- 6 Ocak 2022
- 395
- 126
- 33
Yok canımSiz test yaptınızmı canım
Adetin geçikince yap dedi banaSize doktor ne zaman yapabilirsiniz dedi
İkinci aşılama ilk denemede çok yaptım hayal kırıklığı yarattı bu sefer söz verdim kendime beklicem inşallah yarın olmam hemen test yaparım Perşembe günüİnşallah bir test yapsanız? Nasıl dayanıyorsunuz
Eveet bende gördüm10 günluk test aldım çanım bugün yapmaya başladım adetime 9 gün kaldı hergün 1 tane yapçam hayırlısı neyse olsun bugün 1 tane yaptım bakarmısınız ignenin etkisi sanırım ki geçmiş ama hayalet bir çizgi var gibi geldi sizde bakın çanlar
Benimde 20mm olmuştu.Kızlar bende dün yani 24 nisanda vuruldum çatlatma öncesinde Klomen kullanmıştım bende 24 mm olmuş yumurta doktor 3 gün ilişki dedi bakalım inşallah bu ay olur
İnşallah çanım guzel haberlernizi bekliyoruz lütfen bizimle paylaşınİkinci aşılama ilk denemede çok yaptım hayal kırıklığı yarattı bu sefer söz verdim kendime beklicem inşallah yarın olmam hemen test yaparım Perşembe günü
İnşallah canım sabah guzel aberler alırız inşallah bende testlere devam ediçem benimde arada karınma kranplar giriyo agrı gibi bakalım inşallahYa hala karın ağrısı oluyor ya geçmedi hiç.Neyse sabah inşallah yapicam testi mi bide cuma günü tekrarladım Allah'ım sen bizi müjdele nolur
Banda öyle deYok canım
Adetin geçikince yap dedi bana
hiç çanını sıkma tatlım daha zaten çok erken 10 gündeyiz gördugun gibi bende de çıkmadı en azından iğnenin etkisinin geçtigini biliyoruz bundan sonra Allah yardımçımız olsun inşallahArkadaşlar test yaptım çıkmadı malesef iğnenin etkiside geçmiş bugün 10.gun cuma günü birdaha yapacagim
Bende duphaston içiyorum ama beni çagirmişti kontrole ve patladıgını soylemiştiBana progestan verdi canım bitince gel dedi 10 gün kullanıcam progestanı da ama çatlamış mı diye kontrol etmek için çağırmadı
Beni neden çağırmadı acaba ya ovülasyon testi de yok elimde olsaydı onunla takip ederdim çatladı mı diyeBende duphaston içiyorum ama beni çagirmişti kontrole ve patladıgını soylemişti
Ovulasiyon testi yapma çanım onlar kafa bulandırıyor çunki çatlatma ignesinin içinde LH hormonu ve HCG hormonu varmış igneden sonra agrıların oldumu çanımBeni neden çağırmadı acaba ya ovülasyon testi de yok elimde olsaydı onunla takip ederdim çatladı mı diye
Bende bu ay çok ümitliydim çanım bide doktorum çatladı dedigi zaman olalar sevinmiştim ama daha yelkenleri suya indirmek için erken çanım burda olasan şey okudum ki 15-16 gün pozetif gorenler varAslında bu ay çok umitliydim neyse cumaya odaklandım ben şuan.cuma günü silikte olsa görürsem pozitif diyecegim
Çok az oldu canım iğneyi vurulduğum gün ama bir daha ağrım olmadı hiç çok okudum çok ağrım oldu yazan var ama benim öyle çok bir ağrımda olmadıOvulasiyon testi yapma çanım onlar kafa bulandırıyor çunki çatlatma ignesinin içinde LH hormonu ve HCG hormonu varmış igneden sonra agrıların oldumu çanım
İnşallah tutmuştur çanım bekliçez branda beklemedeyim açrleçi davranıp kan verdim 4.8 çıktı şimdi 12 gün kan vermeyi pilanlıyorum eğer değerlerim duştuyse bişey yoktur dem kiÇok az oldu canım iğneyi vurulduğum gün ama bir daha ağrım olmadı hiç çok okudum çok ağrım oldu yazan var ama benim öyle çok bir ağrımda olmadı
ne zaman verdin canım kanı değer 5 olunca zaten gebelik sayılıyorİnşallah tutmuştur çanım bekliçez branda beklemedeyim açrleçi davranıp kan verdim 4.8 çıktı şimdi 12 gün kan vermeyi pilanlıyorum eğer değerlerim duştuyse bişey yoktur dem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?