symmm canım ılk once kan akışını gsterdı damarlardakı mavı ve kırmızı, sonrada bebegıni gostermedımı?????? bende ılk once kan akısına baktı degerlerı aldı, snrada bebegı renklı gordum,:))) sade ce kafasını ve elını, ozamn cıhazdan cıhaza degısıyodur canımm..
canım 7. ve 8. haftalarda sadece kan tahlıleri ve ıdrar a bakıyolar genellıkle canım, her saglık ocagı yapar yanı hamıleyım deyınce,,,ama 11&14 hftalarda ikili test yapılıyo, onu saglık ocagnda yapmazlar, bebegın ultrasndakı ense kalınlıgı degerıyle, annenin kan degerleri girilıyo bilgisayara, sonuç oyle cıkıyo..
evveet kara bi nokta kadar, 5-7 mm ama insan onu seviyoo:))
cok zorlama kendını, ama yemege calıs, o haftalarda canın ne ıstıyosa onu ye, cok zorlamadan, benmde bulantılar 10.ve 19.hftalarda olmustu, tıksındım cogu yıyecekten allaha şükür gecti..ben ılk 4ay sadece 2 kılo aldım, 5,5ayda 22 hftada da toplam 3,300 gr almısım
ayrıca folık asit verdimi dr un, onu içmen gerekıyo ilk 3 ay..
evet kullanıyorum bizimki planlıydı 5ay folbiol kullandım şimdide decavit kullanıyorum.. ewet yaaa sewmemek elde değil nasıl bişey olduğunu anlamasakta sewiyoruz:) cevap için teşekkürler bişey daha sormak istiyorum bulunduğumuz ilçede özel hastane yok devlet hastanesine gidiyorum çevremde sorduğum çoğu kişi özel hastaneye gitmiş acaba yakın ilçelerden özel hastane bulup gitsem mi daha mı iyi olur bilemedim
evet kullanıyorum bizimki planlıydı 5ay folbiol kullandım şimdide decavit kullanıyorum.. ewet yaaa sewmemek elde değil nasıl bişey olduğunu anlamasakta sewiyoruz:) cevap için teşekkürler bişey daha sormak istiyorum bulunduğumuz ilçede özel hastane yok devlet hastanesine gidiyorum çevremde sorduğum çoğu kişi özel hastaneye gitmiş acaba yakın ilçelerden özel hastane bulup gitsem mi daha mı iyi olur bilemedim
canım ılk once kan akışını gsterdı damarlardakı mavı ve kırmızı, sonrada bebegıni gösterdi bende ılk once kan akısına baktı degerlerı aldı, snrada bebegı renklı gordum,:))) sadece kafasını ve elını renklı gordum, symmm'in dediğine gore o görememiş cunku, demekkı cıhazdan cıhaza degısıyordur canımm..
kızlar söylemeyi unuttum dr dün kalp atışlarını dinledikten sonra senin oğlun olacak hissediyorum dedi bişeymi gördünüz dedim yok sadece öyle hissediyorum dediya çok erken ama nası bu kanıya vardı anlamadım ? annemde kolu bacağı erken belirirse erkek olur dedi acaba onumu gördü ki :/
yok canım ya ben daha bebeğimi hiç göremedimrenkli dopplerdede doktor bu bana renkli falan filan demişti ve sinir olmuştum... o aya kadar bişey belli olmuyordu zaten ondan sonrada bebeğim hep eşinin arkasına saklandı ben cinsiyeti bile 5. ayımın sonunda öğrenmiştim umarım buradaki bayanlar görebilir bana süpriz bebek olacak yavruşum
kızlar söylemeyi unuttum dr dün kalp atışlarını dinledikten sonra senin oğlun olacak hissediyorum dedi bişeymi gördünüz dedim yok sadece öyle hissediyorum dediya çok erken ama nası bu kanıya vardı anlamadım ? annemde kolu bacağı erken belirirse erkek olur dedi acaba onumu gördü ki :/
belkide aynı şeyden söz ediyoruzdur ben daha önce ilgilenmediğim için kulağımın ucunda yarım yamalak bilgiler kalmış
o zaman inşallah son model makine gittiğim hastanede vardır diye dua edeyim bari.
ayyyy çok tatlı yaaa, bizim eşimle hiç bebek gibi bir düşüncemiz yoktu, Allah'dan hediye geldi. ilk zamanlar çok şaşırdım ne hissedeceğimi bilemedim ama o kalp atışını duymak dünyamı değiştirdi. bir de cinsiyetini öğrenince ne yaparım bilmem ki :)
bu mide bulantısından nezaman kurtulucam..
ne zamn başladı bulantıların canım
Kizlar bugun sabah wc ye gittim afedersiniz tuvalaet kagidiyla sildigimde koyu kahverengi mi desem acik sarimi desem bisey geldi mndilin ustune odum patladi sonra oglende ayni sekilde biraz oncede ins bebegime bisey olmaz allahim cildiracam zaten doktora gidicem yarin diye korkuyodum ama bide bu cikti basima sizce tehlikeli bisey varmidir kahverengi bile degildi ama umar devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?