Nisan Ayı Hamişleri

ay inanmıyorum,öylemiymiş? ben de neredeyse her hafta gidiyorum. normal yani ilk aylarda sık gitmek.

Kızlar ilk testlerinize başladınız mı? Baslasiysanz n ödediniz. Bana 900 dediler. Biraz yüksek geldi

kızlar ya benim doktorum da tam kan sayımı bi de idrar testi istedi.yaptırdım.normal her şey dedi. ama bu 2li test falan nedir?hiç bilmiyorum.hangi testleri yaptırdınız şimdiye kadar? burda paylaşalım lütfen. bazen doktorlara bizim hatırlatmamız gerekiyo bi de aşılar falan olyumuş?hangi haftalarda ne yaptırmak gerekiyo,paylaşır mısınız?

benim de bulantılarım iyice arttı..bu arada beyaz leblebiye dadandım tavsiye ederim..uykumdan uyanıyorum bulantı yüzünden kalkıp biraz leblebi yiyorum bastırıyor sanki.
onun dışında yemek yiyebiliyorum pek bi sıkıntım yok maşalah..ama süt içmek çok iyi diyolarda süte bakamıyorumm bilee..! umarım bi an önce sütle aramız düzelir..

size de günaydın mandalina,

iyilik çok şükür :)

bu arada bu testler ne zaman yapılmalı ki? benim doktor bana daha hiç bir şey demedi. üçüncü randevum 9 haziranda inşallah belki o zaman söyler...

inan bilgim yok benim doktorumda bişey demedi tahliller sonraki iş önce kalp atışlarını duycaz 8. haftasında gel dedi

günaydın hanımlar nasılsınız minik melekler nasıllar

Günaydın kızlar bugün saat 16:00 da doktor randevumuz var, bakalım fasulye tanesi dünyaya gelmeye kararlımı.. eğer sağlıklıysa bugün inanıcam hamile olduğuma.. veee tadını çıkarmaya başlicam galiba bol naz bol kapris sıfır ev işi

günaydın hanımlar nasılsınız minik melekler nasıllar

size de günaydın mandalina,

iyilik çok şükür :)

bu arada bu testler ne zaman yapılmalı ki? benim doktor bana daha hiç bir şey demedi. üçüncü randevum 9 haziranda inşallah belki o zaman söyler...

günaydın kızlar ve cücükleri...
ben daha bebişimin kalp atışlarını duymadım. ama tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım. Biraz aceleciyim sanırım.
c.tesi doktora gitcektik ama dr konferansa gidiyomuş. p.tesi gel dedi. o günde işten izin alıp gidemem. bende sonraki c.tesi ye randevuyu uzattım.
Bu arada evden taşınıyoruz o c.tesi yeni ev tuttuk dün. yoğun günler bizi bekliyorr.
bulantı yok sadece tiskinme var bende tiskinmekten yemek yiyemmiyorum. gece açlıktan uyuyamıyorum. napıcam bilmem. belki biraz kile veririm D

hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah

ben de bir tam kan bir de idrar tahlili yaptırdım ama başka başka test isimleri var sanırım, onlar ne için yapılıyor hiç bilmiyorum. demek herkeste yavaş yavaş tiksinmeler mide bulantıları kusmalar başlıyor :) kilo vermek isteyenler için iyi tabi de bende depo yok ki bebiş depodan tüketsin...

Herkese merhaba taze anneler:)
benim de sabah bulantılarım arttı ama iştahım da yerinde maşallah:) ben de haftaya gideceğim tekrar kontrole, bakalım kalbimiz devam ediyor mu atmaya :S testlerin çoğunu yapıyor sağlık ocakları, kan sayımı ve idrar yaptırmıştım ben de tiroid falan, ama şu toksoplazma, rubella, eliza yaptırmadım henüz, doktorum da yaptırsan da olur yaptırmasan da ama kafanda soru işareti kalmasın yaptır istersen demişti. haftaya yaptıracağım. tam haftası yok bu dediklerimin. ama 2 li tesy 12. haftada yapılıyor, bunu mutlaka yaptırıyorlar zaten. 16. haftada da tetanoz aşısı yapılacak 2 doz. bir de 3lü tarama var 16-17. haftalarda. 24-26. haftalarda da şeker yüklemesi yapılıyor bildiğim kadarıyla. haftaya ben iyice öğrenirim seni bilgilendiririm. herkese güzel günler...

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım, tahmin edebiliyorum ne kadar stresli olduğunu...

en güzel kısmıda son cümlen dimi :))))
inşallah sağlıklı hayırlı bebiş olarak kucağımıza alırız hepimiz

ev taşıma da dikkat et kendine Allah yardımcın olsun yeni evinde hayırlı olsun

şekerler..

bende doktordan geliyoruuuum sat tarihimi hatırlayamadım ama bugün 7 haftalık dedi doktor kesin olarak 12.haftada anlıcaz :) pıt pıt kalp atışını duyduk cimcimenin
1 cm cikmiş boyu ufak lekelenmeler olduğu için haftada yada 10 günde bir kontrole gitmem gerekiyor :S kan ve idrar tahlilleri istedi doktor aç karna verilen testler var yapıcam birkaç güne inş.bir de elevit yazdı folik asitte 3 aya kadar devam

doktora gidenler güzel haberlerle dönerler inşaalah sizlerde durum nasıl güzel annelerrr

ya ben çok fenalardayım midem hiç bulanmıyor ama inanılmaz iştahsızım yemek yemek istemiyorum zoraki kahvaltı yapıyorum öğlen yaklaşınca resmen strese giriyorum şimdi acıkıcam yne yemek yicem diye

lokmalar ağzımda büyüyo en sevdiğim yemekleri bile yerken tıkanıyorum bir porsiyonu bile zar zor yiyiorum, sırf yemek zorunda hissettiğim için. sürekli meyve yiyiyorum acıkmayayım diye su içmede problem yok içiyorum ama yemek yemek

sizlerde durum nedir 9,5 haftalık hamileyim bu arada

haa bu arada sürekli sucuklu tostlar, sucuk kızarması çiğköfte (etsiz) bu tarz şeyler canım çekiyor eheeh :)

ayyy canım benim seninle durumumuz aynı bacım valla bende sadece kendi hazırladığım yemeği yiyebiliyorum dışardan su bile içemiyorum desem doğrudur yanii... Bugün sefer tasıma doldurdum bulgur pilavımı yoğurdumu birazda meyve yedim güzelce...

Bu arada evi taşıyacağım diye kendini yorma çok dikkat et.. Ben evi boya-badana yaptırıcam ona bile cesaret edemiyorum

Bizde saat 4 te gidicez canım bugün hemen paylaşıcam haberleri sizinle..

haa bu arada sürekli sucuklu tostlar, sucuk kızarması çiğköfte (etsiz) bu tarz şeyler canım çekiyor eheeh :)

benimde benimdeeeee akşamları resmen yatmadan önce tost ve ayran aşeriyorumm kızlarrrr her akşam yesem doymam yaniii

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım, tahmin edebiliyorum ne kadar stresli olduğunu...

evet canım inanılmaz stresliyim ya sanki boşuna bebek muhabbeti yapıyormusum geliyor kesin kötü birşey söyleyecekler diyorum içimden

evet canım inanılmaz stresliyim ya sanki boşuna bebek muhabbeti yapıyormusum geliyor kesin kötü birşey söyleyecekler diyorum içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…