsam diyorum kafam allak bullak oldu ama adet olacakmış gibide ağrılarım var
Canım negatifi görmek insanı üzüyor tabiki ama bence kan ver kafan rahat eder en azından belki stresten gecikiyorsun

Canım negatifi görmek insanı üzüyor tabiki ama bence kan ver kafan rahat eder en azından belki stresten gecikiyorsun
Kesin stres canım bencede umutlanmak istemiyorum hafta başına kadar bekleyeyim diyorum o zamana kadar olmazsa kan vericem yada doktoruma gidicem

Kist olma durumuda oluyormuş bende 20 nisanda. Vuruldum çatlatma iğnesini adetimde 2 gün geçti şuan dün test yaptım evde hiç bişey çıkmadı acaba kistmi oluştu bendede
14. Gün normal adetten hesaplama iğne olduğumuz için o günden itibaren hesaplıyoruz ama iğneden kaç gün sonra adet olunur onu bilmiyorum bende 17 nisanda vuruldum hala adet olmadım test 11. Gün yapmıştım negatif görünce bidahada yapmadım adet olucam hissi var bakalım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…