Nisan Ayı Hamişleri

canım ya ben bile ağlamaklı oldum okurken.. İnşallah yeni işiniz yolunda gider de eşin daha güzellerini alır sana.. Bende olsam aynı durumda dayanamazdım elimde ne var ne yok verirdim.. O altınlar evde ducağına eşimin işine yarasın derdim.. Yeni doğan cocuk kısmetiyle gelir.. Allah yardım eder se hiç üzülme..

Ayyy inanamiyorum ya insan eşini nasıl aldatır hiçmi allah korkusu yok?

cok üzüldüm cok.. Allahım dert erip derman aratmasın kimseye

Canim bende okudum onu yaaaa bence baska bi is var bunun icinde nebiliyim aldatda msjlari falan birakirmi telefonda

valla kızlar bilmiyorum ecrin bir de yeni konu açmış... umarım kötü bir e...k şakasıdır. kanım dondu. kaşım çatık oturuyorum. akşama kadar düzelmezsem zavallı kocama yazık olacak :/
pöfffff sinirlendim çok. kızın doğumuna 5 gün var sadece

Günaydın kızlar, bugün dertleşmeye ihtiyacım var..

Allah büyük..

Canım benim inşallah güzel oğlunu sağlıkla bir kucağına al, o zaman diyeceksin ki, bu geçici şeyler için ben kendimi neden bu kadar üzmüşüm. Allah sana, oğluna ve eşine sağlık versin. Bunlar dermansız dertler değil. Geçer gider de çoook sonra bakarsın geriye neler geçmiş neler gitmiş. Tosun oğlun kısmetiyle gelir de, her şey bir şekilde hallolur. Takma kafana, oğlum sağlıklı, kocam beni seviyor de, derin bir nefes al canım benim.

Kızlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim inanın iyi geldi sizinle dertleşmek..

Oğlum şans getirecek bize biliyorum.. Ama yürek üzüntüsü işte benim ki.. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin sağlık ve huzur versin herşeyimiz olur inşaallah..

ocak ayı annelerı forumunda da var öyle kocasından dert yanan bırının kocası evden kovmus falan fılan allah kımsenın evınden huzuru eksık etmesın.revındel allah sagllık versın canım hıc dusunme gerısını su an tek onemlı sey bebeklerımızın sag salım dogması bebegını de uzme kendını de :)

Kızlar a101 mağazalarına arzum'un yogurt yapma makinası geliyor 50 tl güzel bisey 22 kasim persembe günü..

Kızlar a101 mağazalarına arzum'un yogurt yapma makinası geliyor 50 tl güzel bisey 22 kasim persembe günü..

revindellcim maddi konular için gerçekten üzülmeye değmez. bi de şu yönden düşün, ya elinizde avucumuzda bişey olmasaydı, perişan olsaydınız daha mı iyi olurdu?? evlilik de bu değil mi zaten, iyi günde kötü günde lafının ardından 'evet' demedik mi hepimiz. allah başka dert ve acı vermesin, herkesin eşini ve evladını kendine bağışlasın...

bizim de kontrol vardı bugün, yaklaşık 2800 gr olmuş oğluşum. 37. hafta da çatı muayenesi yaparız dedi doktor, o zaman ki duruma göre de doğum şekline karar veririz dedi. hayırlısı olsun ama son zamanlar yaklaştıkça ben korkmaya başladım normal doğumdan normal olacak olursa da epidural yaparız dedi, bakalım ...

revindel arkadaşların dediği gibi maddi konular için sakın üzülme.hepimizin başına hayatımızın belli dönemlerinde böyle şeyler geliyor.senin hhamilelik dönemine denk geldiği için biraz daha hassassın tabii.bizim de öyle dönemlerimiz oldu.seti ben önerdim eşime satalım diye,gerçekten.manevi değeri var doğru ama önmeli olan eşimle beraber mutlu olmak.Allah başka dert vermesin.gelip geçer böyle şeyler.daha iyisini alır sonra.onun hatırası daha bi kıymetli olur.Allah evladınızla mutlu bi ömür versin...

Kızlar sizin bebislerinizin de hareketleri azalmaya başladı mi?
BI de iki gündür 20lik dişim beni mahvediyor, hamileyken yapabileceğim hicbisi yok mu?

revindelcim,
yaşadığın şeyler üzücü; ama yapacağın tek şey eşine sarılıp bu gunlerı bırlıkte gecırmenızdır. cocuk kısmetıyle gelırmıs; belkı bu yenı dukkan daha bereketlı olur ve onunuz acılır; herseyde bır hayır vardır

Kızlar sizin bebislerinizin de hareketleri azalmaya başladı mi?
BI de iki gündür 20lik dişim beni mahvediyor, hamileyken yapabileceğim hicbisi yok mu?
evet canım biraz azalma var.
dişin için doktora git. zaten gebelikte kontrole gidin, özel ilgi gösterin diyolar. ben de kontrole gitmiştim. iyice azıtmasını bekleme.

kizlar bende bugun 1.5 ay once aldigim randevuma gittim gitmiskende kontrolede girdim
randevum bacagimdaki uyusmadan dolayi doppler di cok sukr problem cikmadi
kontrolumde cok sukr guzeldi normalde 33+5 idik dr 36 gozukuyor dedi 1ayin kalmis ayin 15 den sonra her an bekle dedi tosun pasamiz 2.730 gr olmus
esimiz suyumuz cok sukr iyi durusumuzda kafa asagida suan normal dogum gozukuyor dedi boyle iste teyzeleri =)
ama bende dun hemoraid olustu fark ettimde cok uzuldum ama annem geciyor o dedi
bu arada yatarken saga sola donemiyorum yani cok zorlaniyorum baya da zaman aliyor donmem dr sordum normal artik boyle seyler dedi
bizden bu kadar

Son düzenleme:

masallah canım bebısıne ne yıyıp ne ıcıon bıze de söyle bızımkıde buyusun böyle :))

bende dönerken kalkarken falan cok zorlanıyorum.. bide ben normal insanlar gibi oturamıyorum artık hiç.. sürekli kaykılmam geerekiyor..

revindelcigim hiz uzulme canim rabbim ayirmasin esin ve cocugunla saglik versin esinin buyuk sevgisi sana yeter okurken benim bile gozlerim doldu bize lazim olan zaten eslerimizin ilgisi ve sevgisi bundan yoksun o kadar cok kadin varki cok sukur halimize allah fdaha iyilerini verir insallah yeterki siz birlik olun bebis sizi kismet ugur getirir nasibiyle gelir meraklanma sen.

bende dönerken kalkarken falan cok zorlanıyorum.. bide ben normal insanlar gibi oturamıyorum artık hiç.. sürekli kaykılmam geerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…