Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

kızlarr saolunnn fıkırlerınız ıcınn.ama bızım konusarak anlasma ve anlatma olayııı bıttıı..çunku konuscak bısı yokk.koptuk fena haldee.hayatta adım atmammm...o da atmasın umrumda deıll..benn onun yaptıklarına ona deıll kendıme acıorum okdr....bgun konus yarın yıne anne baba olayı.bıktımmm ...konusmayla olmuooo verılen sozler unutulmamalııı....tekarrra saolunnn..

anladigim kadar esin anasina babasina düskün birisi heralde ozaman konusmaklada olmuyorsa kendi haline burak ne halleri varsa görsünler sen kendini üzmemeye calis desemde kendini üzeceksin insan böyle durumda olursa kendini yiyip bitirir nolur uzme kendini kafana takma öpt

Tesekkurler beyzacim ilgineee....sen neden bu topictesin tanimioruz dimi senii...hayirdir sen de mi nisan ayi husranisinn

GeLDi cnmm sana slm verdim kapi acildii..hmen mutfaga gtti biseyler almis bilmiom ne onlari yerlestrdi.snra wc sigara.sonra geldi ve tv kumandasini sehpadan aldii ve karsi kanepede yatioo..spor izlioo reklam grdi iphone ile oynuiioo..cnm ben gunduz cok kotuydum arkdsimi cagrdim sonra kafam dagtmak icin misafir cagrdim..anca 6bucuk yada 7de gldim nete...ayni yani degisen bisey yok olmicak da cnmmm gelismeee

Simdi de iphonedan nete grmis muzik dinlio.kisik seslee...son askim fehat gicerden simdi de tan neler neler..ama ustume alinmiom bilio. O da yok artik bnm gibi

aman sen oralı olma öfkeyle kalkan zararla oturur.. sakin ol biraz zaman geçsin bakalım.. sabır canım bizim hassas günlerimiz de geçsin hele belki o zaman daha sağlıklı düşünürsün..

Simdi de iphonedan nete grmis muzik dinlio.kisik seslee...son askim fehat gicerden simdi de tan neler neler..ama ustume alinmiom bilio. O da yok artik bnm gibi

yok canııım karşılıklı kızgınsınız şimdi zamanla geçer ben eminim..

Cnm az once onu dusundum gelse bana sarilsa dedimm amaa iiiihhhhh..cok kirildim artik yeterr...wlla el mahkum evimxe kalmam gerekk...gidemem bi yereee...aksamdan aksama grurumm...ben acmam dava o zaten acarsa acarr...ben affetmeyi dusunmuom cnmm...bgun yuzum guldu ama icim kan agladii..annemse vardi annem bi gtse dediim aglicam..gtti arkdsima. Hem anlattim hem agladimm...off

hülyam kusura bakma ben uyukluyorum.. bence sen de boşuna oturup da sinirini bozma al bir kitap yat hem dinlenirsin hem uzak kalmış olursun öptüm seni iyi geceler..

aaa ne demek şimdi dava mava.. hemen celallenme.. biraz zamana bırak ona da göze alamaz karnında bebeğinle bırakacak hali yok ya..

İii geceler mincik..nie kusura bakayim..cnm bnde dondolas ayni seyleroldugu icin sen beni dinledigin icin asil kusura bakmaa..hakkini helal ettt osmanin annesi

Ayseeemm ben cok kotyum cnm yaniooo...icim parcalanio sankiii...her sabah aglrken uyanmak yok edio benii...

İii geceler mincik..nie kusura bakayim..cnm bnde dondolas ayni seyleroldugu icin sen beni dinledigin icin asil kusura bakmaa..hakkini helal ettt osmanin annesi

Senin kuzunun adi belli deildi diii..icimfrn osman geldi ne de olsa dru

Ayseeemm ben cok kotyum cnm yaniooo...icim parcalanio sankiii...her sabah aglrken uyanmak yok edio benii...

sırf sebin için açtım şu laptopu evdeyim 10a kadar belki düzelmişsindir diye.. yine mi didiştiniz sabah sabah noldu? dün ki mevzu mu yoksa?

Aysemm olmuoooo yillarimi verdigimi beni cok sevdigini bildigim mutlu olmama icin gozumun icind bakan adamlaaa tammm mutluluu yakaladik bebegimizle derken ayni evin icinde iki yabanci olmakk zor gelioo..zoruma gixiooo...cnmm yanioo...en acisi bebegimden bile umudu kestimm...sankii gitti mi ki bu stresli ortama nie gelcem ben deyip gtti mi ki diorum...dayanamiorum aysemmm....ben anneme babama sarilip aglamak istiorum...ama onunla ayni evde iki yabanci gibi yasamak istemiorumm...cok ozledim onuj...

bebeğin için rahat ol bişeycik olmaz bak benim görümcem 2 aylık hamileyken eşi ölümcül bir hastalığa yakalandı 8 aylıkken kocası öldü ve erken doğum yaptı tüm hamileliğini yarı aç günde 1 paket sigara ve antidepresan alarak geçirdi sapasağlam bir oğlu var şimdi koca delikanlı oldu.. ama babasız büyüdü yavrum.. önemli olan sensin senin ilişkin şimdi.. ben seni anlıyorum ama birz da hamileliğin etkisiyle kafanda büyüttüğünü düşünüyorum.. bak yeni bir can yenibir ümit o neleri düzeltir neleri değiştirir görürsün.. o cadı kaynanan bile o günahsızın babasız büyümesini göze alamaza da biraz düzelir belki tabi mucize beklememek lazım can çıkar huy çıkmaz..

Ben neyin gunahinicekiorum diorummm bulamiorum ayseemm...allahimm su damarlarimdaki sizi btsin artikk cok acio artikk

bu arada evladımın adını osman falan koyamam huyu benzer belki o deliye :))) gerçi fena da olmaz koca prof. olur belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…