Aynen yapacak bişey yok allahtan Ümit kesilmezKırmızılar gelene kadar ümit vardır canımGelirse de zamanı vardır Hayırlı vakitte gelsin inşallah Üzülüyor insan ama hersey elimizde değil
Canim 2tane cocugum var şükür 1.ilk hamilegimde 4 aylikti karnimda kalp atışı durmuş cok uzulmustum yaşım 20 idi sonra rabbim 6 ay sonra aratmadi şükür verdi sonra ikinciyi istedik bu sefer hemen olmadi 6 yil sonra saglik sorunlarim icin bir ilac içmiştim ilac bitti hamile kaldim inanamistim simdide 3.istiyoruz cnm yas 31 bir bos gebelik ve kimyasalim oldu bu sene genetik test istedi dr kanda pihtilasma cikti cnm yani bende uzun yollardan gectim rabbim hic beklemedigin anda mucizeler çiçek açtırsin canimSiz hep düşük mü yaptınız ne kadar zor ya valla bunaldım bile şimdiden
Kuzum sadece hız düşüklüğü varsa ve çok ileri bir düzeyde değilse inan bna eşinin ki hiç problem değil sadece doğru zamanda doğru koşulları değerlendirmen yeterli. Erkeklerin ilaçları ve takviyekeri çok kısa sürede sonuç veriyor. Pco gelince artık herkeste var pco ama az ama ileri seviye. Eğer klomenle bile Bi sonuca varıyorsan yumurta büyüyor rahmin uygun ve çalıyorsa arkana yaslan elinden geleni yap ve zamanını bekle. Bu tarz şeylerle kendini hiç Bi sonraki ay için şartlandırma. Benim sana sadece arkadaşca diyeceğim tek şey sakın vazgeçme eşin aşılama istemiyor mu paşa paşa kullansın rakviyelerini ve sen de tedaviye devam et. Ama Kendini oyala ve kötü düşünme. Dua edeceğim senin için..Benim doktorum şehir dışında yani kontrol etme gibi bi şansım yoktu bi kere muayene oldum klomenden sonra 16 mm olunca pazar günü çatlatma iğnesi yap dedi aşılama yapalım dedi o direkt böyle zor olur filan dedi bende aşılama istemedim ilişki olsun o zaman dedi ama gün vermedi rahim kalınlığı da iyi demişti gittiğimde. Akşam akıntım oldu kahverengi muhtemelen adet olucam. Burda başka gittiğim bi doktor vardı ilk zamanlar erken diye çok üstüne düşmemiştim şimdi bu adetimde onunla başlıcam. Benim iki taraflı olunca ümidim yok yani bende pko görünümü var eşimde de sperm hızı düşüklüğü ben kendimi aşılamaya odaklamış durumdayım eşimde şu an istemiyor erken daha diyor 3 4 ay daha böyle deneyelim olmazsa aşılama takviye falan aldı şimdi onları kullanıyor madem öyle takviyeler hemen işe yaramıyor zaten ben de bu hormon ilaçlarını almayayım diyorum takviyeler bitsin bi daha sperm versin sonra mı alsam klomen bilemedim kafam karışık
Ne zor günlerden geçmişsiniz sizdeCanim 2tane cocugum var şükür 1.ilk hamilegimde 4 aylikti karnimda kalp atışı durmuş cok uzulmustum yaşım 20 idi sonra rabbim 6 ay sonra aratmadi şükür verdi sonra ikinciyi istedik bu sefer hemen olmadi 6 yil sonra saglik sorunlarim icin bir ilac içmiştim ilac bitti hamile kaldim inanamistim simdide 3.istiyoruz cnm yas 31 bir bos gebelik ve kimyasalim oldu bu sene genetik test istedi dr kanda pihtilasma cikti cnm yani bende uzun yollardan gectim rabbim hic beklemedigin anda mucizeler çiçek açtırsin canim
Ona kalsa hormon ilacı da almıcam bu ay kendi haline bırak diyor takviyeler bi işe yarasın çok stres yapıyorsun acele ettiriyorsun diyor. 9 aylık evliyim her ay test yapıyorum o da görünce bunu üzülüyor daha önce 2 doktora gittim bi sorun yok yumurtlamada olmış çatlamış dediler. Bu son doktor pko dedi eşim de test yaptı ilk defa sayı iyi çıktı 92 milyon hızı 18 çıktı 32 olması gerekiyor normalde. Adetim sökülünce 3. Gün doktora gideceğim tekrar muayene olurum yine bakarım bu pko diyecek mi tahlillerimde sıkıntı yok çünkü belirtisi de yok sadece görünümmüş. Belki de rahim filmi ister bu doktor ya da aşılama der bilemiyorumKuzum sadece hız düşüklüğü varsa ve çok ileri bir düzeyde değilse inan bna eşinin ki hiç problem değil sadece doğru zamanda doğru koşulları değerlendirmen yeterli. Erkeklerin ilaçları ve takviyekeri çok kısa sürede sonuç veriyor. Pco gelince artık herkeste var pco ama az ama ileri seviye. Eğer klomenle bile Bi sonuca varıyorsan yumurta büyüyor rahmin uygun ve çalıyorsa arkana yaslan elinden geleni yap ve zamanını bekle. Bu tarz şeylerle kendini hiç Bi sonraki ay için şartlandırma. Benim sana sadece arkadaşca diyeceğim tek şey sakın vazgeçme eşin aşılama istemiyor mu paşa paşa kullansın rakviyelerini ve sen de tedaviye devam et. Ama Kendini oyala ve kötü düşünme. Dua edeceğim senin için..
İnşallah canım. Sıkma canını rahim filmi daha önce çektirmediysen çektirmende yarar var onunda faydası çok oluyor. Bende bugün gittim çatlamış yumurtalar fitil verdi afedersin düşük önleyici ve rahime tutunması kolay olsun diye dedi. Çok umutlu konuştu 5 mayısta test yap dedi beklemedeyimOna kalsa hormon ilacı da almıcam bu ay kendi haline bırak diyor takviyeler bi işe yarasın çok stres yapıyorsun acele ettiriyorsun diyor. 9 aylık evliyim her ay test yapıyorum o da görünce bunu üzülüyor daha önce 2 doktora gittim bi sorun yok yumurtlamada olmış çatlamış dediler. Bu son doktor pko dedi eşim de test yaptı ilk defa sayı iyi çıktı 92 milyon hızı 18 çıktı 32 olması gerekiyor normalde. Adetim sökülünce 3. Gün doktora gideceğim tekrar muayene olurum yine bakarım bu pko diyecek mi tahlillerimde sıkıntı yok çünkü belirtisi de yok sadece görünümmüş. Belki de rahim filmi ister bu doktor ya da aşılama der bilemiyorumÇok teşekkür ederim duanda bana da yer verdiğin için umarım sende bu ay güzel haberler paylaşırsın bizimle
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah kuzuİnşallah canım. Sıkma canını rahim filmi daha önce çektirmediysen çektirmende yarar var onunda faydası çok oluyor. Bende bugün gittim çatlamış yumurtalar fitil verdi afedersin düşük önleyici ve rahime tutunması kolay olsun diye dedi. Çok umutlu konuştu 5 mayısta test yap dedi beklemedeyim
Yok bence erkene gelmez nasıl oluyorsa normalde öyle olur yaHayırlı sonuçlar alırsın inşallah kuzu5 mayıs iğneden sonra kaçıncı günün oluyor acaba. Bana doktorum bişey demedi adetin gecikirse gel dedi ama normalden cok erken yumurtladm adetimde erkene gelmez mi anlamadım
Rahim filmini istesek hemen çekiyorlar mı açıkçası ben isteyeceğim sanırım eğer bu ay klomen ile tutmazsa yoksa tekrar mı klomen kullanmalıyım kafam çok karışıkİnşallah canım. Sıkma canını rahim filmi daha önce çektirmediysen çektirmende yarar var onunda faydası çok oluyor. Bende bugün gittim çatlamış yumurtalar fitil verdi afedersin düşük önleyici ve rahime tutunması kolay olsun diye dedi. Çok umutlu konuştu 5 mayısta test yap dedi beklemedeyim
Bu ay ilk ayım ama yumurtlamaya göre adet olmaz mı ki ya bana doktor erken yumurtlama demiştiYok bence erkene gelmez nasıl oluyorsa normalde öyle olur ya
Sanırım evet 17. Gün demişti Ebru abla ama oda zaten adetin geçtiğinden anlıyorsun. Ben genelde adet tarihimi esas alıyorum olmam gereken günden 3 gün geçerse test yaparım bazılarında çıkıyor ama bi arkadaşımda 5. Gün çıkmıştıBu ay ilk ayım ama yumurtlamaya göre adet olmaz mı ki ya bana doktor erken yumurtlama demiştiiğneden kaç gün sonra test yapılmalı 15 mi en erken
İnşallah tutar canımİnşallah canım. Sıkma canını rahim filmi daha önce çektirmediysen çektirmende yarar var onunda faydası çok oluyor. Bende bugün gittim çatlamış yumurtalar fitil verdi afedersin düşük önleyici ve rahime tutunması kolay olsun diye dedi. Çok umutlu konuştu 5 mayısta test yap dedi beklemedeyim
O kadar sabredebilsem keske adete kadar en az 3 test yapıyorum sonra adet günümde olunca keşke yapmasaydım oluyor ama nafileSanırım evet 17. Gün demişti Ebru abla ama oda zaten adetin geçtiğinden anlıyorsun. Ben genelde adet tarihimi esas alıyorum olmam gereken günden 3 gün geçerse test yaparım bazılarında çıkıyor ama bi arkadaşımda 5. Gün çıkmıştı
Hepimizin ki inşallah kuzumİnşallah tutar canım
Bu ay benimde şuan 7 gün kaldı adetime açıkçası evde yapılan testlerle bu kadar net çıkabileceğine inancım sıfır en iyisi kan vermek ama ancak adetim geçerse yaparım heralde sonra evet üzülüyor insanO kadar sabredebilsem keske adete kadar en az 3 test yapıyorum sonra adet günümde olunca keşke yapmasaydım oluyor ama nafilesuan bile geri sayım 12 gün 15E kadar sabredebilirm inş
Ben ilk çocuğuna hamileyken adet olmam gereken günde test yaptım negatif çıkmıştı.çöpe attım.1 saat falan sonra çöpteki teste bi baktım çift çizgi olmuş.hemen gidip yeni test alıp yapmıştım anında çıkmıştı onda da.yani diceğim o ki adet gününde bile negatif çıkabiliyor.üstelik erken gebelik testiydi diye hatırlıyorumBu ay benimde şuan 7 gün kaldı adetime açıkçası evde yapılan testlerle bu kadar net çıkabileceğine inancım sıfır en iyisi kan vermek ama ancak adetim geçerse yaparım heralde sonra evet üzülüyor insan
Evet bende öyle düşünüyorum bi arkadaşımın gecikmesinin 3. Günü bile negatif çıkmıştı adet olucam diye bardak bardak bitki çayı içmiştiBen ilk çocuğuna hamileyken adet olmam gereken günde test yaptım negatif çıkmıştı.çöpe attım.1 saat falan sonra çöpteki teste bi baktım çift çizgi olmuş.hemen gidip yeni test alıp yapmıştım anında çıkmıştı onda da.yani diceğim o ki adet gününde bile negatif çıkabiliyor.üstelik erken gebelik testiydi diye hatırlıyorum
Benimde akıntım hiç olmadığı kadar çoğalmıştı. Cuma günü test vermesem hala kendimi hamile sanıcam ama akşam yürüyüşe çıkarken kahverengi bi akıntı görüyorum sonra gelmiyor daha sökülmedi adetim bence benim tutmadı ve adetim hala gelmedi. İlk defa kullandım bu ilaçlar iğneler gecikme yapıyor mu şişkinlikten ölücemKızlar benim adetime 6 gün kaldı ama inanılmaz bi beyaz akıntım var normal mi bu :/ ve karnım çok şiş adet olacak gibi hissediyorumolmadı galiba bu ay
Ay inşallah canım ama inanılmaz karnım şiş benimde aslında adetime de baya var anlamadım bu ilaçlar bencede bizi böyle yapıyor. Sen kan testi verdin değil mi belki dayanamayıp bende veririmBenimde akıntım hiç olmadığı kadar çoğalmıştı. Cuma günü test vermesem hala kendimi hamile sanıcam ama akşam yürüyüşe çıkarken kahverengi bi akıntı görüyorum sonra gelmiyor daha sökülmedi adetim bence benim tutmadı ve adetim hala gelmedi. İlk defa kullandım bu ilaçlar iğneler gecikme yapıyor mu şişkinlikten ölücemumarım senin tutmuştur canım kötü düşünme sonuçta beyaz akıntı hamilelik belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?