Ya ben kapalı çıkacağını sanmıyorum da yapışıklık vardır belki.film çektirenlerden ilk ayda hamile kalan çok olmuş.bu ay da tutmazsa çektirebilirim.anestezi düşünmüyorumCanım ben çektirmedm ama kümisi anestezili kesinlikle diyo kümisi ise acımıyor diyo. Sanırım tüp kapalı ise açma işlemi yapılırsa acıyor. İlaçlı dediklerinsistem. Her yer açma işlemi yapmıyormş ama sanırım yani 2 işlem olmasın dersen kapalı çıkma ihtimali varsa bence iyice araştır
Bende çektirmedim bilmiyorum bu ilk ay klomende doktor 3 ay deneyelim rahim filmi çektirelim dedi bana da ama korkuyor insan bilmeyince yaYa ben kapalı çıkacağını sanmıyorum da yapışıklık vardır belki.film çektirenlerden ilk ayda hamile kalan çok olmuş.bu ay da tutmazsa çektirebilirim.anestezi düşünmüyorum
Peki belirti var mı kuzuAhaha bend ekendime o sözü vardım evde 4 tane test var onlara dokunmayacğm diye ovulasyona sardım
Valla canım ağrı eşiğine bağlı dayanılmayacak gibi olduğunu bende düşünmüyorum zaten çok kısa Bi işlem yani. Evet bende çok okudum ama zaten çok ağır Bi enfeksiyon geçmişin yoksa yada düşük dış gebelik bir sorun çıkmıyorYa ben kapalı çıkacağını sanmıyorum da yapışıklık vardır belki.film çektirenlerden ilk ayda hamile kalan çok olmuş.bu ay da tutmazsa çektirebilirim.anestezi düşünmüyorum
Ya işin komik kısmı ne biliyor musun her ay bende de belirti olur bu ay yokPeki belirti var mı kuzugerçi bende her ay var ama
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş bilip de uygulayamıyoz zatenYa işin komik kısmı ne biliyor musun her ay bende de belirti olur bu ay yokgerçi var ama çok fazla umutlanmayayım diye sanırım ben bilinçaltıma itiyorum. Ya bende sağlıkçıyım kuzum laborantım bütün testlerin işleyişi nasıl olduğu hepsini biliyorum biraz da garantici olduğum için çok araştırıyorum ama insan kendine gelince foss burda herkese herşeyi anlatabilirim cinsiyet planlamasına kadar aşağı yukarı bilgim var bide kendime gelince işe yarasa tek net belirtin kasık ağrısı kuzu birde midem de aşırı Bi gaz var 2 gündür Bi kabızlık var ama ben zaten bu konuda problemliyim onu çok belirti sayamıyorum. Ama inan bana hamilelikte şu haftalarda belirti çok nadir zaten ay başım döndü ay midem bulandı çok nadir bunlar hep 5, 6.hafta sonra olanlar. Sadece kasık ağrısı bel ağrısı ve yerleşme kanaması dediğimiz olay adetten önce belirti bence
Dimi ya. Kasık ağrısı beni şu açıdan ümitlendirdi şüpheli ilişkiden 6 7 gün sonra başladı bu dönemde tam eğer döllenme olduysa rahime ulaştığı döneme denk geliyor. Regl sancısı olacağına ihtimal vermedim ama başka Bi durum olur mu bilemiyorum işte. Akıntıyı VS de takip edemiyorum maalesef progestan fitil kullandığım için yanıltır beni bakalım 5 mayıs dedi ama 3ünde kan veririm diye düşünüyorm hemde eğer bişi çıkarsa 5 mayısta da 2 katına arttı mı bakarım nolcak bu sabırsızlıkTerzi kendi söküğünü dikemezmiş bilip de uygulayamıyoz zatenbende burda araştırıyorm hep ama doktora gelince bişi diyemiyorum o kadat sene bosuna mı okudu vardır bir bildiği diyorum içim içimi yiyor ama benimde iğne vurulalı daha bir hafta oldu ama kasık ağrım ve göğslerimde hassasiyet basladı birde içim yanıyır anlamsız ben ne belirtiler yasadım boşver diyip susturuyorm kendimi sonra
Dimi ya. Kasık ağrısı beni şu açıdan ümitlendirdi şüpheli ilişkiden 6 7 gün sonra başladı bu dönemde tam eğer döllenme olduysa rahime ulaştığı döneme denk geliyor. Regl sancısı olacağına ihtimal vermedim ama başka Bi durum olur mu bilemiyorum işte. Akıntıyı VS de takip edemiyorum maalesef progestan fitil kullandığım için yanıltır beni bakalım 5 mayıs dedi ama 3ünde kan veririm diye düşünüyorm hemde eğer bişi çıkarsa 5 mayısta da 2 katına arttı mı bakarım nolcak bu sabırsızlık
Ya bende ateş ölçmüyorum ama eşim hayret sen sıcaksın diyo genelde soğuk olurum ama ben üşüyorumben şimdi yasaktan ötürü ev testleriyle bakıcam 3 mayısa kadar dişimi sıkarsam bu ayın ilk gebelik testini yaparım sende haberdar et mutlaka. Ama neden anlamadım dış ateşimde bişi yok ama içim ejderha mübarek
Ama Bi yerde sanki çok susamak VS birinin belirtisiydiiben şimdi yasaktan ötürü ev testleriyle bakıcam 3 mayısa kadar dişimi sıkarsam bu ayın ilk gebelik testini yaparım sende haberdar et mutlaka. Ama neden anlamadım dış ateşimde bişi yok ama içim ejderha mübarek
İnşallah canım bana bebiş var gibi geliyorKızlar ovulasyın testi yapıyordum silikleşmişti bugün koyulaşmaya başlamış Allahım inşallah bebiştendir dua edin lütfen
Vallaha ya hiç bir şey İçin bu kadar çalışmadım hayatımdaYa bende ateş ölçmüyorum ama eşim hayret sen sıcaksın diyo genelde soğuk olurum ama ben üşüyorumay bu belirtiler bizi öldürecek yemin ederim çocuk doğsun poposuna şaplağı ben atcam mutlaka haber ederim kuzu ovulasyonlarda haber ederim
Ya inşallah canımİnşallah canım bana bebiş var gibi geliyor
Ahaha dimiVallaha ya hiç bir şey İçin bu kadar çalışmadım hayatımda
Canım iğneden sonra ben 5 gün üst üste test yaptım hepsi koyuydu.normalde 2 gün koyu çıkar.o yüzden iğneden sonra ovülasyon testi yapma bence yanıltıyorBen Bi daha yumurtluyo olamam herhalde ya bugün daha da koyu gebelik yaptım iğne etkisi gitti mi diye gitmiş bugün gebelik negatif iğneden sonra 9. Gün inşallah 14. 15e pozitif olur
İnşallah kuzuBen Bi daha yumurtluyo olamam herhalde ya bugün daha da koyu gebelik yaptım iğne etkisi gitti mi diye gitmiş bugün gebelik negatif iğneden sonra 9. Gün inşallah 14. 15e pozitif olur
Yok kuzum bende devam ettim koydular gitti silikleşmeye başladı ama sonra 2 gündür tekrar pik oluyor. Gebeliği de gösteriyor diye deneme amaçlı yapıyorum bendeCanım iğneden sonra ben 5 gün üst üste test yaptım hepsi koyuydu.normalde 2 gün koyu çıkar.o yüzden iğneden sonra ovülasyon testi yapma bence yanıltıyor
Vallahi içimden erken diyorum zaten bende ama negatif görünce kötü oldum Bi an yineİnşallah kuzu9.gün erken. bende üzülmemek için yapmıyorum 8deyim. Az kaldı sabırla bekleyelim mükafatını alırız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?