kızlarr saolunnn fıkırlerınız ıcınn.ama bızım konusarak anlasma ve anlatma olayııı bıttıı..çunku konuscak bısı yokk.koptuk fena haldee.hayatta adım atmammm...o da atmasın umrumda deıll..benn onun yaptıklarına ona deıll kendıme acıorum okdr....bgun konus yarın yıne anne baba olayı.bıktımmm ...konusmayla olmuooo verılen sozler unutulmamalııı....tekarrra saolunnn..
Ayseeeeeeeee nasilsinnnn balimmm
GeLDi cnmm sana slm verdim kapi acildii..hmen mutfaga gtti biseyler almis bilmiom ne onlari yerlestrdi.snra wc sigara.sonra geldi ve tv kumandasini sehpadan aldii ve karsi kanepede yatioo..spor izlioo reklam grdi iphone ile oynuiioo..cnm ben gunduz cok kotuydum arkdsimi cagrdim sonra kafam dagtmak icin misafir cagrdim..anca 6bucuk yada 7de gldim nete...ayni yani degisen bisey yok olmicak da cnmmm gelismeee
Simdi de iphonedan nete grmis muzik dinlio.kisik seslee...son askim fehat gicerden simdi de tan neler neler..ama ustume alinmiom bilio. O da yok artik bnm gibi
Cnm az once onu dusundum gelse bana sarilsa dedimm amaa iiiihhhhh..cok kirildim artik yeterr...wlla el mahkum evimxe kalmam gerekk...gidemem bi yereee...aksamdan aksama grurumm...ben acmam dava o zaten acarsa acarr...ben affetmeyi dusunmuom cnmm...bgun yuzum guldu ama icim kan agladii..annemse vardi annem bi gtse dediim aglicam..gtti arkdsima. Hem anlattim hem agladimm...off
İii geceler mincik..nie kusura bakayim..cnm bnde dondolas ayni seyleroldugu icin sen beni dinledigin icin asil kusura bakmaa..hakkini helal ettt osmanin annesi
Senin kuzunun adi belli deildi diii..icimfrn osman geldi ne de olsa dru
Ayseeemm ben cok kotyum cnm yaniooo...icim parcalanio sankiii...her sabah aglrken uyanmak yok edio benii...
Aysemm olmuoooo yillarimi verdigimi beni cok sevdigini bildigim mutlu olmama icin gozumun icind bakan adamlaaa tammm mutluluu yakaladik bebegimizle derken ayni evin icinde iki yabanci olmakk zor gelioo..zoruma gixiooo...cnmm yanioo...en acisi bebegimden bile umudu kestimm...sankii gitti mi ki bu stresli ortama nie gelcem ben deyip gtti mi ki diorum...dayanamiorum aysemmm....ben anneme babama sarilip aglamak istiorum...ama onunla ayni evde iki yabanci gibi yasamak istemiorumm...cok ozledim onuj...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?