Nisan Ayı Hamişleri

ben de arada kullanıyordum ehliyet almadan önce bahane üretiyordum hep eşime yok araba büyük, bayana yakışmıyo falan diye. o da ehliyet al arabayı değiştircem dedi, ben de 2 buçuk aylık hamileyken direksiyon sınavına girdim ve ehliyeti aldım. arabayı da 2 ay önce değiştirdik, istediğim aracı aldık. direksiyona bi geçtim, baktım direksiyon karnıma değiyo, bi de bebiş kasıyo kendini, doğum sonrasına bıraktım. inşallah kullanabilirim:)

hadi sağlıkla gelsin bebişin inş. herşey hazır olunca büyük bi yük kalkıyo insanın omzundan dimi:) ben göğüs ucu ve pompa almadım, hastanelerde vardır diye düşünerek.yatak örtüsü derken nevresim falan mı aldın??

oh canım rahat uyursun bu gece :)

2 senedir ehliyet alcam bi türlü fırsat olmuyo.. bu sene tam alcktm hamile kaldım

ben çok inat ettim ehliyet almamak için trafik çok zor geliyordu. çekemem diyordum. şimdi 2 yıllık şoförüm :) kayınvalidem bir ay boyunca sağ olsun işe benle geldi sonra eve döndü sonra beni almaya geldi. yanımda durdu hep ben acemiliği atana kadar ama şimdi bebekten dolayı gereksiz stres olmasın refleksler de kötü ya kullanmıyorum 2 aydır özledim valla

pompa belki olabilir ama göğüs ucu olmuyo genelde hstanlerde canım.. yatak örtüsü dediğim pike gibi bişey.. bide yastık kılıfı var.. hastanede üstümüze ne örtcekleri belli değil güzel güzel olsun örtümüz :)

herkese selam kızlarrr muhabbet almış başını gitmiş ben yokken. çantaları hazırlamışsınız maşallah size.hiç telaş yapmadan güzelce kullanın inşallah.ben daha yapmadım daha erken bizim için.

araba konusuna gelince 4 yıldır ehliyetim var ama debriyajın yerini bilmem.eşim sağolsun diyorum ama öğrenmem şart heleki bebek olunca.bi gece eşimin böbrek sancısı tuttu o arabayı kullanamadı ben de süremiyorum. kapıda araba dururken ambulans çağırdım o kadar utandım ki kendimde öğrenmek şart.

sizinle de paylaşmak istedim bugün çarşıya çıktım ve kendime pijama takımı aldım sabahlıklı dantelli fena asortik bişey ve çok pahalı tamamen satıcının gazına geldim.ama çoook güzel. inşallah kirletmeden güzel güzel giyerim.rengi krem leke olmasından korktum ama ne renk olursa olsun o leke belli olur diye düşündüm.artık pedleri üst üste dizerim :)bebişime de iki tane külotlu çorap aldım poposu ayıcıklı durup durup bakıyorum. miniğim gel atık

güle güle kullan canım... ben çantamı 33. haftada hazırladım galiba duygu doğurunca panik oldum da biraz

ben de şöyle bir tane afilli lohusa takımı aldım dantelli falan bir tane daha sade önden düğmeli aldım. bir tane annem almış bir tane de pijama altı aldım siyah ilk günler onu giyerim diye düşündüm. gelen gidenin yanına o dantelliyi giyerim...

canım kışlık değil tabi biraz ince ama malzemesi güzel geldi bana fiyatı 110 lira bana pahalı geldi aslında belki de normaldir. hastane ve ev normal sıcaklıkta olacaktır çok kalın olmasına gerek yok diye düşündüm. zaten diğer pijamalarım kalın bu biraz egomu tatmin için :) erken diyorum ama almakla bitmiyoki daha terlik falan almadım aklıma geldikçe durmadan bişeyler alıyorum.ne zormuş bu iş

Kizlarrr bende dun kendime kirmizi pijama takimi aldim oyle suslu muslu bisey degil burda bulamadim istedigim gibi bisey 33€ aldim bi tanedesiyah ablam almis bitanede gecelik alicam onlari hastane cantasina koyucam zaten eksij oldugunda getirirler bana sezeryan olacam icin buyuk ic camasirlarindan almam lazim yaaa kanaman oldugunda o koca koca bezlere nasil katlanicaz kizlar yaaa hic sevmiyorum ben normal regl gunlerimde ob kullanirdim yinede sinir olurdum boyle dokuz ay iyiydi :)

Kızlar ben dün kontroldeydim, aramızda ayda bir gidenler var ama ben uzun süredir 2 haftada bir gidiyorum ama muayene ücretini ayda bir ödüyoruz, benim kızım 1730 g. olmuş galiba artık zayıf olmasına alıştım yeterki sağlıklı olsun diyorum, karnımda kıpır kıpır oynaması öyle hoşuma gidiyo ki bi de birkaç haftadır geriniyo, itiyo ayaklarıyla baya güçlü maşallah, doktor bebek hareketleri çok önemli, 6 saatten fazla hareket etmezse çık gel dedi, doğum 41. haftayı geçer eğer içerde sabrederse kilo almasını bekleriz dedi

Son düzenleme:

kaç haftalıksn canım

Annem 2009 model hyundai i20 varken bende kullaniyordum dizel araba ohhhhh ama şimdi elimin altinda 99 model toyota var kasıyor kaldirmak bile mesele :)

sorma canım ya ben de hiç özlemedim o günleri sırf bu yüzden hep hamile kalabilirim :) :) aldıklarını güle güle giy sezaryen olunca hasta bezi mi veriyorlar ya da siz normal doğum da olsa nasıl ped kullanacaksınız cici pijamalarımız leke olmasın tedbiri alalım.

alakasız olacak ama bi sorum var. oklava tatlısını bilen var mı yufkaya fındık döküp oklavaya sarıyosunuz.elimde ondan var birazını şerbetlemek istiyorum tatlı soğuk sizce şerbeti sıcak mı dökmeliyim hamur olur mu bilenler cevaplarsa sevinirim.

sizin karnınızdan da su sesi geliyomu bazen.. çok garip bişey ya.. cılk cılk bi ses oluyo bazen.. bebeğin suyundan geliyo sanki..

Ay kizlarrr bugün yakin bir arkadaşımın petla eğlencesi vardı arnavutlarin adeti bilen bilir.. Söz kesilince hamur kızartılır herkes damat evine gelir hayirli olsuna yemek yenir..

kiz evine gittik ama cok oturamadim bugün acayip sancılarım var en az 15-20 dk süren regl ağrısı ve bel agrisi ile birlikte.. Sanirim yalanci sancilar sıklaşmaya başladı artik..

acayip yorulmuşum ya sabah 10 dan akşam 5 e kadar sürüyor eglence yoruldum valla..

kızlar bugun karnım cok toplanıyor bı tarafa.resmen yamuluyor bı tarafa dogru tümsek oluyor.yan yatınca ozellıkle.nıye oluodur acaba?

canım sancı deme bana yaaa dün geceden beri acayip bi şekilde bel ağrım var ve arada da kasıklarıma giriyor, dün sinemaya gitmiştik, sonra da yürüyüş falan yaptım, biraz da eşime yardım ettim temizlikte bugün kıvrandım resmen. az önce bebeyağı ile masaj yaptı eşim tüm sırtıma, sıcak havlu koyduk biraz rahatladım. inşallah yalancı sancılardır bunlar. acile gidecektim, yine mi sen geldin diyecekler artık, çarşamba kontrolü bekliyim dedim en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…