Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etkilenmez canım ben yaptım silikti iğneden sonra koyulaştı
İğneden sonra mı 4 gün koyu cıktı canım. Ya bide benim ilaç bitti bu akşam daha bir şişkinlik var nefes alamıyorum yan etkisi mi acaba

İğneden sonra mı 4 gün koyu cıktı canım. Ya bide benim ilaç bitti bu akşam daha bir şişkinlik var nefes alamıyorum yan etkisi mi acaba
Bende de şişkinlik oldu. İğneden 2 gün önce silikti iğneden sonra da 3 gündür koyu çıkıyor

Bende bugün test yaptım negatif çıktı.sanırım bu ay tutmadı.2 yumurtam vardı.doktor iğneden 24 saat sonra başlayın hergün deneyin dedi.adet olursan 2.gün gel dedi.biz 15 saat sonra denemiştik.gittiğimde soracağım birde hergün yerine gün aşırı daha iyi olur gibime geliyor onu da soracağım.umarım bu ay da yumurta gelişir

Benimde bugün adetimin 12. Günü kontrole gittim. 4 yumurtam oluşmuş 3 tane 14 mm 1 tane 16 mm var dedi. İğne vurmadı gün aşırı ilişkiye girin dedi çarşamba günü için çağırdı sanırım çatlayıp çatlamadığına bakacak

İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Bugün iğneden sonra kaçıncı gününüz ? Belki de erken yapmısınızdır kırmızılar gelmeden umut her zaman var bence

İğneyi vuralı kaç gün oldu ki canım erken yaptın belki testi. Bizde iğne vurulduğum gün ve 36 saat sonrasını değerlendirdik diğer günler de gün aşırı. Sperm hızı düşük bizde yoksa her gün yapmak daha mantıklı geliyor bana da

İnş güzel sonuçlar alırsın

İnşallah canım ya aklıma şey takıldı küçük mü acaba yumurtalar doktor bu konuda bişey demedi ama bilemedim
Ben adet bitikten 2 gün sonra gitmiştim 1 tane 16 mm olmuştu adetin 9. Günüydü. Doktor bi sorun var demediği sürece herşey yolundadır canım merak etme

Ben adet bitikten 2 gün sonra gitmiştim 1 tane 16 mm olmuştu adetin 9. Günüydü. Doktor bi sorun var demediği sürece herşey yolundadır canım merak etme
Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah yoktur ya

İğneyi 14 gün önce vuruldum bugün 15.gün.hergün yapınca sperm az az gidiyor bence o etkili olmuyor.bir sonraki ay iğneden 30 saat falan sonra ve gün aşırı denicem bakalım yumurta gelişirse tabi

İğneyi 14 gün önce vuruldum bugün 15.gün.hergün yapınca sperm az az gidiyor bence o etkili olmuyor.bir sonraki ay iğneden 30 saat falan sonra ve gün aşırı denicem bakalım yumurta gelişirse tabi
Eşin test yapmış mıydı canım? Adet olmadığın sürece umut var bence kaç gün var adetine

Merhaba, bende bu ay 2ci klomen kullaniyorum 4cu gunumdeyim, 12ci gunumde doktora gidecem bakalim nolmus. Gecen ay da kullandim 22mm idi qaliba yumurta olusmus catlatma oldum ama tutmadi. Insallah belki kismet bu ayadir

Merhaba, bende bu ay 2ci klomen kullaniyorum 4cu gunumdeyim, 12ci gunumde doktora gidecem bakalim nolmus. Gecen ay da kullandim 22mm idi qaliba yumurta olusmus catlatma oldum ama tutmadi. Insallah belki kismet bu ayadir
İnşallah sizin içinde hayırlısıyla sonuçlanır. 2.3 denemesinde tutan çok var. 10. Denemem diyende oluyor. Bu iş nasip işi gerçekten hiç beli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…