Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım genelde ovulasyon da piki gördüğünüz gün ve 2 gün sonrasını değerlendirin diyorlar . Bence bu akşam da denemelisin hatta yarın da

Kızlar bugün Çatlatma iğnemi oldum. Bir tanesi 18mm Bi tanesi 21 mm iken. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim inşallah bu ay sonu hepimiz hamileyim diye nara atarız bu sayfalarda moralinizi yüksek tutun ve hep olacakmış gibi hissedin

Hadi inşallah güzel sonuçlarla hep birlikte

Canım bence her gün denemelisiniz. Birgebeningünlüğü öyle söylemişti 4-5 gün üst üste deneyin dedi. Sperm azalır diyorlar falan takılmayın demişti.

Canım bence her gün denemelisiniz. Birgebeningünlüğü öyle söylemişti 4-5 gün üst üste deneyin dedi. Sperm azalır diyorlar falan takılmayın demişti.
Canım genelde ovulasyon da piki gördüğünüz gün ve 2 gün sonrasını değerlendirin diyorlar . Bence bu akşam da denemelisin hatta yarın da
Özellikle pazartesi akşam çarşamba sabah yazmış kağıda . Bende normalde değerlendiriyordum doktor kontrolsüz olduğunda acaba dedim 36 saat mı olmalı normali kafam karıstı valla teşekkür ederim kızlar bu arada yorumlarınız için

İ
İnşallah canım anneler günü hediyemiz gelir

Ya bide benim dün aksamdan beri sol kasığımda kramp sancı gibi bişey var bu kadar uzun sürmezdi umarım kiste dönüşmemiştir korkuyorum

Ya bide benim dün aksamdan beri sol kasığımda kramp sancı gibi bişey var bu kadar uzun sürmezdi umarım kiste dönüşmemiştir korkuyorum
Kötüyüü düşünüp çağırma canım kasık ağrısının daha güzel sebepleri de var belki tırtılın yerleşmeye çalışıyordur öyle düşünnn

Teşekkür ederim cevabiniz icin cuma gunu kontrol var benim normal de 12 ya 13. Gun yum oluyor klomen icince acaba erkene cekilir mi dedim
Bende normalde 18. Gün yumurtlardım . Bu ay 13.gün oldu. Sizin gibi 10.gün yaptığımda testi silikti baya 13.gün koyu oldu siz yinede takip edin derim

Kötüyüü düşünüp çağırma canım kasık ağrısının daha güzel sebepleri de var belki tırtılın yerleşmeye çalışıyordur öyle düşünnn
Valla hemen ilişki sonrası başladı bu kadar hızlı mı olur bilemedim artık belirti aramayı yasakladım kendime pskolojim bozuluyor Ama inş tabi kii duamız o yönde hepimizin için

Bende normalde 18. Gün yumurtlardım . Bu ay 13.gün oldu. Sizin gibi 10.gün yaptığımda testi silikti baya 13.gün koyu oldu siz yinede takip edin derim
Benim klomen bugün bitti dr cuma gune çağırdı gec kalmis olmam demi gecen hafta sag yum 3 tane vardi 8,7,6 mm ,solda da 1tane yum vardi 6 mm
Evet testle takip yapiyorum kacirmak istemiyorum çatı

Sen çatlatma iğnesi yapmış mıydın? Benimde iğneden iki gün sonra öyle oldu uyuyamadım ağrısından kist değildir çatlamadır canım inş

Benim klomen bugün bitti dr cuma gune çağırdı gec kalmis olmam demi gecen hafta sag yum 3 tane vardi 8,7,6 mm ,solda da 1tane yum vardi 6 mm
Evet testle takip yapiyorum kacirmak istemiyorum çatı
Benimde geçen hafta çarşamba bitmişti pazartesi 5 gün sonra çağırdı ama bana erken yumurtlama dedi. Bu sitede cok okudum bende herkeste farklı olmuş birinden erken birinde geç. Seninde 6 gün sonra oluyor geç olmaz diye düşünüyorum ama insan şüpheye düşüyor bende geç olmaz diye diye bekledim

Sen çatlatma iğnesi yapmış mıydın? Benimde iğneden iki gün sonra öyle oldu uyuyamadım ağrısından kist değildir çatlamadır canım inş
Yok bana çatlatma iğnesi vermedi. Daha sa vermez diye düşünüyorum. Alttan muayene ettiremeyince isteyemedim de. yumurtlamada olurdu bu ama en fazla yarım saat sürerdi iki gündür devam edince biraz korktum açıkcası neyse artık kist olduysa da yapacak bişey yok Senin iğneden iki gün sonra olduysa ve bugün ki testine bakarsak hala gebe olduğunu düşünüyorum umarım tahminler doğru cıkar

Ay inşallah öyle çıkar ya sabahı iple çekiyorum test yapmak için canım bence bizim yumurtalar kalitesizdi ağrısını az hissediyorduk ilaçla kaliteli oldu daha fazla ağrı hissediyoruz kötü düşünme herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…