bi de şey sorcaktım; kanala gırmemiş dedin ya,hıc bebeğin başını kasıklarında hıssedıyor musun? ben hıssedıyorum da, acaba bu yola gırdıgıne daır bır işaret mi diye dusunmeye başladım; senınkının cınsıyetı neydı canım
neden 2 hafta sonra cagırdı kı, o zmn 40 haftalık oluyorsun. hadı az sabır; bu kadar bekledik, brz daha bekleyecegız. gercekten revındelın dogurdugunu dusunmeye basladım bende
bi de şey sorcaktım; kanala gırmemiş dedin ya,hıc bebeğin başını kasıklarında hıssedıyor musun? ben hıssedıyorum da, acaba bu yola gırdıgıne daır bır işaret mi diye dusunmeye başladım; senınkının cınsıyetı neydı canım
Bende bilmiyorum canim zaten bu doktorun kaygisizligina sinir ola ola gecirdim sekiz ayi. Normal olacak ya dogurursa dogursun diyordur . Evet canim kasiklarimda hissediyorum hatta aci bile hissediyorum bazen hele zor yuruyorum ordan cikacak gibi ama daha girmemis baksana . Benimkinin cinsiyeti eger dogruysa kiz diyor ama baska bi doktor erkek demisti. Bu hep kiz dedi herhalde kizdir aslinda pek yanilan bir doktor degil burda en cok tercih edilen doktor ama nasip saglikli olsunda.
başını aşağıda hissettiğim için kanala girmesinde sıkıntı olmaz diye düşünüyordum ama demekki bir alakası yokmuş. bazıları da gereksız ınsanı endıselendırıyor; onemlı bişi olsa cagırırdı dıye dusun; şükür herşey yolunda ki böyle rahat davranabılıyor. Allah normal dogum ısteyen herkese nasip etsin, bende en cok kanala gırmemesınden korkuorum; cunku sımdılık normal doguma engel hıcbısı yok, ancak kanala gırmemesı gıbı bır durum olursa engel olur. yarın 36. haftanın kontrolune gıdıyorum, bakalım bebiş ne kadar olmuş ve dogumla ılgılı konuscaz mı acaba?
Cok sukur canim dedigin gibi bi sorun yokki kaygisiz. Insallah bebislerimiz sorunsuzca zamaninda kanala girerlerde normal olur. Basi asagida dedi birdaha donermi dedim donmez dedi. Allahtan sezeryan yapmak istemiyorum seni dedi bi aksilik cikmaz insallah. Birde birsey sorucam fikri olan varmi ultrosona hep son adet tarihimi giriyordu 25,26,24,aralik felan cikiyordu bu defa girmedi sat ini 17 aralik cikmis dogum tarihi kagitta yani bebisin resimlerinde edd diye alltta yaziyor. Doktorlarin verdigi dogum tarihiyle tutuyormu acaba yoksa onlarda su internetteki hesaplayicinin verdigi dogum tarihinimi veriyotr.
sibel sorma yaa.. benimkide döndü sanki.. resmen pozisyon deiştirdi bugun.. hissedyorum.. inşallah hala bası aşağıdadır..
benimde yürümemde sorun yok.. ben otururken cok zorlanıyorum..
Ben de geçen gün kontroldeydim, benim kuzum 2400 g olmuş nasıl sevindim anlatamam, bu kilonun nesine seviniyosun demeyin 2 buçuk haftada 700 g almış maşallah yavruma, bundan önce 1700 dü şimdi biraz olsun makul gibi geliyo kilosu, suyu pek fazla değil idare etck kadar dedi doktor, pozisyonunu da çoktan almıştı, ben en baştan beri sezeryanla doğum düşünüyordum ama şimdi artık normal doğum daha mantıklı gelmeye başladı, içinizde epiduralsiz normal doğum düşünen var mı kızlar
Bugün son eksikleri de aldık eşimle, yatağını seçtik büyüyen yataklardan, şifonyer ya da dolap almadık çünkü odasına mobilyacıya gömme dolap yaptırmıştık çok güzel oldu, inşallah hep güzel günlerde kullanmak nasip olur kızıma ve bütün bebeklere
Ben de geçen gün kontroldeydim, benim kuzum 2400 g olmuş nasıl sevindim anlatamam, bu kilonun nesine seviniyosun demeyin 2 buçuk haftada 700 g almış maşallah yavruma, bundan önce 1700 dü şimdi biraz olsun makul gibi geliyo kilosu, suyu pek fazla değil idare etck kadar dedi doktor, pozisyonunu da çoktan almıştı, ben en baştan beri sezeryanla doğum düşünüyordum ama şimdi artık normal doğum daha mantıklı gelmeye başladı, içinizde epiduralsiz normal doğum düşünen var mı kızlar
Bugün son eksikleri de aldık eşimle, yatağını seçtik büyüyen yataklardan, şifonyer ya da dolap almadık çünkü odasına mobilyacıya gömme dolap yaptırmıştık çok güzel oldu, inşallah hep güzel günlerde kullanmak nasip olur kızıma ve bütün bebeklere
Canım senin kaç haftalıkti?
Bende en bastan beri epiduralsiz normal istiyorum; İns fikrimi değiştirmem.
Sancıyı evde çekmek mantıklı ama sancının ne kadar süreceğini bilmediğimiz için bence brz tehlikeli. Benim bir arkadasım ilk çocuğunu dogururken iki saat sancı çekti sadece. Bu da Bnm kafamı karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?