evet canım inanılmaz stresliyim ya sanki boşuna bebek muhabbeti yapıyormusum geliyor kesin kötü birşey söyleyecekler diyorum içimden
Dün akşam çamaşırımda azcık nohut kdar kahverengi leke vardı..Bi daha da devamı gelmedi..İnşallah da gelmez..Sizler de oluymu hiç..
Bende hollandadayim cqnim. Ben zorla 9 haftalikken aldim randevuyu persembe gunu
şekerler..
bende doktordan geliyoruuuumsat tarihimi hatırlayamadım ama bugün 7 haftalık dedi doktor kesin olarak 12.haftada anlıcaz :) pıt pıt kalp atışını duyduk cimcimenin
1 cm cikmiş boyu ufak lekelenmeler olduğu için haftada yada 10 günde bir kontrole gitmem gerekiyor :S kan ve idrar tahlilleri istedi doktor aç karna verilen testler var yapıcam birkaç güne inş.bir de elevit yazdı folik asitte 3 aya kadar devam
doktora gidenler güzel haberlerle dönerler inşaalahsizlerde durum nasıl güzel annelerrr
ya ben çok fenalardayım midem hiç bulanmıyor ama inanılmaz iştahsızım yemek yemek istemiyorumzoraki kahvaltı yapıyorum öğlen yaklaşınca resmen strese giriyorum şimdi acıkıcam yne yemek yicem diye
lokmalar ağzımda büyüyo en sevdiğim yemekleri bile yerken tıkanıyorum bir porsiyonu bile zar zor yiyiorum, sırf yemek zorunda hissettiğim için. sürekli meyve yiyiyorum acıkmayayım diyesu içmede problem yok içiyorum ama yemek yemek
sizlerde durum nedir 9,5 haftalık hamileyim bu arada
evet canım inanılmaz stresliyim ya sanki boşuna bebek muhabbeti yapıyormusum geliyor kesin kötü birşey söyleyecekler diyorum içimden
Dün akşam çamaşırımda azcık nohut kdar kahverengi leke vardı..Bi daha da devamı gelmedi..İnşallah da gelmez..Sizler de oluymu hiç..
kızlar ya benim doktorum da tam kan sayımı bi de idrar testi istedi.yaptırdım.normal her şey dedi. ama bu 2li test falan nedir?hiç bilmiyorum.hangi testleri yaptırdınız şimdiye kadar? burda paylaşalım lütfen. bazen doktorlara bizim hatırlatmamız gerekiyobi de aşılar falan olyumuş?hangi haftalarda ne yaptırmak gerekiyo,paylaşır mısınız?
kızlar doktordan cıktım şimdi Bursa da olan arkadaşlara kesinlikle çekirge doruk tıp merk. melike hanimi tavsiye ediyorum nasıl güler yüzlü nasıl ilgiliydi cok memnun kaldım..
kuzumun kalp atışlarını gördükl boyumuz 1.5 cm olmuş :)) dayanamadım tel. yazıyorum ultrason resmini eklicem gidince :)
ilk tahlillerimi yaptırdım 145 tl tuttu bu arada.. yarın sonuçları alı caz ...
kızlar doktordan cıktım şimdi Bursa da olan arkadaşlara kesinlikle çekirge doruk tıp merk. melike hanimi tavsiye ediyorum nasıl güler yüzlü nasıl ilgiliydi cok memnun kaldım..
kuzumun kalp atışlarını gördükl boyumuz 1.5 cm olmuş :)) dayanamadım tel. yazıyorum ultrason resmini eklicem gidince :)
ilk tahlillerimi yaptırdım 145 tl tuttu bu arada.. yarın sonuçları alı caz ...
bende hollandadayim 8 haftalik hamile oldugumu son adet tarihime gore hesapladilar dun echo icin randevu almistim dun ve cok kotu oldum moralim cok bozukecho da 6 hafta 5 gunluk cikti plesenta ama ne bebegi gorebildim ne de kalp atisini kadin cok ugrasmadi bile benle istersen alttan bakariz dedi bende onu istemedim eger o zamanda kalp sesini duymazsam iki haftayi hayatta geciremem keske turkiyede olsaydim ya cok moralim bozuk kadin kendi agziyla bile soyledi makinede eski dedi ....
Bende hollandadayim cqnim. Ben zorla 9 haftalikken aldim randevuyu persembe gunu
kızlar sızde de akıntı varmı kokusuz,kaşıntı yok ama ınsanı rahatsız edıyor.sızde nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?