Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine baktıramadım vajinal ultrasonla kendime çok kızıyorum Doktor ultrasonla baktı bir erken yumurta folikülü var dedi. Değerlerimden pcos olabileceğimi ama bunun gebeliğe engel olmadığını söyledi. Eve gelince ovulasyon yaptım pik yapmış gerçekten ilaç erkene alıyor sanırım normalde cuma cumartesiydi yumurtlamam. Bilmiyorum yine detaylı bir bilgi edinemedim kendim yüzümden Bir yumurta da az mı yoksa ultrason da mı göremedi anlamadım çarşamba yine gel dedi

Az değil canım bir yumurta bize lazım olan benimde 1 yumurta iyi demişti doktor gayet iyi filan

Kaç cm olduğunu söyledi mi?

Kaç cm olduğunu söyledi mi?
Yok ne yazık ki. kaç cm yeterli mi dedim güldü geçti sadece . Ya da ultrasonda göremedi Ama bugün ilk defa ovu testinde t çizgisini daha koyu gördüm. Klomenden önce en fazla aynı koyulukta olurdu benim. Keşke baktırabilseydim tam ama olsun bakalım bir ümit

Benimde hep aynı çıkardı klomenden sonra t daha koyu çıktı rahat ol inşallah olacak

Kızlar selam bugün çiftçizgiyi gördüm ovülasyonda. Normalde benim yumurtlama günüm biterdi bu zamana ama şimdi yeni başladı yada bu 2. Bilmiyorum ikisinden biri

Eklentiler

• 52678246-EFBC-4A45-B066-0F2BBBE9065C.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar selam bugün çiftçizgiyi gördüm ovülasyonda. Normalde benim yumurtlama günüm biterdi bu zamana ama şimdi yeni başladı yada bu 2. Bilmiyorum ikisinden biri
Sanırım klomenle daha geç yumurtlama oluyor yavaş yavaş mı büyüyor anlamadım benimde normalde erken olurdu ilaçla biraz daha geç oldu

Kızlar iğneyi yapalı 10. Gün bugün sizce etkisi geçmemiş midir test yaptım ama

Eklentiler

• D2E3D66E-BF44-475D-89B7-63D697231B6F.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 045EDAF1-E6F4-4845-AF61-BC8DFDCDBA03.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 31
Sanırım klomenle daha geç yumurtlama oluyor yavaş yavaş mı büyüyor anlamadım benimde normalde erken olurdu ilaçla biraz daha geç oldu
Ay bilmiyorum ki hiç anlamadım valla bu ay değişik gidiyor gerçekten yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek

Merhaba kaçıncı gunde cikti cift çizgi
Benim 9.gunum ovulasyon yaptim ama daha silik cizgi cikti acaba normal mi silik cikmasi

Bu şimdi gebelik testi mi bi siliklik var ama
Evet var ama iğnenin etkisi midir diye düşünüyorum. 2 gündür ovulasyon testim silikleşti önceden koyu çıkıyordu o silikleşince iğnenin etkisi gitmiştir dedim. Karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor beyaz akıntım tüm belirtileri yaşatıyorum kendime dkcjcjcjcncn

benim bir fikrim yok ama baya silik çizgi net var içimden de bence bebiş geliyor Bugünden önce hiç gebelik testi yapmışmıydınız

benim bir fikrim yok ama baya silik çizgi net var içimden de bence bebiş geliyor Bugünden önce hiç gebelik testi yapmışmıydınız
Hayır hep 12. Gün yaparım diyordum dayanamadım yaptım. 2 farklı markayla denedim hızlı kaset testte 3 dk da çıktı diğer normal kaset testte 7 dk da çıktı. Ovulasyon yapıyordum her gün baya kırmızıydı iki çizgi 2 gündür o silikleşince iğnenin etkisi kalmamıştır diye düşündüm. Ayy inşallah hepimiz hamile kalırız valla çok istiyorum kendim kadar sizin de bu mutlu haberi almanızı benim normalde adetten 4 gün önce kahverengi lekelerim başlar bugün ya da yarın akıntım gelmesi lazım. İğneden mi yoksa hamile miyim bilmiyorum bugün adet sancım var beyaz süt gibi akıntım

ya sabredemiyor insan iki gün sonra tekrar dene istersen koyulaşırsa geliyordur minnak inş bende de dün pik oldu on gün sonra test yapıcam diye geri sayıma başladım hep 12 gün sonra diyorlar Evet ama gel de dinle

Bende araya girip birşey sormak istiyorum. Dün doktora gttim erken yumurta var pazartesi akşam ve çarşamba sabahını değerlendir dedi. Dün ovulasyon testinde pik olmuştu değerlendirdik ama bugün silinmişti sabah yaptığımda yarın sabahı beklemeliyi miyim yoksa bugün de denemeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…