Nisan ayı çatlatma iğnesi vurulanlar

Kızlar bende dün yani 24 nisanda vuruldum çatlatma öncesinde Klomen kullanmıştım bende 24 mm olmuş yumurta doktor 3 gün ilişki dedi bakalım inşallah bu ay olur

İkinci aşılama ilk denemede çok yaptım hayal kırıklığı yarattı bu sefer söz verdim kendime beklicem inşallah yarın olmam hemen test yaparım Perşembe günü
İnşallah çanım guzel haberlernizi bekliyoruz lütfen bizimle paylaşın

Ya hala karın ağrısı oluyor ya geçmedi hiç. Neyse sabah inşallah yapicam testi mi bide cuma günü tekrarladım Allah'ım sen bizi müjdele nolur
İnşallah canım sabah guzel aberler alırız inşallah bende testlere devam ediçem benimde arada karınma kranplar giriyo agrı gibi bakalım inşallah

İnşallah canım tutmuştur benimde 18 mm yedi sol kasıgımda sonra kotrole gitimde çatlamıştı seni kontrole çagırdımı çanım doktorun

Bana progestan verdi canım bitince gel dedi 10 gün kullanıcam progestanı da ama çatlamış mı diye kontrol etmek için çağırmadı

Arkadaşlar test yaptım çıkmadı malesef iğnenin etkiside geçmiş bugün 10.gun cuma günü birdaha yapacagim

Eklentiler

• SAVE_20230426_092925.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 41
Yok canım

Adetin geçikince yap dedi bana
Banda öyle de
Arkadaşlar test yaptım çıkmadı malesef iğnenin etkiside geçmiş bugün 10.gun cuma günü birdaha yapacagim
hiç çanını sıkma tatlım daha zaten çok erken 10 gündeyiz gördugun gibi bende de çıkmadı en azından iğnenin etkisinin geçtigini biliyoruz bundan sonra Allah yardımçımız olsun inşallah

Beni neden çağırmadı acaba ya ovülasyon testi de yok elimde olsaydı onunla takip ederdim çatladı mı diye
Ovulasiyon testi yapma çanım onlar kafa bulandırıyor çunki çatlatma ignesinin içinde LH hormonu ve HCG hormonu varmış igneden sonra agrıların oldumu çanım

Aslında bu ay çok umitliydim neyse cumaya odaklandım ben şuan.cuma günü silikte olsa görürsem pozitif diyecegim

Aslında bu ay çok umitliydim neyse cumaya odaklandım ben şuan.cuma günü silikte olsa görürsem pozitif diyecegim
Bende bu ay çok ümitliydim çanım bide doktorum çatladı dedigi zaman olalar sevinmiştim ama daha yelkenleri suya indirmek için erken çanım burda olasan şey okudum ki 15-16 gün pozetif gorenler var

Ovulasiyon testi yapma çanım onlar kafa bulandırıyor çunki çatlatma ignesinin içinde LH hormonu ve HCG hormonu varmış igneden sonra agrıların oldumu çanım
Çok az oldu canım iğneyi vurulduğum gün ama bir daha ağrım olmadı hiç çok okudum çok ağrım oldu yazan var ama benim öyle çok bir ağrımda olmadı

Çok az oldu canım iğneyi vurulduğum gün ama bir daha ağrım olmadı hiç çok okudum çok ağrım oldu yazan var ama benim öyle çok bir ağrımda olmadı
İnşallah tutmuştur çanım bekliçez branda beklemedeyim açrleçi davranıp kan verdim 4.8 çıktı şimdi 12 gün kan vermeyi pilanlıyorum eğer değerlerim duştuyse bişey yoktur dem ki

İnşallah tutmuştur çanım bekliçez branda beklemedeyim açrleçi davranıp kan verdim 4.8 çıktı şimdi 12 gün kan vermeyi pilanlıyorum eğer değerlerim duştuyse bişey yoktur dem ki
ne zaman verdin canım kanı değer 5 olunca zaten gebelik sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…