Benim de bu ay ilk pek bir fikrim yok ama burda yazılanlara göre güzelİnşallah canım ya aklıma şey takıldı küçük mü acaba yumurtalar doktor bu konuda bişey demedi ama bilemedim
evet bende pko var geç ve düzensiz oluyo normalde yumurtlamaTeşekkürler cevap için. Peki normalden erken mi yumurtladın ilaçla
hadi bakalım seninde gelişmelerini bekliyoruz :) evet gerçekten zor işler sabır işiymiş bu iş :)Benim de bu ay ilk pek bir fikrim yok ama burda yazılanlara göre güzelBenim muayenem pazartesi ilaç dün bitti ama baba 5 gün sonrasna verdi nedense bekliyorum. Zor işlermiş gerçekten umarım uğraşlarımıza değer
İnşallah bu ay tutacak canım ne kadar evlisin?Merhaba, bende bu ay 2ci klomen kullaniyorum 4cu gunumdeyim, 12ci gunumde doktora gidecem bakalim nolmus. Gecen ay da kullandim 22mm idi qaliba yumurta olusmus catlatma oldum ama tutmadi. Insallah belki kismet bu ayadir
2İnşallah bu ay tutacak canım ne kadar evlisin?
2yillik evliyim canimİnşallah bu ay tutacak canım ne kadar evlisin?
Hadi inş bu ay olsunDoktordan geldim simdi yumurtam guzel büyümüş 2 gün daha bekleyelim pazartesi catlatiriz dedi doktor bakLim
Ne yaptiniz gittiniznmi doktoraBende sizinle aynı gün başladım ve cuma kontrolüm doktor erken mi çağırdı dşye düşünüyordum ama sizi görünce rahatladıminş bu ay sonu isteyen herkes için hayırlısıyla 2 kişi olarak biter
Amiin insallaaahhhHadi inş bu ay olsun
Evet gittim 3 yumurta var dedi ama henüz 20 cm olmamış 20 cmi bekleyelim dedi çatlamak için sanırım 13 cm birinde 16 cm dedi tam sormadım salı günü tekrar gideceğim için siz ne yaptınız hayırlı haberlerle inşallahNe yaptiniz gittiniznmi doktora
Bnde pazartesi gidecegim yumurtalar buyumus ama daha catlatmayalim pazartesiyi bekleyelim dedi bakalim insallah Rabbim guzel sonuclar verir hepimizeEvet gittim 3 yumurta var dedi ama henüz 20 cm olmamış 20 cmi bekleyelim dedi çatlamak için sanırım 13 cm birinde 16 cm dedi tam sormadım salı günü tekrar gideceğim için siz ne yaptınız hayırlı haberlerle inşallah
Ben de 2 içtim ama 1 içen de çokMerhaba kizlar bende bu ay klomen kullanacagam.ve bugun basladim dr günde 2 tane demişti ama reçete de gunde 1 yaziyor kafam karisti dr aradim acamadi mesaj attim insllah cevap gelir siz gunde kac iciyorsunuz
Merhaba canım hayırlı olsun tedavinMerhaba kizlar bende bu ay klomen kullanacagam.ve bugun basladim dr günde 2 tane demişti ama reçete de gunde 1 yaziyor kafam karisti dr aradim acamadi mesaj attim insllah cevap gelir siz gunde kac iciyorsunuz
Teşekkür ederimBen de 2 içtim ama 1 içen de çok
Teşekkür ederimMerhaba canım hayırlı olsun tedavinBen de günde 2 içtim doktor günde 2 iç demişti reçete de sıkıntı olabilir doktorun dediğine uyun bence siz
Süper canımEvet gittim 3 yumurta var dedi ama henüz 20 cm olmamış 20 cmi bekleyelim dedi çatlamak için sanırım 13 cm birinde 16 cm dedi tam sormadım salı günü tekrar gideceğim için siz ne yaptınız hayırlı haberlerle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?