6. Gün yaptım ben canımKızlar çatlama iğneleriniz ilaç bittikten kaç gün sonra yapıldı acaba ?
Az değil canım bir yumurta bize lazım olan benimde 1 yumurta iyi demişti doktor gayet iyi filanYine baktıramadım vajinal ultrasonla kendime çok kızıyorumDoktor ultrasonla baktı bir erken yumurta folikülü var dedi. Değerlerimden pcos olabileceğimi ama bunun gebeliğe engel olmadığını söyledi. Eve gelince ovulasyon yaptım pik yapmış gerçekten ilaç erkene alıyor sanırım normalde cuma cumartesiydi yumurtlamam. Bilmiyorum yine detaylı bir bilgi edinemedim kendim yüzümden Bir yumurta da az mı yoksa ultrason da mı göremedi anlamadım çarşamba yine gel dedi
Kaç cm olduğunu söyledi mi?Yine baktıramadım vajinal ultrasonla kendime çok kızıyorumDoktor ultrasonla baktı bir erken yumurta folikülü var dedi. Değerlerimden pcos olabileceğimi ama bunun gebeliğe engel olmadığını söyledi. Eve gelince ovulasyon yaptım pik yapmış gerçekten ilaç erkene alıyor sanırım normalde cuma cumartesiydi yumurtlamam. Bilmiyorum yine detaylı bir bilgi edinemedim kendim yüzümden Bir yumurta da az mı yoksa ultrason da mı göremedi anlamadım çarşamba yine gel dedi
Yok ne yazık ki. kaç cm yeterli mi dedim güldü geçti sadece . Ya da ultrasonda göremediKaç cm olduğunu söyledi mi?
Benimde hep aynı çıkardı klomenden sonra t daha koyu çıktı rahat ol inşallah olacakYok ne yazık ki. kaç cm yeterli mi dedim güldü geçti sadece . Ya da ultrasonda göremediAma bugün ilk defa ovu testinde t çizgisini daha koyu gördüm. Klomenden önce en fazla aynı koyulukta olurdu benim. Keşke baktırabilseydim tam ama olsun bakalım bir ümit
Sanırım klomenle daha geç yumurtlama oluyor yavaş yavaş mı büyüyor anlamadım benimde normalde erken olurdu ilaçla biraz daha geç olduKızlar selam bugün çiftçizgiyi gördüm ovülasyonda. Normalde benim yumurtlama günüm biterdi bu zamana ama şimdi yeni başladı yada bu 2. Bilmiyorum ikisinden biri
Adetin kaçıncı günü oldun çatlama iğnesini kuzumKızlar iğneyi yapalı 10. Gün bugün sizce etkisi geçmemiş midir test yaptım ama
Ay bilmiyorum ki hiç anlamadım valla bu ay değişik gidiyor gerçekten yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekSanırım klomenle daha geç yumurtlama oluyor yavaş yavaş mı büyüyor anlamadım benimde normalde erken olurdu ilaçla biraz daha geç oldu
Bu şimdi gebelik testi miKızlar iğneyi yapalı 10. Gün bugün sizce etkisi geçmemiş midir test yaptım ama
Merhaba kaçıncı gunde cikti cift çizgiKızlar selam bugün çiftçizgiyi gördüm ovülasyonda. Normalde benim yumurtlama günüm biterdi bu zamana ama şimdi yeni başladı yada bu 2. Bilmiyorum ikisinden biri
Adetin 13. Günü iğne yaptım. Bugün de iğneyi yapalı 10 gün oldu döngünün 22. GünüAdetin kaçıncı günü oldun çatlama iğnesini kuzum
Evet var ama iğnenin etkisi midir diye düşünüyorum. 2 gündür ovulasyon testim silikleşti önceden koyu çıkıyordu o silikleşince iğnenin etkisi gitmiştir dedim. Karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor beyaz akıntım tüm belirtileri yaşatıyorum kendime dkcjcjcjcncnBu şimdi gebelik testi mibi siliklik var ama
Hayır hep 12. Gün yaparım diyordum dayanamadım yaptım. 2 farklı markayla denedim hızlı kaset testte 3 dk da çıktı diğer normal kaset testte 7 dk da çıktı. Ovulasyon yapıyordum her gün baya kırmızıydı iki çizgi 2 gündür o silikleşince iğnenin etkisi kalmamıştır diye düşündüm. Ayy inşallah hepimiz hamile kalırız valla çok istiyorum kendim kadar sizin de bu mutlu haberi almanızıbenim bir fikrim yok ama baya silik çizgi net var içimden de bence bebiş geliyorBugünden önce hiç gebelik testi yapmışmıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?