Nisan Ayı Hamişleri

evet canım inanılmaz stresliyim ya sanki boşuna bebek muhabbeti yapıyormusum geliyor kesin kötü birşey söyleyecekler diyorum içimden

Canom niye stress yapiyon ben gecen bebegimde oyle dusunmustu ve kotu bitti 10 haftalik kurtaj oldum lutfen iyi dusun benimde aklimdan kotu seyler geliyo ama sonra hemen kendime geliyorum sende bulanti var aserma var niye kotu bisey desin bende sadece goguslerim sisti baska bi belirtim yok persembe saat 4 de bengidecem ins banada dua et ama positiv dusunelim positiv oldun

Dün akşam çamaşırımda azcık nohut kdar kahverengi leke vardı..Bi daha da devamı gelmedi..İnşallah da gelmez..Sizler de oluymu hiç..

Dün akşam çamaşırımda azcık nohut kdar kahverengi leke vardı..Bi daha da devamı gelmedi..İnşallah da gelmez..Sizler de oluymu hiç..

bende de bir kere buna benzer bir şey oldu sonradan aklıma geldi akşam yemeğinde maydonazlara limonu sıkıp sıkıp afiyetler yemiştim

doktora telefon açtım parlak kırmızı olmadığı müddetçe sıkıntı yok progesteron yazayım istersen dedi. baktım hiç devamı gelmedi ben de üstüne düşmedim. ama o gün başımdan aşağı kaynar sular inmişti epey panik yapmıştım.

Bende hollandadayim cqnim. Ben zorla 9 haftalikken aldim randevuyu persembe gunu

bende hollandadayim 8 haftalik hamile oldugumu son adet tarihime gore hesapladilar dun echo icin randevu almistim dun ve cok kotu oldum moralim cok bozuk echo da 6 hafta 5 gunluk cikti plesenta ama ne bebegi gorebildim ne de kalp atisini kadin cok ugrasmadi bile benle istersen alttan bakariz dedi bende onu istemedim eger o zamanda kalp sesini duymazsam iki haftayi hayatta geciremem keske turkiyede olsaydim ya cok moralim bozuk kadin kendi agziyla bile soyledi makinede eski dedi ....

hayırlı olsun canım. saglıkla kucagına almayı nasıp etsin allah...

benimde agzımın tadı yok . ama iştahım ıyı sayılır. oylesıne yıyorum. tost bana da cok guzel geliyor. henuz bulantım yok. sana da kolaylık diliuyorum.

evet canım inanılmaz stresliyim ya sanki boşuna bebek muhabbeti yapıyormusum geliyor kesin kötü birşey söyleyecekler diyorum içimden

canım içini ferah tut. anlıyorum seni ama eminim kalp atıslarını duyunca rahatlıycaksın. bende dun net duydum kalbını. testlerde iyi cıktı. hafta ultroson resmınde bebegımım yuzunu gordum. belli olurmukı yuzu. gozu agzı sıyah belli oluyor. yuzun koyun yatmıs kafasını ekrana dondurmus.. sizlerde goruyormusunuz ultroson resminde. ben mi hayal kuruyorum... hayırlı haberlerını beklıyorum... saglıklı gunler...

kızlar doktordan cıktım şimdi Bursa da olan arkadaşlara kesinlikle çekirge doruk tıp merk. melike hanimi tavsiye ediyorum nasıl güler yüzlü nasıl ilgiliydi cok memnun kaldım..
kuzumun kalp atışlarını gördükl boyumuz 1.5 cm olmuş :)) dayanamadım tel. yazıyorum ultrason resmini eklicem gidince :)

ilk tahlillerimi yaptırdım 145 tl tuttu bu arada.. yarın sonuçları alı caz ...

canım adet gunun oldugu için olabılır. benımde akıntım fazla olmaya basladı. normaldede adet oncesı oyle olurdu. doktorda ıdrarda hafıf ıltıhap vvar bunla ılgılı bır sıkıntın varmı dedı kasıntı gıbı yok dedim normaldede adetr oncesı boyle oluyor dedım. bol su iç dedi. sıkıntı olursa ılac verım dedı. sanırım adet haftan oldugundan olabılır. içini ferah tut...

Canım ikili test 11 ile 14uncu haftalar arasında yapılır. Bebeğin ensesi ölçülür ve annenin kanı da teste tabi tutularak bazı özürleri (down sendromu gibi) tespit etmeye yarıyor.

gozun aydın canım. mutlulugunu tahmın edebılıyorum. saglıklı gunler size.... bebecigimize de.....

Gozun aydin darisi bize ins bende persembe saat 4 de gidicem

Gec dollenme olabilir sonucta senin hesapladiginla cikan sonuc arasinda birbucuk hafta var nerdedin sen ben den haag ama benimde icine kotku sardin simdi eskimi bmakinalar ben hadtaneye gidicem ilk olardk

Bende hollandadayim cqnim. Ben zorla 9 haftalikken aldim randevuyu persembe gunu

Iyi etmissin valla cnm bizde izine gidecegiz falan diye konustuk au sonuna randevu verdi 8 haftalik oluyor o zaman bide donuncr bakariz dedi doktor haziranda turkiyede olacagim insallah 1 ay. Orda rahat rahat doktora gidip muayene olabilirim:)

kızlar sızde de akıntı varmı kokusuz,kaşıntı yok ama ınsanı rahatsız edıyor.sızde nasıl?

evet canım gectıgımız hafta bende de oldu. adet öncesın de akıntım aartardı. gecen hafta adet öncesıydı. suan yok boyle bir sıkıntı. doktor kasıntı falan yoksa ılaca gerek yok dedi. gecen hafta idrar tahlıli yaptırmıştım hafıf ıltıhap gorunuyor dedi şikayetın var yok deyınce ilaç vermiyorum bol su iç dedi.

kızlar bende bugün kalp atışlarını duydum pıt pıt pıt atıyodu sanki fabrika çalışıyo öyle hızlı ki müthiş bi duygu ama... Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

slm kızlar bu hafta 9.haftadayım.Ama iki haftadır sürekli midem bulanıyor gece gündüz canm çıktı bazen çıkarıyorum da.kendim mutfağa bile giremiyorum çok fena geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…