Bençe geçer inşallah hamişsin hissediyorum çanım çunki aynı gunde iğne vurulduk ve ben regl den 2-3 gündeyim artık ayy çok heyçanlıDimi yaaa ,,, inanki negatif duyucam korkusundan kan vermiyorum yoksa cildiricam meraktan bugünde inşallah kazasiz belasız geçerse rahatlicam
Şimdi peceteye bı kaç damla geldi regl oldum bence olmadı bu ay çok umitliydim ya nasıl böyle hüsrana uğradım bilmiyorumBençe geçer inşallah hamişsin hissediyorum çanım çunki aynı gunde iğne vurulduk ve ben regl den 2-3 gündeyim artık ayy çok heyçanlıçanım senin ilk defa mi İlyaç ve iğne kulandın
Ay çanım benda çok umutluydum bu ay sonunakadar pozetifti sonuçların ay uzuldum ama pes etmiçes yola devam çanım üzülme nasip degilmişŞimdi peceteye bı kaç damla geldi regl oldum bence olmadı bu ay çok umitliydim ya nasıl böyle hüsrana uğradım bilmiyorum
Açaba doktorun aşılama dana oneriçekmi ben dün doktordayım bana bekle diyo önermiyor bende ne yapsam bilmiyorum çanım kafan çok karışık 5 buçuk yıl oldu bu muçadelede aşılama için daha nekadar beklemem lazım bilmiyorumÇok üzgünüm yani nasipolmadi yine artık aşılama isticem doktorumdan
Bide eşimi şimdi ikna edicem asla anlamıyor aşılama veya tüp bebek istemiyor deneyip duruyoruz isteAçaba doktorun aşılama dana oneriçekmi ben dün doktordayım bana bekle diyo önermiyor bende ne yapsam bilmiyorum çanım kafan çok karışık 5 buçuk yıl oldu bu muçadelede aşılama için daha nekadar beklemem lazım bilmiyorum
Yine kimyasal oldu büyük ihtimalleAçaba doktorun aşılama dana oneriçekmi ben dün doktordayım bana bekle diyo önermiyor bende ne yapsam bilmiyorum çanım kafan çok karışık 5 buçuk yıl oldu bu muçadelede aşılama için daha nekadar beklemem lazım bilmiyorum
Canım 5.5 yıl beklemişsin gerçekten daha neyi bekle diyor sana doktorAçaba doktorun aşılama dana oneriçekmi ben dün doktordayım bana bekle diyo önermiyor bende ne yapsam bilmiyorum çanım kafan çok karışık 5 buçuk yıl oldu bu muçadelede aşılama için daha nekadar beklemem lazım bilmiyorum
Durum dir sizde acabaÇanım aslında ben klomen kulandım 5 gün yumurta oluştu 18 mm sonra çatlatma ignesi oldu ve yumuta takibim oldu çatlamam olmuş bende senin gibi meraktaydım ve açeleçi davranıp 8 gün kan verdim ve doktorum çok çabukladıgımı soyledi o yuzden bende bekliyorum çanım biraz daha geçsin bence sende 1-2 gün geçip kan ver çanım güzel haberlerni bekliyoruz
Bencede yok canımMerhaba arkadaşlar, dün iğneden önce 9. Gündü bu gün 10. Gün. Ben test sonuçlarında azalma ya da artma gözlemleyemiyorum ama sizce bir fark var mı iki test arasında?
Kist olma durumuda oluyormuş bende 20 nisanda. Vuruldum çatlatma iğnesini adetimde 2 gün geçti şuan dün test yaptım evde hiç bişey çıkmadı acaba kistmi oluştu bendedeYok canım
Adetin geçikince yap dedi bana
Canım kan testi verdin mimerhaba arkadaşlar bende 20 nisanda çatlatma iğnesini oldum iki gün öncede adet olmam gerekiyordu ama olmadım adet belirtilerimde var ama dün idrar testi yaptım bişey çıkmadı sizde durumlar nasıl yardımcı olurmusunuz
Hayır vermedim canım korkuyorum vermeye üzülmek istemiyorum ama yazılanlara bakıncada ya öğrenmekte geç kalıyorsam diyorum kafam allak bullak oldu ama adet olacakmış gibide ağrılarım varCanım kan testi verdin mi
Hormon ilaçları kullandığımız içinde belki gecikmiştir adetin
Canım negatifi görmek insanı üzüyor tabiki ama bence kan ver kafan rahat eder en azından belki stresten gecikiyorsunHayır vermedim canım korkuyorum vermeye üzülmek istemiyorum ama yazılanlara bakıncada ya öğrenmekte geç kalıyorsam diyorum kafam allak bullak oldu ama adet olacakmış gibide ağrılarım var
Kesin stres canım bencede umutlanmak istemiyorum hafta başına kadar bekleyeyim diyorum o zamana kadar olmazsa kan vericem yada doktoruma gidicemCanım negatifi görmek insanı üzüyor tabiki ama bence kan ver kafan rahat eder en azından belki stresten gecikiyorsun
14. Gün normal adetten hesaplama iğne olduğumuz için o günden itibaren hesaplıyoruz ama iğneden kaç gün sonra adet olunur onu bilmiyorum bende 17 nisanda vuruldum hala adet olmadım test 11. Gün yapmıştım negatif görünce bidahada yapmadım adet olucam hissi var bakalım gelmiyorKist olma durumuda oluyormuş bende 20 nisanda. Vuruldum çatlatma iğnesini adetimde 2 gün geçti şuan dün test yaptım evde hiç bişey çıkmadı acaba kistmi oluştu bendede
Çanım benim adetim geldi yani bu ay da olmadıDurum dir sizde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?