Nisan Ayı Hamişleri

kızlar mide bulantılari felakat bende de deli gibi açım ama yemek yediğim anda miğdem bulanmaya başlıyorrrr

kızlar mide bulantılari felakat bende de deli gibi açım ama yemek yediğim anda miğdem bulanmaya başlıyorrrr

bendede yemek yedıkten snra hafıf mıde bulantısı oluyor karnımda ve kasıklarımda hafıf agrı var , durmadanda acıkıyorum.hamıle mıyım degıl mıyım bılmıyorum.. adet gunumun gecmesını beklıyormm offf off

yok canım ya kiloda artış var 2 kilo fln fazla geldim

tartıldıgın zaman gorede gun içinde 2 kilo farkeediyor. en idealli sabah ac karna cıkan dogru. benımde kiloda bir artıs yok gıbı ama pantolanların dugme kavusmuyor... saglık olsun.

Herkese günaydın, iyi haftalar,

ben cumartesi günü doktora gittim . kan tahlilim 43.208 çıktı
ultrasyonda bebek gözüküyor ama kalp atışını göremedik,
bebek 6 hafta 3 günlük gözüküyor. Normalmidir kızlar?
Birde bana gelişme geriliği olabilir dedi çok üzülüyorum. perşembe gel birdaha bakalım dedi

Kızlar günaydın nasılsınız? Yarın saat 16:00'da doktor randevumuz var ilk kez gidicez bakalım fasulye tanesini görebilecekmiyiz...
çok heyecanlıyım şimdiden..

bu arada sabahları miğde bulantıları allahım başdönmeleri mahfediyor kızlar beni.. bütün gün uyumak istiyorum hemen yoruluyorum ya.. Sabahta geç kaldım işyerine apar topar evden çıktım ne kahvaltı edebildim nede yanıma birşey alabildim atıştırmalık.. Çantamda hiçbirşey yok.. akşama kadar öğlen yemeği ile idare edicem artık

o ne demekmiş öyle gelişme geriliği canım neden olabilirmiş ki öyle birşey??.. Allah korusun ya inş. birşey yoktur insanın aklına kötü kötü şeyler getiriyorlar morel felan kalmıyor valla

o ne demekmiş öyle gelişme geriliği canım neden olabilirmiş ki öyle birşey??.. Allah korusun ya inş. birşey yoktur insanın aklına kötü kötü şeyler getiriyorlar morel felan kalmıyor valla

Evet canım bakalım perşembe ne olacak 6 hafta 3 gün kalp atışı duymak zorunlumu ? geç döollenme filan olamazmı?

Kızlar ilk testlerinize başladınız mı? Baslasiysanz n ödediniz. Bana 900 dediler. Biraz yüksek geldi

kan ve idrar testi mi?2li test mi canım?ikisi için de yüksek..ben kan ve idrar testi yaptırdım.doktorumun kendi muayenesi var ve kendi bünyesinde laboratuvarı var..özel hastanede çalışıo.bana istersen başka yere yaptır dedi.ben de devlet hastanesinde çok cüzi bir rakama yaptırdım..bu sonuçları inceledi doktorum..bu test hemoglabin,şeker,tsh vs. ölçümleri için..demirim eksikti ferrum fort verdi..2li testi 30 mayısta yaptırıcam..ama onun da fiyatı 100-200 arası bildiğim kadarıyla..

gelişme geriliğini nasıl anlamışki bende cuma günü gittim doktora 5 haftalık ama 8 haftalık olunca gel ancak ozaman kalp atışları net duyulur ve ozaman boyu 5 kuruş kadar olur şuan sadece kese ve içinde hücre bölünmeleri vardır bunlar için net birşey söylemenmez dedi

Evet canım bende 8 haftalık net olur diye biliyorum. Doktor kan testi değerim yüksek olduğundan şuan şıkır şıkır kalp atışını görmemiz gerekirdi dedi.
Bende pek anlam veremedim. Birde bu gittiğim özel hastane düşün yani

Evet canım bakalım perşembe ne olacak 6 hafta 3 gün kalp atışı duymak zorunlumu ? geç döollenme filan olamazmı?

8 haftada net duyulurmus canım daha bende net olarak duymadım bugun ogleden sonra kontrole gitcem. hem testleri goturcem... canını sıkmamaya calış canım. daha nokta kadar ancak...allah ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah...

Teşekkürler canım, Bende Allaha emanet ettim. En doğrusunu o bilir, Hayırlısı ...

Kızlar ilk testlerinize başladınız mı? Baslasiysanz n ödediniz. Bana 900 dediler. Biraz yüksek geldi

900 mu 90 mı acaba. cok yuksek. ben sgk anlasmalı bir hastane gidiyorum. tsh demir falan gıbı testleri aile hekimligine yaptırdım.. tokso rubelle tam idrar coposıt ındırect dıye bir test gıttıgım hastanede 60 a yaptırdım. dogum mu yapıyoruz ya dogum okadar degıldır herhalde....

Bence doktorlar bazen saçmalıyorlar, yeterli açıklama yapmadan damdan düşer gibi dan dun konuşuyorlar. sonra al sana uykusuz her gece... Allah ım yaaa sen git 6 sene tıp oku üstüne ihtisas yap hastana karşı ince düşünceli olmayı bir türlü öğreneme... Olma doktor sen...

Ben kalp atışı dinlemek için gittiğimde 6 hafta 1 günlüktü, çok zor duyduk. Doktorum şimdilik her şey normal bazı annelerde bu dönemde rahat duyulur bazılarında da böyle zor duyulur dedi, rahattı bizi gönderdi...

Demem o ki doktorların hepsinin ilmi var ama hepsi empati kurma yeteneğine sahip değil. O yüzden her dediklerini umursama.

Mide bulantılarına gelince cuma ve cumartesi ne yediysem hepsini çıkarttım. Hayatımda bu kadar yorgun düştüğümü hatırlamıyorum. Dün Allaha şükür biraz daha rahattım, çünkü çoooooooooook az yedim, yedikten sonra da hemen uzandım uyudum. Uyumazsam feciha resmen.

Bir de sizin de öyle mi? Benim hiç ağzımın tadı yok, su bile sanki içine şeker katılmış gibi tatlı talı lezzetsiz gibi geliyor bana.

bir doktoramı gidiyorsun başka doktora gitmeyi düşünüyormsun
açıkcası benim bilgim yok pek ne olur nezaman olur filan doktorun söylediğini yazdım sana senin doktorunda farklı söylemiş ne desemki birinin dediği diğerini tutmamış :))

Gittim canım bundan önce doğum evine gittim. Düşün sözde %100 tecrübeliler , o sadece keseyi gördü bebeği bile göremedi, direk bana boş gebelik kürtaj yapabiliriz dedi.
yok artık dedim. Bana hep böyleleri denk geliyor. Şansım süper

sanırım kısmetlisin doktordan yana :))
iyi bir araştırma yapıp bir doktor bulman lazım çünkü doktounla anlaşman sevmen önemli bu konuda bence

günaydın kılzar bayadır yazamadım.
c.tesi dr a gitcez inşallah kalp atışlarını duyarım.
hala mide bulantım yok bir sorun mu var diye korkuyorum (

Canım git sağlık ocağına ücretsiz yaptır ben ole yaptım.

canım bir arkadaşım var. o inanılmaz bulantılar yaşıyordu. hastaneye gitti serum takıp mide bulantısı için ilaç vermişler şimdi iyi.
dayanılmayacak gibiyse dr a git cnm. yada gidince söyle
yarın bizede haber ver...

Canim bende persembe gidecem ins bizde kalp atislarini duyariz benimde daha bikere midem bulanmadi bende tirsiyorum acikcasi biz sansli kisilermiyiz yoksa sansizmi anlamadim hic bir belirti yok bende hamile gibi degilim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…