- 6 Nisan 2021
- 267
- 74
- 18
- 28
İnşallah canım. Rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırsın inş. Ne zaman deniyorsunuz ?Bende bu hafta başladım klomene 2 gün kaldı bitmesine sonrada rahim filmi çekilecem 2. Kez inşallah bu tedaviler sonuç verir hepimizin tez zamanda hayırlısı ile kucaklarımız dolar
Siz yine de doktora ulaşıp sorun isterseniz garanti olsunTeşekkür ederimya dr canim sahur ve iftarda icersin demisti recetede görünce şaşırdım zaten bir kagida 16 sinda basalayip 20 sinde bitecek yazmisti 23.de kontrol demişti di ben dr dedigi gibi içeyim en iyisi sekreteri yanlis anlayip yazmistir belki
Evet canım ilk idrarla yapmadığın sürece yapabilirsin zaten lh hormonu vuctta çok çabuk seyelen bir hormon yani normal şartlarda ovulasyon yapmadan Bi iki saat önce sıvı alımını azaltmak gerekirKızlar bir şey sorucam. Oruçluyken sabah ikinci idrarla ovulasyon testi yapınca doğru sonuç verir mi ?
Ay inşallah hadi bakalımBnde pazartesi gidecegim yumurtalar buyumus ama daha catlatmayalim pazartesiyi bekleyelim dedi bakalim insallah Rabbim guzel sonuclar verir hepimize
Oluşmuş ama istediği boyuta gelmemiş olabilir canım yumurta günde 2 cm VS büyüme yapıyor onu baz alarak gün vermiş olabilir şuan kaç cm söyledi mi eğer çatlatmayı iğneyle düşünüyorsa 20 cm VS olmasını bekliyor olabilirŞimdi perşembe yani dün gittim yumurtaların oluşmuş dedi taa çarşamba gününe çağırdı hayır o zaman ne yapacak ki banaen iyisi pazartesi gitmek
1 buçuk yıldır canım gelecek hafta çekilecem canım tekrardan biraz korkuyorum ama yapacak bir şey yokİnşallah canım. Rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırsın inş. Ne zaman deniyorsunuz ?
Olur canım kanamanın olduğu 2. 3. Gün gidilebilirKızlar birşey soracağım doktor adetin 2.günü gel dedi ama 2.gün pazara denk geliyor.3.gün gitsem olur mu?
Bende korkuyorum ama bu ay da olmazsa sanırım çektireceğim anestezili1 buçuk yıldır canım gelecek hafta çekilecem canım tekrardan biraz korkuyorum ama yapacak bir şey yok
Hic korkulacak birsey degil kendinizi strese sokmayin benceBende korkuyorum ama bu ay da olmazsa sanırım çektireceğim anestezili
Benim ikinci canım o yüzden stres yapıyorum ağrı olmuyor anestezili olunca daha 3 buçuk ay oldu ikinciyi çekilmek zoruma gidiyor biraz ama yapacak bişeyde yokBende korkuyorum ama bu ay da olmazsa sanırım çektireceğim anestezili
Birde şey sorcam klomen ve çatlama iğnesi ilk defa kullandım da bütün gün adet olacak gibi ama pembe akıntı gibi geliyor yani adet kanaması gibi olmadı.daha önce böyle bişey olmamıştı sizde de böyle mi oldu?yoksa yarına falan düzelir mi kanama acaba?Olur canım kanamanın olduğu 2. 3. Gün gidilebilir
Bence o tüplerdeki tıkanıklığa bağlı olabilir.tıkanıklılık varsa ağrı yapıyor olabilir film.tüplerdeki yapışıklığı açıyor sonuçta.ama sıkıntı yoksa ağrı da olmaz diye düşünüyorumHic korkulacak birsey degil kendinizi strese sokmayin bencetabiki yaptirdiginiz yere gore degisiyor ama ben gecen ay yaptirdim alttan muayneden daha kolay bittiginde cok sasirmistim agri aci yok diye doktor bile gulmustu her gelen korkuyo ama hic buyutulecek birsey degil dedi
Söyledi canım 3 ü 14 cm 1 tanesi 16 cm dedi. Çarşamba gününe kadar benim yumurtlama haftam bitmiş oluyor ama bilemedim geç geliyor banaOluşmuş ama istediği boyuta gelmemiş olabilir canım yumurta günde 2 cm VS büyüme yapıyor onu baz alarak gün vermiş olabilir şuan kaç cm söyledi mi eğer çatlatmayı iğneyle düşünüyorsa 20 cm VS olmasını bekliyor olabilir
Canım yerleşme kanaması olabilir mi beklenen adetine ne kadar kaldıBirde şey sorcam klomen ve çatlama iğnesi ilk defa kullandım da bütün gün adet olacak gibi ama pembe akıntı gibi geliyor yani adet kanaması gibi olmadı.daha önce böyle bişey olmamıştı sizde de böyle mi oldu?yoksa yarına falan düzelir mi kanama acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?