selam biz bugun doktora gittik dün gece atelendi kustu falan. hafiften bronsit olmuş. şuruplar verdi doktor balgam söktürsün diye. yarın tekrar gitcem ilerleme varmı bakcak ona göre tedavi yapcakmış. yavrum hepten huysuz oldu ya hiç böyle degildi. gaz sıkıntısı var gibi bacaklarını attırıyor habire. gripten ziyade gaz huzursuzlugu. bu aylarda bitmesi gerekmiyomu ya. benimkide ellerini emmiyyor sesli sesli. bu aylarda olurmuş. doymuyor sanma zevkten takılıyor. biz 15 güne 400 gran almışız maşallah.... saglıklı günler...
Kizlar benim kuzumda oksuruyor bugun doktora gittik cigerleri temizmis sukur burnundan akan bogazini rahatsiz ediyomus sadece burun spray verdi ins fazla ilerlemeden gecer onerileriniz varmi kuzuma iyi gelecek biraz ihlamur veriyorum birde bende oksuruyorum galiba benden gecti
Kizlar benim kuzumda oksuruyor bugun doktora gittik cigerleri temizmis sukur burnundan akan bogazini rahatsiz ediyomus sadece burun spray verdi ins fazla ilerlemeden gecer onerileriniz varmi kuzuma iyi gelecek biraz ihlamur veriyorum birde bende oksuruyorum galiba benden gecti
canım sen hemen bir doktora görün tedbir alınsın. bende bogaz yanmasından faranjite ilerledi. geçer dedim kolay atlatırım normaşde gribi ama bu kez oyleolmadı bebegime geçti bronşitolit oldu ilaçlı buhar veriyorum daha yeni topladı. zor oluyor bebek için. inşallah sadece burun tıkanıklıgıdır. önceleri bizimde oluyordu serum fizyolojık uyguluduk. ilerlemiyordu. ama bu kez bende geçti . saglıklı günler...
kızlar bende bugun ögrendim 3.5 haftalik hamileymisim.. nedense mutlu olamiyorum su an kendimi cok tuhaf hissediyorum tuhaf bir heyecan var kalbim deli gibi carpiyor ama ayni zamanda kötü birsey olucakmis gibi hissediyorum.. yasim 23 ve 1,5 senelik evliyim neden böyleyim yaa
canım2 yıllık evliyim ,bebeğimin olmasını hep çok istemiştim,hatta şüphelendiğim günden itibaren adetim geçmemişti her gün test yapıyordum diye bilirim,hiç bir belirtim yok,sadece tutunma kanı denilen olayı gördüm dedim ben hamileyim,ama şuan senin gibiyim çok tedirginim,hepsi annelik psikolojisinden kaynaklı emin ol bebişimizi allahın izniyle kucağımıza alınca hepsi geçecek.Allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin..
Selam canım, sen bi ara kızının hep aynı yöne döndüğünü yazmıştın, benim kızım da sadece soluna dönmek istiyor senin ufaklık dönmeye başladımı iki yöne de
Yanına bişey kpyunca uzanıp alıyo ama hala tam dönemiyo canım bide eline aldığı herseyi agzına kymaya çalışıp aglıyo
ALLAHım... alim eylesin .. saliha evlatlar dünya ahiret mutluluğu eylesin hepimize inŞALLAH
sen bebek egzersızı yaptırıyomusun canım ben sımdıye dek pek yaptırmadım ondan benım kız tembellıge alstı işi gücü sırt üstü yatmak :) anasının kızı nolcak :) bundan sonra yaptırayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?