(null)
canim tebrikler allah sağlık sıhhat basip etsin hepimize ve bebişlerimize :)
eee taze anneler bugün nasiliz basladikmi kendimize dikkat etmeye? ben agarlikli olarak meyveye ve sebzeye egilim gostericem ekmek ve hamur isini fazla abartmamam lazim boyum 180 ama kiloda 85 kizlar eyvah eyvah
Kizlar gunaydin bende soya sutu iciyorum ama ne kadar dogru bilmiyorum soya sutunun daha sahlikli oldugunu duydum o sutten aldim tadida cok guzel ben 26 yasindayim kizlar esimle ben cok mutluyuz ins allah tamamina erdirir ekim ayinda bir kaybim var cok korkuyorum
kizlar allah hepimizin yardimcisi olsunnnnnnn şimdi bisey degilde sonrasi korkutuyor beniiiiii
kızlar ben kendimi niye bu kadar kötü hissediyorum ya pisikolojik olarak cok sinirliyim ya herkesin söylediği batıyor bana gidip ıssız bir adada tek başıma doğurasım varrrr
bendede var canim o his hatta doluluk hissi var dünden beri gerinemiyorum hapsiramiyorum öksüremiyorum rahat rahat sanki bise olucakmis gibi geliyor allahim nasil bir pisikolojiymis bu ya
valla ben de şu an iş yaparken acaba zararlı mı diye düşünmekten rahatsız oluyorum
insan 3 ay bıtene kadar bı turlu rahat edemıyor
bı yandan heyecan bı yandan endişe
kızlar ben kendimi niye bu kadar kötü hissediyorum ya pisikolojik olarak cok sinirliyim ya herkesin söylediği batıyor bana gidip ıssız bir adada tek başıma doğurasım varrrr
valla aynisi. aslında okurum böyle biraz bilgiliyimdir hamilelikle falan ilgili ama nedense su an hıcbısı bılmıyorum herseyı yanlış yapıyormusum gıbı gelıyorAy kız aynı şeyler bendede var koltuktan kalkmaya bile korkar oldum. :26: gece bile elim karnımda uyuyorum sanki ellerimlle ısıtıyormuşum gibi hissediyorum.
Ay bende evi süpürcem normalde ev süpürünce çok belim ağrır korkuyorum yaiyice tımarhaneye bağladım galiba sizde aynımısınız.
Ben sinirli değilim gayet sakinim mutluyum herkesi öpesim var
kızlar son regl tarihlerimizden liste oluşturalımmı? aynı günlerde yada yakın günlerde olanlar birbirlerini daha iyi takip edip. aynı şeylerimi yaşıyoruzdaha iyi anlarız.
(null)
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?