- 6 Nisan 2021
- 267
- 74
- 18
- 28
Bana çatlama iğnesi vurmadı kendisi çatlar dedi ve üzüldüm bende açıkçası. Ben pcoslu değilim ama yani iğne vurulanların daha çabuk hamile kaldığını çok sık duyuyorumKızlar benim doktorum gerçekten çok iyi Bi doktor ve çok garantici ve boşa uğraştırma istemeyen biri. Size tavsiyem özellikle pcosu olup klomenle tedaviye başlayanlar çatlama için her ne kadar kendi kendine olur bu ay deyip iğne vermeseler de iğne taraftarı olduğunuzu belli etmeniz. Çok fazla yorum okudum araştırdım özellikle belirttiğim gibi pco olanlar biliyorsunuz ki zaten çatlama da sorun olduğu için var kistlerimiz. Benim doktorum en başından beri süreci hep kısa süreli takip edeceğini ve çatlatmayıda birlikte yapacağımız yönünde konuştu. Bunu iyice araştırın genelde öyle diyenlerin çoğunda kist oluşuyormş eminim demiyorum ama doktorunuzu sıkıştırıp sorun öğrenin. Bazen of 2 3 günde Bi gitcek miyim böyle ya moduna girsemde bu olaylar çok anlık gelişiyor çatlaması olması VS böyle takip edilmesi aslında yararımıza
Bence yapilan aletle alakali bir durum benim yaptirdigim merkezde benden onceki hanimin tikanikligi varmis fazlasiyla ama beni o cesaretlendirdi aci agri yok diyeBence o tüplerdeki tıkanıklığa bağlı olabilir.tıkanıklılık varsa ağrı yapıyor olabilir film.tüplerdeki yapışıklığı açıyor sonuçta.ama sıkıntı yoksa ağrı da olmaz diye düşünüyorum
Bende ilk defa kullandım daha adetime var bende de aynı etkiyi yaratır mı bilmiyorum.. sizin adetinize kaç gün?Birde şey sorcam klomen ve çatlama iğnesi ilk defa kullandım da bütün gün adet olacak gibi ama pembe akıntı gibi geliyor yani adet kanaması gibi olmadı.daha önce böyle bişey olmamıştı sizde de böyle mi oldu?yoksa yarına falan düzelir mi kanama acaba?
Yapanlar çok fena diyor korkuyorumHic korkulacak birsey degil kendinizi strese sokmayin bencetabiki yaptirdiginiz yere gore degisiyor ama ben gecen ay yaptirdim alttan muayneden daha kolay bittiginde cok sasirmistim agri aci yok diye doktor bile gulmustu her gelen korkuyo ama hic buyutulecek birsey degil dedi
Neden tekrar çekiliyorsun ki?Benim ikinci canım o yüzden stres yapıyorum ağrı olmuyor anestezili olunca daha 3 buçuk ay oldu ikinciyi çekilmek zoruma gidiyor biraz ama yapacak bişeyde yok
Valla ben 3 ay erteledim korkudan yaptirdiktan sonra da dedim niye ertelemisimYapanlar çok fena diyor korkuyorum
Canım test yapmaya devam et. Ben bekarken 2 kere evlendikten sonra da 3 kere kadın doğuma gittim hiçbiri pko var demedi bu son doktor söyledi tahlillerime göre pko değilim aslında ama amh bakılmadı fsh lh değerlerine göre değilim önceki doktorlar da var dememişti bi sorun yok dediler. Bu son doktora göre hareket edip klomen verdi işte. Pkoya dair belirtim de yok kıllanma sivilce aşırı bi kilo adet düzensizliği neye göre söyledi bilmiyorum. Pko görüntüsü olabiliyormuş bazen yumurtalar küçük vs ona göre söylüyorlar doktorun koyacağı teşhise bak sen. Belirtilerin var mı sen daha iyi bilirsin. Sanırım pkoda yumurta geç büyüyor sen ovulasyon testleriyle yakalamaya çalış madem çatlatma iğnesi vermemiş umarım güzel sonuçlar alırsın. Umarım ikimiz de pko değilizdir ben hala atlatamadım şokumu pko deyinceKızlar ben bugün ovu yaptım söylediklerinizi dinleyerek. Pik olmamıs klomen biteli 3 gün oldu doktorda burda yazılanlardan geç çağırınca korkmuştum . Amh Testimi yeni alabildim 6.58 diyor altında referans değerleri kısmında 5 üstü yüksek düzey (pcos süphesi )diyor.Bundan 8 ay önce de pcos olabilirsin denmişti ama sonradan ultrasondan bakıp temiz denmişti . Anlamadım valla.
Hayır geçen gün geldim ailem orda hangi merkezde yaptırdınız. Gittiğim zaman orda yapayım madem öyle ağrısız acısız garanti veriyorlarValla ben 3 ay erteledim korkudan yaptirdiktan sonra da dedim niye ertelemisimistanbulda mi oturuyorsunuz
Sonomed görüntüleme merkezi 800tl fiyati ama ozelde anestezili yaptirsaniz ucret bundan daha fazla cok arastirmistimHayır geçen gün geldim ailem orda hangi merkezde yaptırdınız. Gittiğim zaman orda yapayım madem öyle ağrısız acısız garanti veriyorlar
Bende de adet düzensizliği yok 2 3 Gün atıyor en fazla. Kilo problemim de yok. Kıllanma kriterini de bilmiyorum sanırım o da yok. Prolaktinim yüksekti ilaçla düşmüş baya belki ilacı keser diyorum. Bakalım dediğin gibi doktor ne diyecek. Pcos da net bir tanı koymak mı zor acaba bilmiyorum.Canım test yapmaya devam et. Ben bekarken 2 kere evlendikten sonra da 3 kere kadın doğuma gittim hiçbiri pko var demedi bu son doktor söyledi tahlillerime göre pko değilim aslında ama amh bakılmadı fsh lh değerlerine göre değilim önceki doktorlar da var dememişti bi sorun yok dediler. Bu son doktora göre hareket edip klomen verdi işte. Pkoya dair belirtim de yok kıllanma sivilce aşırı bi kilo adet düzensizliği neye göre söyledi bilmiyorum. Pko görüntüsü olabiliyormuş bazen yumurtalar küçük vs ona göre söylüyorlar doktorun koyacağı teşhise bak sen. Belirtilerin var mı sen daha iyi bilirsin. Sanırım pkoda yumurta geç büyüyor sen ovulasyon testleriyle yakalamaya çalış madem çatlatma iğnesi vermemiş umarım güzel sonuçlar alırsın. Umarım ikimiz de pko değilizdir ben hala atlatamadım şokumu pko deyince
Tıkanıklığa rağmen acıtmıyor öyle mi valla süperSonimed
Sonomed görüntüleme merkezi 800tl fiyati ama ozelde anestezili yaptirsaniz ucret bundan daha fazla cok arastirmistimyani burada da ismini yazip aratirsaniz herkesin yorumu hemen hemen ayni
Umarım canım. Kıllanma dediğim erkek tipi kıllanma olurmuş sakal bölgesinde filan. Pkoysa da yapacak bişey yok doğru tedaviyle ikizlere hamile kalanlar var. Benim de 2 kere prolaktini yükselti daha önce onun için gitmiştim doktora ilaçla düzeldi belki de pko yapıyor bilememBende de adet düzensizliği yok 2 3 Gün atıyor en fazla. Kilo problemim de yok. Kıllanma kriterini de bilmiyorum sanırım o da yok. Prolaktinim yüksekti ilaçla düşmüş baya belki ilacı keser diyorum. Bakalım dediğin gibi doktor ne diyecek. Pcos da net bir tanı koymak mı zor acaba bilmiyorum.stres en büyük engel diyorlar bende stres yok rahat diyorum kendime ama yat kalk hep aklımda çıkmıyor baska seyler yapınca çıkıyor ama sürekli kendimi işe de veremiyorum Bilmiyorum umarım hepimizin sonu mutlu olur değer
Yani bende gitmeden once cok korkuyodm benim canimda cok tatlidir ama dedigim gibi benden once cikan kadin bana cok cesaret verdi benim acimadiysa hic korkma falan dedi sonra soyunma odalarinda 2 tane kalin defter var islem yaptiran kadinlar goruslerini yaziyor 1 tane bile acidi diyen yoktu vallahiTıkanıklığa rağmen acıtmıyor öyle mi valla süperaraştırırım canım çok sağol hangi semtte sizin gittiğiniz ?
Bende ona giderim doktor çektir derse ki söyleyecek biliyorum. Bir yıldan önce pek önermiyorlar şimdilik 9 aylık evliyim 1 yıl dolunca çektiririm artık ne yapayımYani bende gitmeden once cok korkuyodm benim canimda cok tatlidir ama dedigim gibi benden once cikan kadin bana cok cesaret verdi benim acimadiysa hic korkma falan dedi sonra soyunma odalarinda 2 tane kalin defter var islem yaptiran kadinlar goruslerini yaziyor 1 tane bile acidi diyen yoktu vallahiben kadikoy sonomed e gitmistim baska semtlerde de var yerleri
Bende herkes gibi her ay belirti arardım tüm belirtileri yaşayıp olmayınca onu bıraktımUmarım canım. Kıllanma dediğim erkek tipi kıllanma olurmuş sakal bölgesinde filan. Pkoysa da yapacak bişey yok doğru tedaviyle ikizlere hamile kalanlar var. Benim de 2 kere prolaktini yükselti daha önce onun için gitmiştim doktora ilaçla düzeldi belki de pko yapıyor bilememben artık hemen olmayacağını düşünüyorum önceden bişey yok dediklerinde hemen olacak sanırdım öyle değilmiş saldım yani
Aynen 1 yildan once onermiyorlar zaten 1 yila kadar normalmis ama siz klomen kullandiniz miBende ona giderim doktor çektir derse ki söyleyecek biliyorum. Bir yıldan önce pek önermiyorlar şimdilik 9 aylık evliyim 1 yıl dolunca çektiririm artık ne yapayım
Ben onu aştım artık yapmıyorum evde test genelde adete yakın hastalanır hastaneye giderim orda yaparımBende herkes gibi her ay belirti arardım tüm belirtileri yaşayıp olmayınca onu bıraktımama test yapma hastalığa dönüştü silik çizgi gölgesi görcem diye gözlerim bozuldu sonra bir daha yapmıcam batı bekle diyorum bekletme testleri on dakikadan sonra çıksa inancan mı ki ama her seferinde sar başa
Evet önceki 2 doktorum bişey yok dediler 1 yıl bekle dediler rahim filminden sonra da olmazsa klomen veririz dediler. Geçen istanbuldayken iyi bi doktor vardı ona gittim pko olduğumu söyledi ve klomen başlattı rahim filmi istemedi. Benim de işime geldi hızlandırmak ama pko muyum hala onu bilemiyorumAynen 1 yildan once onermiyorlar zaten 1 yila kadar normalmis ama siz klomen kullandiniz mi
Yani cok garibime gitti ben 3 tane doktora gittim rahim filminden once ilac kullanayim diye hic birisi yazmadi rahimde sorun varsa ilac zaten ise yaramaz bosuna kimyasal almis olursunuz demislerdi bast akiziyodm ama sonradan dusununce cok mantikli geldi yaptiklariEvet önceki 2 doktorum bişey yok dediler 1 yıl bekle dediler rahim filminden sonra da olmazsa klomen veririz dediler. Geçen istanbuldayken iyi bi doktor vardı ona gittim pko olduğumu söyledi ve klomen başlattı rahim filmi istemedi. Benim de işime geldi hızlandırmak ama pko muyum hala onu bilemiyorum
Aynen mantıklı ama bilemiyorum ultrasonla anladı desem tüplerin açık olduğunu o da imkansız. Birinci gidişimde baktığı gibi pko var dedi eşimin testini istedi daha önce yaptırmamıştık ilk doktor da istemişti. İkinci gidişimde de eşimin sperm sayısının iyi hareketinin düşük olduğunu söyledi aşılama yapalım dedi ikinci şokumu yaşadım orda. Rahim filmi çekilmeden klomen bile başlanmıyorken bana aşılama demesi saçma geldi kabul etmedim ilaçla kendim denemek istiyorum dedim bu sperm hızıyla biraz zor dedi tüm umudum gitti zaten 1 hafta var reglime hiç umudum yokYani cok garibime gitti ben 3 tane doktora gittim rahim filminden once ilac kullanayim diye hic birisi yazmadi rahimde sorun varsa ilac zaten ise yaramaz bosuna kimyasal almis olursunuz demislerdi bast akiziyodm ama sonradan dusununce cok mantikli geldi yaptiklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?