hastane cantamızı bugun hazırladık.. 1 çanta kendime 1 çanta oğluşuma..
Oğluşuma 4 tane takım aldık.. 1 tane polar battaniye 1 tane kalın battaniye. 2 yelek, 3 corap, önlük, ağız silme mendili, 20 adet bebek bezi ıslak mendil, emzik , biberon aldık..
Bana 2 pijama 1 gecelik 1 kalın sabahlık.. 2 tane emzirme atleti, başörtüsü, çorap, patik, terlik, lohusa tacı, göğüs pedi, normal ped, göğüs ucu kremi, silikon göğüs ucu, süt sağma pompası..
Bide yatak örtüsü..
hastane cantamızı bugun hazırladık.. 1 çanta kendime 1 çanta oğluşuma..
Oğluşuma 4 tane takım aldık.. 1 tane polar battaniye 1 tane kalın battaniye. 2 yelek, 3 corap, önlük, ağız silme mendili, 20 adet bebek bezi ıslak mendil, emzik , biberon aldık..
Bana 2 pijama 1 gecelik 1 kalın sabahlık.. 2 tane emzirme atleti, başörtüsü, çorap, patik, terlik, lohusa tacı, göğüs pedi, normal ped, göğüs ucu kremi, silikon göğüs ucu, süt sağma pompası..
Bide yatak örtüsü..
2 senedir ehliyet alcam bi türlü fırsat olmuyo.. bu sene tam alcktm hamile kaldım
hadi sağlıkla gelsin bebişin inş. herşey hazır olunca büyük bi yük kalkıyo insanın omzundan dimi:) ben göğüs ucu ve pompa almadım, hastanelerde vardır diye düşünerek.yatak örtüsü derken nevresim falan mı aldın??
pompa belki olabilir ama göğüs ucu olmuyo genelde hstanlerde canım.. yatak örtüsü dediğim pike gibi bişey.. bide yastık kılıfı var.. hastanede üstümüze ne örtcekleri belli değil güzel güzel olsun örtümüz :)
herkese selam kızlarrr muhabbet almış başını gitmiş ben yokken. çantaları hazırlamışsınız maşallah size.hiç telaş yapmadan güzelce kullanın inşallah.ben daha yapmadım daha erken bizim için.
araba konusuna gelince 4 yıldır ehliyetim var ama debriyajın yerini bilmem.eşim sağolsun diyorum ama öğrenmem şart heleki bebek olunca.bi gece eşimin böbrek sancısı tuttu o arabayı kullanamadı ben de süremiyorum. kapıda araba dururken ambulans çağırdım o kadar utandım ki kendimde öğrenmek şart.
sizinle de paylaşmak istedim bugün çarşıya çıktım ve kendime pijama takımı aldım sabahlıklı dantelli fena asortik bişey ve çok pahalı tamamen satıcının gazına geldim.ama çoook güzel. inşallah kirletmeden güzel güzel giyerim.rengi krem leke olmasından korktum ama ne renk olursa olsun o leke belli olur diye düşündüm.artık pedleri üst üste dizerim :)bebişime de iki tane külotlu çorap aldım poposu ayıcıklı durup durup bakıyorum. miniğim gel atık
Kızlar ben dün kontroldeydim, aramızda ayda bir gidenler var ama ben uzun süredir 2 haftada bir gidiyorum ama muayene ücretini ayda bir ödüyoruz, benim kızım 1730 g. olmuş galiba artık zayıf olmasına alıştım yeterki sağlıklı olsun diyorum, karnımda kıpır kıpır oynaması öyle hoşuma gidiyo ki bi de birkaç haftadır geriniyo, itiyo ayaklarıyla baya güçlü maşallah, doktor bebek hareketleri çok önemli, 6 saatten fazla hareket etmezse çık gel dedi, doğum 41. haftayı geçer eğer içerde sabrederse kilo almasını bekleriz dedi
Kizlarr vallahi kapinin onunde araba durupda surmeyen bayanlara cok kiziyorum ehliyet nedir ki bi bayan icin biz bayanlar neler yapiyoruz yeri geliyor erkeklerden bile becerikliyiz bi arabayimi kullanamiycaz alin ehliyetleri kapim amahtari kociskolarinizdan veee alalim minislerimizi yanimiza ohhh gezelimm valla esim dogum gunumde araba aldi bana bebegimle rezil olmayi
Diye :) cok sevindimmm artik anahtari vermiyorum ona koca gobegimle kullaniyorum valla
Kizlarrr bende dun kendime kirmizi pijama takimi aldim oyle suslu muslu bisey degil burda bulamadim istedigim gibi bisey 33€ aldim bi tanedesiyah ablam almis bitanede gecelik alicam onlari hastane cantasina koyucam zaten eksij oldugunda getirirler bana sezeryan olacam icin buyuk ic camasirlarindan almam lazim yaaa kanaman oldugunda o koca koca bezlere nasil katlanicaz kizlar yaaa hic sevmiyorum ben normal regl gunlerimde ob kullanirdim yinede sinir olurdum boyle dokuz ay iyiydi :)
kızlar bugun karnım cok toplanıyor bı tarafa.resmen yamuluyor bı tarafa dogru tümsek oluyor.yan yatınca ozellıkle.nıye oluodur acaba?
sizin karnınızdan da su sesi geliyomu bazen.. çok garip bişey ya.. cılk cılk bi ses oluyo bazen.. bebeğin suyundan geliyo sanki..
Ay kizlarrr bugün yakin bir arkadaşımın petla eğlencesi vardı arnavutlarin adeti bilen bilir.. Söz kesilince hamur kızartılır herkes damat evine gelir hayirli olsuna yemek yenir..
kiz evine gittik ama cok oturamadim bugün acayip sancılarım var en az 15-20 dk süren regl ağrısı ve bel agrisi ile birlikte.. Sanirim yalanci sancilar sıklaşmaya başladı artik..
acayip yorulmuşum ya sabah 10 dan akşam 5 e kadar sürüyor eglence yoruldum valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?