Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesindrn 39 saat sonra mı? Bi yanlışlık olmuştur yada özel Bi durum yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur bu değişmez hiçbi kadında. Sizin farklı Bi durum olmuştur

Anladım canım. Ben iğne vurulmadım bu ay sadece klomen kullandım ya, bence klomen de bu testi yanıltıyor. Çünkü mesela yumurtlama döneminde yumurta çatlarsa beyaz akıntı yumurta akı gibi oluyor geliyor. Bende bugün gün boyu öyle bi akıntı geldi. Artık çarşamba günü göreceğim tabi çatlamış mı ne olmuş diye

Canım o akıntıdan 1 2 hatta 3 gün sonra yumurtlama oluyor genelde o gün değil

Canım o akıntıdan 1 2 hatta 3 gün sonra yumurtlama oluyor genelde o gün değil
Bir de teste devam etmeni öneririm 2 3 güne pik olur

Aaa öyle mi internette çatlağı gün falan diyordu. Demekki ben bu ay geç çatlayacağım anlaşıldı
Aynen elimde test bolca var almıştım geçen aylarda ama sinirlenip kullanmıyordum inşallah devam edeceğim denemeye
Benim böyle yani testte de bunu gördüm bence sizinde öyledir yoksa bugün piki görürdünüz.
sabırla kullanmaya devam edin ben iğneye rağmen her gün test yapıyorum bugün biraz silikleşti yarın yapar mıyım bilmiyorum

Benim de bu ay akıntım cumartesi gelmişti 14 gün sonra cumartesi ya da pazar adet olurum diyordum ama cuma oldu mesela.iğne etkiliyor gerçekten.benim de normalde akıntıdan tam 14 gün sonra ya da 15 gün sonra adet olur.ama bu ay akıntı yumurta çatladıktan sonra gelmiş mesela.ya bu ilaçlar ve iğneler herşeyi karıştırdı bütün düzeni alt üst ettien iyisi doktorları dinlemek ne zaman derlerse o tarihlerde yapmak

Birde şöyle bişey var.çevremde 2 arkadaşımın başına şöyle bişey geldi.biri adet olucam nasılsa diye korunmadan ilişkiye girmiş ve hamile kaldı.yani yumurtlama dönemi değil mesela adet öncesi.diğeri de yumurtlama dönemine nasılsa 1 hafta var diye korunmadan ilişkiye girip hamile kaldı.onun da geç döllenme olmuş yani eşinin spermi 5 gün falan canlı kalmış.olunca oluyor demekki nasip işi.Allah isterse herşey olur.Bizim kuzularımızın daha vakti gelmemiş öyle düşünmek lazım

Evet ya biz böyle baya düşünüyoruz falan ama gerçekten nasip işi. İnşallah tüm bu uğraşlarımıza değen evlatlar nasip olur bide bu boyutunu düşünmek lazım

Evet ben dinledim doktoru ama bakalım iğne de vursaydı iyi olacaktı ama diğer ay kesin iğne isteyeceğim. Bu arada benimde adetime 14 gün var tam

Evet evet denicem bakalım merak ediyorum bence devam et sende, senim bu ay yumurtaların gelişmiş miydi nasıl

Evet kesinlikle öyle vakti gelince olur ama biz sabırsızlanıyoruz

Evet evet denicem bakalım merak ediyorum bence devam et sende, senim bu ay yumurtaların gelişmiş miydi nasıl
Klomen bittikten 2 gün sonra gittim 16 mm bitane oluşmuş dedi sonra bi daha çağırmadı zaten pazar günü çatlatma iğnesi yap dedi bakalım

Klomen bittikten 2 gün sonra gittim 16 mm bitane oluşmuş dedi sonra bi daha çağırmadı zaten pazar günü çatlatma iğnesi yap dedi bakalım
Hadi bakalım canım inşallah şu 2 hafta sonra güzel şeyler olur inşallah içimizden biri için

Anladım canım. Bende vajinal ultrasondan çok korkuyorum ama dayanıcam inş yarın hayırlı zaman da gelecek inşallah ben de çok evhamlıyım ama sen içini rahat tut
Hic korkma. Biraz tuhaf bi his ama oyle aci veren bir sey degil. Guzel haberlerini bekliyorum

Kızlar çatlama iğneleriniz ilaç bittikten kaç gün sonra yapıldı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…