günaydın hanımlar nasılsınız minik melekler nasıllar
Bende 1-2 gün oldu baş ağrısı ama sonra geçti.
Yaaa canım o kalp atışı konusunu hiç sorma yaaa dün dr.dan geldim bizde kalp atışını gördük ama ben sesini duymak için farklı bi cihaz falan var diye düşündüm. devlet hastanesi olduğu için ellerinde yoktur dedim kendi kendime. Meğer o ultrason cihazının ses düğmesi varmış onu açınca duyuluyomuşçok güldüm ya kendi kendime öğrendim ama geç oldu neyse artık bi dahaki kontrole.
Kızlar ilk testlerinize başladınız mı? Baslasiysanz n ödediniz. Bana 900 dediler. Biraz yüksek geldi
süt müüüüüüü öğğğğğğ valla bayılacak gibi oluyorum duyunca bile.... birde iş yerimizin yanında tavuk dönerci ve balıkçı var öğleden sonraları onların kokusu beni mahvediyor. bigün gidip üstlerine çıkarcam onların o derece tiksinti geldi. ki severek yerdim hepsini. napcam ben anlamadım. kusmak istiyorum fakat artık boğazlarım yırtılcak diye korkumdan kusamıyorum. böğürmekten helak oldum. kendi kullandığım araba bile tutar oldu.
kızlar kıyma ile yapılan her türlü yemekten özellikle köfteden hiiiiiiiiiiç bahsetmeyin (bak yine fena oldum)
süt içemiyorum, yoğurttan bir kaşık alana kadar kırk saat düşünüyorum,
bütün et ile aram iyi ama tavukmuş dönermiş adını bile anmak istemiyorum.
yemek programlarını görmek istemiyorum, insanları yemek yerken görmek de istemiyorum... aç da hissetmiyorum, çubuk krakere bile tahammülüm yok
ben kusuyorum vallaama çok yorucu
size de günaydın mandalina,
iyilik çok şükür :)
bu arada bu testler ne zaman yapılmalı ki? benim doktor bana daha hiç bir şey demedi. üçüncü randevum 9 haziranda inşallah belki o zaman söyler...
size de günaydın mandalina,
iyilik çok şükür :)
bu arada bu testler ne zaman yapılmalı ki? benim doktor bana daha hiç bir şey demedi. üçüncü randevum 9 haziranda inşallah belki o zaman söyler...
Günaydın kızlar bugün saat 16:00 da doktor randevumuz var, bakalım fasulye tanesi dünyaya gelmeye kararlımı.. eğer sağlıklıysa bugün inanıcam hamile olduğuma.. veee tadını çıkarmaya başlicam galiba bol naz bol kapris sıfır ev işi
günaydın kızlar ve cücükleri...
ben daha bebişimin kalp atışlarını duymadım. ama tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım. Biraz aceleciyim sanırım.
c.tesi doktora gitcektik ama dr konferansa gidiyomuş. p.tesi gel dedi. o günde işten izin alıp gidemem. bende sonraki c.tesi ye randevuyu uzattım.
Bu arada evden taşınıyoruz o c.tesi yeni ev tuttuk dün. yoğun günler bizi bekliyorr.
bulantı yok sadece tiskinme var bende tiskinmekten yemek yiyemmiyorum. gece açlıktan uyuyamıyorum. napıcam bilmem. belki biraz kile veririmD
kızlar ya benim doktorum da tam kan sayımı bi de idrar testi istedi.yaptırdım.normal her şey dedi. ama bu 2li test falan nedir?hiç bilmiyorum.hangi testleri yaptırdınız şimdiye kadar? burda paylaşalım lütfen. bazen doktorlara bizim hatırlatmamız gerekiyobi de aşılar falan olyumuş?hangi haftalarda ne yaptırmak gerekiyo,paylaşır mısınız?
Günaydın kızlar bugün saat 16:00 da doktor randevumuz var, bakalım fasulye tanesi dünyaya gelmeye kararlımı.. eğer sağlıklıysa bugün inanıcam hamile olduğuma.. veee tadını çıkarmaya başlicam galiba bol naz bol kapris sıfır ev işi
ben daha bebişimin kalp atışlarını duymadım. ama tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım. Biraz aceleciyim sanırım.
c.tesi doktora gitcektik ama dr konferansa gidiyomuş. p.tesi gel dedi. o günde işten izin alıp gidemem. bende sonraki c.tesi ye randevuyu uzattım.
Bu arada evden taşınıyoruz o c.tesi yeni ev tuttuk dün. yoğun günler bizi bekliyorr.
bulantı yok sadece tiskinme var bende tiskinmekten yemek yiyemmiyorum. gece açlıktan uyuyamıyorum. napıcam bilmem. belki biraz kile veririmD
şekerler..
bende doktordan geliyoruuuumsat tarihimi hatırlayamadım ama bugün 7 haftalık dedi doktor kesin olarak 12.haftada anlıcaz :) pıt pıt kalp atışını duyduk cimcimenin
1 cm cikmiş boyu ufak lekelenmeler olduğu için haftada yada 10 günde bir kontrole gitmem gerekiyor :S kan ve idrar tahlilleri istedi doktor aç karna verilen testler var yapıcam birkaç güne inş.bir de elevit yazdı folik asitte 3 aya kadar devam
doktora gidenler güzel haberlerle dönerler inşaalahsizlerde durum nasıl güzel annelerrr
haa bu arada sürekli sucuklu tostlar, sucuk kızarması çiğköfte (etsiz) bu tarz şeyler canım çekiyor eheeh :)
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım, tahmin edebiliyorum ne kadar stresli olduğunu...
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım, tahmin edebiliyorum ne kadar stresli olduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?