Nisan Ayı Hamişleri

Merhaba kızlar bende hamileliğimin 10. haftasını bitirmek üzereyim.. bende size katılmak istiyorum :))

ayyy kıyamam ben ona :) sanırım ben de cinsiyetini öğrendikten sonra daha da bir heyecanlanıcam

evet cinsiyetini öğrenınce daha garıp oluyosun,daha degısık düşünüyosun, ismi bile ona göre yani... 12 haftada kız gibi yada erkek gibi dıyolar, bizimkınede erkek gıbı demıstı, 16.hftada zorla ultrasonda 5 dakıkada gösterdı, terbıyelı cocugum, doktor vazgecmıstı artık, ayy nolur dedım ya, kendım zaten merk edıyorum, bıde herkes hber beklıyo dedım:)))),o anlarda gorduk

içine doguyomu peki cinsiyetii????????? bana herkes soruyodu, yok dogmuyodu, taa 11 haftaalarda erkek gıbı gelıyo demiştim,

ay canım maşallah ya Allah nazardan saklasın :) benim içime bir şey doğduğu yok da çok saygı duyduğum biri erkek gibi dedi, kimisi de kız diyor 'sen gibi olsun' diye

bence ilk çocuk olduğu için bir öncelik yok olmamalı da zaten. Duamız sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı yüzü gözü düzgün, aklı başında olsun...

anammm erkekmiymişş geleceğin kaynanasın asil :))

evet yaa, kızları oyle kolay kolay begenmem dıyorum, eşimde heh basladı şimdiden dıyoo:))) ben anneme dıyodum senın ıyıkı oglun olmamaıs,(biz ıkı kız kardesız,) kaynanayken cekılmezdın sen dıye,, simdi ben yavas yavas anneme benzemeye basladım, demekkı bende cekılmem((. hahahah

hahaaahaa süpermiş bu daha bebiş dünyaya gelmeden kaynanalık damarların kabarmış valla :)))
asil bende oğlum olacak diyip duruyorum ama kızım olurda ilerde senin oğlunla tanışırsa ayağımı denk alayım :))))

Ay kolay beğenmemek meselesi sanırım evladın cinsiyeti ile ilgili değil de evlat olmasıyla ilgili
bol bol dua etmek lazım... boşuna dememişler tahtını yaparsın da bahtını yapamazsın diye, herkesin evladı Allah'a emanet...

bir şey daha sorabilir miyim?

ilk hareketler ne zaman hissediliyor? ben hemencecik hissetmek istiyorum. hamile kalmadan önce de en çok merak ettiğim şeydi. içinde devinen bir şey olması nasıl bir histir ki diye düşünürdüm hep

selam bayanlarr.. bugun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.. adetımde gecıkmıştı ve belırtılerı vrdı hamılelıgın.. yarın kan testı yaptırcam bakalım ne cıkıcak sonuc..dua edın lutfen..

idrar testi sonuçları eğer pozitif çıkarsa çoooook büyük ihtimalle hamilesin ama negatif çıkarsa hala yüzde ellidir sonuç. yani hala hamile olma ihtimalin var :)

senin kızını begenırım:)))) canım, valla ya, oyle diyenlerın genelde oluyomuş,benım taa11 hfta ıcıme oyle bı dogmustu, benmde eşim erkek olcak deyıp durdu, kız olsa adam deprsyona gircektı hehrlde, ayy valla saglıklı olsunlarda tek dua 'm o canım..

Tuhaf bı duygu, ilk karnına düştüğü andan itibaren onu düşünüyosun, bılmeden, gormeden sevıyosun. çok şükür allahıma..
orası oyle tabı canım, allah bahtlarını güzel yazsın, saglıkla hayırlısıyla kavusalım bebeklerımıze..
tabıkı istediğini sorabılırsın canım, ben 18.hafta hissetmeye baslamıstım, ama şimdi anlıyorumkı o hıssettıklerım hıçbişeymiş,ozamn bı kelebek cırpması gıbı, ya da bi kagıdı elıne degdırıp cekersın ya, oyle bi histi, okadarcıktı yanı. şimdi tekmemi ,taklamı attıgı anlasılıyo veletin:)

selam canım, nekadar gecıktı adetın ? bezen ıdrarda cıkmayabılıyomuş, benımde 2.cızgı sılik cıkmıstı,hemde 2 kez,,,
inşallah istediğin gibi olur, hayırlısıyla yarın burda HAMILEYİM yazarsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…