Haberlerni bekliyorum çanım buraya paylaşirmisinBen Çarşamba günü yani 10.gunu evde bı test yapicam karnimda ağrı var ara ara en belirgin belirtim
Siz test yaptınızmı canımBende öyle
TabikiiiHaberlerni bekliyorum çanım buraya paylaşirmisin
İnşallah pozetiftir çanımTabikiii
İgnedendir bende öyle bı durum yok sadece yumurtalıklarda ağrı hissi var iğneden beridir hep var yani başka hiç birşey yokİnşallah pozetiftir çanım
Bu arada soylemeye unutum bir kaç gün oldu bir tane sol gogüsum çok hasas tutukça açıyo bu neden olabilir açaba igneden mi
Benimde oldu çanım igneden sonra ama 5-6 gün içinde geçti bakalım çok merak ediyorum senin sonuçlarnı test yaptıktan sonra hemen buraya at görelimİgnedendir bende öyle bı durum yok sadece yumurtalıklarda ağrı hissi var iğneden beridir hep var yani başka hiç birşey yok
Tamam aticam inşallah bugün 9. Gün hala ağrı dewam ediyorBenimde oldu çanım igneden sonra ama 5-6 gün içinde geçti bakalım çok merak ediyorum senin sonuçlarnı test yaptıktan sonra hemen buraya at görelim
İnşallah tutmuştur çanım ama iğnenin hala etkisi olabilir her bunyede igneninetkisini atmak için vakti farklımış sen bi test yap yatın haberleşiris pozetif çıkarsa 12-13 gün yine yaparsınTamam aticam inşallah bugün 9. Gün hala ağrı dewam ediyor
Merhabalar 11 nisanda çatlatma iğnesi otrivelle oldum , öncesi femara kullandjm. Bugün 14. Günüm ve bat a 2 kaldı. Kasıklarımda batan bir ağrı var. Bir de sol tüpüm bağlandı sol tarafımda da 2 cm lik bir çikolata kisti var özelllikle kistin olduğu kısım daha çok sızlıyor. Benzer durumda olan var mı?
Merhabalar 11 nisanda çatlatma iğnesi otrivelle oldum , öncesi femara kullandjm. Bugün 14. Günüm ve bat a 2 kaldı. Kasıklarımda batan bir ağrı var. Bir de sol tüpüm bağlandı sol tarafımda da 2 cm lik bir çikolata kisti var özelllikle kistin olduğu kısım daha çok sızlıyor. Benzer durumda olan
çanım sen artık test yapabilirsin bençe 14 gün geçmiş igneden bençe iğnenin etkisi bitmiştir bi test yapıp bize haber verMerhabalar 11 nisanda çatlatma iğnesi otrivelle oldum , öncesi femara kullandjm. Bugün 14. Günüm ve bat a 2 kaldı. Kasıklarımda batan bir ağrı var. Bir de sol tüpüm bağlandı sol tarafımda da 2 cm lik bir çikolata kisti var özelllikle kistin olduğu kısım daha çok sızlıyor. Benzer durumda olan var mı?
Merhabalar 11 nisanda çatlatma iğnesi otrivelle oldum , öncesi femara kullandjm. Bugün 14. Günüm ve bat a 2 kaldı. Kasıklarımda batan bir ağrı var. Bir de sol tüpüm bağlandı sol tarafımda da 2 cm lik bir çikolata kisti var özelllikle kistin olduğu kısım daha çok sızlıyor. Benzer durumda olan var mı?
Çanım aslında ben klomen kulandım 5 gün yumurta oluştu 18 mm sonra çatlatma ignesi oldu ve yumuta takibim oldu çatlamam olmuş bende senin gibi meraktaydım ve açeleçi davranıp 8 gün kan verdim ve doktorum çok çabukladıgımı soyledi o yuzden bende bekliyorum çanım biraz daha geçsin bence sende 1-2 gün geçip kan ver çanım güzel haberlerni bekliyoruzTatlım mesajın için teşekkür ederim yalnız dün dr um şöyle dedi çatlatma iğnesinden sonra 14 günü devirmen gerekir. 2 gün sonra kan ver dedi. Eee bende meraktan çatlıyorum kendimi dinliyorum aynı şeyleri yaşayan birine denk gelmek istiyorum
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize allah isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebekle doldursunÇanım aslında ben klomen kulandım 5 gün yumurta oluştu 18 mm sonra çatlatma ignesi oldu ve yumuta takibim oldu çatlamam olmuş bende senin gibi meraktaydım ve açeleçi davranıp 8 gün kan verdim ve doktorum çok çabukladıgımı soyledi o yuzden bende bekliyorum çanım biraz daha geçsin bence sende 1-2 gün geçip kan ver çanım güzel haberlerni bekliyoruz
Amin inşallah çanımİnşallah güzel haberler veririz birbirimize allah isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebekle doldursun
Tamamİnşallah tutmuştur çanım ama iğnenin hala etkisi olabilir her bunyede igneninetkisini atmak için vakti farklımış sen bi test yap yatın haberleşiris pozetif çıkarsa 12-13 gün yine yaparsın
10 günluk test aldım çanım bugün yapmaya başladım adetime 9 gün kaldı hergün 1 tane yapçam hayırlısı neyse olsun bugün 1 tane yaptım bakarmısınız ignenin etkisi sanırım ki geçmiş ama hayalet bir çizgi var gibi geldi sizde bakın çanlar
12 Nisan'da vuruldum adetime birgün kaldı inşallah tutmuştur herkezin kiÇatlatma iğnesi vurulanlar toplaşalımm
8 Nisanda vuruldum.
Yok yapmadım erken dahaSiz test yaptınızmı canım
İnşallah bir test yapsanız? Nasıl dayanıyorsunuz12 Nisan'da vuruldum adetime birgün kaldı inşallah tutmuştur herkezin ki
Size doktor ne zaman yapabilirsiniz dediYok yapmadım erken daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?