Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım kaset test zaten hızlı gebelik değil. Ama hızlı kaset test diye geçiyor evde normal kasette vardı hızl kasette ikisi di dün aynı çıktı normal kaset test sayılır yani
Sana yarın da gebelik testi yolları sanırım tatmin olmadın yine anladığım kadarıyla canım Bide bir sorum olacak iğne vurulduktan sonraki 11.günün mü yoksa iğneden 36 saat sonra çatlıyormuş ya o andan itibaren mi saydın

Kan tahlilinden anlaşılıyor aslında ordan baksaymış keşke. Belki de 2 yumurtan vardı biri çatladı biri iğneyle çatlatacak

İğneyi vurduğum günden itibaren saydım pazar günü yapmıştım bugün 11. Gün

Kan tahlilinden anlaşılıyor aslında ordan baksaymış keşke. Belki de 2 yumurtan vardı biri çatladı biri iğneyle çatlatacak
Yani inş öyledir pazartesi bir yumurta gözüküyor demişti bakalım nasip kısmet artık bu aylık yapacaklarımız bitti

İğneyi vurduğum günden itibaren saydım pazar günü yapmıştım bugün 11. Gün
İğneden 12-14 gün sonra yazıyor internette bakındım ama. Bende daha yeni bu aksam vurdum açıkcası bir tecrübem yok. Ama tahminim yarın yine yaptığında koyulasırsa bu sefer bence bir kan tahliline git kuzu

Canim ozaman gün aşırı değerlenir eger sperm sorunu yoksa 3 gun aralıksız ilişkiye girebilirsin rabbim gonlune göre versin inşallah bu ay güzel haberler alirsin

İğneden 12-14 gün sonra yazıyor internette bakındım ama. Bende daha yeni bu aksam vurdum açıkcası bir tecrübem yok. Ama tahminim yarın yine yaptığında koyulasırsa bu sefer bence bir kan tahliline git kuzu
Yarın koyulaşırsa kan veririm belki bilmiyorum ki bana olmamış gibi geliyor

Yarın koyulaşırsa kan veririm belki bilmiyorum ki bana olmamış gibi geliyor
Tüm belirtileri yasayıp olduğunu düşündüğüm zamanlar çok oldu sende yasamıssındır Olmamış gibi hissedince belki tersi çıkar

Canım aynı şeyi bende yaşadım klomen çizgiyi koyu gösterebiliyor.ona aldanma.bende de koyu çıktı eyvah kaçırdım dedim. 3 gün sonra doktora gittiğimde hayır yumurtalar duruyor o testlere inanma dedi.iğne verdi.bence klomen yumurtlama zamanındaymışsın gibi koyu çıkartıyor

Canim ozaman gün aşırı değerlenir eger sperm sorunu yoksa 3 gun aralıksız ilişkiye girebilirsin rabbim gonlune göre versin inşallah bu ay güzel haberler alirsin
İ
aa çok teşekkür ederim. Bende doktorun yanında apışıp kalıyorum soru soramıyorum zaten yumurtlamama vardı klomen erkene çekti diyordum ilginç bir şekilde kasık ağrılarım olmustı olmazdı yumurtlamada. Şuan içime su serptin sağolasın

Tüm belirtileri yasayıp olduğunu düşündüğüm zamanlar çok oldu sende yasamıssındır Olmamış gibi hissedince belki tersi çıkar
İnşallah Sanki olduğunu anlamak içindi çizgiyi aynı renkte görmem gerekiyor hamile kalsam da kandan öğrensem mesela yine idrarla o çift çizgiyi görücem

İnşallah Sanki olduğunu anlamak içindi çizgiyi aynı renkte görmem gerekiyor hamile kalsam da kandan öğrensem mesela yine idrarla o çift çizgiyi görücem
Onlarca test yaparken silik çizgiçıksa diye şekilde şekile girdim. Bana da geçen ay silik çizgi çıktı sonra az bir kanamam oldu o silik çizgi de tarihe karıstı. Olduğuna inanmadım gerçekten anlıyorum seni. bu mesele bizi zihnen cok yoruyor keske biraz rahat olabilsek Yarına az kaldı güzel haberlerle gelirsin inş

İnşallah Bana da önceki ay hep silik çıktı ama 1 2 saat sonra o zamanlar iğne de kullanmamıştım neden oldu hala anlamış değilim kuruma çizgisiydi heralde

Of çok gerildim kızlar ignemi aldm pazar gunu catlama ignesi yapacavim pazartesi asilama yapalim dedi doktor ilk klomen kullanisim normal dener diye dusunuyodum

Of çok gerildim kızlar ignemi aldm pazar gunu catlama ignesi yapacavim pazartesi asilama yapalim dedi doktor ilk klomen kullanisim normal dener diye dusunuyodum
Aaa hemen aşılama mı dedi. Niye öyle söyledi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…