- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 53
- 38
Kaçıncı gununuzBen bugün doktorun yanına gitim verebilirsin dedi bugün kan tahlili verdim inşallah çıkar size aber veriçem çok heyçanlıyım ve tedirginim açana iğnemin etkisi geçmişmidir bilemiyorum
Ben bugün doktorun yanına gitim verebilirsin dedi bugün kan tahlili verdim inşallah çıkar size aber veriçem çok heyçanlıyım ve tedirginim açana iğnemin etkisi geçmişmidir bilemiyorum
Çanım benim iğneden sonra 8 günüm daha çok erken ama testlerim pozetif dayanamayıp doktore gitim kan tahlili ver bi bakalım dedi ve çok sık idrara çıkmam başladı 1-2 gün falan oluyo geçe yarısı bile uyanıyorum açaba tutmuşmudurKaçıncı gununuz
Benimde bugün 8.gunum karnım da hafif sızlama hafif bel ağrısı ve vc ihtiyacı oluyor.insallah tutmuştur sizinde benimde.insallah güzel haber alırızÇanım benim iğneden sonra 8 günüm daha çok erken ama testlerim pozetif dayanamayıp doktore gitim kan tahlili ver bi bakalım dedi ve çok sık idrara çıkmam başladı 1-2 gün falan oluyo geçe yarısı bile uyanıyorum açaba tutmuşmudur
Hadi hayırlısı olsun :)Çanım benim iğneden sonra 8 günüm daha çok erken ama testlerim pozetif dayanamayıp doktore gitim kan tahlili ver bi bakalım dedi ve çok sık idrara çıkmam başladı 1-2 gün falan oluyo geçe yarısı bile uyanıyorum açaba tutmuşmudur
İnşallah çanım hayırlı aberler veririz buraya bir birimizeBenimde bugün 8.gunum karnım da hafif sızlama hafif bel ağrısı ve vc ihtiyacı oluyor.insallah tutmuştur sizinde benimde.insallah güzel haber alırız
Bu belirtiler bende da var çanım inşallahBenimde bugün 8.gunum karnım da hafif sızlama hafif bel ağrısı ve vc ihtiyacı oluyor.insallah tutmuştur sizinde benimde.insallah güzel haber alırız
Yapmadim ama zor duruyorum korkuyorum aslında negatif cikardiyeİnşallah çanım hayırlı aberler veririz buraya bir birimizesiz hiç test yaptınızmı çanım
Hadi inşallah su ezanlarin hürmetine zihnen bedenen ahlaken tamam bir evlâd nasip olsun Yarabbi isteyen herkese hayırlısıyla nasibiyle inşallahBu belirtiler bende da var çanım inşallahtutmuştur hepmizin
Hayırlı Haberlerinizi bekliyorumBu belirtiler bende da var çanım inşallahtutmuştur hepmizin
İnşallah Amin çanım şeninde hayırlı amberlerin bekliyorum bi defa yap test bakalım negatifte olsa sonradan pozetif olma durumu varmiş okudum burda valla ben dayanaadım. Çanım 3 tane yaptımHayırlı Haberlerinizi bekliyorum
Oooooo :) önemli ve kesin olan kan testiİnşallah Amin çanım şeninde hayırlı amberlerin bekliyorum bi defa yap test bakalım negatifte olsa sonradan pozetif olma durumu varmiş okudum burda valla ben dayanaadım. Çanım 3 tane yaptım
Hayırlı Haberlerinizi bekliyorum
AminHadi inşallah su ezanlarin hürmetine zihnen bedenen ahlaken tamam bir evlâd nasip olsun Yarabbi isteyen herkese hayırlısıyla nasibiyle inşallah
Oooooo :) önemli ve kesin olan kan testi
Kızlar sonuçlar geldi yardımçı olun bakın ne çıktı daha da adetime 10 gün var yani bugün iğnenin 8 günundeyim sadeçe
Canım bence takipte kal gebe de olabilirsin olmaya da bilirsin. Stres gebeliğin düşmanı. Çok düşünme bence.Kızlar sonuçlar geldi yardımçı olun bakın ne çıktı daha da adetime 10 gün var yani bugün iğnenin 8 günundeyim sadeçe
Bu değer yükselir bence canim daha çok erken çünkü 10.gunu bekle bence
Bende öyleBende 17sinde çatlama iğnesi oldum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?