Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ama ole olursa temmuz bası adete kalmam mı mayıs adet hazıran adet temmuz adet temmzda transfer falan olur yada agustos falan he

senle yine aynı zmaan denk gelicez herhalde canım hemen hemen ne güzel yine berber yaşıcaz inşallah heyecanları

evet sımdı nefesım acıldı bılıomusun dekopa sıgara ıcıomuydunbacım yıyen sen mıydın sıgarayı ben bıdaha baslıycam sanırsammm....

evet sımdı nefesım acıldı bılıomusun dekopa sıgara ıcıomuydunbacım yıyen sen mıydın sıgarayı ben bıdaha baslıycam sanırsammm....

yok canım ben nerdeyse bir sene oldu bırakalı bu kadar sıkıntı çekiyoruz içermiyim tedavide başlama canımm sakın bebeişleri düşünnn çok etkilyor tedaviyi

ama ole olursa temmuz bası adete kalmam mı mayıs adet hazıran adet temmuz adet temmzda transfer falan olur yada agustos falan he

heee tam adamına sordun kız ben ilk negatifi kasımda aldım ocakta transfer hayali kuruyordum al sana mayıs oldu...sana tecrübeyle sabit bişey diyim sakın gün sayma saydıkça ileri atıyor sen kovaladıkça kaçıyor kendi haline bırak zaman daha hızlı geçiyor o zaman..

aslında kokuu bıle guzel gelmedı ama sanırım stresden dolayı sıgara ıcerım dıorum bılmıorum kı bu arada dekopa lıstenın hangı sayfada kaldıını unutma....

yeni avatarım nasıl yeni yazım da guzel dımı 2.denemey insallah....

benim kediciğim kendi kediciğim amaaa.. gerçi pek kedicik sayılmaz daha ziyade öküzcük oldu kendisi yemekten... şimdi de laptopla aramda uyuyor salak..

sılacım cnm bnm denerım......ıcmemeyı denerim valla...
ayse ya kedıcıkler ılgımı cektı bebegım olmazsa kedım olsun barımm....

içme canım yaa zaten bir süre sonra insan uunutuyor o içipte gelenler nasıl kötü kokuyorrr

ayşe kedileri bende severim anam ama evde olmuyor yafff heryere pisliyorlar

yaaa kedimiz de olsun bebeğimiz deee hem de köpek de olsun biraz da tavuk... köy evi istiyorum ben çoluklu çocuklu kedili köpekli keçili inekli tavuklu..

yaaa kedimiz de olsun bebeğimiz deee hem de köpek de olsun biraz da tavuk... köy evi istiyorum ben çoluklu çocuklu kedili köpekli keçili inekli tavuklu..

süper ya bende istiyorum ama önce bebek... of ya ne zor şey miş bu işler insan dışardan hiç anlamıyor 4 senedir çekmediğim kalmadı ... bu sefer tam oldu derken ellerimden gitti. ama yıkılmadım tekrra denicem ama insan üzülüyor yıpranıyorrrrrr

dekopa merseneme cok sevındım cnm valla ınsallah katlanarak artar ya ben bıseyı tecrube edındım sanırım degerlerın yuksek cıkması gerekıyo baksana bana duzenlı arttı da ne oldu ya da sen duzenlı arttın ama dusuk yanı dıgerlerıne gore

hayatım bende çok sevindim ... benim değerler düşük değildiki canım değerlede alakalı değil katlanması önemli benim 9. gün 65.30 duu 13.. gün 282 oldu hiç düşük değil ama sonra 95 e düştüü yan önemli olan değerin yüksekliğide değil düzenli gitmesii

off bacım offff ne bılım cnm bnm bas edıcez bu durumla napalım donmusun var kız ıgne emıycen nokur sukret ya ben napıım dekopa o kdr ıgne sora opu

valla korkuyorum rabbım kendılınden verse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…