Nisan Ayı Hamişleri

biri sıcak diğeri soğuk olur genelde tatlılarda ama sen çok sıcak dökme yinede, biraz ılık olsun...

Ay canimm ayni seyleri yasamışız benimde akşam eşim bebek yagi ile göbeğime ve belime masaj yapti.. Kuzumun bebek yagini ben kullanmaya basladim valla :)

Bende tırsıyorum bazen acile gidesim geliyor ama kanama ve su gelmediği sürece sorun yok..

bugün daha iyiyim canım,çok şükür.hamileyken hasta olmak çok zor.cuma ve cumartesi gün oyu hareket etmedi kızım.sadece bir iki kez kendimi iyice dinlersem hafif hissettim o kadar.çok korktum.eşim de yoktu.dua ettim bol bol.neyse ki dün biraz hareketlendi.galiba ben hasta,halsiz olunca onu da etkiledi diye düşünüyorum.ama bu haftalarda bebek hareketleri çok önemliymiş.inş bi daha olmaz.korkuttu beni.senin adına çok sevindim.ne güzel maşallah iyi gidiyosunuz bu aralar. araba meselesinde ben de kendime çok kızıyorum.şimdiye kadar hep erteledim.şimdide hamilelik bahanem oldu.ama bebeğim biraz ele gelince almayı düşünüyorum.çok özeniyorum bebeğini alıp gezmeye giden arkadaşlara.ne güzel!!

kızlar bende bugün bidaha dr gittim bu sefer kulak burunboğaza gittim burun tıkanıklığım hiç geçmedi hiç nefes alamyorum allah kimsenin başına vrmesin ancak burun tıkanıklığım gripten değilmiş
hamileliğin son dönemlerinde burun etleri şişermiş ondan sadece bi sprey verdi okadar inşallah iyi gelir yoksa tamamen bunalıyorum nefes alamayınca

Ohhh ohhh duygu hanim masallah buyuttunuz bile oglani biz daha gun sayalim bugun yine doktora gittim 34+4 2150 gr benim manken kizim masallah

Allah yardımcın olsun canım.çok zor.nefes en önemli şey.ben de panik atak geçirdiğim zamanlarda nefes alamaz oluyodum.her gece.aylarca yaşadım.hamilelik dönemimde de 3 hafta yaşadım.inş. sprey iyi gelir.psikolojik değil en azından.inan ruhsal sorunları çözmek çoook daha zor.2 yastıkla falan uyumaya çalış.ben hala öyle yaparım.az kaldı.
bende de hemeroid başlangıcı var kızlar.sizde böyle bi şey var mı?çok kötü.normal doğum yapabilir miyim sizce?ay Allah kimsenin başına vermesin.

Ohhh ohhh duygu hanim masallah buyuttunuz bile oglani biz daha gun sayalim bugun yine doktora gittim 34+4 2150 gr benim manken kizim masallah

bizde doktordan geldik.. maşallah oğlusuma 2400 olmuş.. boyuda aşağı yukarı 40 cm miş.. bizim doktor boy söylemiyo.. bunu zor söylettim :) sonunda benim oğlanda doğru yolu bulmuş ve başaşağı dönmüş. idrarımda yanma vardı tahlil yatptırdım temiz cıktı çok şükür.. bizden simdilik bu kadar..

canım sanada geçmiş olsun oda çok zor bişi gebe kalmadan önce çok yaşamıştım daha olmadım inşalllah bidaha olmam bence yapabilirsin çoğu kadın bunu yaşuyor bi mani olacağını sanmıyorum.

ay ne güzel büyümüş maşallahbizim kızlar beraber gidiyo.hem haftaları,hem kiloları.aynı gün doğarlarmış bir de:)

Canim benim bebis donmemis sezeryan olucaz 39. Haftada buyuk ihtimalle seninki dondumu bide bugun doktor bira sakin bi bebek sanirim dedi kafami karistirdi aksamlari hareketli genelde tmm oyle cok cok hareketli degil nebiliyim uykudan uyandirmiyo mesela tekmeleri bide oyle bes alti kere arka arkaya tekme atmiyo ama nebiliyim benim kizim uslu oldugu icin boyledir demi yani ben iyi seylere yoruyorum bide plesentadan kimildiyamiyi yavrummm

günaydın hanımlar.siz de nefes darlıgı cekıyomusunuz ben ıkı gundur acayıp daralıom sankı bogazım sıkılıo.nette okudum gogus kafesıne dıyaframa baskı yapıomus bebekler ondan oluyomus.

canım sanada geçmiş olsun oda çok zor bişi gebe kalmadan önce çok yaşamıştım daha olmadım inşalllah bidaha olmam bence yapabilirsin çoğu kadın bunu yaşuyor bi mani olacağını sanmıyorum.

sağol canım.inş hayırlısıyla yapabilirim.hepimiz için en hayırlı,en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun doğumlarımız.

benim bebek dönmüştü.ama doktorum tekrar dönebilir dedi.galiba da döndü.şu an yan duruyo yine.bakalım hayırlısı.son hafta bile dönebiliyomuş.benim bebeğim de sakin.çook hareketli değil.dün eşimle bunu konuştuk biz de.kızım uslu olcak benim diyo babası.dedim ben de benim bebeğim şimdiye kadar hiç canımı acıtacak kadar tekmelemedi.bu aralar tekmeden çok ittirme şeklinde oluyo hareketler.erkek bebekler daha hareketli ve tekmeleri daha güçlü oluyomuş.inş. sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi.iyi şeyler düşünelim,iyi olsun.dualarım seninle...

günaydın hanımlar.siz de nefes darlıgı cekıyomusunuz ben ıkı gundur acayıp daralıom sankı bogazım sıkılıo.nette okudum gogus kafesıne dıyaframa baskı yapıomus bebekler ondan oluyomus.

nefes darlığı son haftalarda bebek aşağı indiği için geçiyomuş.az kaldı.bebeklerimizi kucağımıza alacağımız anı düşünüp mutlu olmaya ve bunları çoğu gebenin yaşadığını düşünerek sabretmeye çalışalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun,bebeklerimize ve bize sağlık versin...

Canim benim ayni sekilde dualarimiz butun hamilelere ins bebeklerimizi sagsalim kucagimiza alirizda burda artik seni ki uyuyomu benimki gazli benimki guluyo gugukluyo falan diye sohbetler ederiz yaaa son dort haftam benim :) annemlerde gelecek o hafta ins hersey yolunda giderde guzel bi dogum olur daha kahvalti bile yapmadim bayanlar yaaa ammada yavasladim bir iki bisey yapiyim kahvaltiyi oyle yapiyim derken bi bakiyorum saat kac olmus

Kizlar telden girdigim icinmi ben hamilelik takvimini goremiyorum yaaa hani bugun sunu tapiyor burasi gelisiyo falan diye yaziyoduya artik goremiyorum ben neguzel hergun okuyordum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…