Sana yarın da gebelik testi yolları sanırım tatmin olmadın yine anladığım kadarıyla canımEvet canım kaset test zaten hızlı gebelik değil. Ama hızlı kaset test diye geçiyorevde normal kasette vardı hızl kasette ikisi di dün aynı çıktı normal kaset test sayılır yani
Kan tahlilinden anlaşılıyor aslında ordan baksaymış keşke. Belki de 2 yumurtan vardı biri çatladı biri iğneyle çatlatacakHiç bişey demedi alttan bakamadığı için böyle nasıl görebilirim dedi doğal olarak . Tamam haklı. Ama çatlayıp çatlamadığnı da Karnımdan bakarak göremez o zaman gibi geliyor of sorunlu hasta profili olunca susuyorum hiç bişey sormuyorm o da sağolsun hiç konusmuyor
İğneyi vurduğum günden itibaren saydım pazar günü yapmıştım bugün 11. GünSana yarın da gebelik testi yolları sanırım tatmin olmadın yine anladığım kadarıyla canımBide bir sorum olacak iğne vurulduktan sonraki 11.günün mü yoksa iğneden 36 saat sonra çatlıyormuş ya o andan itibaren mi saydın
Yani inş öyledir pazartesi bir yumurta gözüküyor demişti bakalım nasip kısmet artık bu aylık yapacaklarımız bittiKan tahlilinden anlaşılıyor aslında ordan baksaymış keşke. Belki de 2 yumurtan vardı biri çatladı biri iğneyle çatlatacak
İğneden 12-14 gün sonra yazıyor internette bakındım ama. Bende daha yeni bu aksam vurdum açıkcası bir tecrübem yok. Ama tahminim yarın yine yaptığında koyulasırsa bu sefer bence bir kan tahliline git kuzuİğneyi vurduğum günden itibaren saydım pazar günü yapmıştım bugün 11. Gün
Canim ozaman gün aşırı değerlenir eger sperm sorunu yoksa 3 gun aralıksız ilişkiye girebilirsin rabbim gonlune göre versin inşallah bu ay güzel haberler alirsinHiç bişey demedi alttan bakamadığı için böyle nasıl görebilirim dedi doğal olarak . Tamam haklı. Ama çatlayıp çatlamadığnı da Karnımdan bakarak göremez o zaman gibi geliyor of sorunlu hasta profili olunca susuyorum hiç bişey sormuyorm o da sağolsun hiç konusmuyor
Evet canım vajinal baktı hatta bende gördüm o yumurtalar kalmamış böyle yayılmış bildiğiniz şaşırdım yaniÇatladığını da mı vajinal muayeneyle baktı
Canim kacinci günün bugünEvet canım vajinal baktı hatta bende gördüm o yumurtalar kalmamış böyle yayılmış bildiğiniz şaşırdım yani
Bugün 18. Gün canım adetime 11 gün kaldıCanim kacinci günün bugün
Yarın koyulaşırsa kan veririm belki bilmiyorum ki bana olmamış gibi geliyorİğneden 12-14 gün sonra yazıyor internette bakındım ama. Bende daha yeni bu aksam vurdum açıkcası bir tecrübem yok. Ama tahminim yarın yine yaptığında koyulasırsa bu sefer bence bir kan tahliline git kuzu
Tüm belirtileri yasayıp olduğunu düşündüğüm zamanlar çok oldu sende yasamıssındırYarın koyulaşırsa kan veririm belki bilmiyorum ki bana olmamış gibi geliyor
Canım aynı şeyi bende yaşadım klomen çizgiyi koyu gösterebiliyor.ona aldanma.bende de koyu çıktı eyvah kaçırdım dedim. 3 gün sonra doktora gittiğimde hayır yumurtalar duruyor o testlere inanma dedi.iğne verdi.bence klomen yumurtlama zamanındaymışsın gibi koyu çıkartıyorBana az önce iğne verdi. Ama aklıma takılan şey şu bana karından bakıyor bahsetmiştim. Pazartesi yumurta var dedi evde piki gördüm dün de silinmişti. Benim yumurtam çatlamadı mı ki verdi şimdi tahmini bakıyor alttan muayene olmadığı için acaba oldu da döllendiyse sıkıntı olur mu ki ya
Insllah bebiş gelir canim hayirlisi ileBugün 18. Gün canım adetime 11 gün kaldı
Canım inşallah hepimize hayırlısı ileInsllah bebiş gelir canim hayirlisi ile
İCanim ozaman gün aşırı değerlenir eger sperm sorunu yoksa 3 gun aralıksız ilişkiye girebilirsin rabbim gonlune göre versin inşallah bu ay güzel haberler alirsin
aa çok teşekkür ederim. Bende doktorun yanında apışıp kalıyorum soru soramıyorum zaten yumurtlamama vardı klomen erkene çekti diyordum ilginç bir şekilde kasık ağrılarım olmustı olmazdı yumurtlamada. Şuan içime su serptin sağolasınCanım aynı şeyi bende yaşadım klomen çizgiyi koyu gösterebiliyor.ona aldanma.bende de koyu çıktı eyvah kaçırdım dedim. 3 gün sonra doktora gittiğimde hayır yumurtalar duruyor o testlere inanma dedi.iğne verdi.bence klomen yumurtlama zamanındaymışsın gibi koyu çıkartıyor
İnşallahTüm belirtileri yasayıp olduğunu düşündüğüm zamanlar çok oldu sende yasamıssındırOlmamış gibi hissedince belki tersi çıkar
Onlarca test yaparken silik çizgiçıksa diye şekilde şekile girdim. Bana da geçen ay silik çizgi çıktı sonra az bir kanamam oldu o silik çizgi de tarihe karıstı. Olduğuna inanmadım gerçekten anlıyorum seni. bu mesele bizi zihnen cok yoruyor keske biraz rahat olabilsekİnşallahSanki olduğunu anlamak içindi çizgiyi aynı renkte görmem gerekiyor hamile kalsam da kandan öğrensem mesela yine idrarla o çift çizgiyi görücem
İnşallahOnlarca test yaparken silik çizgiçıksa diye şekilde şekile girdim. Bana da geçen ay silik çizgi çıktı sonra az bir kanamam oldu o silik çizgi de tarihe karıstı. Olduğuna inanmadım gerçekten anlıyorum seni. bu mesele bizi zihnen cok yoruyor keske biraz rahat olabilsekYarına az kaldı güzel haberlerle gelirsin inş
Aaa hemen aşılama mı dedi. Niye öyle söyledi acabaOf çok gerildim kızlar ignemi aldm pazar gunu catlama ignesi yapacavim pazartesi asilama yapalim dedi doktorilk klomen kullanisim normal dener diye dusunuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?