Nisan Ayı Hamişleri

Canim sendedemi panik atak var ne kadar guzel sakinsin korkularin yok bende oyle olabilsem keske.

Ayyy erken geldi boyle herseyi tamam zamaninda gelse neolurdu acaba besigi cokguzel bende besik alicam yanima yatirmaya gunduzleridr kendi odasinda yatiricam masallah duygu yanaklari falan tombik tombik yaaaaa

Maşallah Duygu bebeğin çok tatlı Allah nazarlardan saklasın şimdiden belli yakışıklı olck, Allah odasında mutlu huzurlu günler geçirmeyi nasip etsin

duygu ne güzel oda yapmışsın oğluşuna.ben oda yapmadım.sadece karyolası var.1 yaşına kadar yanımızda kalcak kzım.sonra genç odası alırım diye düşündüm.ama şimdi görünce çok hoşuma gitti.çok güzel.bebiş de maşallah çok tatlı.Allah analı babalı,mutlu bi ömür nasip etsin...

Canim sendedemi panik atak var ne kadar guzel sakinsin korkularin yok bende oyle olabilsem keske.

korkularım var aslında.1 yıldır neler çektiğimi ben bilirim.ama yenmeye,bunun vücudumun alarm mekanizmasının bozulduğunu düşünmeye ve rahatlamaya çalışıyorum.panik atak geçiren insanlarda adrenalin çok yüksek oluyomuş.herşeyi kafasına takan,mükemmeliyetçi insanlar genelde panik atak yaşıyolar.adrenalin belli seviyeden sonra vücuda bi sinyal veriyo.yani adrenalin okdar yükseliyo ki bedenin kendini tehlikede sanıyo.çünkü normal şartlarda tehlikede olduğunda adrenalin yükselir.tehlikede olduğun sinyalini alınca da bedenin farklı tepkiler veriyo.bi insan tehlikede olunca ne yapar:tabiiki kaçar.kaçmak içinde koşmak gerekir.koşmak içinse vücuduna bool kan pompalanması lazım.yani kalbin olduğundan çok daha fazla çalışıyo ve yaşadığımız tüm bu belirtiler,yani bizim panik atak zannettiğimiz şey aslında vücudumuzun savunma mekanizması.çok uzattım.neyse.hergün bunu düşünmeye çalış.panik atak gelse de gelmese de.onun bi düşman değil aslında seni tehlikelerden korumaya çalışan bir dost olduğunu düşünürsen rahatlıyosun.inan çok faydasını göreceksin.

Günaydın kızlar, bugün dertleşmeye ihtiyacım var..

Yeni bir dükkan bulduk.. 10-15 gün sonra taşınıyoruz.. O kadar ani olduki yeni dükkan işi elimizde avcumuzda ne varsa gitti.. Doğum için ayırdığımız para.. En kötüsü gelinlik setim vardı eşimin binbir zorlukla aldığı ama benim için manevi değeri yüksek seti bile bozdurmak zorunda kaldık.. Ağlaya ağlaya çıktım kuyumcudan.. Allah saglik versin yine olur biliyorum ama dokundu işte..

Sağa sola her yere borcumuz var daha evlenirken çektiğimiz kredi bile bitmedi hala ödüyoruz.. Eşime banka krediside çıkmadı.. dükkanı tuttuk ama tadilatı için paramız yok.. Allah yine bir yerden kapı açıyor işte evimizin tadilatını yapan abi dükkanıda yapicak elimize gectikçe vericez..

Gelinlik setimi ve oglumun dogum parasini vermek cok koydu bana ya şu an dogum olsa elimizde beş kuruş yok..

Bütün gece ağlamaktan içim çıktı ama hakkimi helal etmiyorum eşimin ortağı yüzünden bu hale geldik biz çektiğim her sıkıntıda onların payı var.. Allahım gün yüzü göstermesin arkamızdan ne işler çevirmişler..

şu hamile halimle kaç gündür ekmek teknemiz için koşturuyorum.. Yorgunluktan nerde uyuugunu bilmiyorum..

Eşimede çok dokundu gelinlik setimi bozdurmamız.. Gecenin bir körü kalkmış sarılmış yatağımızda ellerimi öpüyordu.. Sabahtan gözleri dolu dolu uyandırdı beni iki kelime yetti zaten "sadece sana ihtiyacım var hiçkimseye değil sadece sana.." Diyebildi.. Şu an gözlerim dolu dolu yaziyorum bunları..

Allah büyük..

canım Allah kolay getirsin... çeken bilir. ama bu tür olaylar sizi bir birinize daha da kenetler başka da bir şey değil. gelip geçer. maşallah yine ikiniz birbirinize yetmişsiniz. Allah büyük.

2012 aralık ayı anneleri forumunda 39. haftasında bir kızcağız var mesela o da dün gece eşinin onu aldattığını öğrenmiş. bak bir de bunlar var. İçim karardı valla sabah sabah

Revidelcigim allah kolaylik versin ama inanki her serde bir hayir vardir hic uzulme tosunuda uzme neguzel sen ekmek tekneniz icin feda etmissin gelinlik setini bizde obur ay dukkanimizi satiyoruz esim baska is yapacak ama bir uc dort ay icinde ve obur ay bebegimiz olacak dusun yani tam paraya ihtiyacimiz oldugu anda ne is ne para olacak ama ben inaniyorum bebegim kismetiyle gelecek yedigimiz ekmek olsun aksama yeter bu bana sakin uzme tam da morele ihtiyacimiz oldugu su gunlerde allah korusun sutun falan cekilir allah k

Canim bende okudum onu yaaaa bence baska bi is var bunun icinde nebiliyim aldatda msjlari falan birakirmi telefonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…