Canim anne sütü ve bebelac mama alıyoruz.. Doğduğundan beri ari sütü bal polen karışımı veriyorum..
Bir iki gündür de ufak ufak ek gidaya basladim bugün yogurt armut püresi ve bal dan meyveliyogurt yaptim verdim
selam hanımlar
bizde bugun 3 aylık kotrolümüzü yaptırdık. 7300 gram 65 cm olduk sadece anne sütüyle. bu aralar uyuyarak büyüyoruz. gündüzde çok uyuyor bu aralar. gece maşşallah uyuyoruz gece 11 12 arası uyuyoruz sabah 6 7 arası uyanıyoruz 2 saat gaz kaka faslından sonra 10 11 kadar uyuyoruz. gece 3 4 arası uyuyarak emiyor 5 dk . bizden böyle. rota aşısı yaptırdınız mı ben yan etkilerinden korkuyorum biraz 2 3 gün içinde yaptırmam lazım. kızlar burayada ugrayın arada. saglıklı günler....
Sana katiliyorim yildiz doyurmak degil amac alistirmak annem dun ogluma bir cay kasigi yayla corbasi verdi yalandi durdu veletben 4.ayda hafiften tattrmaya baslıcam bazı seylerı.yogurt,elma suyu,elma püresi falan.ama öyle cok degıl.tadına alışmak adına.
Kızlar meraba,
Ne zamandır giremiyordum. Sayfaya gelince duygulandım birden. Tek tek okuyamadım tabii. Umarım hem siz hem de evlatlarınız iyisinizdir. En sevimli olduğu zamanlara geldik di mi? Ben göğüs yaralarından çok çektim. Çok şükür bi 20 gündür daha rahat emziriyorum. Gece bir öğün mama veriyorum, 11 gibi. Geçtiğimiz Cuma 3 ay bitti bizim. Doktor gündüz uykusu için hiç zorlama, ne zaman isterse uyusun deyince rahatladım. Maşallah gece uykusu vardı zaten.
İnsan anne olmadan ne kadar sevebilir çocuğunu bilmiyormuş. Hele şimdi tepki verir, güler, konuşur oldular. Bazen sevgiden çıldıracak gibi oluyorum. Allah hepimizin çocuklarına, ailelerine sağlık ve huzur versin.
çok duygusalım bugün ben yau.
Evdeydim:) emzirmeyle ilgili sıkıntım çok tadimi kaçırmışti. Bende olmaz sandim ama lohusa hüznü yaşadım bir hayli. İyiyim ama simdi. Annem 4 aydir yanimdaydi bu cts. Izmir'e döndü. Bu 15 gun de eşim izinli evde. Sonra başbaşa yiz kizimla.amiiin canım ya.nerelerdeydın sen? kayıp :)
Evdeydim:) emzirmeyle ilgili sıkıntım çok tadimi kaçırmışti. Bende olmaz sandim ama lohusa hüznü yaşadım bir hayli. İyiyim ama simdi. Annem 4 aydir yanimdaydi bu cts. Izmir'e döndü. Bu 15 gun de eşim izinli evde. Sonra başbaşa yiz kizimla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?