Ama benim aklımı kurcalayan şey iğnenin etkisi geçmediyse gebelikte silik çıkmazmıydıVallahi içimden erken diyorum zaten bende ama negatif görünce kötü oldum Bi an yine
Kuzum iğnenin etkisi geçmiş ama başka yerde şey dediler bebeğin yerleşip hcg in idrara yansıması için en 12 gün beklemek lazım dediler mantıklı olan bu tamam iğne geçti ben salı Çatlatma oldum 36 saat sonra çatlasa 1 güne döllenme desen 10 gün yerleşme yani olsada çıkmazdı zaten bugünAma benim aklımı kurcalayan şey iğnenin etkisi geçmediyse gebelikte silik çıkmazmıydı
doğru diyosun. ovulasyonun koyu cıkması o zaman bir umutKuzum iğnenin etkisi geçmiş ama başka yerde şey dediler bebeğin yerleşip hcg in idrara yansıması için en 12 gün beklemek lazım dediler mantıklı olan bu tamam iğne geçti ben salı Çatlatma oldum 36 saat sonra çatlasa 1 güne döllenme desen 10 gün yerleşme yani olsada çıkmazdı zaten bugün
İnşallah kuzum ona da Bi anlam veremedim ahahadoğru diyosun. ovulasyonun koyu cıkması o zaman bir umut
Pazartesi 13 gün olacak dimi. Hadi birlikte bekleyelim bakalım pazartesiyiİnşallah kuzum ona da Bi anlam veremedim ahahaçok zor beklemek ya pazartesi yapcam kan testi
Evet canım çok sabırsızımmmPazartesi 13 gün olacak dimi. Hadi birlikte bekleyelim bakalım pazartesiyi
Bende öyle şafaksayar gibi sayıyorumEvet canım çok sabırsızımmm
Bağımlılık zatenYok yqpma kuzu daha büyük stres bende de silik çıksa iğne dceltim çıkmadı bu sefer acaba pozitife dönecek mi derdi başladı en güzeli beklemek aslında ama Bn işte şeytanın bacağını kırdım bikere test yaptım şimdi yine yapmaya devam ederim hiç başlamamak gerek
İnşallah kuzum inşallahBağımlılık zatenumarım sonuçlarımz güzel olur
Ya bende dayanamadım bugün ovu yaptım. Ama silik çıktı 10.gün bugün iğneden sonra ama hayırlısıEvet canım çok sabırsızımmm
Ovulasyona çok güven olmaz zaten kuzu da benim niye koyu bilmiyorum gerçekten bugün tekrar gebelik negatif ovu daha da koyu benimYa bende dayanamadım bugün ovu yaptım. Ama silik çıktı 10.gün bugün iğneden sonra ama hayırlısısenin daha koyuydu kuzuEki Görüntüle 2838255
Ovulasyona çok güven olmaz zaten kuzu da benim niye koyu bilmiyorum gerçekten bugün tekrar gebelik negatif ovu daha da koyu benimiçerde hormonlar da Bi şeyler oluyor ama konu bizden bağımsız
Ya bende dayanamadım bugün ovu yaptım. Ama silik çıktı 10.gün bugün iğneden sonra ama hayırlısısenin daha koyuydu kuzuEki Görüntüle 2838255
Ay bilmiyorum gebelikte iki gün önceki hala negatif ama diğeri bekledikçe Bi çizgi daha çıktı ama ona da güven olmazEvet git gide koyulasıyor mübarekumarım benimki de koyulasır
Ya senin cok az kalmısKızlarrr nasıl gidiyor durumlar benimde pazar günü adet günüm bakalım inşallah olmam. Eğer salı gününe kadar gecikirse öyle test yapmayı düşünüyorum. Olumlu haberleri olan var mı bize de moral olsun
Valla bmde durum karışık ovulasyon koyulaşıyor gebelik dün yaptığım negatif ti bugn yaptığım bekledikten sonra çizgi oldu ona başka Bi topikte Bi kadın parmağından Bi kaç damla kan al idrarla birlikte yap demişti onu denedim o yüzden mi öyle çıktı bilmiyorum beklemedeyim halaKızlarrr nasıl gidiyor durumlar benimde pazar günü adet günüm bakalım inşallah olmam. Eğer salı gününe kadar gecikirse öyle test yapmayı düşünüyorum. Olumlu haberleri olan var mı bize de moral olsun
Valla bana iğne vurmadı doktor ben o yüzden normal adet günümü baz alıyorum bence sende adet gününü baz almalısın normal olarak. İnşallah bu arada hepimiz güzel haberler alalım ben çok fazla umutlu değilim, karnımda bi hareket var adet olacak gibi ama rabbimden Ümit kesilmez yinede bi umutYa senin cok az kalmısinşallah hayırlı sonuclar alırsın bir sey sorucam adet gününü iğneden sonra 14.gün diye mi hesapladın. Bana doktor erken yumurtlamssın dedi klomenden mi bilemedim iğneden sayarsam çarşamba olmam lazım normal adet döngümde haftaya pazar hangisini baz almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?