Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana çatlama iğnesi vurmadı kendisi çatlar dedi ve üzüldüm bende açıkçası. Ben pcoslu değilim ama yani iğne vurulanların daha çabuk hamile kaldığını çok sık duyuyorum

Bence yapilan aletle alakali bir durum benim yaptirdigim merkezde benden onceki hanimin tikanikligi varmis fazlasiyla ama beni o cesaretlendirdi aci agri yok diye eski aletler fazlasiyla agri aci yapiyormus ama yeni nesil c kollu alet diyorlardi sanirim onunla 0 agri aci garantisi veriyorlar

Bende ilk defa kullandım daha adetime var bende de aynı etkiyi yaratır mı bilmiyorum.. sizin adetinize kaç gün?

Yapanlar çok fena diyor korkuyorum

Canım test yapmaya devam et. Ben bekarken 2 kere evlendikten sonra da 3 kere kadın doğuma gittim hiçbiri pko var demedi bu son doktor söyledi tahlillerime göre pko değilim aslında ama amh bakılmadı fsh lh değerlerine göre değilim önceki doktorlar da var dememişti bi sorun yok dediler. Bu son doktora göre hareket edip klomen verdi işte. Pkoya dair belirtim de yok kıllanma sivilce aşırı bi kilo adet düzensizliği neye göre söyledi bilmiyorum. Pko görüntüsü olabiliyormuş bazen yumurtalar küçük vs ona göre söylüyorlar doktorun koyacağı teşhise bak sen. Belirtilerin var mı sen daha iyi bilirsin. Sanırım pkoda yumurta geç büyüyor sen ovulasyon testleriyle yakalamaya çalış madem çatlatma iğnesi vermemiş umarım güzel sonuçlar alırsın. Umarım ikimiz de pko değilizdir ben hala atlatamadım şokumu pko deyince

Valla ben 3 ay erteledim korkudan yaptirdiktan sonra da dedim niye ertelemisim istanbulda mi oturuyorsunuz
Hayır geçen gün geldim ailem orda hangi merkezde yaptırdınız. Gittiğim zaman orda yapayım madem öyle ağrısız acısız garanti veriyorlar

Sonimed
Hayır geçen gün geldim ailem orda hangi merkezde yaptırdınız. Gittiğim zaman orda yapayım madem öyle ağrısız acısız garanti veriyorlar
Sonomed görüntüleme merkezi 800tl fiyati ama ozelde anestezili yaptirsaniz ucret bundan daha fazla cok arastirmistim yani burada da ismini yazip aratirsaniz herkesin yorumu hemen hemen ayni

Bende de adet düzensizliği yok 2 3 Gün atıyor en fazla. Kilo problemim de yok. Kıllanma kriterini de bilmiyorum sanırım o da yok. Prolaktinim yüksekti ilaçla düşmüş baya belki ilacı keser diyorum. Bakalım dediğin gibi doktor ne diyecek. Pcos da net bir tanı koymak mı zor acaba bilmiyorum. stres en büyük engel diyorlar bende stres yok rahat diyorum kendime ama yat kalk hep aklımda çıkmıyor baska seyler yapınca çıkıyor ama sürekli kendimi işe de veremiyorum Bilmiyorum umarım hepimizin sonu mutlu olur değer

Sonimed

Sonomed görüntüleme merkezi 800tl fiyati ama ozelde anestezili yaptirsaniz ucret bundan daha fazla cok arastirmistim yani burada da ismini yazip aratirsaniz herkesin yorumu hemen hemen ayni
Tıkanıklığa rağmen acıtmıyor öyle mi valla süper araştırırım canım çok sağol hangi semtte sizin gittiğiniz ?

Umarım canım. Kıllanma dediğim erkek tipi kıllanma olurmuş sakal bölgesinde filan. Pkoysa da yapacak bişey yok doğru tedaviyle ikizlere hamile kalanlar var. Benim de 2 kere prolaktini yükselti daha önce onun için gitmiştim doktora ilaçla düzeldi belki de pko yapıyor bilemem ben artık hemen olmayacağını düşünüyorum önceden bişey yok dediklerinde hemen olacak sanırdım öyle değilmiş saldım yani

Tıkanıklığa rağmen acıtmıyor öyle mi valla süper araştırırım canım çok sağol hangi semtte sizin gittiğiniz ?
Yani bende gitmeden once cok korkuyodm benim canimda cok tatlidir ama dedigim gibi benden once cikan kadin bana cok cesaret verdi benim acimadiysa hic korkma falan dedi sonra soyunma odalarinda 2 tane kalin defter var islem yaptiran kadinlar goruslerini yaziyor 1 tane bile acidi diyen yoktu vallahi ben kadikoy sonomed e gitmistim baska semtlerde de var yerleri

Bende ona giderim doktor çektir derse ki söyleyecek biliyorum. Bir yıldan önce pek önermiyorlar şimdilik 9 aylık evliyim 1 yıl dolunca çektiririm artık ne yapayım

Bende herkes gibi her ay belirti arardım tüm belirtileri yaşayıp olmayınca onu bıraktımama test yapma hastalığa dönüştü silik çizgi gölgesi görcem diye gözlerim bozuldu sonra bir daha yapmıcam batı bekle diyorum bekletme testleri on dakikadan sonra çıksa inancan mı ki ama her seferinde sar başa

Bende ona giderim doktor çektir derse ki söyleyecek biliyorum. Bir yıldan önce pek önermiyorlar şimdilik 9 aylık evliyim 1 yıl dolunca çektiririm artık ne yapayım
Aynen 1 yildan once onermiyorlar zaten 1 yila kadar normalmis ama siz klomen kullandiniz mi

Ben onu aştım artık yapmıyorum evde test genelde adete yakın hastalanır hastaneye giderim orda yaparım

Aynen 1 yildan once onermiyorlar zaten 1 yila kadar normalmis ama siz klomen kullandiniz mi
Evet önceki 2 doktorum bişey yok dediler 1 yıl bekle dediler rahim filminden sonra da olmazsa klomen veririz dediler. Geçen istanbuldayken iyi bi doktor vardı ona gittim pko olduğumu söyledi ve klomen başlattı rahim filmi istemedi. Benim de işime geldi hızlandırmak ama pko muyum hala onu bilemiyorum

Yani cok garibime gitti ben 3 tane doktora gittim rahim filminden once ilac kullanayim diye hic birisi yazmadi rahimde sorun varsa ilac zaten ise yaramaz bosuna kimyasal almis olursunuz demislerdi bast akiziyodm ama sonradan dusununce cok mantikli geldi yaptiklari

Aynen mantıklı ama bilemiyorum ultrasonla anladı desem tüplerin açık olduğunu o da imkansız. Birinci gidişimde baktığı gibi pko var dedi eşimin testini istedi daha önce yaptırmamıştık ilk doktor da istemişti. İkinci gidişimde de eşimin sperm sayısının iyi hareketinin düşük olduğunu söyledi aşılama yapalım dedi ikinci şokumu yaşadım orda. Rahim filmi çekilmeden klomen bile başlanmıyorken bana aşılama demesi saçma geldi kabul etmedim ilaçla kendim denemek istiyorum dedim bu sperm hızıyla biraz zor dedi tüm umudum gitti zaten 1 hafta var reglime hiç umudum yok ben ilaca başlarken eşimin test sonucu yoktu o zaman elimde yoksa hemen başlamazdım takviyelerle düzeliyor mu ona bakardım. İyi bi doktor olmasa salladı para için söyledi derim ama belki de erkenden farketti sorunu halletmeye çalıştı bir de işin en garibi ultrasonla baktı ya pko dedi ben tahlil sonuçlarımı gösterdim o istemedi tahlil sonuçlarıma bakarak iyi dedi bi sorun yok tahlillerde. Zaten bi daha ona gitmem istanbuldayken gitmiştim yaşadığım şehirde başka iyi bir doktor bulup onunla devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…