Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben o 2 günlük ağrımı döllenmeye bağladım sende öyle düşün döllenme ağrısı kist falan değil

Sabah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Benimde sol kasığımda dün geceden beri inanılmaz bi ağrı var yatakta döneniyorum bile bende korktum

Hadi bakalım bekliyoruz test sonucunu

Canim evde bakiyorum test de eğer erken olursa pik görürsem ilişkiyi denerimgerçi cumaya ne kaldi ki hayirlisi bakalim
cnm sen yum kaç mm

Kızlar bugünde test yaptım ama sanki dünden daha silik çıktı 2 dk da çıktı

Eklentiler

• A005F196-505D-4CFB-98FC-F214BF3B4619.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 25
Canim evde bakiyorum test de eğer erken olursa pik görürsem ilişkiyi denerimgerçi cumaya ne kaldi ki hayirlisi bakalim
cnm sen yum kaç mm
Benim boyutunu söylemedi. Vajinal olanı yaptıramıyorum bir türlü ultrasonda boyutu ölçemiyor heralde bilmiyorum. Şimdi yine gidiyorum kontrole umarım gözükür çatlama olduysa

Bana az önce iğne verdi. Ama aklıma takılan şey şu bana karından bakıyor bahsetmiştim. Pazartesi yumurta var dedi evde piki gördüm dün de silinmişti. Benim yumurtam çatlamadı mı ki verdi şimdi tahmini bakıyor alttan muayene olmadığı için acaba oldu da döllendiyse sıkıntı olur mu ki ya

Cnm demekki ultrason da görmemiş çatladığıni onun icin vermiştir kac tane yumurtqn varmis cnm

Canım çatlamadığı için vermiştir bende mesela bugün kontrole gittim çatlamış hepsi yani artık bundan sonrası nasip dedi. Çatlamasaydı iğne verecekti

Normal kaset test gibi duruyor . Bence var sen yine de temkinli ol
Evet canım kaset test zaten hızlı gebelik değil. Ama hızlı kaset test diye geçiyor evde normal kasette vardı hızl kasette ikisi di dün aynı çıktı normal kaset test sayılır yani

Bugün de muayene etmedi mi canım belki çatlamadığını görmüştür

Cnm demekki ultrason da görmemiş çatladığıni onun icin vermiştir kac tane yumurtqn varmis cnm
Hiç bişey demedi alttan bakamadığı için böyle nasıl görebilirim dedi doğal olarak . Tamam haklı. Ama çatlayıp çatlamadığnı da Karnımdan bakarak göremez o zaman gibi geliyor of sorunlu hasta profili olunca susuyorum hiç bişey sormuyorm o da sağolsun hiç konusmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…