Evet cuma günü verdim negatif çıktı. Bence verme ya 14. Günü bekle ben o akıntıyı görüp evdeki testte de silik görünce ümitlenip yapmıştım bekleyebilirsen yapma derimAy inşallah canım ama inanılmaz karnım şiş benimde aslında adetime de baya var anlamadım bu ilaçlar bencede bizi böyle yapıyor. Sen kan testi verdin değil mi belki dayanamayıp bende veririm
Tamam canım bekleyeyim ama ben iğne vurdurmadım neye göre 14. GünEvet cuma günü verdim negatif çıktı. Bence verme ya 14. Günü bekle ben o akıntıyı görüp evdeki testte de silik görünce ümitlenip yapmıştım bekleyebilirsen yapma derim
Ovulasyon testi yapıyor musun ona göre hareket et dicem ama bilemedim şimdiTamam canım bekleyeyim ama ben iğne vurdurmadım neye göre 14. Gün
Benim 5 6 gün sonra akıntı başladı iğnenin 3. Günü çok fazla kasık ağrısı gaz ve şişkilik oldu sonra hepsi geçti akıntı devam etti ta ki yerini kahverengi akıntıya bırakana kadar. İğneden bi kaç gün sonra da geceleri sol göğsümde acı vardı onu da unutmayayım tüm belirtileri yaşamıştım ama olmadıNe zaman başladı akıntı ve şişlik kızlar sizde. Ben daha iğne sonrası 4.gündeyim ama akıntım yok gibi karnımda yumuş
Merhaba sonuç ne sizin benimde yumurta 17 olmuş bu akşamüstü iğne olucam bakalım hayırlısı ölçü iyimi acaba gerçi iğne vurunduktan sonra çatlayana kadar büyüyebiliyormuş 24-36 saat sonra çatlıyor yaKlomen bittikten 2 gün sonra gittim 16 mm bitane oluşmuş dedi sonra bi daha çağırmadı zaten pazar günü çatlatma iğnesi yap dedi bakalım
Bende de nedense içimde hiç umut yokBenim 5 6 gün sonra akıntı başladı iğnenin 3. Günü çok fazla kasık ağrısı gaz ve şişkilik oldu sonra hepsi geçti akıntı devam etti ta ki yerini kahverengi akıntıya bırakana kadar. İğneden bi kaç gün sonra da geceleri sol göğsümde acı vardı onu da unutmayayım tüm belirtileri yaşamıştım ama olmadı
İyi büyümüşte benim doktorum 16 mm olduktan 6 gün sonra çatlatma iğnesi yap dedi günde 1 mm büyüyor dedi klomen düşün dozla. Sonuç negatif adet oldum umarım sizin güzel sonuçlanırMerhaba sonuç ne sizin benimde yumurta 17 olmuş bu akşamüstü iğne olucam bakalım hayırlısı ölçü iyimi acaba gerçi iğne vurunduktan sonra çatlayana kadar büyüyebiliyormuş 24-36 saat sonra çatlıyor ya
Bende de nedense içimde hiç umut yokpsikopat gibi rüyamda hep tanıdıklarımı gebe görüyorum. Aynı rüyada 3 gebe oluyor dün aştım kendimi bir erkeği gebe gördüm
16-20 arası iyi dedi çok büyük olunca kiste çeviriyormuş hayırlısı bakalım herkesin güzel olsun sonuçları inşallahİyi büyümüşte benim doktorum 16 mm olduktan 6 gün sonra çatlatma iğnesi yap dedi günde 1 mm büyüyor dedi klomen düşün dozla. Sonuç negatif adet oldum umarım sizin güzel sonuçlanır
Kuzum iğneden sonra 15 gün oluyor 5 mayıs. Adet yumurta çatladıktan 14 gün sonra görülür stres VS etkilemzse yada ilaçlar bu kadınlarda değişmez yani 5 mayıs test için iiyi ni tarih ama idrar mu lan mı onu sormadım ama kan veririm herhalde kesin sonuçHayırlı sonuçlar alırsın inşallah kuzu5 mayıs iğneden sonra kaçıncı günün oluyor acaba. Bana doktorum bişey demedi adetin gecikirse gel dedi ama normalden cok erken yumurtladm adetimde erkene gelmez mi anlamadım
Bilmiyorum inşallah kapanmaz ya nasıl gideceğiz randevu mesajını göstersek olur mu acaba açık olursaKızlar ya perşembe den sonra hastanelerde poliklinikler kapanır mı acaba
Bende de aynı soru bu kadat takviye kullandım olmazsa gebelik diğer aya ara vermeden devam etmek istiyordumKızlar ya perşembe den sonra hastanelerde poliklinikler kapanır mı acaba
Benimde 5 Mayısta 14 gün oluypr inşallah güzel sonuçlar alırızKuzum iğneden sonra 15 gün oluyor 5 mayıs. Adet yumurta çatladıktan 14 gün sonra görülür stres VS etkilemzse yada ilaçlar bu kadınlarda değişmez yani 5 mayıs test için iiyi ni tarih ama idrar mu lan mı onu sormadım ama kan veririm herhalde kesin sonuç
Ay evet bende öyle hatta yni batıma 5 gün kaldı benim. Yani çok sıkıntı bi durum ne yapsam bilemedimBende de aynı soru bu kadat takviye kullandım olmazsa gebelik diğer aya ara vermeden devam etmek istiyordum
Canım bilmiyorum ki yarın ben hastaneyi arayıp soracağımBilmiyorum inşallah kapanmaz ya nasıl gideceğiz randevu mesajını göstersek olur mu acaba açık olursa
Ay inşallah canım mutlaka haberleşelim. 5 mayısı bekliyorum ama Bi yandan o kadar çok test yapan biri olmama rağmen sanki 5 mayısta kitlenin kalacak gibi hissediyorum ya bu ümitle me olayı böyle farklı oluyormuş. Rabbim emeklerimizin dualarımızın karşılığını versin inşallah hayırlara çeviripBenimde 5 Mayısta 14 gün oluypr inşallah güzel sonuçlar alırız
Amin inşallah tüm bunlar şifa olsun meleklerimiz gelsinAy inşallah canım mutlaka haberleşelim. 5 mayısı bekliyorum ama Bi yandan o kadar çok test yapan biri olmama rağmen sanki 5 mayısta kitlenin kalacak gibi hissediyorum ya bu ümitle me olayı böyle farklı oluyormuş. Rabbim emeklerimizin dualarımızın karşılığını versin inşallah hayırlara çevirip
Bence randevu alırsak sıkıntı olmaz gibi. Geçen tam kapanmada biz nenemi sürekli hastaneye götürdük hastane diyince bir sıkıntı cıkmadı. Benimki özel muayene inş kapatmaz doktorumAy evet bende öyle hatta yni batıma 5 gün kaldı benim. Yani çok sıkıntı bi durum ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?