Nisan Ayı Hamişleri

yok canım ya ben daha bebeğimi hiç göremedim renkli dopplerdede doktor bu bana renkli falan filan demişti ve sinir olmuştum... o aya kadar bişey belli olmuyordu zaten ondan sonrada bebeğim hep eşinin arkasına saklandı ben cinsiyeti bile 5. ayımın sonunda öğrenmiştim umarım buradaki bayanlar görebilir bana süpriz bebek olacak yavruşum

evet kullanıyorum bizimki planlıydı 5ay folbiol kullandım şimdide decavit kullanıyorum.. ewet yaaa sewmemek elde değil nasıl bişey olduğunu anlamasakta sewiyoruz:) cevap için teşekkürler bişey daha sormak istiyorum bulunduğumuz ilçede özel hastane yok devlet hastanesine gidiyorum çevremde sorduğum çoğu kişi özel hastaneye gitmiş acaba yakın ilçelerden özel hastane bulup gitsem mi daha mı iyi olur bilemedim

ben büyükşehirde yaşıyorum ve devlet hastaneleri de tıp fakültesi hastanesi de çok kalabalık sırada bekleme derdi vs den dolayı bir de doktorum ablamın annemin yengemin ve gelinimizin doktoru olduu için özel hastane tercih ettim. bir de tabi araştırdım doğum odası nasıl diye... aradığım şartları sunan tek yer de şuan gittiğim hastane... bazı özel hastanelerde dahi iki kadın yan yana doğum yapabiliyormuş :S

eğer devlet hastanesindeki şartlar iyi ise, doktorunu sevdiysen bence ne kendini ne de bebişi yor. neticede yolculuk yapmak zorunda kalacaksın.

heee renk dedikleri o muymuş? evet o zaman çok fazla beklenti içine girmeyeyim bari[/QUOTE]

canım ılk once kan akışını gsterdı damarlardakı mavı ve kırmızı, sonrada bebegıni gösterdi bende ılk once kan akısına baktı degerlerı aldı, snrada bebegı renklı gordum,:))) sadece kafasını ve elını renklı gordum, symmm'in dediğine gore o görememiş cunku, demekkı cıhazdan cıhaza degısıyordur canımm..

kızlar söylemeyi unuttum dr dün kalp atışlarını dinledikten sonra senin oğlun olacak hissediyorum dedi bişeymi gördünüz dedim yok sadece öyle hissediyorum dedi ya çok erken ama nası bu kanıya vardı anlamadım ? annemde kolu bacağı erken belirirse erkek olur dedi acaba onumu gördü ki :/

bende özele gidiyorum canım,bulundugum ilçede tercıh edılen bi özelhastane var, devlet hastanleri biraz daha uzajk ve daha kalabalık, hastane tercıh işi, kişiden kişiye ve hastaneye göre değişir, memnunsan hastaneden ve en onemlisi doktorundan devlet hastanesine de gıtsen olur, biz testleri yazarız sana, eger kendı doktorun onermedıyse sana, sen gereklı gorursen yada merk edeersen ozelde yaptırırsın. bence burda önemli olan DOKTOR undan memnunlugun... benım doktorum kalkıp devlet hastanesıne gıtse orda devam etse, bende oraya muayneye gıderım.
memnun deılsen hastaneden, cokta zaman gecmeden arastır bır özelhastane, cunku dogum doktırun seni ne kdar iyi tanırsa okdar iyi olur senin için...

o zaman inşallah son model makine gittiğim hastanede vardır diye dua edeyim bari.

ayyyy çok tatlı yaaa, bizim eşimle hiç bebek gibi bir düşüncemiz yoktu, Allah'dan hediye geldi. ilk zamanlar çok şaşırdım ne hissedeceğimi bilemedim ama o kalp atışını duymak dünyamı değiştirdi. bir de cinsiyetini öğrenince ne yaparım bilmem ki :)

bak senin yaramazın yaptıgına:)))) ayy evet ya, sana hakıkaten supriz olcak, gercı ultrsonda görsekte, yıne benzetemıyo ınsan, gormekle yetınıyosun işte...
bizde 4. ayın sonuunda ogrendık canım cinsiyetini, ultrasonun 5.dakıkasında zorla gösterdı, terbıyelı kuzum:))),,

evet doktorlar bazen vucut seklınden anlayabılıyomuş canım, bizede 12.hftada erkek gıbı demıstı, 16.hftada zoorla gorduk ultrasıonun 5.dakıkasında...... :))

ne kadar sanslisiniz sizler ya sanirim her ay ultrasona giriyorsunuz .....ben topu topu dokuz ay boyunca 4 kere ultrasona girecegim ilkine girdim bebegi de goremedim diger ucu de biri gelisimi icin biri cinsiyeti icin digeri de bana ozel hahah kilolu oldugum icin son hftalarda bebego durumu nasil diye :)

belkide aynı şeyden söz ediyoruzdur ben daha önce ilgilenmediğim için kulağımın ucunda yarım yamalak bilgiler kalmış

Canım senin dediğin amniyosentez. Her hamileeye yapılmıyor. Eğer ikili testte bir problem çıkarsa annenin karnından sıvı alıp test ediyorlar. Ama dediğim gibi sadece ikili testte fln sorun çıkarsa yapıyorlar. Yoksa gerek yok

canım bizde düşünmüyorduk resmen hediye olarak geldi ama ben hala alışabilmiş değilim kendisine unutuyorum sürekli riskli hareketler yapıyorum (gerinme , mutfakta yüksekten birşey almak için uzanma vs.)

ne zamn başladı bulantıların canım

2 haftadır var canım ama son bir haftadır kudurdu resmen. herşeyden iğreniyorum. günde bir kere yada iki kere çıkarıyorum ama tam oluyor oda. boğazım tahrişoluyor sanırım tükürükle kan geliyor. doktorumu aradım yarın gel ilaç yazayım dedi.

zaten buaralar başım dertte. kulağımın arkasında nohuttan daha büyük bişey çıktı. dün kkb uzmanına gittim almamız lazım dedi ama hamileyim dedim kan tahlili istedi, kanımda enfeksiyon varmış, antibiyotik verdi augumentin ve panol ağrı kesici, daha başlamadım kullanmaya. kendi doktorum rubella yaptır sonra ilaçları kullan dedi. hamile kaldığımdan beri 6 tüp kan verdim. kansızlıktan düşcem bayılcam

Aay kızlar bugün canım çok sıkkın
Ben freelancer tercüman olarak çalışıyorum. Patronum sabah 10da arayıp 1e yurt dısına bilet aldığını soledi. Böyle dusuncesizlik olmaz. Zar zor yetiştim ama çok üzüldüm bu bencilliğine. Kendi kendime bayaa da söylendim. Zaten aradığı sırada kahvaltı keyfi yapiodum. Allah iste, nasıl uzulduysem tüm isleri ters gitti ve bıkac gün kalcagimiza yarın sabah donüyoruz. Belki ben büyüttüm ama yaptığına çok kızdım cidden.
Bu arada tüm testleri yaptırdım. Cuma doktora göstereceğim. Kollar delik deşik oldu :)

Kizlar bugun sabah wc ye gittim afedersiniz tuvalaet kagidiyla sildigimde koyu kahverengi mi desem acik sarimi desem bisey geldi mndilin ustune odum patladi sonra oglende ayni sekilde biraz oncede ins bebegime bisey olmaz allahim cildiracam zaten doktora gidicem yarin diye korkuyodum ama bide bu cikti basima sizce tehlikeli bisey varmidir kahverengi bile degildi ama umar devam etmez

canım neyseki yarın dr a gidecekmişsin..
inşaAllah kötü birşey demez hemen kötüye yorma canım
birde eşinle birlikte olduysan ondan olmuş olabilir ayaklarını kaldırıp uzan hemen öyle birşey olduğunda ve tabi dr una sor ama hemen telaşa kapılma
kırmızı olmadıkça telaşlanmayın diyormuş dr lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…