Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için, içim bi nebze rahatladı. Ben bazı şeyleri çok takıyorum galiba
Bende öyleyim takmamaya çalışıyorum olacağı varsa olur diyorum hem daha yeni evliyim olmasa da tadını çıkarırım diyorum üzülüp ağlayacağıma

Benim de pazartesi kontrolüm var. Ne için kan testi istedi sizden klomen bittikten sonra
Klomen bitiikten sonra Lh ve baska bir kac hormona daha bakiyorlar ve sonrasinda tekrar cagirip ultrasonla yumurtalarin boyutuna bakiyorlar. Ben Yeni Zelanda’da yasiyorum, burda boyle. Benim 2. Denemem su anda ve ilk denemeden daha farkli bir durum hissetmiyorum malesef

Bende öyleyim takmamaya çalışıyorum olacağı varsa olur diyorum hem daha yeni evliyim olmasa da tadını çıkarırım diyorum üzülüp ağlayacağıma
Aaa kesinlikle yeni evliyseniz tadını çıkarın. Biz 2 yıllık evliyiz, yani bunca zaman hiç düşünmüyordum şimdi deneyince olmayınca paniğe kapıldım. İnşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza

İnşallah canım. Yeni dediğim 9 aylık

Söyledi canım 3 ü 14 cm 1 tanesi 16 cm dedi. Çarşamba gününe kadar benim yumurtlama haftam bitmiş oluyor ama bilemedim geç geliyor bana
Takvimsel yumurtlama dönemleri iz yanlış oluyor canım ona göre dediysen zaten ilaçla birlikte değişiyor yumurtlama dönemin ilaç bittikten kç gün sonra verdi bu ölçümü biter bitmezse iyi canım 16 cm olan çarş gününe 20 cm VS olur doktor o hesaplmya göre demiştir sen içini ferah tut

Bana çatlama iğnesi vurmadı kendisi çatlar dedi ve üzüldüm bende açıkçası. Ben pcoslu değilim ama yani iğne vurulanların daha çabuk hamile kaldığını çok sık duyuyorum
İlla hemen vermiyorlar kuzum sıkma canını pco yoksa rahat olabilirsn ama bu ay olmazsa öteki ay için tekrar konuş. Belki sadece yumurta büyüme sıkıntısı vardır kendi kendine çatlıyordur o yüzden iğne vermemiştir ultrason la çatlayıp çatlama dışını mutlaka kontrol eder diye düşünüyorum etmezse onu da sor iyi Bi doktora eder ama sen yinede ovulasyon testiyle de takipte ol için rahatlasın

Canım bugün ovulasyon testi yaptım mesela ama çift çizgi görmedim yani. Normalde benim bugün yumurtlama günüm. biraz daha erken yapmam gerekiyordu biliyorum ama bugün bi yapayım dedim yok.. moralim bozuldu yine

Canım bugün ovulasyon testi yaptım mesela ama çift çizgi görmedim yani. Normalde benim bugün yumurtlama günüm. biraz daha erken yapmam gerekiyordu biliyorum ama bugün bi yapayım dedim yok.. moralim bozuldu yine
İlaca adetimin 5. Günü başladım gittikten 2 gün sonra gittim bu ölçümü verdi. Ama şimdi ovulasyon testinde bugün çift çizgi almadım geçti mi demek bu acaba yani bitti mi

Zannetmiyorum canım geçtiğini bence daha yumurta o boyuta gelmemiş biliyorsun 20 ve 25 cm arası olunca karın boşluğuna düşer ve çatlar içini karartma yumurta günde 1 2 mm büyüyormş

Anladım canım. Bende vajinal ultrasondan çok korkuyorum ama dayanıcam inş yarın hayırlı zaman da gelecek inşallah ben de çok evhamlıyım ama sen içini rahat tut

Bu arada kızlar yaptığım hesabı sizle paylaşayım.çatlatma iğnesinden tam 39 saat sonra adet oldum.yumurta 24 saat yaşıyor.yani iğneden 15 saat sonra yumurtam çatlamış.iğneden 36 saat sonra değil.doktor bana iğneden 24 saat sonra ilişki demişti.tam doğru zamanı söylemiş.benim yumurtam iğneden 15 saat sonra çatlamış ve 24 saat yaşayacak.o 24 saati iyi değerlendirmek lazım.ben bu ay herkesin dediği gibi iğneden 36 ay sonra deneyecektim ama öyle yapsaydım tarihi kaçırmış olacaktım.doktorun söylediği gibi 24 saat sonra denicem bu ay.bence siz de adet olduysanız hesabınızı yapın diğer ay ona göre deneyin derim.birde doktora hergün yapınca sperm sayısı azalmaz mı gün aşırı mı denemek lazım diye sordum.doktor o sıvıda sadece sperm yok çok azı sperm zaten onun dışında bir sürü şey var içinde.o yüzden hergün deneyince az sperm de gitse o yumurtayı döllemek için yeterli olur hergün deneyin dedi

Ben iğneyi yapmadan 2 gün önce iğneyi yaptıktan 3 saat sonra bir de 35 saat sonra değerlendirdim umarım tutmuştur

Bilgilendirme için çok sağol canım. Evet onu bende duydum doktorum bana gün aşırı dedi bizde gün aşırı değerlendirdik ama diğer ay yumurtlama dönemim boyunca her gün denerim ve bu defa ovulasyon testi kullanırım diye düşünüyorum her gün düzenli olarak

Ben iğneyi yapmadan 2 gün önce iğneyi yaptıktan 3 saat sonra bir de 35 saat sonra değerlendirdim umarım tutmuştur
İğnenin herkese etkisi farklıdır tabi.bu ay tutmadıysa adet olduğunuz güne göre hesap yapın bence bir sonraki ayı ona göre değerlendirirsiniz

Ovülasyon testinde şöyle bişey oluyor.iğneden sonra 5 gün boyunca koyu çıktı bende test.ama baktığın zaman daha erken adet oldum.zaten normalde de ovülasyon testi bende 2 gün koyu çıkardı.5 günü görünce şaşırdım hatta test yapmaya devam etsem belki koyu çıkmaya devam edecekti.yani demek istediğim şu iğne ovülasyon testini yanıltıyor. Adet tarihime bakınca yumurtlamam geçmesine rağmen test koyu çıkmaya devam etmiş.bence iğneden sonra test yapmak bu yüzden mantıksız ama şöyle yapılabilir mesela adet bitince iğneye kadar test yapıp o arada koyu çıkarsa değerlendirilebilir.sonuçta doktor belli bi tarihte çağırıyor seni ama belki o ay daha erken yumurtlayabilirsin.benim adetim bu çarşamba bitecek doktor öteki çarşamba gel dedi.ben adet bittikten 3-4 gün sonra yumurtlarsam diye test yapmaya başlayacağım ama dediğim gibi iğneye kadar yapar ve koyu çıkarsa değerlendiririm

İğnenin herkese etkisi farklıdır tabi.bu ay tutmadıysa adet olduğunuz güne göre hesap yapın bence bir sonraki ayı ona göre değerlendirirsiniz
İğneden 14 gün sonra mı adet görülüyor tam olarak? İğne yaptığın saatte mi adet görülüyor

Size tekrar ilaç verdi mi? Ben iğneden 2 gün önce test yapmaya başladım silikti iğneden sonraki günler hep koyu çıktı bugün iğnenin 7. Günü daha yeni silikleşti daha yapmam heralde. Bir de yapmamız gerektiğini biliyorum ben çatladığını anlamak için sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…