Günaydın kızlar, bugün dertleşmeye ihtiyacım var..
Yeni bir dükkan bulduk.. 10-15 gün sonra taşınıyoruz.. O kadar ani olduki yeni dükkan işi elimizde avcumuzda ne varsa gitti.. Doğum için ayırdığımız para.. En kötüsü gelinlik setim vardı eşimin binbir zorlukla aldığı ama benim için manevi değeri yüksek seti bile bozdurmak zorunda kaldık.. Ağlaya ağlaya çıktım kuyumcudan.. Allah saglik versin yine olur biliyorum ama dokundu işte..
Sağa sola her yere borcumuz var daha evlenirken çektiğimiz kredi bile bitmedi hala ödüyoruz.. Eşime banka krediside çıkmadı.. dükkanı tuttuk ama tadilatı için paramız yok.. Allah yine bir yerden kapı açıyor işte evimizin tadilatını yapan abi dükkanıda yapicak elimize gectikçe vericez..
Gelinlik setimi ve oglumun dogum parasini vermek cok koydu bana ya şu an dogum olsa elimizde beş kuruş yok..
Bütün gece ağlamaktan içim çıktı ama hakkimi helal etmiyorum eşimin ortağı yüzünden bu hale geldik biz çektiğim her sıkıntıda onların payı var.. Allahım gün yüzü göstermesin arkamızdan ne işler çevirmişler..
şu hamile halimle kaç gündür ekmek teknemiz için koşturuyorum.. Yorgunluktan nerde uyuugunu bilmiyorum..
Eşimede çok dokundu gelinlik setimi bozdurmamız.. Gecenin bir körü kalkmış sarılmış yatağımızda ellerimi öpüyordu.. Sabahtan gözleri dolu dolu uyandırdı beni iki kelime yetti zaten "sadece sana ihtiyacım var hiçkimseye değil sadece sana.." Diyebildi.. Şu an gözlerim dolu dolu yaziyorum bunları..
Allah büyük..
Ayyy inanamiyorum ya insan eşini nasıl aldatır hiçmi allah korkusu yok?
cok üzüldüm cok.. Allahım dert erip derman aratmasın kimseye
Canim bende okudum onu yaaaa bence baska bi is var bunun icinde nebiliyim aldatda msjlari falan birakirmi telefonda
Günaydın kızlar, bugün dertleşmeye ihtiyacım var..
Allah büyük..
Kızlar a101 mağazalarına arzum'un yogurt yapma makinası geliyor 50 tl güzel bisey 22 kasim persembe günü..
evet canım biraz azalma var.Kızlar sizin bebislerinizin de hareketleri azalmaya başladı mi?
BI de iki gündür 20lik dişim beni mahvediyor, hamileyken yapabileceğim hicbisi yok mu?
kizlar bende bugun 1.5 ay once aldigim randevuma gittim gitmiskende kontrolede girdim
randevum bacagimdaki uyusmadan dolayi doppler di cok sukr problem cikmadi
kontrolumde cok sukr guzeldi normalde 33+5 idik dr 36 gozukuyor dedi 1ayin kalmis ayin 15 den sonra her an bekle dedi tosun pasamiz 2.730 gr olmus
esimiz suyumuz cok sukr iyi durusumuzda kafa asagida suan normal dogum gozukuyor dedi boyle iste teyzeleri =)
ama bende dun hemoraid olustu fark ettimde cok uzuldum ama annem geciyor o dedi
bu arada yatarken saga sola donemiyorum yani cok zorlaniyorum baya da zaman aliyor donmem dr sordum normal artik boyle seyler dedi
bizden bu kadar
korkularım var aslında.
Ikinci cocugu deli gibi isteyen ben tovbe yarabbim yok nasil oldu zamani degildi cok dedim allahim affetsin mahvediyor insani bu illet ya hele simdilerde dogum korkusu uff uff ya atak gelirse sanci cekerken kalbim sorun cikarirsa diye dusunmek birde kurtulamazsak korkusu bitiriyor ama karnim buyudukce nefes alamazsam diye dusunuyordum dokuZ ay gecmez diyordum rabbim kolaylik verdi dogum ve sonrasindada verir insallah en olmazi ilac alirim diye dusunuyorum allahim hepimize saglikla kolay dogumlar versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?