Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama benim aklımı kurcalayan şey iğnenin etkisi geçmediyse gebelikte silik çıkmazmıydı
Kuzum iğnenin etkisi geçmiş ama başka yerde şey dediler bebeğin yerleşip hcg in idrara yansıması için en 12 gün beklemek lazım dediler mantıklı olan bu tamam iğne geçti ben salı Çatlatma oldum 36 saat sonra çatlasa 1 güne döllenme desen 10 gün yerleşme yani olsada çıkmazdı zaten bugün

doğru diyosun. ovulasyonun koyu cıkması o zaman bir umut

Evet canım çok sabırsızımmm
Bende öyle şafaksayar gibi sayıyorum ama bu iğne hakkında duyduklarım beni durduruyor. Yapsam silik çıksa inanmıcam iğneden mi dicem. Gerçi Pazartesi 12 olacak onda da cıksa inanmıcam çıkmasa daha var dicem off kafalar karışık

Yok yqpma kuzu daha büyük stres bende de silik çıksa iğne dceltim çıkmadı bu sefer acaba pozitife dönecek mi derdi başladı en güzeli beklemek aslında ama Bn işte şeytanın bacağını kırdım bikere test yaptım şimdi yine yapmaya devam ederim hiç başlamamak gerek

Bağımlılık zaten umarım sonuçlarımz güzel olur

Ya bende dayanamadım bugün ovu yaptım. Ama silik çıktı 10.gün bugün iğneden sonra ama hayırlısı senin daha koyuydu kuzuEki Görüntüle 2838255
Ovulasyona çok güven olmaz zaten kuzu da benim niye koyu bilmiyorum gerçekten bugün tekrar gebelik negatif ovu daha da koyu benim içerde hormonlar da Bi şeyler oluyor ama konu bizden bağımsız

Pazartesi kan vereceğim o zaman kadar nasıl sabretceksem
Ovulasyona çok güven olmaz zaten kuzu da benim niye koyu bilmiyorum gerçekten bugün tekrar gebelik negatif ovu daha da koyu benim içerde hormonlar da Bi şeyler oluyor ama konu bizden bağımsız

Evet git gide koyulasıyor mübarek umarım benimki de koyulasır

Evet git gide koyulasıyor mübarek umarım benimki de koyulasır
Ay bilmiyorum gebelikte iki gün önceki hala negatif ama diğeri bekledikçe Bi çizgi daha çıktı ama ona da güven olmaz kaldı 3 kuzu ovulasyon silik çıktı diye üzülme başka topikte birinin silikti birinin kopkoyu kopkoyu olan regl oldu silik olan hamile

Kızlarrr nasıl gidiyor durumlar benimde pazar günü adet günüm bakalım inşallah olmam. Eğer salı gününe kadar gecikirse öyle test yapmayı düşünüyorum. Olumlu haberleri olan var mı bize de moral olsun

Ya senin cok az kalmıs inşallah hayırlı sonuclar alırsın bir sey sorucam adet gününü iğneden sonra 14.gün diye mi hesapladın. Bana doktor erken yumurtlamssın dedi klomenden mi bilemedim iğneden sayarsam çarşamba olmam lazım normal adet döngümde haftaya pazar hangisini baz almalıyım?

Valla bmde durum karışık ovulasyon koyulaşıyor gebelik dün yaptığım negatif ti bugn yaptığım bekledikten sonra çizgi oldu ona başka Bi topikte Bi kadın parmağından Bi kaç damla kan al idrarla birlikte yap demişti onu denedim o yüzden mi öyle çıktı bilmiyorum beklemedeyim hala sıkıntıdan herşeyi deniyorum inşallah olmazsın kuzu

Valla bana iğne vurmadı doktor ben o yüzden normal adet günümü baz alıyorum bence sende adet gününü baz almalısın normal olarak. İnşallah bu arada hepimiz güzel haberler alalım ben çok fazla umutlu değilim, karnımda bi hareket var adet olacak gibi ama rabbimden Ümit kesilmez yinede bi umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…