(null)
sağol canım
meyve de yiyorum karbonhidratta sebze de kısaca herşeyden yiyorum aslında çok da düzenli bi beslenme şeklim yok ama aç durmuyorum sürekli bişeyler yiyorum kendim pek almadım 11 kg dayım şuan ve son 2 aydır aynı kg dayım
kahvaltı da hergün maydonozlu peynirli börek yiyorum yufkadan tavada =)
(null)
İyiyim valla süperim hatta bugün yeni dükkanimiz icin boya ve duvar kağıdı almaya gidicez :)
Oğlum pek tekmelemiyor bu sıra gece yada sabah erken saatte bir iki dirsek tekme hissediyorum o kadar .. Biraz endiseleniyorum ama yeri azaldı artik deyip rahatlatiyorum kendimi..
Himmmm kizlar bu arada aşure pişirmeyi düşünen varmı?
Kizlar dun bebek odam geldi hosumada gitti bugun kiyafetler yikandi ama nezaman kuruycakta yerlestiricem yaaa daha bi makina daha var ama asacak yer yok diye biraktim cok tatlilar minik minik oyyy yerim onlari allahim kullanmayi nasip eder ins kizimla evimize doneriz hemen tirsiyorummm ya kizlar bizim kizda tekmelemiyo artik bir iki tane gunde yavas yavas kimildiyo hickirik tutuyo sanirim doktorumda hareketlerinden endiseli iki gune bi hastaneye cagiriyor nst icin bakalim hayirlisi ins bu yavas hareketler yeri dar oldugu icin ve de uslu bi kizim olacagi icindir dua edin bana ve kizima neolur bacilarrr
Revindelcigim cok sevindim hayirli olsun turkiyeye gelince dukkana ugruycam haaa soyle bastan asago bi bakim yaptiralim kizlar hepberaber gidelimde :)
Buarada kizlar galiba nisan hamislerinden ikinci doguran ben olacim bugun kontrolum vardi ver sok iki hafta sonra alicaz bebgi dedi :) mutluyum evet ama endiseliyim bebis iki kiloyu gecti dedi biliyosunus pleseta sis olduu icin suyunu etkiliyo beklemeye gerek yok dedi doktor bende dedim 12.12.12 olmazmi guldu olabilir tabii ama haftaya konusalim dedi ctg de iyi cikti biraz sakindi bebisim ama hareketlerine dikkat et dedi ins kuveze gerek kalmaz dedim oda dogunca belli olur ama genelde iki kiloyu gecen bebekelrde gerek kalmiyo dedi bide 37. Haftayi dolduran bebeklerde normal kabul ediliiyo dedi tabi hersey dogunca belli olacak :) kizlar lutfen dua edin bize kizimi aliyim eve geliyim yanimdan ayirmayim prensesimi hicbiseyimde hazir degill odasi bugun gelicek bekliyorum oyle evde :) soktayim soktayim soktayim beni normale dondurun
Kizlar dun bebek odam geldi hosumada gitti bugun kiyafetler yikandi ama nezaman kuruycakta yerlestiricem yaaa daha bi makina daha var ama asacak yer yok diye biraktim cok tatlilar minik minik oyyy yerim onlari allahim kullanmayi nasip eder ins kizimla evimize doneriz hemen tirsiyorummm ya kizlar bizim kizda tekmelemiyo artik bir iki tane gunde yavas yavas kimildiyo hickirik tutuyo sanirim doktorumda hareketlerinden endiseli iki gune bi hastaneye cagiriyor nst icin bakalim hayirlisi ins bu yavas hareketler yeri dar oldugu icin ve de uslu bi kizim olacagi icindir dua edin bana ve kizima neolur bacilarrr
Günaydın kızlar
Dünden beri herkes nasıl
anam bu ne! hiç nokta ve virgül koymadan yazınca panik halinde yazıyomuşsun gibi olmuş, bir nefes al diyesim geldi. Bu arada kızının iyi olmasına ve inşallah 2 hafta sonra da kucağına alacağına çok sevindim canım.
Revindell cim çok sevindim sıkıntılarının böyle bir anda dağılmasına. Zaman her şeyi çözüyor gördüğün gibi.
Geç oldu ama, günaydın tatlım:))
Ay sordun madem, ne zamandır yazmıyordum, geçici bir içe kapanma dönemi geçirdim, şimdi anlatıyım bari:
Benim de çok sırt ağrılarım var. Geçen hafta eşim izin aldı ve hep yanımdaydı. Beni sinemaya ve tiyatroya götürdü. Ama o koltuklar bana haram oldu yani, nasıl oturacağımı şaşırdım.
Sonra hafta sonunda birden geldiler bana, koca hafta durduk durduk, ben pazar günü ağlamaya başladım, herkesin her şeyi var benim kızımın daha bir sürü eksiği var diye. İznin son gününde dinlenecekti adamcağız, giyin hadi çıkalım ne eksikse al dedi. Böylece koca hafta orda burda gezip, Eskişehir'in pazar günü trafiğine kaldık ki, berbattır. Mothercare e gittim. Fiyatını uygun gördüklerimi aldım. 3 lü köşesi katlı pembe havlulardan aldım. Hijyenik pamuk, göğüs pedi, paket tülbenler ve 8'li pakette çift katlı havlu (altı su geçirmez) mama önlüklerinden aldım.
Göğüsler 85E olduğundan, ev dışında penye emzirme sütyeni kullanmam mümkün değil, Berlei marka emzirme sütyeni aldım. Çirkin bişi.. babanne sütyeni gibi ama işimi görecek. Göğüslerim zaten büyüktü, bir de sarksın istemiyorum.
Cotonnella marka penye iç çamaşırı aldım. Antibakteriyelmiş, nasıl rahat anlatamam ve tavsiye ederim.
Bir de kendime pijama takımı aldım. Bu arada hastaneyle konuştum, doğumu orada yapıcam ne getiriyim, özellikle söyliyceğiniz bir şey var mı dedim. Gecelik getir, pijama getirme dediler. Ben de zaten pijamayı evde giymek için aldım. Gecelik işini daha ekonomik halledicem, çünkü kanamadan falan batabiliyormuş. (Bu arada çantada bebek bezini bl tutmak gerekiyor anladığım kadarıyla. 20 tane falan. Daha lazım olursa birileri gider alır. Orkidi de bol tutun. Bir de bulursam kullan-at lohusa kilotlarından alıcam.)
Sonra eve geldim bi baktım, bebekten çok kendime para harcamışım:26: Neyse geçtim internetin başına, bebek küveti, banyo filesi, banyo süngeri (3ü de Sevi bebe), Chicco nun konak tarağı, Arzum un dijital ateş ölçerini, 3 tane ahşap bebe askısı, Stacy Hogg'un Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını sipariş verdim. Onlar da bugün geçti elime.
Nevresim işini görümcem hallediyor. Kendis el sanatları hocası. Bir kumaşlar seçmiş, bayıldım. Hem nevresimleri hem de yatağın yanındaki korumaları yapıyor. Alt açma, bez torbası vs de var. Pazar günü kayınvalidem gelcek, sanırım bir hafta falan kalır. Daha çocuğun hiç bir şeyini görmedi o. Onunla da perde falan bakmaya çıkarız. Ben biraz işimi kendim halletmeyi sevdiğimden o gelmeden giriştim yıkanacak ütüleneceklere. 34 haftadayım zaten, çantamı hazırlıyorum.
Bir de unutmadan, Duygucum, oğlun erken geldi ama herşeyi çok güzel maşallah! Şansı da, hayatı da hep öyle güzel olsun!
Off çeneye bak, anam sırtım ağrıdı. Bir de kumaşların resmini koyayım:
Eki Görüntüle 559513 Eki Görüntüle 559514 Eki Görüntüle 559515
Revindelcigim cok sevindim hayirli olsun turkiyeye gelince dukkana ugruycam haaa soyle bastan asago bi bakim yaptiralim kizlar hepberaber gidelimde :)
Buarada kizlar galiba nisan hamislerinden ikinci doguran ben olacim bugun kontrolum vardi ver sok iki hafta sonra alicaz bebgi dedi :) mutluyum evet ama endiseliyim bebis iki kiloyu gecti dedi biliyosunus pleseta sis olduu icin suyunu etkiliyo beklemeye gerek yok dedi doktor bende dedim 12.12.12 olmazmi guldu olabilir tabii ama haftaya konusalim dedi ctg de iyi cikti biraz sakindi bebisim ama hareketlerine dikkat et dedi ins kuveze gerek kalmaz dedim oda dogunca belli olur ama genelde iki kiloyu gecen bebekelrde gerek kalmiyo dedi bide 37. Haftayi dolduran bebeklerde normal kabul ediliiyo dedi tabi hersey dogunca belli olacak :) kizlar lutfen dua edin bize kizimi aliyim eve geliyim yanimdan ayirmayim prensesimi hicbiseyimde hazir degill odasi bugun gelicek bekliyorum oyle evde :) soktayim soktayim soktayim beni normale dondurun
Bende kaykilmadan oturamiyorum yagmursuyu. Yoksa sırtım agrio
Bu arada galiba herkesin hazırlıkları bitmiş; ben bu Ctesi bebek odasını sipariş ediorum ve ptesi odam boyanacak. Üstelik daha ne hastane çantamı hazırladım ne de bebek odasını henüz almadığım için bebek eşyalarını yıkayım utuleyemedim
Kızlar nevresim takımı kaç tane aldınız ve ne kadardı tanesi?
gunaaydın kızlar sıze bısey sorcam.ödem olusan vucutta catlama olur mu sızce.ben 16 kılo aldım smdıye kadar ama hıcbıyerımde ne karın ne basen ne popo hıcbıyerde çatlama yok.kılo alan vucut catlamazmı ?nereye gıdıyo bu kılolar anlamadım acaba ödem midir? ay ınsallah odemdır hemencecık gıdıverır yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?