kızlar mide bulantılari felakat bende de deli gibi açım ama yemek yediğim anda miğdem bulanmaya başlıyorrrr
yok canım ya kiloda artış var 2 kilo fln fazla geldim
Herkese günaydın, iyi haftalar,
ben cumartesi günü doktora gittim . kan tahlilim 43.208 çıktı
ultrasyonda bebek gözüküyor ama kalp atışını göremedik,
bebek 6 hafta 3 günlük gözüküyor. Normalmidir kızlar?
Birde bana gelişme geriliği olabilir dediçok üzülüyorum. perşembe gel birdaha bakalım dedi
o ne demekmiş öyle gelişme geriliği canım neden olabilirmiş ki öyle birşey??.. Allah korusun ya inş. birşey yoktur insanın aklına kötü kötü şeyler getiriyorlar morel felan kalmıyor valla
Kızlar ilk testlerinize başladınız mı? Baslasiysanz n ödediniz. Bana 900 dediler. Biraz yüksek geldi
Herkese günaydın, iyi haftalar,
ben cumartesi günü doktora gittim . kan tahlilim 43.208 çıktı
ultrasyonda bebek gözüküyor ama kalp atışını göremedik,
bebek 6 hafta 3 günlük gözüküyor. Normalmidir kızlar?
Birde bana gelişme geriliği olabilir dediçok üzülüyorum. perşembe gel birdaha bakalım dedi
gelişme geriliğini nasıl anlamışki bende cuma günü gittim doktora 5 haftalık ama 8 haftalık olunca gel ancak ozaman kalp atışları net duyulur ve ozaman boyu 5 kuruş kadar olur şuan sadece kese ve içinde hücre bölünmeleri vardır bunlar için net birşey söylemenmez dedi
Evet canım bakalım perşembe ne olacak6 hafta 3 gün kalp atışı duymak zorunlumu ? geç döollenme filan olamazmı?
8 haftada net duyulurmus canım daha bende net olarak duymadım bugun ogleden sonra kontrole gitcem. hem testleri goturcem... canını sıkmamaya calış canım. daha nokta kadar ancak...allah ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah...
Kızlar ilk testlerinize başladınız mı? Baslasiysanz n ödediniz. Bana 900 dediler. Biraz yüksek geldi
Evet canım bende 8 haftalık net olur diye biliyorum. Doktor kan testi değerim yüksek olduğundan şuan şıkır şıkır kalp atışını görmemiz gerekirdi dedi.
Bende pek anlam veremedim. Birde bu gittiğim özel hastane düşün yani
Evet canım bende 8 haftalık net olur diye biliyorum. Doktor kan testi değerim yüksek olduğundan şuan şıkır şıkır kalp atışını görmemiz gerekirdi dedi.
Bende pek anlam veremedim. Birde bu gittiğim özel hastane düşün yani
bir doktoramı gidiyorsun başka doktora gitmeyi düşünüyormsun
açıkcası benim bilgim yok pek ne olur nezaman olur filan doktorun söylediğini yazdım sana senin doktorunda farklı söylemiş ne desemki birinin dediği diğerini tutmamış :))
Gittim canım bundan önce doğum evine gittim. Düşün sözde %100 tecrübeliler , o sadece keseyi gördü bebeği bile göremedi, direk bana boş gebelik kürtaj yapabiliriz dedi.
yok artık dedim. Bana hep böyleleri denk geliyor. Şansım süper
900 mu 90 mı acaba. cok yuksek. ben sgk anlasmalı bir hastane gidiyorum. tsh demir falan gıbı testleri aile hekimligine yaptırdım.. tokso rubelle tam idrar coposıt ındırect dıye bir test gıttıgım hastanede 60 a yaptırdım. dogum mu yapıyoruz ya dogum okadar degıldır herhalde....
kızlar mide bulantılari felakat bende de deli gibi açım ama yemek yediğim anda miğdem bulanmaya başlıyorrrr
Kızlar günaydın nasılsınız? Yarın saat 16:00'da doktor randevumuz var ilk kez gidicez bakalım fasulye tanesini görebilecekmiyiz...
çok heyecanlıyım şimdiden..
bu arada sabahları miğde bulantıları allahım başdönmeleri mahfediyor kızlar beni.. bütün gün uyumak istiyorum hemen yoruluyorum ya.. Sabahta geç kaldım işyerine apar topar evden çıktım ne kahvaltı edebildim nede yanıma birşey alabildim atıştırmalık.. Çantamda hiçbirşey yok.. akşama kadar öğlen yemeği ile idare edicem artık
günaydın kılzar bayadır yazamadım.
c.tesi dr a gitcez inşallah kalp atışlarını duyarım.
hala mide bulantım yok bir sorun mu var diye korkuyorum(
Canım git sağlık ocağına ücretsiz yaptır ben ole yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?