Nisan Ayı Hamişleri

sat : 28 mart 2012
ovulasyon : 11 nisan

kizlar benim günler 1 yada 2 gün şaşabilir ama gecen 29 martta ananem vefat etmisti ve ben mevlüte felan katılmamıştim eee 25 martta dkh bitmisti 2-3 gün sonra adet görüyordum bu tarihlere denk geliyor işte hay allah her ay yazarım bu ayı atlamışım yaaa

4+2 günlük hamıleyım 1 nisanda kımyasal gebelıgım dusukle sonuclanmıstı cok sukur rabbım 26 nısanda bana anne olmayı tekrar nasıp etti.dualarınızı eksık etmeyın bebegım tutunsun sıkı sıkı

Bubulka :SAT: 26 mart ovulasyon tarıhı :14 nısan
Khena :SAT: 27 mart
revindell : SAT: 28 mart 2012 ovulasyon : 11 nisan

Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın canım.
kimyasal gebelik nasıl bişi çok duydum ama bilmiyorum

kizlar benim kasiklarimda böyle tuhaf bir ağrı var şişkinlik gibi sanki her an adet olucakmışım gibi geliyor

3,8 mm olan bebişimin ilk resmi :) maşaallah diyelim kızlar. sizde paylaşın resimlerinizi

Eklentiler

• $image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 69
Iki hafta sonra ultrasyon icin randevu verdiler ordan Oraya gOnderiyorlar Ordan oraya anlamadim gitti ben artik bbtimi gormek istiyorum yqqa

Allah inşallah sağlıkla hepimizin kucagına almayı nasıp eder. ah bebişimi bi ultrasonda görseydım

Günaydın kızlar bebişler ve siz nasılsınız bakımm..
Ben 12 mayısta doktora gideceğim.

kizlar benim kasiklarimda böyle tuhaf bir ağrı var şişkinlik gibi sanki her an adet olucakmışım gibi geliyor

Canım bendede oluyor aynı şey ama dünden beri hiç ağrı yok. Karnımın altında dikiş varmış gibi ağrı vardı şimdi hiç bişi yok.
Bir sorun yoktur inşallah

merhaba kızlar.ben de hamile olduğumu öğreneli 1hafta oluyor.sizlere bazı sorularım var.bana en iyi siz yardımcı olursunuz.malum doktorlar çok ayrıntılı açıklamalar yapmıyolar.
1. benim sat 6 mart.ama daha kalp atışları görünmedi.pko olduğum için yumurtlamam çok geç oluyo.yani geç döllenmeden dolayı olabilir mi sizce?
2. 6nisanda bhcg bakıldı,negatif çıkmıştı.doktor da enfeksiyon var diye antibiyotik ve fitil verdi(çok fazla akıntım ve kasıklarda ağrım vardı)5 gün kullandım. sizce nedir?yani ben aslında 6 nisanda hamileydim de çok erken olduğu için kanda mı çıkmadı,yoksa döllenme sonrasında mı gerçekleşti.ama bu durumda 6nisandan sonra döllenme olduysa 24ünde kanda çıkar mı? ve ben eğer hamileyken kullandıysam bu ilaçları bebeğime zarar vermiş midir?
3. perşembe gününden beri hafif pembe akıntım oluyo.doktor crinone jel verdi.ama devam ediyo.sizce neden?
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. bunları düşünmekten sevinemiyorum bile. böyle şeyler yaşayan ya da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Canım bizde senin gibi çok yeniyiz. Benzer şeyleri bizde kafamıza takıyoruz. Ama herşeyin ilacı zaman. Allah ol derse olur. Allah sana nasip ettiyse üzme canını stres yapma iyi düşün. bebeğin seninleyse sorun yok.
İlk dönemde hamilelik bilinmeden kullanılan bir sürü ilaç oluyor ama daha çok yeni olduğu için ben etkileyeceğini sanmıyorum. Allah'a dua et. sonrada iyi bir doktora git muayene ol güzelce anlat. Hatta soracaklarını yaz öyle git çünkü oraya gidince unutuyor insan. Bizleride bilgilendir sıkma canını sen artık bir candan daha meshulsun. Onuda üzme mutlu ol

çok haklısın canım. doktor rapor verdi 10gün.evde tek başıma kuruyorum işte.inş. her şey iyi gider.hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. belki de iyi şeyler duymak istiyorum,bilmiyorum.hep dua ediyorum...

çok haklısın canım. doktor rapor verdi 10gün.evde tek başıma kuruyorum işte.inş. her şey iyi gider.hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. belki de iyi şeyler duymak istiyorum,bilmiyorum.hep dua ediyorum...

Neden rapor verdi canıım risk mi gördü?

canım
madem pko'n var, gec yumurtlamışsın ve bu yuzden 6sında hamıle degılmıssın. en son b hcg nı ne zmn olctun ve kac cıktı?
pembe akıntın ıcın doktor ne dedı? onemlı bişi olsaydı söylerdı bence.
hıc endıse etme. ılk ay bebişimizin ya hep ya hıc kuralı var yanı tek bır hucre bıle bozulursa gebelık sonlanır. ıctıgın ılaclar zarar vermıs olamaz.
kalp atışını, döllenme gec oldugu ıcın duymamışsındır, ben de daha bebişimi göremedm

Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın canım.
kimyasal gebelik nasıl bişi çok duydum ama bilmiyorum

döllenme oluyor ama bır sürü sebepten dolayı tutunamıyor bebek(kalıtsal bozukluk ,rahım ıncelıgı ,kalıtesız yumurta ya da sperm gıbı.) genel olarak belırtısı kanama ve düşen betahcg. ben gebelıgımı ögrndıkten bır hafta sonra kanama gecırdım kurtaja gerek kalmadı cok kucuk oldugu ıcın rahım adet kanaması gıbı bır kanamayla temızlendı.kadınların cogu kımyasal gebelık gecırıyormus ama farkına varmıyorlarmıs adet gecıkmesı olarak dusunuyorlarmıs.Allah herkese hayırlısını versın.guzel dıleklerınızı ve dualarınızı eksık etmeyın tesekkurler

Anladım canım Allah yerdımcın olsun. Tabi bizimde sağlıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucağımıza

Allah inşallah sağlıkla hepimizin kucagına almayı nasıp eder. ah bebişimi bi ultrasonda görseydım

Allah razı olsun arkadasım bol bol dua edelım.gebelıgımız arasında 4 gun var zaman gercekten cok zor gecıyor bende ınsallah pazartesı günü keseyı gormeye gıdecegım.ınsallah saglıklı bır gebelıktır benım ılk betahcglerım ılkbasta cok dusuk cıktı o yuzden kuruntular yıyıp bıtırıyor
SAT 26.gun 36
SAT 28.gün 39
SAT 30.gün 264
Doktor tekrar betahcg baktırmamı yasakladı psikolojim bozulmasın dıye bekleyecegız dedı ultrasonda keseyi uterusda görmeden içim rahat etmeyecek..Allah yardımcımız olsun

canım sat 22si gıbı dollenme olmuş glb, b hcg'ne göre. bende göremedim keseyı, hem ben ptesı gıttım doktora göremeyınce b hcg ıstedı 1660 cıktı normalde 1000i gecmeden gorunmuo yanı doktorun senın kesenı görmemesı son derece dogal ama benımkı neden gorulmedgını ben de bılmıyorum. simdi doktoru arıyorum ama bı turlu ulasamıyorum.
bak senın 30. gunun hangı gune denk gelıodu ona göre hesaplayalım ne zmn kesenın görunecegını

merhaba kızlar. ben de bugün doktorda "tebrik ederim, hamilesiniz" cümlesini duyup rahatlayanlardanım. idrardan baktılar, yarın da kan testi sonucunu alıcam.
hepimize sağlıklı, mutlu hamilelikler ve bebekler olsun:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…