Kan testinden korkuyorum idrarda silik bile mutlu ediyor ama olsa biraz da olsa koyulaşmaz mıydı yaSıkma kendini iğne vurylduysan iğnenin etkisi durumu oluyor o yüzden de bu testlere dikkat etme bnce. Eğer verebiliyorsanız kan verin. 2 gün üst üste eğer 2 kat artışı görürseniz o zamn Emn olabilirsiniz işte
Dediğim gibi canm iğne vırukduysan en az 15 gün geçtiğinde çizgi varsa oh demekte hayır var. 15 günde dediğin gibi koyulaşır bzaten. İnşallah bebişin seninledirKan testinden korkuyorum idrarda silik bile mutlu ediyor ama olsa biraz da olsa koyulaşmaz mıydı ya
Günde bir içtim ben pzts kontrole gidicemMerhaba kizlar bende bu ay klomen kullanacagam.ve bugun basladim dr günde 2 tane demişti ama reçete de gunde 1 yaziyor kafam karisti dr aradim acamadi mesaj attim insllah cevap gelir siz gunde kac iciyorsunuz
İnşallah canım sağolDediğim gibi canm iğne vırukduysan en az 15 gün geçtiğinde çizgi varsa oh demekte hayır var. 15 günde dediğin gibi koyulaşır bzaten. İnşallah bebişin seninledir
Hadi inşallah canımKizlar bugun yum kontrolum vardi sol yumda 18,17,16 mm Sağda 10 mm dr ikiz olabilir dedi çat ignesine gerek yok cok guzel olmus yumlarin dedi gun aşırı iliski verdi
Ya kuzum az kalmis sana insllah guzel haberler alacaksinHadi inşallah canımbenimde 4 yumurtam oluşmuştu ve iğne vurmadı inşallah tutmuştur, adetime 9 gün kaldı bakalım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımKizlar bugun yum kontrolum vardi sol yumda 18,17,16 mm Sağda 10 mm dr ikiz olabilir dedi çat ignesine gerek yok cok guzel olmus yumlarin dedi gun aşırı iliski verdi
Canim cok erken değilmi tüp bebekte bile 12. Gun zor cikiyor oda 5. Gun embiriyosu koyuyorlar oyle cikiyor kandaKızlar kan testi yaptım negatif 0 çıkmışiğnenin bugün 13. Günü. İdrar testinde çıkan o silik çizgiler neydi o zaman
Evet canım gün aşırı oldu bizim ama son şeyde 3 gün üst üsteYa kuzum az kalmis sana insllah guzel haberler alacaksinrabbim bu cuma gunu ve mübarek ay hurmetine isteyen herkes guzel sonuclar alsin cnm iliski gun asirimi olmustu cnm
Bilmiyorum ki hiç belirtim de yok beyaz akıntı dışında. İdrarda silik görünce kanda kesin çıkar diyordum bakalım adeti beklicem iğneye göre 2 gün kaldı adet olmama Allahtan Ümit kesilmezCanim cok erken değilmi tüp bebekte bile 12. Gun zor cikiyor oda 5. Gun embiriyosu koyuyorlar oyle cikiyor kanda
Streslenme kuzum insllah bu ay guzel haberle alacaksin en iyi sonuc icin adet gunu bekle
Bak ben subattanhamile kaldim ve degerim 85 cikmisti dr dusuk bir deger deyince hergun atastirma ve 2 gune kan verdim sonuc cok yiprandim ve stresten kanama başladı oyuzunden kafana takma cnm herseyin hayirlisi olsun rabbim neyleserse guzel eyler bekle belikide annesi yeni tutunuyordur bebisin
Tabi cnm adet gunune kadar herzaman umut vardır beyaz krem akintiysa cnm hamilesindir insllahBilmiyorum ki hiç belirtim de yok beyaz akıntı dışında. İdrarda silik görünce kanda kesin çıkar diyordum bakalım adeti beklicem iğneye göre 2 gün kaldı adet olmama Allahtan Ümit kesilmez
Hiç ümidim yok biliyor musun ama inşallah diyelim. Evet beyaz krem yürüyünce ayakta kalınca artıyor baya 3 4 kat peçeteden ilk defa böyle bi akıntım oldu kesin ilaç ve iğneden. Çünkü ilişki de doğru düzgün olmadı iğne vurduğum yani pazar günü ilişki oldu 36 saat sonrası pazartesi gece bir de çarşamba oldu artık kısmet diyelimTabi cnm adet gunune kadar herzaman umut vardır beyaz krem akintiysa cnm hamilesindir insllah
Kırmızılar gelene kadar ümit vardır canımHiç ümidim yok biliyor musun ama inşallah diyelim. Evet beyaz krem yürüyünce ayakta kalınca artıyor baya 3 4 kat peçeteden ilk defa böyle bi akıntım oldu kesin ilaç ve iğneden. Çünkü ilişki de doğru düzgün olmadı iğne vurduğum yani pazar günü ilişki oldu 36 saat sonrası pazartesi gece bir de çarşamba oldu artık kısmet diyelimovulasyon testiyle çatlamayı cumartesi günü gördüm kaçırmış da olabilirim kesin olarak 36 saat sonrası mı çatlıyor sanki
Allahtan umit kesilmez cnm ben 5 kere hamile kaldim ikisi tek iliski ile kaldim diger 3 de 1 hafta sik ilişki ile yani umidini kaybetme rabbim hakkinda hayirlisiini versin canim kacirmamisindir insllah spermler canli kaliyor belli bir süreHiç ümidim yok biliyor musun ama inşallah diyelim. Evet beyaz krem yürüyünce ayakta kalınca artıyor baya 3 4 kat peçeteden ilk defa böyle bi akıntım oldu kesin ilaç ve iğneden. Çünkü ilişki de doğru düzgün olmadı iğne vurduğum yani pazar günü ilişki oldu 36 saat sonrası pazartesi gece bir de çarşamba oldu artık kısmet diyelimovulasyon testiyle çatlamayı cumartesi günü gördüm kaçırmış da olabilirim kesin olarak 36 saat sonrası mı çatlıyor sanki
Kuzum iğnenin etkisiyle tekrar söylüyorum idrarda pozitif çıkar bu bir ikincisi iğne vurulduktan sonra ovulasyon testleri yalancı pozitif ve yalancı çatlatmayı gösteriyor yani iğne gibi Bi tedavi yapılırken ovulasyonla takip etmen çok yanlış. Bunları doktorunun anlatması gerekirdi. İğnenin içeriğinde beta hcg hormonu var idrar testinde silik çizgi bundan dolayı gözüküyor aynı zamanda beta hcg ovulasyon testini de koyu yapar. Aslında ovulasyında gördüğün silik çizgi çatlama değil aslında hormonun etkisinin artık gittiğini gösteriyor. Evet iğneden 36 ila 48 saat sonra çatlama olur diyorlar ama zaten senin doktorunun sana ilişki günlerini söyleyip sonra tekrar kontrole çağırması gerekirdi. Benm salı günü oldu ilişkileri söyledi yarında kontrole gideceğim. Çatlama durumuna rahim kalınlığına VS bakacak uygun mu diye. Biliyorum beklemek zor ama böyle yaparak aslında kendimizi strese sokuyor ve daha çok üzülüyoruz reglini bekle ve kendini daha fazla hırpalamaHiç ümidim yok biliyor musun ama inşallah diyelim. Evet beyaz krem yürüyünce ayakta kalınca artıyor baya 3 4 kat peçeteden ilk defa böyle bi akıntım oldu kesin ilaç ve iğneden. Çünkü ilişki de doğru düzgün olmadı iğne vurduğum yani pazar günü ilişki oldu 36 saat sonrası pazartesi gece bir de çarşamba oldu artık kısmet diyelimovulasyon testiyle çatlamayı cumartesi günü gördüm kaçırmış da olabilirim kesin olarak 36 saat sonrası mı çatlıyor sanki
Benim doktorum şehir dışında yani kontrol etme gibi bi şansım yoktu bi kere muayene oldum klomenden sonra 16 mm olunca pazar günü çatlatma iğnesi yap dedi aşılama yapalım dedi o direkt böyle zor olur filan dedi bende aşılama istemedim ilişki olsun o zaman dedi ama gün vermedi rahim kalınlığı da iyi demişti gittiğimde. Akşam akıntım oldu kahverengi muhtemelen adet olucam. Burda başka gittiğim bi doktor vardı ilk zamanlar erken diye çok üstüne düşmemiştim şimdi bu adetimde onunla başlıcam. Benim iki taraflı olunca ümidim yok yani bende pko görünümü var eşimde de sperm hızı düşüklüğü ben kendimi aşılamaya odaklamış durumdayım eşimde şu an istemiyor erken daha diyor 3 4 ay daha böyle deneyelim olmazsa aşılama takviye falan aldı şimdi onları kullanıyor madem öyle takviyeler hemen işe yaramıyor zaten ben de bu hormon ilaçlarını almayayım diyorum takviyeler bitsin bi daha sperm versin sonra mı alsam klomen bilemedim kafam karışıkKuzum iğnenin etkisiyle tekrar söylüyorum idrarda pozitif çıkar bu bir ikincisi iğne vurulduktan sonra ovulasyon testleri yalancı pozitif ve yalancı çatlatmayı gösteriyor yani iğne gibi Bi tedavi yapılırken ovulasyonla takip etmen çok yanlış. Bunları doktorunun anlatması gerekirdi. İğnenin içeriğinde beta hcg hormonu var idrar testinde silik çizgi bundan dolayı gözüküyor aynı zamanda beta hcg ovulasyon testini de koyu yapar. Aslında ovulasyında gördüğün silik çizgi çatlama değil aslında hormonun etkisinin artık gittiğini gösteriyor. Evet iğneden 36 ila 48 saat sonra çatlama olur diyorlar ama zaten senin doktorunun sana ilişki günlerini söyleyip sonra tekrar kontrole çağırması gerekirdi. Benm salı günü oldu ilişkileri söyledi yarında kontrole gideceğim. Çatlama durumuna rahim kalınlığına VS bakacak uygun mu diye. Biliyorum beklemek zor ama böyle yaparak aslında kendimizi strese sokuyor ve daha çok üzülüyoruz reglini bekle ve kendini daha fazla hırpalama
Siz hep düşük mü yaptınız ne kadar zor ya valla bunaldım bile şimdidenAllahtan umit kesilmez cnm ben 5 kere hamile kaldim ikisi tek iliski ile kaldim diger 3 de 1 hafta sik ilişki ile yani umidini kaybetme rabbim hakkinda hayirlisiini versin canim kacirmamisindir insllah spermler canli kaliyor belli bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?