Canım genelde ovulasyon da piki gördüğünüz gün ve 2 gün sonrasını değerlendirin diyorlar . Bence bu akşam da denemelisin hatta yarın daBende araya girip birşey sormak istiyorum. Dün doktora gttim erken yumurta var pazartesi akşam ve çarşamba sabahını değerlendir dedi. Dün ovulasyon testinde pik olmuştu değerlendirdik ama bugün silinmişti sabah yaptığımda yarın sabahı beklemeliyi miyim yoksa bugün de denemeli miyim?
Hadi inşallah güzel sonuçlarla hep birlikteKızlar bugün Çatlatma iğnemi oldum. Bir tanesi 18mm Bi tanesi 21 mm iken. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim inşallah bu ay sonu hepimiz hamileyim diye nara atarız bu sayfalardamoralinizi yüksek tutun ve hep olacakmış gibi hissedin
Tabi çok normal ben 17. Günüm bugün düşününMerhaba kaçıncı gunde cikti cift çizgi
Benim 9.gunum ovulasyon yaptim ama daha silik cizgi cikti acaba normal mi silik cikmasi
Canım bence her gün denemelisiniz. Birgebeningünlüğü öyle söylemişti 4-5 gün üst üste deneyin dedi. Sperm azalır diyorlar falan takılmayın demişti.Bende araya girip birşey sormak istiyorum. Dün doktora gttim erken yumurta var pazartesi akşam ve çarşamba sabahını değerlendir dedi. Dün ovulasyon testinde pik olmuştu değerlendirdik ama bugün silinmişti sabah yaptığımda yarın sabahı beklemeliyi miyim yoksa bugün de denemeli miyim?
Canım bence her gün denemelisiniz. Birgebeningünlüğü öyle söylemişti 4-5 gün üst üste deneyin dedi. Sperm azalır diyorlar falan takılmayın demişti.
Özellikle pazartesi akşam çarşamba sabah yazmış kağıda . Bende normalde değerlendiriyordum doktor kontrolsüz olduğunda acaba dedim 36 saat mı olmalı normali kafam karıstı vallaCanım genelde ovulasyon da piki gördüğünüz gün ve 2 gün sonrasını değerlendirin diyorlar . Bence bu akşam da denemelisin hatta yarın da
İnşallah canımKızlar bugün Çatlatma iğnemi oldum. Bir tanesi 18mm Bi tanesi 21 mm iken. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim inşallah bu ay sonu hepimiz hamileyim diye nara atarız bu sayfalardamoralinizi yüksek tutun ve hep olacakmış gibi hissedin
Teşekkür ederim cevabiniz icin cuma gunu kontrol var benim normal de 12 ya 13. Gun yum oluyor klomen icince acaba erkene cekilir mi dedimTabi çok normal ben 17. Günüm bugün düşünün
Canım bence her gün denemelisiniz. Birgebeningünlüğü öyle söylemişti 4-5 gün üst üste deneyin dedi. Sperm azalır diyorlar falan takılmayın demişti.
Banada doktorum iğneyi vurduğu günde dahil 3 gün üst üste verdi. Bu sperm toparlanma olayını gün aşırı olayını genelde sperm de sıkıntı olanlar ve yaşı biraz ilerde olanlar için diyorlar. Tabii de ay içinde sadece belli dönminizş yumurtlama günlerini böyle değerlndrmk lazım sadece ondan öncesini ve sonrasını dengeli şekilde gidilirse hiçbi problem olmuyorÖzellikle pazartesi akşam çarşamba sabah yazmış kağıda . Bende normalde değerlendiriyordum doktor kontrolsüz olduğunda acaba dedim 36 saat mı olmalı normali kafam karıstı vallateşekkür ederim kızlar bu arada yorumlarınız için
Kötüyüü düşünüp çağırma canım kasık ağrısının daha güzel sebepleri de var belki tırtılın yerleşmeye çalışıyordur öyle düşünnnYa bide benim dün aksamdan beri sol kasığımda kramp sancı gibi bişey var bu kadar uzun sürmezdi umarım kiste dönüşmemiştir korkuyorum
Bende normalde 18. Gün yumurtlardım . Bu ay 13.gün oldu. Sizin gibi 10.gün yaptığımda testi silikti baya 13.gün koyu oldu siz yinede takip edin derimTeşekkür ederim cevabiniz icin cuma gunu kontrol var benim normal de 12 ya 13. Gun yum oluyor klomen icince acaba erkene cekilir mi dedim
Valla hemen ilişki sonrası başladı bu kadar hızlı mı olur bilemedimKötüyüü düşünüp çağırma canım kasık ağrısının daha güzel sebepleri de var belki tırtılın yerleşmeye çalışıyordur öyle düşünnn
Benim klomen bugün bitti dr cuma gune çağırdı gec kalmis olmam demiBende normalde 18. Gün yumurtlardım . Bu ay 13.gün oldu. Sizin gibi 10.gün yaptığımda testi silikti baya 13.gün koyu oldu siz yinede takip edin derim
Sen çatlatma iğnesi yapmış mıydın? Benimde iğneden iki gün sonra öyle oldu uyuyamadım ağrısından kist değildir çatlamadır canım inşYa bide benim dün aksamdan beri sol kasığımda kramp sancı gibi bişey var bu kadar uzun sürmezdi umarım kiste dönüşmemiştir korkuyorum
Benimde geçen hafta çarşamba bitmişti pazartesi 5 gün sonra çağırdı ama bana erken yumurtlama dedi. Bu sitede cok okudum bende herkeste farklı olmuş birinden erken birinde geç. Seninde 6 gün sonra oluyor geç olmaz diye düşünüyorum ama insan şüpheye düşüyor bende geç olmaz diye diye bekledimBenim klomen bugün bitti dr cuma gune çağırdı gec kalmis olmam demigecen hafta sag yum 3 tane vardi 8,7,6 mm ,solda da 1tane yum vardi 6 mm
Evet testle takip yapiyorum kacirmak istemiyorum çatı
Yok bana çatlatma iğnesi vermedi. Daha sa vermez diye düşünüyorum. Alttan muayene ettiremeyince isteyemedim de.Sen çatlatma iğnesi yapmış mıydın? Benimde iğneden iki gün sonra öyle oldu uyuyamadım ağrısından kist değildir çatlamadır canım inş
Ay inşallah öyle çıkar ya sabahı iple çekiyorum test yapmak içinYok bana çatlatma iğnesi vermedi. Daha sa vermez diye düşünüyorum. Alttan muayene ettiremeyince isteyemedim de.yumurtlamada olurdu bu ama en fazla yarım saat sürerdi iki gündür devam edince biraz korktum açıkcası neyse artık kist olduysa da yapacak bişey yok Senin iğneden iki gün sonra olduysa ve bugün ki testine bakarsak hala gebe olduğunu düşünüyorum umarım tahminler doğru cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?