Nisan Ayı Hamişleri

selam biz bugun doktora gittik dün gece atelendi kustu falan. hafiften bronsit olmuş. şuruplar verdi doktor balgam söktürsün diye. yarın tekrar gitcem ilerleme varmı bakcak ona göre tedavi yapcakmış. yavrum hepten huysuz oldu ya hiç böyle degildi. gaz sıkıntısı var gibi bacaklarını attırıyor habire. gripten ziyade gaz huzursuzlugu. bu aylarda bitmesi gerekmiyomu ya. benimkide ellerini emmiyyor sesli sesli. bu aylarda olurmuş. doymuyor sanma zevkten takılıyor. biz 15 güne 400 gran almışız maşallah.... saglıklı günler...

gecmıs olsun canım.ıns en kısa zamanda ıyılesır.

Kizlar benim kuzumda oksuruyor bugun doktora gittik cigerleri temizmis sukur burnundan akan bogazini rahatsiz ediyomus sadece burun spray verdi ins fazla ilerlemeden gecer onerileriniz varmi kuzuma iyi gelecek biraz ihlamur veriyorum birde bende oksuruyorum galiba benden gecti

canım sen hemen bir doktora görün tedbir alınsın. bende bogaz yanmasından faranjite ilerledi. geçer dedim kolay atlatırım normaşde gribi ama bu kez oyleolmadı bebegime geçti bronşitolit oldu ilaçlı buhar veriyorum daha yeni topladı. zor oluyor bebek için. inşallah sadece burun tıkanıklıgıdır. önceleri bizimde oluyordu serum fizyolojık uyguluduk. ilerlemiyordu. ama bu kez bende geçti . saglıklı günler...

Selam canım, sen bi ara kızının hep aynı yöne döndüğünü yazmıştın, benim kızım da sadece soluna dönmek istiyor senin ufaklık dönmeye başladımı iki yöne de

Kızlar biz bu ara doktor doktor geziyoruz, önce kakasında kan pıhtısı yüzünden baya dolandık inek sütü alerjisi olabilirmiş inek sütü içeren hiç bir şey yemiyorum alerji testi yaptk ama oda negatif çıktı neden olduğunu bulamadılar,hala belirsiz,şimdi de gözünün tekini kırpıyor arada, tikli insanlar olur ya aynı öyle doktorun biri nöbet olabilir eeg çektirin dedi, biri bir şey değildir geçer geçer dedi, napcamı şaşırdım

İkinize de çok geçmiş olsun

canım2 yıllık evliyim ,bebeğimin olmasını hep çok istemiştim,hatta şüphelendiğim günden itibaren adetim geçmemişti her gün test yapıyordum diye bilirim,hiç bir belirtim yok,sadece tutunma kanı denilen olayı gördüm dedim ben hamileyim,ama şuan senin gibiyim çok tedirginim,hepsi annelik psikolojisinden kaynaklı emin ol bebişimizi allahın izniyle kucağımıza alınca hepsi geçecek.Allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin..

amin canım bende bebeğiçokistiyordum her ay testelere yatırdığım paranın haddi hesabı yok ama şimdi 5 haftalık hamileyim şimdide acayip bir duygu sardı beni korku ya herşey kötü olursa falan diye zaten anksiyete var bende tekrarladı sanırım yine

yaaa:)) süper! tur bindirdik:) nisan ayında hamile olan arkadaşları tebrik edelim. biz geçen sene nisanda hamile kaldık ve şimdi bebeklerimiz 4-5 aylık oldu.

Selam canım, sen bi ara kızının hep aynı yöne döndüğünü yazmıştın, benim kızım da sadece soluna dönmek istiyor senin ufaklık dönmeye başladımı iki yöne de

Canim yeni gordum ksura bakma evet evde yaptigim hareketler cok ise yaradi simdi donderebiliyor kafasini her iki tarafa ben hep oyuncagiyla yada cingiragiyla donmedigi tarafa dogru hareket ettirdim sindi duzeldi gerek kalmadi fisioterapiye

kızlar benım kızım 3 ocak doğumlu ve hala dönemiyor.sizinkiler dönüyor mmu? kucağıma alınca kafasını öne atıyo, oturmak ıstıyo,yatarken kaldırdığımda ( elınden tutup ) oturma pozısyonunda kalmak ıstıyor fakaaaaaaaat dönemiyo! daha zamanı var dıyolar ben taktım dönme işine ama

Dönmekten kastınız ne vucudunu sağa sola çevirmesi mi yoksa sırtüstü yatarken yüzüstü pozisyonuna mı geçmesi benimkide hala tam dönemiyo kafa ve kollar sağa sola dönüyo ama popoya gücü yetmiyo

sağına ve soluna vücudunu cevırmesı.yanı sırt ustu yatarken sag tarafına yan yatabılmesı mesela.doktora sordum daha erken dedı ama :S

Yanına bişey kpyunca uzanıp alıyo ama hala tam dönemiyo canım bide eline aldığı herseyi agzına kymaya çalışıp aglıyo

sen bebek egzersızı yaptırıyomusun canım ben sımdıye dek pek yaptırmadım ondan benım kız tembellıge alstı işi gücü sırt üstü yatmak :) anasının kızı nolcak :) bundan sonra yaptırayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…