Valla bende sasirdim tedaviyi uzatmadan direk asilama yapalim dedi bende tamam dedimAaa hemen aşılama mı dedi. Niye öyle söyledi acaba
Çatlama iğnesini sizmi yapacaksiniz yoksa hastanede mi yapilacak yumlar kaç mm olmuşOf çok gerildim kızlar ignemi aldm pazar gunu catlama ignesi yapacavim pazartesi asilama yapalim dedi doktorilk klomen kullanisim normal dener diye dusunuyodum
Tarif etti yapabilirsin dedi ama yoksa aciller falan yapar dedi bakalim saglik kabini var orada yaptiracagim sanirim cesaret edememÇatlama iğnesini sizmi yapacaksiniz yoksa hastanede mi yapilacak yumlar kaç mm olmuş
Birde hemen niye aşılama dedi benimde ilk kullanimim hakkinizda hayirlisi olsun insllah bu ay bebis haberi alirsiniz
Cevabin icin teşekkürler canimTarif etti yapabilirsin dedi ama yoksa aciller falan yapar dedi bakalim saglik kabini var orada yaptiracagim sanirim cesaret edemem18 mm olmus pazar gunu igne yapacagim pazartesi asilama insallahh bende sasirdim catlama ignesi bekliyordum sadece ama bakalim nasibimizde varmis insallah olumlu sonuc aliriz hepimiz
Insallaaah Rabbim hak edip isteyen herkese evlat nasip etsin hic kimse o duygudan mahrum kalmasin insallaaahhCevabin icin teşekkürler canimozamna tek yum büyümüş senin pazara kadar 20 falan olur ozmana hadi bu ay hurmetine rabbim guzel haerler almayi nasip etsin
Amin cnm insallahInsallaaah Rabbim hak edip isteyen herkese evlat nasip etsin hic kimse o duygudan mahrum kalmasin insallaaahh
Bana da söyledi doktor da istemedim hemen. Eşimin sperm hızı düşük diye normal yolla zor olur dedi. ne kadarlık evlisiniz siz ?Of çok gerildim kızlar ignemi aldm pazar gunu catlama ignesi yapacavim pazartesi asilama yapalim dedi doktorilk klomen kullanisim normal dener diye dusunuyodum
Aşılamayı nasıl yapacak?yani tam bilmiyorum bu konuları da.sizden yumurtayı eşinizden spermi alamaz heralde çatlatma iğnesi de vermiş çünkü.aşılamada çatlatma iğnesi vuruluyor muki acaba?benim de ilk klomen kullanımımda 2 yumurta vardı ama olmadı adet oldum.bu ay femara verdi bakalım ilaç bugün bitecek haftaya gideceğim kontrole.bu ay da tutmazsa bana da aşılama diyebilir benim yaşım 37 çünküTarif etti yapabilirsin dedi ama yoksa aciller falan yapar dedi bakalim saglik kabini var orada yaptiracagim sanirim cesaret edemem18 mm olmus pazar gunu igne yapacagim pazartesi asilama insallahh bende sasirdim catlama ignesi bekliyordum sadece ama bakalim nasibimizde varmis insallah olumlu sonuc aliriz hepimiz
1.5 senelik evliyim ilk 2 ay falan cocuk istemedk sonradan da olmadi malesefBana da söyledi doktor da istemedim hemen. Eşimin sperm hızı düşük diye normal yolla zor olur dedi. ne kadarlık evlisiniz siz ?
Klomen kullandim 5 gun ilac biteli bugun 1 hafta oldu kontrole gittigimde yumurta boyutu guzel dedi catlama ignesini yazdi pazar gunu igneyi yapacagim pazartesi sabah esim sperm verecek spermler bir islemden gececekmis sadece ise yarayan kisimlari ayriliyormus sanirim yanlis anlamadiysam sonra benim rahmime enjekte edilecekmisAşılamayı nasıl yapacak?yani tam bilmiyorum bu konuları da.sizden yumurtayı eşinizden spermi alamaz heralde çatlatma iğnesi de vermiş çünkü.aşılamada çatlatma iğnesi vuruluyor muki acaba?benim de ilk klomen kullanımımda 2 yumurta vardı ama olmadı adet oldum.bu ay femara verdi bakalım ilaç bugün bitecek haftaya gideceğim kontrole.bu ay da tutmazsa bana da aşılama diyebilir benim yaşım 37 çünkü
İlk aydan demesine bende cok şaşırdım. Ama vardır bunda da bir hayır inşallah güzel haberlerini alırızKlomen kullandim 5 gun ilac biteli bugun 1 hafta oldu kontrole gittigimde yumurta boyutu guzel dedi catlama ignesini yazdi pazar gunu igneyi yapacagim pazartesi sabah esim sperm verecek spermler bir islemden gececekmis sadece ise yarayan kisimlari ayriliyormus sanirim yanlis anlamadiysam sonra benim rahmime enjekte edilecekmis
Evet bana da kalsa yapardım eşim istemedi hemen 2 3 ay olmazsa öyle yaparız dedi bakalım1.5 senelik evliyim ilk 2 ay falan cocuk istemedk sonradan da olmadi malesefaslinda cok mantikli geldi bana cunku spermler bir islemden gecip sadece ise yarar kisimlari rahime enjekte ediliyormus tutma orani daha yuksek yani bakalim hayirlisi insallah
Evet yaptım canım ama sanki hala aynı silik daha mı silikleşti anlamadım 2 dk da çıkıyor ama.Canım naptın test yaptın mı bugün?
Evet hala çok silik. Azıcık daha pembelesse şüphelerin kalkacak da hayırlı canım gün doğmadan neler doğarEvet yaptım canım ama sanki hala aynı silik daha mı silikleşti anlamadım 2 dk da çıkıyor ama.
Yarın kan versem mi bilmiyorum ki 13. Gün oluyor ya da biraz daha zaman mı geçsin adet belirtim de yok normalde 2 gün var iğneden dolayı 3 4 güne uzayabilir benceEvet hala çok silik. Azıcık daha pembelesse şüphelerin kalkacak da hayırlı canım gün doğmadan neler doğar
Canım aslında kan verebilirsin biraz ile olsa betahcg n yükselir bekleyemem dersen yaptır. Ben adeti bekliyorum hepYarın kan versem mi bilmiyorum ki 13. Gün oluyor ya da biraz daha zaman mı geçsin adet belirtim de yok normalde 2 gün var iğneden dolayı 3 4 güne uzayabilir bence
Benim adetlerim evlendikten sonra çok değişti bekarken 1 2 gün kahverengi leke gelir sökülürdü. Evlendikten sonra 4 5 gün leke geliyor sonra sökülüyor ordan biliyorum ki adet olacam hatta ilk başlarda yerleşme kanaması sanıyordumCanım aslında kan verebilirsin biraz ile olsa betahcg n yükselir bekleyemem dersen yaptır. Ben adeti bekliyorum hep
Canını sıkma aşılama dedi diye güzel düşün ilaçlarla oyalanma İş olursun en kötü. Salı günü yaptım bnde iğnemi kuzu 3 gündür değerlendirme devam seninle aynıydık biz hatırlıyorsundurr ay sonu inş güzel haberlerle buluşuruzInsallaaah Rabbim hak edip isteyen herkese evlat nasip etsin hic kimse o duygudan mahrum kalmasin insallaaahh
Sıkma kendini iğne vurylduysan iğnenin etkisi durumu oluyor o yüzden de bu testlere dikkat etme bnce. Eğer verebiliyorsanız kan verin. 2 gün üst üste eğer 2 kat artışı görürseniz o zamn Emn olabilirsiniz işteBenim adetlerim evlendikten sonra çok değişti bekarken 1 2 gün kahverengi leke gelir sökülürdü. Evlendikten sonra 4 5 gün leke geliyor sonra sökülüyor ordan biliyorum ki adet olacam hatta ilk başlarda yerleşme kanaması sanıyordumşimdi o leke de gelmeyince 4 gün sonra adetim gelecek olsa bile leke yok ondan şüphelendim bir de beyaz akıntım 3 gündür dikkat ediyorum hep aynı saatte çok yoğun oluyor sonra kesiliyor ayakta kaldığım için mi o saatlerde yemek yapıyorum genelde bilemedim. Kafamda deli sorular yarın yine idrar testi yapıcam yine 2 dk da çıkarsa kan testi yaptırırım çıkmazsa yaptırmam ay ne konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?