o ördek ne guzelmiş yaa, ben hala almadım, acele etmeyın kızlarrr, snra daha güzelini görürüm diye:))))))), bende hep bakıyorum, ama 7.ayda almaya baslıcam, ufak tefek kıyafetler aldım sımdılık,
ben çok telaş yaptım sanırım listeme ekliyorum birçok şeyi nelere dikkat eileceğini nasıl ürünler olması gerektiğini filan hep not alıyorum :)))))
eee o zaman sen cinsiyetini biliyorsundur..ne ne ne?
evet canımm, erkek bizimki. anneciğinin kuzusu o :)) CANIMINİÇİ ilk defa bukadar anlamlı oldu:))), cok şükür
ayyy kıyamam ben ona :) sanırım ben de cinsiyetini öğrendikten sonra daha da bir heyecanlanıcam
ayyy kıyamam ben ona :) sanırım ben de cinsiyetini öğrendikten sonra daha da bir heyecanlanıcam
evet canımm, erkek bizimki. anneciğinin kuzusu o :)) CANIMINİÇİ ilk defa bukadar anlamlı oldu:))), cok şükür
içine doguyomu peki cinsiyetii????????? bana herkes soruyodu, yok dogmuyodu, taa 11 haftaalarda erkek gıbı gelıyo demiştim,
anammm erkekmiymişş geleceğin kaynanasın asil :))
evet yaa, kızları oyle kolay kolay begenmem dıyorum, eşimde heh basladı şimdiden dıyoo:))) ben anneme dıyodum senın ıyıkı oglun olmamaıs,(biz ıkı kız kardesız,) kaynanayken cekılmezdın sen dıye,, simdi ben yavas yavas anneme benzemeye basladım, demekkı bende cekılmem((. hahahah
evet yaa, kızları oyle kolay kolay begenmem dıyorum, eşimde heh basladı şimdiden dıyoo:))) ben anneme dıyodum senın ıyıkı oglun olmamaıs,(biz ıkı kız kardesız,) kaynanayken cekılmezdın sen dıye,, simdi ben yavas yavas anneme benzemeye basladım, demekkı bende cekılmem((. hahahah
selam bayanlarr.. bugun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.. adetımde gecıkmıştı ve belırtılerı vrdı hamılelıgın.. yarın kan testı yaptırcam bakalım ne cıkıcak sonuc..dua edın lutfen..
idrar testi sonuçları eğer pozitif çıkarsa çoooook büyük ihtimalle hamilesin ama negatif çıkarsa hala yüzde ellidir sonuç. yani hala hamile olma ihtimalin var :)
hahaaahaa süpermiş bu daha bebiş dünyaya gelmeden kaynanalık damarların kabarmış valla :)))
asil bende oğlum olacak diyip duruyorum ama kızım olurda ilerde senin oğlunla tanışırsa ayağımı denk alayım :))))
Bulantisi olan arkadaslar bulantiniz kacinci haftanizda basladi
Ay kolay beğenmemek meselesi sanırım evladın cinsiyeti ile ilgili değil de evlat olmasıyla ilgili
bol bol dua etmek lazım... boşuna dememişler tahtını yaparsın da bahtını yapamazsın diye, herkesin evladı Allah'a emanet...
bir şey daha sorabilir miyim?
ilk hareketler ne zaman hissediliyor? ben hemencecik hissetmek istiyorum. hamile kalmadan önce de en çok merak ettiğim şeydi. içinde devinen bir şey olması nasıl bir histir ki diye düşünürdüm hep
selam bayanlarr.. bugun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.. adetımde gecıkmıştı ve belırtılerı vrdı hamılelıgın.. yarın kan testı yaptırcam bakalım ne cıkıcak sonuc..dua edın lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?