Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktordan çıktım.1 yumurtam gelişmiş 25 mm olmuş.bu ay da tutmazsa ne yapacağız diye sordum.rahim filmi çekip tüplere bakarız dedi.tıkanıklık yoksa iğneyle devam, varsa direk tüp bebek dedi.size birşey sorucam ben 1 dış gebelik 1 normal gebelik 1 kimyasal gebelik geçirmişim yani sonuçta 3 kere hamile kalmışım.tüplerde tıkanma ihtimali olduğunu sanmıyorum rahim filmi neden çekiyor anlamış değilim.üstelik son gebeliğim Temmuz ayındaydı yani bi sıkıntı olsa zaten hamile kalamazdım kafam karıştı.daha 1 ay klomen 1 ay femara kullanmışım hemen hamile kalmamı mı bekliyor anlamış değilim neden iğneye geçeriz dedi bilmiyorum.özel hastane para için mi böyle yapıyorlar bilemedim.zaten herşeyin normal diyip neden ilaç kullandığımı da anlamadım.bu ay da hamile kalamazsam bikaç ay kendim deneyeceğim sonrasında başka bir doktora daha danışmayı düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda?

Bence de siz kendiniz deneyin ya da doktorunuzu değiştirin. Son gebeliğiniz dış gebelikse eğer tüplerde tıkanıklık yapabiliyor diye biliyorum. Her doktor farklı bişey söylüyor ben de bugün doktora gittim evlendikten sonra ilk gittiğim doktorum polikistik over miyim dedim böyle böyle anlattım süreci klomen kullandım dedim çatlatma iğnesi falan. polikistik over değilsin dedi polikistik görüntün olabilir ama o bile yok sende belirtin yok ona dair adetlerin düzenli yumurtluyorsun çatlıyor kilon yok stresten olmuyor dedi git yoga yap kendine beni bile yordun dedi gereksiz bilgiler öğrenip gelmişsin kfnjjfnfjf eşinin sperm hızı biraz düşük dedi bi takviye önerdi senlik bişey yok dedi bekle. Bende zaten bu ay hormon ilacı almak istemiyorum dedim biz zaten versek bile klomeni bir ay verip bir ay dinlendiriyoruz dedi. Bi tane kistim olmuş Nur topu gibi 3 cm çikolata kistinden şüphelendi test istedi yaptım yarın göstericem sonuçları. Ama fsh ve lh hormonlarım diğer zamanlara göre yüksek çıkmış ona biraz moralim bozuldu doktor ne der bilmiyorum da. Klomen yüksektir mi o değerleri fsh 7.5 iken 10.8 olmuş lh 5.5 iken 7.5 olmuş. Yani benim anladığım biz çok kafamıza takıyoruz her şeyi o yüzden olmuyor bu kadar stres altındayken hamile kalmam imkansız dedi bana. Bir de bir ay klomen sonra dinlendirme bana çok mantıklı geldi durmadan vücuda hormon yüklemesi yapmak da yanlış olur biliyorsunuz sizde kullandınız ne kadar yan etkilerini yaşıyoruz şişkinlik kilo alma kasık ağrısı adetim her zamanki aylar gibi gelmedi mesela kist oldu. Ben artık kendimi doktora bıraktım salmış durumdayım

Benim ilk gebeliğim dış gebelikti.sonrasında 2 kere daha hamile kaldım üstelik dış gebelikte ameliyat oldum doktor tüplere baktı ameliyat sırasında hiçbir sıkıntı yok tüplerde demişti.bende bu ay da olmazsa bikaç ay kendi haline bırakıcam sürekli ilaç almak istemiyorum

Evet ilaçlar tüm hormonları altüst ediyor. Bu doktorunuz rahim filminde ısrar ederse değiştirin bence

Kızlar ovulasyın testi yapıyordum silikleşmişti bugün koyulaşmaya başlamış Allahım inşallah bebiştendir dua edin lütfen

Eklentiler

• IMG-20210428-WA0005.webp
    13 KB · Görüntüleme: 25
Kuzum eğer hamileyken ovulasyon yaparsan pik olurmuş beta hvg etkiliyor ya iğneden sonra da hep bu yüzden pik çıkar uzun Bi süre ovulasyonla gebeliği öğrenenler çok araştır istersen burda da çok topik var iğne etkisi geçtikçe silikleşiyordu ama bugün tekrar kıyıya dönünce heyecan yaptım her gün devam ederim paylaşırım gelişmeleri

Tamam canım bende sadece klomen kullandım iğne vurulmadım adetime 3 gün kaldı mesela ovulasyon testi yapsam çıkar mı

Denemekten zarar çıkmaz kuzu ama koyu çıkmazsa negatif syma henüz hormon salgılanmamış olabilir ben Çatlatma iğnesi yüzünden tahmin edebiliyorum çünkü

Tamam canım bende sadece klomen kullandım iğne vurulmadım adetime 3 gün kaldı mesela ovulasyon testi yapsam çıkar mı
Denemekten zarar çıkmaz kuzu ama koyu çıkmazsa negatif syma henüz hormon salgılanmamış olabilir ben Çatlatma iğnesi yüzünden tahmin edebiliyorum çünkü

Kızlar ovulasyın testi yapıyordum silikleşmişti bugün koyulaşmaya başlamış Allahım inşallah bebiştendir dua edin lütfen
Ya hadi inşallah beklenen geliyordur Bende odaklanmış bir şekilde 12.günü bekliyorum. Burda çok şey okudum bazısında 15 gün bile iğne etkisi sürmüş ama suan 7 günde bişi yapmadım rekora kosuyorum olsun o kadar

Ahaha bend ekendime o sözü vardım evde 4 tane test var onlara dokunmayacğm diye ovulasyona sardım

Bi tane ovulasyon testim kaldı ben 2 gün gecikmeyene kadar hiç gebelik testi almadım şuana kadar

Kızlar birşey soracağım.rahim filmi çektirenler anestezi alıyor musunuz?ve bi ara konuşulmuştu şu aletle çekilince acıyor şunla acımıyor diye.neydi isimleri?

Kızlar birşey soracağım.rahim filmi çektirenler anestezi alıyor musunuz?ve bi ara konuşulmuştu şu aletle çekilince acıyor şunla acımıyor diye.neydi isimleri?
Canım ben çektirmedm ama kümisi anestezili kesinlikle diyo kümisi ise acımıyor diyo. Sanırım tüp kapalı ise açma işlemi yapılırsa acıyor. İlaçlı dediklerinsistem. Her yer açma işlemi yapmıyormş ama sanırım yani 2 işlem olmasın dersen kapalı çıkma ihtimali varsa bence iyice araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…