Benim sadece sol göğsüm ağrıyordu kasık ağrısı da 3. Gün çektim 1 gece uyuyamadım ağrısından ağrı kesici de almak istemedim kıvrandım resmenKızlar bugün iğnenin üstünden 1 hafta geçti göğüslerim çok ağrıyor ve kasık ağrılarım var sizce iyi bişey mi sizde de böyle oldu mu 3 gündür progestan kullanıyorum 10 gün kullan dedi doktor sizde kullanan var mı acaba?
Ben affedersin vajinal yolla alıyorum. Gece yatmadan. Hiç Bi yan etki yaşamadım o yüzden canımBenim sadece sol göğsüm ağrıyordu kasık ağrısı da 3. Gün çektim 1 gece uyuyamadım ağrısından ağrı kesici de almak istemedim kıvrandım resmensonra geçti ara ara adet olacakmışım gibi oluyordu sadece çok şiddetli değildi. Progestan iğneden sonra kullanmadım ilk ilaçsız yumurta takibinde vermişti doktor 10 gün kullandım çok fazla yan etkisini yaşadım halsizlik uyku hali baş dönmesi.
Bana da doktor öyle al istersen demişti yoksa yan etkilerini yaşarsın bana ordan almak daha zor geldi ilişkide bile hala korkup kendimi kasıyorum başta. jelsiz asla yapamıyorum konu smacını aştı ama xjcjcjcnBen affedersin vajinal yolla alıyorum. Gece yatmadan. Hiç Bi yan etki yaşamadım o yüzden canım
Aagahaha. Sadece kasık ağrısı endişelendirdi beni inş bebiş yapıyordur beklemek çok zor yaBana da doktor öyle al istersen demişti yoksa yan etkilerini yaşarsın bana ordan almak daha zor geldi ilişkide bile hala korkup kendimi kasıyorum başta. jelsiz asla yapamıyorum konu smacını aştı ama xjcjcjcn
İnşallah canımAagahaha. Sadece kasık ağrısı endişelendirdi beni inş bebiş yapıyordur beklemek çok zor ya
Evet canım bu ilk klomen kullanışım. Pco oldığu için Çatlatma iğnesi olmadan olmaz demişti doktor bu ay başladık işte ama ilk defa böyle ağrılarım oldu 5 mayısa kadar zamn geçmeyecek sanırım. Hsg içim bişey demedi şuan olan sorunu çözdük Bi iki üç ay böyle dener herşey uygunken olmuyorsa hsgye başvurur diye düşünüyorumİnşallah canımBu ilk klomen kullanımındı değil mi? Rahim filmi çektirdin mi? Ben de yarın doktora gideceğim yine adetlerim biraz değişti klomenden ve iğneden sonra normal kırmızı kan değil koyu kahve inşallah kist olmamıştır
1 yıldan önce çektirmek istemiyorum ben de bi kaç ay daha beklemek istiyorum. Senin adetlerin düzensiz mi peki pkolarda genelde geç adet görülür ben de öyle bişey yok ilk defa hem gecikti hem az geliyor. Sanırım ilaçtan. Bi hafta geçmiş bak az kalmış birazcık daha sabırEvet canım bu ilk klomen kullanışım. Pco oldığu için Çatlatma iğnesi olmadan olmaz demişti doktor bu ay başladık işte ama ilk defa böyle ağrılarım oldu 5 mayısa kadar zamn geçmeyecek sanırım. Hsg içim bişey demedi şuan olan sorunu çözdük Bi iki üç ay böyle dener herşey uygunken olmuyorsa hsgye başvurur diye düşünüyorum
İşin en ilginç kısmı da o zaten. Son evre pco olmama rağmen hiç adet düzensizliği yaşamadım. Hep düzenliydi. Sadece çok ağrılı geçiyordu. Evlenmeden önce hep 28 günde Bi düzenli olarak gitti son bir yıldır da 30 günde Bi düzenli olarak devam etti. Ama sivilce tüylenme ve kilo gibi problemlerim var pco yüzünden maalesef. Birde miyom çıktı son 3 ayda ama miyom bizi etkilemiyor dedi doktor progestan zaten miyoma da iyi geliyormuş. Bugün çok ağrım var tamda iğne sonrası Çatlatma saatine göre 6. Gün dalan oluyor yerleşme o zaman başlar yazıyor inşallah o yüzdendir diyorum bende1 yıldan önce çektirmek istemiyorum ben de bi kaç ay daha beklemek istiyorum. Senin adetlerin düzensiz mi peki pkolarda genelde geç adet görülür ben de öyle bişey yok ilk defa hem gecikti hem az geliyor. Sanırım ilaçtan. Bi hafta geçmiş bak az kalmış birazcık daha sabır
İnşallah öyledir ya buraya yazanlardan en az bi kaç kişi hamile kalsa biz de seviniriz umut olur bize deİşin en ilginç kısmı da o zaten. Son evre pco olmama rağmen hiç adet düzensizliği yaşamadım. Hep düzenliydi. Sadece çok ağrılı geçiyordu. Evlenmeden önce hep 28 günde Bi düzenli olarak gitti son bir yıldır da 30 günde Bi düzenli olarak devam etti. Ama sivilce tüylenme ve kilo gibi problemlerim var pco yüzünden maalesef. Birde miyom çıktı son 3 ayda ama miyom bizi etkilemiyor dedi doktor progestan zaten miyoma da iyi geliyormuş. Bugün çok ağrım var tamda iğne sonrası Çatlatma saatine göre 6. Gün dalan oluyor yerleşme o zaman başlar yazıyor inşallah o yüzdendir diyorum bende
Kesinlikle bu süreçlerde en önemli şey doktor. Ve bir doktorla ilerlemek ben doktorumdan çok ama çok memnunum yıllarca regl sancısı yüzünden gezmediğim hastane kalmamıştı daha lisede olmama rağmen ilk pco tanımı şuanli doktorum koymuştu ve Rahim tersliğinden ağrı olacağını o söylemişti. Daha lisede çok az Bi görünüm olmasına rağmen yaşın daha küçük ama pco görünüyor ilerde bunu aklında tut demişti. Şuanda da onunla ilerlediğim için çok rahatım. Miyom olduğu için zaten hamileyken ağrın olur korkma demişti regl olcam kesin diyerek ihmal etme demişti hadi bakalım. Senn tedavi sürecin nasıldı ilk deneme k. B aklımda kalmamışİnşallah öyledir ya buraya yazanlardan en az bi kaç kişi hamile kalsa biz de seviniriz umut olur bize debende pkoya dair hiçbir belirti yok ama görüntüde pkoymuş yumurtam çokmuş bir de adetlerim ağrılı olur yarınki doktorum ne diyecek acaba onunla devam etmek stiyorum artık sürekli değiştirince kafam karışıyor
Benimde bekarken bi kere sık adet görme şikayeti yüzünden kadın doğuma gittim prolaktinim yüksek çıkmıştı başka bişey yok demişti doğum kontrol ilacı vermişti 3 aylık kullandıktan sonra kontrole de gitmedim. Adetlerim normale dönmüştü 15 gün temiz kalıyordum 3 ay boyunca öyle devam etti prolaktin de stresten olabilir dedi annem büyük bi ameliyat geçirmişti. Daha sonra hiç gitmedim10 yıl boyunca bi daha öyle şikayetim de olmadı evlenmeden bi kaç ay önce sağ kasığım çok ağrımaya başladı idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim doktora gittim çok az var dedi antibiyotik filan verdi neyden olabilir dedim kist olabiliyor o yapabilir dedi bende hem evleneceğim öncesinden bi baktırmak istedim ne var ne yok ilerde çocuk olmasına engel bi durum var mı diye bir de yengemin 15 yıl olmayınca korkuyordum da hemen olsun istiyordum. Kadın doğuma gittim tüm hormonlarıma baktı muayene etti üstten bi tane çatlamamış yumurtan var dedi adetle atarsın hormonlarıma baktı biraz yine prolaktin yüksek çıkmıştı nişanlılık stresten yükselir dedi ilaç verdi bitince tekrar gel dedi. Bitti ilaç gittim o sırada da 1 hafta soğan kürü yapmıştım kist daha da büyümüştü çikolata kisti olabilir dedi izleyelim biraz dedi olmazsa bi tahlil var onu yaparsın oysa eğer tedaviye başlarız prolaktin de normale dönmüştü çok korktum tabi hemen aktara gidip çikolata kistine iyi gelen bi karışım vardı hayıt otlu bi karışım aldım ondan içtim sabah akşam 10 gün doktora gittim sonra bol su içmeme rağmen göremedi kisti 1.5 litre daha iç bekle dedi göremiyorum tekrar gittim sönmüş dedi sıvı görüyorum herşeyin normal evlenince çocuk yaparsın sıkıntı yok dedi. Neyse evlendim 5 ay sonra evlendiğim yerde bi doktora gittim olmuyor diye tahlil yaptı hormon bi sıkıntı yok dedi muayene etti herşey normal dedi ödev verdi bu günlerde ilişki olsun diye yeni evlisin tedaviye başlamak istemiyorum dedi bi sıkıntı yok eşin de test versin adetin 18. Günü gel dedi yumurta takibi yapacağız. doktora gittim tahlil yaptı yumurtan olmuş kendiliğinden çatlamış dedi hamşle kalırsan düşük olmasın diye progestan vereceğim dedi 10 gün kullan hamile kalırsan devam edersin adet olursan bırakırsın dedi nasıl ümitlenmiştim kesin olmuş diyordumKesinlikle bu süreçlerde en önemli şey doktor. Ve bir doktorla ilerlemek ben doktorumdan çok ama çok memnunum yıllarca regl sancısı yüzünden gezmediğim hastane kalmamıştı daha lisede olmama rağmen ilk pco tanımı şuanli doktorum koymuştu ve Rahim tersliğinden ağrı olacağını o söylemişti. Daha lisede çok az Bi görünüm olmasına rağmen yaşın daha küçük ama pco görünüyor ilerde bunu aklında tut demişti. Şuanda da onunla ilerlediğim için çok rahatım. Miyom olduğu için zaten hamileyken ağrın olur korkma demişti regl olcam kesin diyerek ihmal etme demişti hadi bakalım. Senn tedavi sürecin nasıldı ilk deneme k. B aklımda kalmamış
Benim de yarın kontrolüm var.inşallah yumurta büyümüştür bakalım
Benimde bekarken bi kere sık adet görme şikayeti yüzünden kadın doğuma gittim prolaktinim yüksek çıkmıştı başka bişey yok demişti doğum kontrol ilacı vermişti 3 aylık kullandıktan sonra kontrole de gitmedim. Adetlerim normale dönmüştü 15 gün temiz kalıyordum 3 ay boyunca öyle devam etti prolaktin de stresten olabilir dedi annem büyük bi ameliyat geçirmişti. Daha sonra hiç gitmedim10 yıl boyunca bi daha öyle şikayetim de olmadı evlenmeden bi kaç ay önce sağ kasığım çok ağrımaya başladı idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim doktora gittim çok az var dedi antibiyotik filan verdi neyden olabilir dedim kist olabiliyor o yapabilir dedi bende hem evleneceğim öncesinden bi baktırmak istedim ne var ne yok ilerde çocuk olmasına engel bi durum var mı diye bir de yengemin 15 yıl olmayınca korkuyordum da hemen olsun istiyordum. Kadın doğuma gittim tüm hormonlarıma baktı muayene etti üstten bi tane çatlamamış yumurtan var dedi adetle atarsın hormonlarıma baktı biraz yine prolaktin yüksek çıkmıştı nişanlılık stresten yükselir dedi ilaç verdi bitince tekrar gel dedi. Bitti ilaç gittim o sırada da 1 hafta soğan kürü yapmıştım kist daha da büyümüştü çikolata kisti olabilir dedi izleyelim biraz dedi olmazsa bi tahlil var onu yaparsın oysa eğer tedaviye başlarız prolaktin de normale dönmüştü çok korktum tabi hemen aktara gidip çikolata kistine iyi gelen bi karışım vardı hayıt otlu bi karışım aldım ondan içtim sabah akşam 10 gün doktora gittim sonra bol su içmeme rağmen göremedi kisti 1.5 litre daha iç bekle dedi göremiyorum tekrar gittim sönmüş dedi sıvı görüyorum herşeyin normal evlenince çocuk yaparsın sıkıntı yok dedi. Neyse evlendim 5 ay sonra evlendiğim yerde bi doktora gittim olmuyor diye tahlil yaptı hormon bi sıkıntı yok dedi muayene etti herşey normal dedi ödev verdi bu günlerde ilişki olsun diye yeni evlisin tedaviye başlamak istemiyorum dedi bi sıkıntı yok eşin de test versin adetin 18. Günü gel dedi yumurta takibi yapacağız. doktora gittim tahlil yaptı yumurtan olmuş kendiliğinden çatlamış dedi hamşle kalırsan düşük olmasın diye progestan vereceğim dedi 10 gün kullan hamile kalırsan devam edersin adet olursan bırakırsın dedi nasıl ümitlenmiştim kesin olmuş diyordumneyse olmadı bende bişeyin yok dediler diye hem de erken olduğu için eşime de test yaptırmadım sonra adetlerim bozulmaya başladı gene 12 gün temiz kalıp kahverengi akıntı görüyordum 4 gün 5. Gün sökülüyordu benim gittiğim doktorda uzak olduğu için başka bi doktora gittim muayene etti sonuçlarımı gösterdim bi sıkıntı yok dedi yumurtaların çok 1 yıldan önce tedaviye başlamıyoruz dedi rahim filmi çektikten sonra 2 ay bekleyip öyle klomene başlarız dedi ama şimdi değil 1 yıl dolunca. Bende yumurta çok deyince polikistik over mi dedim hayır dedi öyle değil yumurtaların çok ve küçük dedi çok ağrı kesici alıyor musun o da etkiliyor hayır dedim çok almam bi vitamin verdi proxywomen diye onu kullandım. Ailemin yanına gittim ablamın ısrarı üzerine orda bu son doktoruma gittim işte yengemde onun yanında tedavi olmuştu Aynur erşahin baya ünlü biri. Neyse gittim muayene ettiği gibi polikistik oversin dedi bi tanede 1 cm çikolata kistin var dedi daha önce gittiğim doktorlar öyle bişey demedi dedim hatta yumurtam olmış çatlamış sonucumu gösterdim progesteron adetin 18. Günü 9.5 çıkmıştı biz onu 15 istiyoruz dedi halbuki o test adetin 21. Günü yapılır belki o zamana 15 olacaktı ne biliyor kan tahlili bile istemedi benden yumurtaların çok küçük ve büyümüyorlar dedi klomen başlayacağız ben de sonuçlarımı gösterdim eşim daha test yapmadı dedim rahim filmi çekmedim filan eşin test yapsın dedi yumurta takibine gel. Neyse sonuçların iyi dedi bi sıkıntı yok. Klomeni kullandım bitikten 2 gün sonra kontrole gittim 16 mm olmuş gayet güzel bi sıkıntı yok ilaçla büyümez sanmıştım büyümüş filan neyse sonra eşimin testini istedi gösterdim sayı iyi ama hızı düşük dedi sana bi aşılama yapsak iyi olur eşin uçakla gelsin sende ailenin yanında kalıyorsun zaten normal yolla biraz zor olur dedi senin biraz emek harcaman lazım filan dedi aşılama yapalım ben de hemen istemiyorum kendimiz denemek istiyoruz deyince önemsemedi artık ilişki önereceğiz o zaman dedi ne ilişki gününü söyledi ne de olmazsa hangi yolu izleyeceğimi. pazar günü iğneni yap dedi aşılama yapacaksan bana haber ver dedi ona göre hazırlık yaparız filan. Moralimi altüst etti yani o ilacı iğneyi kullandığım halde olmayacağını düşündüm bana onu hissettirdi çünkü. Şimdi ilk evlendikten sonra gittiğim doktoruma gideceğim yarın o ilgili her soruma yanıt veriyordu bundan sonra onunla devam edeceğim inşallah zahmetsiz bi şekilde olur hepimizin çok uzun yazdım ama çok doluyum yazınca rahatladım bir de ters rahimi doktor muayene de anlar mı onu merak ettim?
Evet canım Belli oluyor. Onun pek zararı yok zaten olsa bile. Valla kuzum doktorun tavrı hoş değil bence sende klomenle yanıt alınıyor ve eşinin sadece hızı düşükken aşılama demesi yanlış olmuş. Daha doğrusu önerir evet ama üstelemesi ve daha sonra ilgisini kaybetmesi saçmalık. Ben Tuzla da oturuyorum İstanbul. Doktorum darıcada benim. Vallahi şu süreçte çok çağırdı hepsinde gittim o yüzden acabalık Bi soru işareti im yok. Bu çok önemli ben artık acaba doktor bunu eksik mi yaptı acaba ilişki günüm doğru muydu çatladı mı VS gibi Bi sorun hiç yaşamadım süreci birlikte takip ettik çünkü. Aslında bu benim özel doktorum kendi kliniği var şuan da. Ama ben geçtiğimiz ay 2 kere araştırma devlet hastanesine gittim. İlk gittiğimde Bi sorun yok Bi yıl bekle dendi polikistiğü bile kendim söyledim biraz var önemli değil dedi bana daha sonra 1 yıl olunca Bi daha gittim hormon testi mi bile kendim istedim miyom VS diyince de tamam dedim belma burdakilerin bişi anladığı yok sen doğru kendi doktoruma çünkü artık 1 yılı geçmiştim. Valla sana şu kadarına sçyleyiyim devlettekiler yüzüme bile bakmadı açıklama o bu hiçbir şey yok zaten şu çıksın bakarız şu olsun şöyle. Ben kendi doktoruma gittim affedersin daha çatala ilk çıktığımda rahim ağzıma bakıp polikistik ilerlemiş hadi Bi bakalım dedi sonra da ultrason da kendi de göstere göstere anlattı. Miyomu yerini gösterdi bize sorun çıkarmayacağnı nedenlerine kadar anlattı. Bakalım artık nasip. Sadede şunu söyleyebilirim doktor dediğinde çıktıktan sonra acaba bunu böyle mi deseydi acaba bunu niye anlatmadı VS demi eksin. Benm süreçle ilgili tek şüphem yok tutup tutmama sadece düşündüğüm bu inşallah güzel sonuçlar alırızBenimde bekarken bi kere sık adet görme şikayeti yüzünden kadın doğuma gittim prolaktinim yüksek çıkmıştı başka bişey yok demişti doğum kontrol ilacı vermişti 3 aylık kullandıktan sonra kontrole de gitmedim. Adetlerim normale dönmüştü 15 gün temiz kalıyordum 3 ay boyunca öyle devam etti prolaktin de stresten olabilir dedi annem büyük bi ameliyat geçirmişti. Daha sonra hiç gitmedim10 yıl boyunca bi daha öyle şikayetim de olmadı evlenmeden bi kaç ay önce sağ kasığım çok ağrımaya başladı idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim doktora gittim çok az var dedi antibiyotik filan verdi neyden olabilir dedim kist olabiliyor o yapabilir dedi bende hem evleneceğim öncesinden bi baktırmak istedim ne var ne yok ilerde çocuk olmasına engel bi durum var mı diye bir de yengemin 15 yıl olmayınca korkuyordum da hemen olsun istiyordum. Kadın doğuma gittim tüm hormonlarıma baktı muayene etti üstten bi tane çatlamamış yumurtan var dedi adetle atarsın hormonlarıma baktı biraz yine prolaktin yüksek çıkmıştı nişanlılık stresten yükselir dedi ilaç verdi bitince tekrar gel dedi. Bitti ilaç gittim o sırada da 1 hafta soğan kürü yapmıştım kist daha da büyümüştü çikolata kisti olabilir dedi izleyelim biraz dedi olmazsa bi tahlil var onu yaparsın oysa eğer tedaviye başlarız prolaktin de normale dönmüştü çok korktum tabi hemen aktara gidip çikolata kistine iyi gelen bi karışım vardı hayıt otlu bi karışım aldım ondan içtim sabah akşam 10 gün doktora gittim sonra bol su içmeme rağmen göremedi kisti 1.5 litre daha iç bekle dedi göremiyorum tekrar gittim sönmüş dedi sıvı görüyorum herşeyin normal evlenince çocuk yaparsın sıkıntı yok dedi. Neyse evlendim 5 ay sonra evlendiğim yerde bi doktora gittim olmuyor diye tahlil yaptı hormon bi sıkıntı yok dedi muayene etti herşey normal dedi ödev verdi bu günlerde ilişki olsun diye yeni evlisin tedaviye başlamak istemiyorum dedi bi sıkıntı yok eşin de test versin adetin 18. Günü gel dedi yumurta takibi yapacağız. doktora gittim tahlil yaptı yumurtan olmuş kendiliğinden çatlamış dedi hamşle kalırsan düşük olmasın diye progestan vereceğim dedi 10 gün kullan hamile kalırsan devam edersin adet olursan bırakırsın dedi nasıl ümitlenmiştim kesin olmuş diyordumneyse olmadı bende bişeyin yok dediler diye hem de erken olduğu için eşime de test yaptırmadım sonra adetlerim bozulmaya başladı gene 12 gün temiz kalıp kahverengi akıntı görüyordum 4 gün 5. Gün sökülüyordu benim gittiğim doktorda uzak olduğu için başka bi doktora gittim muayene etti sonuçlarımı gösterdim bi sıkıntı yok dedi yumurtaların çok 1 yıldan önce tedaviye başlamıyoruz dedi rahim filmi çektikten sonra 2 ay bekleyip öyle klomene başlarız dedi ama şimdi değil 1 yıl dolunca. Bende yumurta çok deyince polikistik over mi dedim hayır dedi öyle değil yumurtaların çok ve küçük dedi çok ağrı kesici alıyor musun o da etkiliyor hayır dedim çok almam bi vitamin verdi proxywomen diye onu kullandım. Ailemin yanına gittim ablamın ısrarı üzerine orda bu son doktoruma gittim işte yengemde onun yanında tedavi olmuştu Aynur erşahin baya ünlü biri. Neyse gittim muayene ettiği gibi polikistik oversin dedi bi tanede 1 cm çikolata kistin var dedi daha önce gittiğim doktorlar öyle bişey demedi dedim hatta yumurtam olmış çatlamış sonucumu gösterdim progesteron adetin 18. Günü 9.5 çıkmıştı biz onu 15 istiyoruz dedi halbuki o test adetin 21. Günü yapılır belki o zamana 15 olacaktı ne biliyor kan tahlili bile istemedi benden yumurtaların çok küçük ve büyümüyorlar dedi klomen başlayacağız ben de sonuçlarımı gösterdim eşim daha test yapmadı dedim rahim filmi çekmedim filan eşin test yapsın dedi yumurta takibine gel. Neyse sonuçların iyi dedi bi sıkıntı yok. Klomeni kullandım bitikten 2 gün sonra kontrole gittim 16 mm olmuş gayet güzel bi sıkıntı yok ilaçla büyümez sanmıştım büyümüş filan neyse sonra eşimin testini istedi gösterdim sayı iyi ama hızı düşük dedi sana bi aşılama yapsak iyi olur eşin uçakla gelsin sende ailenin yanında kalıyorsun zaten normal yolla biraz zor olur dedi senin biraz emek harcaman lazım filan dedi aşılama yapalım ben de hemen istemiyorum kendimiz denemek istiyoruz deyince önemsemedi artık ilişki önereceğiz o zaman dedi ne ilişki gününü söyledi ne de olmazsa hangi yolu izleyeceğimi. pazar günü iğneni yap dedi aşılama yapacaksan bana haber ver dedi ona göre hazırlık yaparız filan. Moralimi altüst etti yani o ilacı iğneyi kullandığım halde olmayacağını düşündüm bana onu hissettirdi çünkü. Şimdi ilk evlendikten sonra gittiğim doktoruma gideceğim yarın o ilgili her soruma yanıt veriyordu bundan sonra onunla devam edeceğim inşallah zahmetsiz bi şekilde olur hepimizin çok uzun yazdım ama çok doluyum yazınca rahatladım bir de ters rahimi doktor muayene de anlar mı onu merak ettim?
Ben de devlet hastanelerinin öyle olduğunu tavırlarını az çok çevreden bildiğim için hiç devlete gitmedim. Sözde hepsi kendi alanında iyi doktorlar bu son doktor diğerlerinden daha iyi görünüyordu yıktı geçti beni. Bir de istanbulda bu doktor ben başka şehirde oturuyorum uzaktan takip etmek de zor olur hani istesem de onunla devam edemem. Burdaki ilk gittiğim doktorumla devam edeceğim en azından ilgili sorularımı yanıtlayan biriydi kafamda soru işareti kalmaz. İnşallah hepimiz kolay bi şekilde hamile kalırız moral çok önemli bu süreçte inanmak olacağına dair bende moral kalmadığı için moralimi de bozmadan tedavi verecek doktora ihtiyacım varEvet canım Belli oluyor. Onun pek zararı yok zaten olsa bile. Valla kuzum doktorun tavrı hoş değil bence sende klomenle yanıt alınıyor ve eşinin sadece hızı düşükken aşılama demesi yanlış olmuş. Daha doğrusu önerir evet ama üstelemesi ve daha sonra ilgisini kaybetmesi saçmalık. Ben Tuzla da oturuyorum İstanbul. Doktorum darıcada benim. Vallahi şu süreçte çok çağırdı hepsinde gittim o yüzden acabalık Bi soru işareti im yok. Bu çok önemli ben artık acaba doktor bunu eksik mi yaptı acaba ilişki günüm doğru muydu çatladı mı VS gibi Bi sorun hiç yaşamadım süreci birlikte takip ettik çünkü. Aslında bu benim özel doktorum kendi kliniği var şuan da. Ama ben geçtiğimiz ay 2 kere araştırma devlet hastanesine gittim. İlk gittiğimde Bi sorun yok Bi yıl bekle dendi polikistiğü bile kendim söyledim biraz var önemli değil dedi bana daha sonra 1 yıl olunca Bi daha gittim hormon testi mi bile kendim istedim miyom VS diyince de tamam dedim belma burdakilerin bişi anladığı yok sen doğru kendi doktoruma çünkü artık 1 yılı geçmiştim. Valla sana şu kadarına sçyleyiyim devlettekiler yüzüme bile bakmadı açıklama o bu hiçbir şey yok zaten şu çıksın bakarız şu olsun şöyle. Ben kendi doktoruma gittim affedersin daha çatala ilk çıktığımda rahim ağzıma bakıp polikistik ilerlemiş hadi Bi bakalım dedi sonra da ultrason da kendi de göstere göstere anlattı. Miyomu yerini gösterdi bize sorun çıkarmayacağnı nedenlerine kadar anlattı. Bakalım artık nasip. Sadede şunu söyleyebilirim doktor dediğinde çıktıktan sonra acaba bunu böyle mi deseydi acaba bunu niye anlatmadı VS demi eksin. Benm süreçle ilgili tek şüphem yok tutup tutmama sadece düşündüğüm bu inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?