Nisan Ayı Hamişleri

eee taze anneler bugün nasiliz basladikmi kendimize dikkat etmeye? ben agarlikli olarak meyveye ve sebzeye egilim gostericem ekmek ve hamur isini fazla abartmamam lazim boyum 180 ama kiloda 85 kizlar eyvah eyvah

eee taze anneler bugün nasiliz basladikmi kendimize dikkat etmeye? ben agarlikli olarak meyveye ve sebzeye egilim gostericem ekmek ve hamur isini fazla abartmamam lazim boyum 180 ama kiloda 85 kizlar eyvah eyvah

bende 73 kg ımısım bı ıkı aydır olculmuyordmü doktorda görunce sasırdım. bende bi kitap aldım orda beslenme ıle ılgılı seylerde var, pılav makarna yememek lazım haklısın ama gunde en az 6 dilim ekmek yıyın dıye yazıo. bı de eger kılo problemınız varsa suru peynırı az yaglı alın; sekerı de cok kullanmayın dıyo. Bakalım nolcak

Kizlar gunaydin bende soya sutu iciyorum ama ne kadar dogru bilmiyorum soya sutunun daha sahlikli oldugunu duydum o sutten aldim tadida cok guzel ben 26 yasindayim kizlar esimle ben cok mutluyuz ins allah tamamina erdirir ekim ayinda bir kaybim var cok korkuyorum

merhaba arkadaşlar bende 8 haftalık hamileyim:))2.bebişim çooooook heyecanlıyım çoooook mutluyum Allah isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.tüm anne adaylarını kocaman öpüyorum

canım korkma, benim de düşüğüm var fakat pozitif olmamız lazım. ne kadar stres yaparsak o kadar bebişimeze kötü

kizlar allah hepimizin yardimcisi olsunnnnnnn şimdi bisey degilde sonrasi korkutuyor beniiiiii

kizlar allah hepimizin yardimcisi olsunnnnnnn şimdi bisey degilde sonrasi korkutuyor beniiiiii

valla ben de şu an iş yaparken acaba zararlı mı diye düşünmekten rahatsız oluyorum
insan 3 ay bıtene kadar bı turlu rahat edemıyor
bı yandan heyecan bı yandan endişe

kızlar ben kendimi niye bu kadar kötü hissediyorum ya pisikolojik olarak cok sinirliyim ya herkesin söylediği batıyor bana gidip ıssız bir adada tek başıma doğurasım varrrr

Benim bugun saat 3 bucukta ilk gebelik konusmam var ondan sonra beni yonlendirecekler hadi bakalim ins hersey yolunda gider randevuyu fazla uzun zamana vermezler aslinda heycanlanmak istiyorum sonra icimi bi korku sariyo bilmiyorum tuhaf

bendede var canim o his hatta doluluk hissi var dünden beri gerinemiyorum hapsiramiyorum öksüremiyorum rahat rahat sanki bise olucakmis gibi geliyor allahim nasil bir pisikolojiymis bu ya

Ay kız aynı şeyler bendede var koltuktan kalkmaya bile korkar oldum. :26: gece bile elim karnımda uyuyorum sanki ellerimlle ısıtıyormuşum gibi hissediyorum.

valla ben de şu an iş yaparken acaba zararlı mı diye düşünmekten rahatsız oluyorum
insan 3 ay bıtene kadar bı turlu rahat edemıyor
bı yandan heyecan bı yandan endişe

Ay bende evi süpürcem normalde ev süpürünce çok belim ağrır korkuyorum ya iyice tımarhaneye bağladım galiba sizde aynımısınız.

kızlar ben kendimi niye bu kadar kötü hissediyorum ya pisikolojik olarak cok sinirliyim ya herkesin söylediği batıyor bana gidip ıssız bir adada tek başıma doğurasım varrrr

Ben sinirli değilim gayet sakinim mutluyum herkesi öpesim var

valla aynisi. aslında okurum böyle biraz bilgiliyimdir hamilelikle falan ilgili ama nedense su an hıcbısı bılmıyorum herseyı yanlış yapıyormusum gıbı gelıyor

kızlar son regl tarihlerimizden liste oluşturalımmı? aynı günlerde yada yakın günlerde olanlar birbirlerini daha iyi takip edip. aynı şeylerimi yaşıyoruzdaha iyi anlarız.

Bubulka :SAT: 26 mart ovulasyon tarıhı :14 nısan
Khena :SAT: 27 mart

Eklemek isteyen listeyi kopyalayp altına adını yazsın bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…