Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya aklıma şey takıldı küçük mü acaba yumurtalar doktor bu konuda bişey demedi ama bilemedim
Benim de bu ay ilk pek bir fikrim yok ama burda yazılanlara göre güzel Benim muayenem pazartesi ilaç dün bitti ama baba 5 gün sonrasna verdi nedense bekliyorum. Zor işlermiş gerçekten umarım uğraşlarımıza değer

hadi bakalım seninde gelişmelerini bekliyoruz :) evet gerçekten zor işler sabır işiymiş bu iş :)

Kızlar bir şey sorucam. Oruçluyken sabah ikinci idrarla ovulasyon testi yapınca doğru sonuç verir mi ?

Merhaba, bende bu ay 2ci klomen kullaniyorum 4cu gunumdeyim, 12ci gunumde doktora gidecem bakalim nolmus. Gecen ay da kullandim 22mm idi qaliba yumurta olusmus catlatma oldum ama tutmadi. Insallah belki kismet bu ayadir
İnşallah bu ay tutacak canım ne kadar evlisin?

Doktordan geldim simdi yumurtam guzel büyümüş 2 gün daha bekleyelim pazartesi catlatiriz dedi doktor bakLim

Ne yaptiniz gittiniznmi doktora

Ne yaptiniz gittiniznmi doktora
Evet gittim 3 yumurta var dedi ama henüz 20 cm olmamış 20 cmi bekleyelim dedi çatlamak için sanırım 13 cm birinde 16 cm dedi tam sormadım salı günü tekrar gideceğim için siz ne yaptınız hayırlı haberlerle inşallah

Bnde pazartesi gidecegim yumurtalar buyumus ama daha catlatmayalim pazartesiyi bekleyelim dedi bakalim insallah Rabbim guzel sonuclar verir hepimize

Merhaba kizlar bende bu ay klomen kullanacagam.ve bugun basladim dr günde 2 tane demişti ama reçete de gunde 1 yaziyor kafam karisti dr aradim acamadi mesaj attim insllah cevap gelir siz gunde kac iciyorsunuz

Merhaba kizlar bende bu ay klomen kullanacagam.ve bugun basladim dr günde 2 tane demişti ama reçete de gunde 1 yaziyor kafam karisti dr aradim acamadi mesaj attim insllah cevap gelir siz gunde kac iciyorsunuz
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin Ben de günde 2 içtim doktor günde 2 iç demişti reçete de sıkıntı olabilir doktorun dediğine uyun bence siz

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin Ben de günde 2 içtim doktor günde 2 iç demişti reçete de sıkıntı olabilir doktorun dediğine uyun bence siz
Teşekkür ederim ya dr canim sahur ve iftarda icersin demisti recetede görünce şaşırdım zaten bir kagida 16 sinda basalayip 20 sinde bitecek yazmisti 23.de kontrol demişti di ben dr dedigi gibi içeyim en iyisi sekreteri yanlis anlayip yazmistir belki

Süper canım hadi inşallah hayırlı sonuçlanır Ay benim doktorum beni geç çağırdı niye o zaman çağırdı anlamadım biraz erken mi gitsem bende ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…