- 16 Mart 2018
- 11
- 3
- 86
- 42
Ayni gun bitirmisiz. Pazartesi kan testim var ona gore kontrole gidecegim sonrasinda. Haberleselim.Benim an itibariyle klomen bitti. Yarın yapmak istiyordum aslında iğnesiz etkilenir mi ovu testi
Zannetmiyorum testim de negatif çıkmıştı.ilaçlar mı adeti bu şekle getirdi acabaCanım yerleşme kanaması olabilir mi beklenen adetine ne kadar kaldı
Dün oldum sandım ama dediğim gibi pembe pembe normalde bugün olması lazım.ilaçlar mı azalttı yoksa başı olduğu için mi az anlamadım.2.günü gel dedi doktor 2.gününü de kestiremiyorum böyle olunca.başladı mı başlamadı mı belli değil.bugün doktora mesaj atıcam ona göre bugün gel derse bugün giderim artıkBende ilk defa kullandım daha adetime var bende de aynı etkiyi yaratır mı bilmiyorum.. sizin adetinize kaç gün?
Tıkanıklık var bir tüpümdeNeden tekrar çekiliyorsun ki?
Zannetmiyorum testim de negatif çıkmıştı.ilaçlar mı adeti bu şekle getirdi acaba eğer normal evde yapılan testlerden yaptıysan 5 güne kader çıkmıyor
Eğer evde yapılan testlerden yaptıysan 5 güne kadar çıkmıyor. Ama eğer bugün olman gerekiyorsa ve hala düzgün kan gelmiyorsa yerleşme kanaması olması çok muhtemelZannetmiyorum testim de negatif çıkmıştı.ilaçlar mı adeti bu şekle getirdi acaba
Benim de pazartesi kontrolüm var. Ne için kan testi istedi sizden klomen bittikten sonraAyni gun bitirmisiz. Pazartesi kan testim var ona gore kontrole gidecegim sonrasinda. Haberleselim.
Eğer evde yapılan testlerden yaptıysan 5 güne kadar çıkmıyor. Ama eğer bugün olman gerekiyorsa ve hala düzgün kan gelmiyorsa yerleşme kanaması olması çok muhtemel
Eğer evde yapılan testlerden yaptıysan 5 güne kadar çıkmıyor. Ama eğer bugün olman gerekiyorsa ve hala düzgün kan gelmiyorsa yerleşme kanaması olması çok muhtemel
Yok canım bugün adetim normale döndü.doktora mesaj attım bugün mü pazartesi mi geleyim diye bugün gel dedi bakalım ne dicek.umarım kist yokturEğer evde yapılan testlerden yaptıysan 5 güne kadar çıkmıyor. Ama eğer bugün olman gerekiyorsa ve hala düzgün kan gelmiyorsa yerleşme kanaması olması çok muhtemel
İğneyi vuralı üzerinden 14 gün geçti mi? Ben sorunca doktoruma normal lekede değil kırmızı ve yoğun kanamanın 2. Ya da 3. Günü gel demişti büyük ihtimal sana da öyle söylerDün oldum sandım ama dediğim gibi pembe pembe normalde bugün olması lazım.ilaçlar mı azalttı yoksa başı olduğu için mi az anlamadım.2.günü gel dedi doktor 2.gününü de kestiremiyorum böyle olunca.başladı mı başlamadı mı belli değil.bugün doktora mesaj atıcam ona göre bugün gel derse bugün giderim artık
Umarım canımYok canım bugün adetim normale döndü.doktora mesaj attım bugün mü pazartesi mi geleyim diye bugün gel dedi bakalım ne dicek.umarım kist yoktur
İğneden sonra 17. Gün bugün.doktor ilaç verdi zaten yarın başla dediİğneyi vuralı üzerinden 14 gün geçti mi? Ben sorunca doktoruma normal lekede değil kırmızı ve yoğun kanamanın 2. Ya da 3. Günü gel demişti büyük ihtimal sana da öyle söyler
Femara daha iyi diyorlar inşallah bu sefer tutarGittim geldim zaten adetim bugün normale dönmüştü.muayene etti doktor bu sefer klomen vermedi femara verdi.yarın başla 5 gün günde 2 kere iç dedi 28 inde gel dedi.inşallah yumurta gelişir.bende ilacı neden değiştirdik dedim.biri olmayınca ötekini deniyoruz dedi.öyle yani kızlar
Öyle düşünmeyin her doktor vermiyor çatlatma iğnesini ben kullandım ama benimde olmayacak sanki iğnenin çok fazla yan etkisini yaşadım kendiliğinden çatlayacağını bilsem kullanmazdım bendeKızlar şimdi ben perşembe günü dr a gitmiştim adetimin 12. günü. yumurtalarım vardı ama bana iğne vurmadı. aklıma aşırı takıldı. canım çok sıkıldı bu ayı da böyle kaybediyorum sanırım
yani bilmiyorum herkes iğne vurulmuş sanki zamanı böyle boşuna akıtıyormuş gibi hissediyorumÖyle düşünmeyin her doktor vermiyor çatlatma iğnesini ben kullandım ama benimde olmayacak sanki iğnenin çok fazla yan etkisini yaşadım kendiliğinden çatlayacağını bilsem kullanmazdım bende
Ultrasonda belli olur ayriyeten bi test yaptırır size orda emin olur çatlayıp çatlamadığından. Ovulasyon testleri yapıyor musun? Ordan takip edebilirsin istersenyani bilmiyorum herkes iğne vurulmuş sanki zamanı böyle boşuna akıtıyormuş gibi hissediyorumumarım çatlar. çarşamba günü çağırdı ama çatlayıp çatlamadığı ultrasonda görünüyor mu hiç bilmiyorum. ama iğne vurulanların daha hızlı oluyor bunu çok duydum ben
Tamam canım çok teşekkür ediyorum evde var aslında ovulasyon testim bi deneyeyim bugünlerde. Acaba pztesi gitsem iğne vurur mu istesem? Adetimin 16. Günü olmuş oluyor benimUltrasonda belli olur ayriyeten bi test yaptırır size orda emin olur çatlayıp çatlamadığından. Ovulasyon testleri yapıyor musun? Ordan takip edebilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?