Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi perşembe yani dün gittim yumurtaların oluşmuş dedi taa çarşamba gününe çağırdı hayır o zaman ne yapacak ki bana en iyisi pazartesi gitmek

Bende bu hafta başladım klomene 2 gün kaldı bitmesine sonrada rahim filmi çekilecem 2. Kez inşallah bu tedaviler sonuç verir hepimizin tez zamanda hayırlısı ile kucaklarımız dolar

Bende bu hafta başladım klomene 2 gün kaldı bitmesine sonrada rahim filmi çekilecem 2. Kez inşallah bu tedaviler sonuç verir hepimizin tez zamanda hayırlısı ile kucaklarımız dolar
İnşallah canım. Rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırsın inş. Ne zaman deniyorsunuz ?

Siz yine de doktora ulaşıp sorun isterseniz garanti olsun

Kızlar birşey soracağım doktor adetin 2.günü gel dedi ama 2.gün pazara denk geliyor.3.gün gitsem olur mu?

Kızlar bir şey sorucam. Oruçluyken sabah ikinci idrarla ovulasyon testi yapınca doğru sonuç verir mi ?
Evet canım ilk idrarla yapmadığın sürece yapabilirsin zaten lh hormonu vuctta çok çabuk seyelen bir hormon yani normal şartlarda ovulasyon yapmadan Bi iki saat önce sıvı alımını azaltmak gerekir

Kızlar benim doktorum gerçekten çok iyi Bi doktor ve çok garantici ve boşa uğraştırma istemeyen biri. Size tavsiyem özellikle pcosu olup klomenle tedaviye başlayanlar çatlama için her ne kadar kendi kendine olur bu ay deyip iğne vermeseler de iğne taraftarı olduğunuzu belli etmeniz. Çok fazla yorum okudum araştırdım özellikle belirttiğim gibi pco olanlar biliyorsunuz ki zaten çatlama da sorun olduğu için var kistlerimiz. Benim doktorum en başından beri süreci hep kısa süreli takip edeceğini ve çatlatmayıda birlikte yapacağımız yönünde konuştu. Bunu iyice araştırın genelde öyle diyenlerin çoğunda kist oluşuyormş eminim demiyorum ama doktorunuzu sıkıştırıp sorun öğrenin. Bazen of 2 3 günde Bi gitcek miyim böyle ya moduna girsemde bu olaylar çok anlık gelişiyor çatlaması olması VS böyle takip edilmesi aslında yararımıza

Şimdi perşembe yani dün gittim yumurtaların oluşmuş dedi taa çarşamba gününe çağırdı hayır o zaman ne yapacak ki bana en iyisi pazartesi gitmek
Oluşmuş ama istediği boyuta gelmemiş olabilir canım yumurta günde 2 cm VS büyüme yapıyor onu baz alarak gün vermiş olabilir şuan kaç cm söyledi mi eğer çatlatmayı iğneyle düşünüyorsa 20 cm VS olmasını bekliyor olabilir

İnşallah canım. Rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırsın inş. Ne zaman deniyorsunuz ?
1 buçuk yıldır canım gelecek hafta çekilecem canım tekrardan biraz korkuyorum ama yapacak bir şey yok

Bende korkuyorum ama bu ay da olmazsa sanırım çektireceğim anestezili
Hic korkulacak birsey degil kendinizi strese sokmayin bence tabiki yaptirdiginiz yere gore degisiyor ama ben gecen ay yaptirdim alttan muayneden daha kolay bittiginde cok sasirmistim agri aci yok diye doktor bile gulmustu her gelen korkuyo ama hic buyutulecek birsey degil dedi

Bende korkuyorum ama bu ay da olmazsa sanırım çektireceğim anestezili
Benim ikinci canım o yüzden stres yapıyorum ağrı olmuyor anestezili olunca daha 3 buçuk ay oldu ikinciyi çekilmek zoruma gidiyor biraz ama yapacak bişeyde yok

Olur canım kanamanın olduğu 2. 3. Gün gidilebilir
Birde şey sorcam klomen ve çatlama iğnesi ilk defa kullandım da bütün gün adet olacak gibi ama pembe akıntı gibi geliyor yani adet kanaması gibi olmadı.daha önce böyle bişey olmamıştı sizde de böyle mi oldu?yoksa yarına falan düzelir mi kanama acaba?

Bence o tüplerdeki tıkanıklığa bağlı olabilir.tıkanıklılık varsa ağrı yapıyor olabilir film.tüplerdeki yapışıklığı açıyor sonuçta.ama sıkıntı yoksa ağrı da olmaz diye düşünüyorum

Kızlar ben bugün ovu yaptım söylediklerinizi dinleyerek. Pik olmamıs klomen biteli 3 gün oldu doktorda burda yazılanlardan geç çağırınca korkmuştum . Amh Testimi yeni alabildim 6.58 diyor altında referans değerleri kısmında 5 üstü yüksek düzey (pcos süphesi )diyor. Bundan 8 ay önce de pcos olabilirsin denmişti ama sonradan ultrasondan bakıp temiz denmişti . Anlamadım valla.

Söyledi canım 3 ü 14 cm 1 tanesi 16 cm dedi. Çarşamba gününe kadar benim yumurtlama haftam bitmiş oluyor ama bilemedim geç geliyor bana

Canım yerleşme kanaması olabilir mi beklenen adetine ne kadar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…