Nisan Ayı Hamişleri

Canim bende persembe gidecem ins bizde kalp atislarini duyariz benimde daha bikere midem bulanmadi bende tirsiyorum acikcasi biz sansli kisilermiyiz yoksa sansizmi anlamadim hic bir belirti yok bende hamile gibi degilim hic

aynı korkuları ben yaşıyorum. Cumartesi nasıl olacak bilmem. ya kalp atışları duyulmazsa

kizlar hamileligimi iki hafta once ogrendim yaptigim testlere gore 8haftalik hamileydim ve bugun ilk ultrasyon rabdevum vardi bugun buyuk bi hevesle kalp sesini duymaya gitti ama sadece keseyi gorebildik cunku daha 6hafta 5gunlukmus sasirdim ne yaoacagimi bilemedim istersen alttan bakariz dedi ama ben istemedim ben yurtdisinda yasiyorum turkiyede 6 haftalikken hepsi gorunuyor demi...... bide burdaki makineler milattan kalma gibi turkiyede yasamadigima cok uzuluyorum ..... burdan bakiyorum da nerdeyse her hafta.kontrollere gidilior ama burda vitaminini bilr kendin aliyorsun o yuzden cok bilincliyiz burdaa uasayanlar......gecen haftaya kadar hicmide bulantim olmuyordu son bi hafta mide bulantisi yasiyorum ve cok wcye gidiyorum. allaha dua ediyorum hayirlisini versin insallah eger bos gebelikse de allahtan gelior bebekse de allahtan gelior cok sabirsizimdir ama 3hafta daha bekleyecem iyice buyusun de goruyum bebegimi eger bebek yoksa da bi dusuk belirtisi verir heralde 3 haftaya kadar

Ben de cuma günü doktordaydım doktor önce karından sonra alttan baktı 'kendi haftasıyla uyumlu değil, geç döllenmedir bu', dedi. Gerçekten geç döllenmeyse ben senin ağzını yirim doktor dedim içimden ama ya değilse ya büyümediyse benim kuzum of offf takmicam takmicam diyorum ama zor Allah hepimize yardım etsin en hayırlısını versin hepimize

midem bulanıyor kıslar. bu nasıl bişeydir. içim yanıyor su içiyorum su bile midemi bulandırıyor.

İYİ düşün iyi olsun üzme kendini sonuçta kesin olan birşey değil sadece ihtimal

bir ben miyim diyordum ki sen de aynı durumdaymışsın... evet resmen su bile mide bulandırıyor.

benimde midem bulanıyor da bulanıyor ama hiç kusamıyorum sanki kussam rahatlıycak gibiyim ama o da olmuyor
kalsiyum için süt içeyim diye uğraştım ama tiksindim artık süte bakamıyorum bilee..!

benimde midem bulanıyor da bulanıyor ama hiç kusamıyorum sanki kussam rahatlıycak gibiyim ama o da olmuyor
kalsiyum için süt içeyim diye uğraştım ama tiksindim artık süte bakamıyorum bilee..!

süt müüüüüüü öğğğğğğ valla bayılacak gibi oluyorum duyunca bile.... birde iş yerimizin yanında tavuk dönerci ve balıkçı var öğleden sonraları onların kokusu beni mahvediyor. bigün gidip üstlerine çıkarcam onların o derece tiksinti geldi. ki severek yerdim hepsini. napcam ben anlamadım. kusmak istiyorum fakat artık boğazlarım yırtılcak diye korkumdan kusamıyorum. böğürmekten helak oldum. kendi kullandığım araba bile tutar oldu.

yoktur bırsey canım.kalp atısını bır dahakı sefere duyarsın bence.hersey allahın elınde.bol bol dua et ıcını ferah tut.

kızlar kıyma ile yapılan her türlü yemekten özellikle köfteden hiiiiiiiiiiç bahsetmeyin (bak yine fena oldum)
süt içemiyorum, yoğurttan bir kaşık alana kadar kırk saat düşünüyorum,
bütün et ile aram iyi ama tavukmuş dönermiş adını bile anmak istemiyorum.
yemek programlarını görmek istemiyorum, insanları yemek yerken görmek de istemiyorum... aç da hissetmiyorum, çubuk krakere bile tahammülüm yok

ben kusuyorum valla ama çok yorucu

selam kizlar yazamadim epeydir benimde bulantilarim basladi hic cikarmadim ama fena bulantim var yemek yiyemiyorum baharat kokusuna dayanamaz oldum . surekli kahvalti yapiyoruz :)
vitaminlerimi iciyorum sutumu iciyorum dikkat etmeye calisiyorum. off ama hala doktora gidemedim 10 gun kaldi valla sabirsizlaniyorum .( malum hollandadayim ve 10 haftadan once bakmiyorlar burda malesef)
hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsun insallah kizlar

Bende hollandadayim cqnim. Ben zorla 9 haftalikken aldim randevuyu persembe gunu

CaNim ilk kan ve idrar testleri oluyo ya. Rubella, toksoplazma, hiv, tiroid vs. Bunlar. Benim hastane zaten biraz tuzlu, testlere bu fiyatı söyleyince bende saglikocaginda yaptırdım. Her ay o kadar para kesilio maaşımızdan, bari bunlara da para vermeyelim

Bildigin 900. Hatta ben saglikocaginda ücretsiz yaptrdigim için esim dedi ki test parasını sana vericem, harca istediğin gibi :) saka BI yana o kadar parayı duyunca ücretsiz yaptrmak çok hoşuma gitti. Allah Devlet'imizden razı olsun

hadı yıne ıyısın . e muayne ne veriyosun ki ozaman 250 falandır herhalde.... cıdden allah razı olsun saglık konusunda devletten. eskiden neydi oyle sıra ıcın ayrı gıt sabah koru. bide recete falan muhurletme kuyrugu. allah düşürmesın. saglıklı gunler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…