Canim bende persembe gidecem ins bizde kalp atislarini duyariz benimde daha bikere midem bulanmadi bende tirsiyorum acikcasi biz sansli kisilermiyiz yoksa sansizmi anlamadim hic bir belirti yok bende hamile gibi degilim hic
Ben de cuma günü doktordaydım doktor önce karından sonra alttan baktı 'kendi haftasıyla uyumlu değil, geç döllenmedir bu', dedi. Gerçekten geç döllenmeyse ben senin ağzını yirim doktor dedim içimden ama ya değilse ya büyümediyse benim kuzum of offf takmicam takmicam diyorum ama zor Allah hepimize yardım etsin en hayırlısını versin hepimize
midem bulanıyor kıslar. bu nasıl bişeydir. içim yanıyor su içiyorum su bile midemi bulandırıyor.
bir ben miyim diyordum ki sen de aynı durumdaymışsın... evet resmen su bile mide bulandırıyor.
benimde midem bulanıyor da bulanıyor ama hiç kusamıyorum sanki kussam rahatlıycak gibiyim ama o da olmuyor
kalsiyum için süt içeyim diye uğraştım ama tiksindim artık süte bakamıyorum bilee..!
Herkese günaydın, iyi haftalar,
ben cumartesi günü doktora gittim . kan tahlilim 43.208 çıktı
ultrasyonda bebek gözüküyor ama kalp atışını göremedik,
bebek 6 hafta 3 günlük gözüküyor. Normalmidir kızlar?
Birde bana gelişme geriliği olabilir dediçok üzülüyorum. perşembe gel birdaha bakalım dedi
süt müüüüüüü öğğğğğğ valla bayılacak gibi oluyorum duyunca bile.... birde iş yerimizin yanında tavuk dönerci ve balıkçı var öğleden sonraları onların kokusu beni mahvediyor. bigün gidip üstlerine çıkarcam onların o derece tiksinti geldi. ki severek yerdim hepsini. napcam ben anlamadım. kusmak istiyorum fakat artık boğazlarım yırtılcak diye korkumdan kusamıyorum. böğürmekten helak oldum. kendi kullandığım araba bile tutar oldu.
benimde midem bulanıyor da bulanıyor ama hiç kusamıyorum sanki kussam rahatlıycak gibiyim ama o da olmuyor
kalsiyum için süt içeyim diye uğraştım ama tiksindim artık süte bakamıyorum bilee..!
Nisan hamisleri nasiliz bugun sesiniz solugunuz cikmiyo yokmu pitpitlari duyan annemiz
Nisan hamisleri nasiliz bugun sesiniz solugunuz cikmiyo yokmu pitpitlari duyan annemiz
selam kizlar yazamadim epeydir benimde bulantilarim basladi hic cikarmadim ama fena bulantim var yemek yiyemiyorum baharat kokusuna dayanamaz oldum . surekli kahvalti yapiyoruz :)
vitaminlerimi iciyorum sutumu iciyorum dikkat etmeye calisiyorum. off ama hala doktora gidemedim 10 gun kaldi valla sabirsizlaniyorum .( malum hollandadayim ve 10 haftadan once bakmiyorlar burda malesef)
hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsun insallah kizlar
kan ve idrar testi mi?2li test mi canım?ikisi için de yüksek..ben kan ve idrar testi yaptırdım.doktorumun kendi muayenesi var ve kendi bünyesinde laboratuvarı var..özel hastanede çalışıo.bana istersen başka yere yaptır dedi.ben de devlet hastanesinde çok cüzi bir rakama yaptırdım..bu sonuçları inceledi doktorum..bu test hemoglabin,şeker,tsh vs. ölçümleri için..demirim eksikti ferrum fort verdi..2li testi 30 mayısta yaptırıcam..ama onun da fiyatı 100-200 arası bildiğim kadarıyla..
900 mu 90 mı acaba. cok yuksek. ben sgk anlasmalı bir hastane gidiyorum. tsh demir falan gıbı testleri aile hekimligine yaptırdım.. tokso rubelle tam idrar coposıt ındırect dıye bir test gıttıgım hastanede 60 a yaptırdım. dogum mu yapıyoruz ya dogum okadar degıldır herhalde....
Bildigin 900. Hatta ben saglikocaginda ücretsiz yaptrdigim için esim dedi ki test parasını sana vericem, harca istediğin gibi :) saka BI yana o kadar parayı duyunca ücretsiz yaptrmak çok hoşuma gitti. Allah Devlet'imizden razı olsun
Bende hollandadayim cqnim. Ben zorla 9 haftalikken aldim randevuyu persembe gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?