- 6 Nisan 2021
- 267
- 74
- 18
- 28
AA gerçekten mi ilk kez duyuyorum bu yöntemiiiValla bmde durum karışık ovulasyon koyulaşıyor gebelik dün yaptığım negatif ti bugn yaptığım bekledikten sonra çizgi oldu ona başka Bi topikte Bi kadın parmağından Bi kaç damla kan al idrarla birlikte yap demişti onu denedim o yüzden mi öyle çıktı bilmiyorum beklemedeyim halasıkıntıdan herşeyi deniyorum inşallah olmazsın kuzu
Sorma ya okuduğum zaman bu ne ya saçmalık diyip ertesi sabah yapmış olmakAA gerçekten mi ilk kez duyuyorum bu yöntemiiikanı direk kaset teste mi koyuyorsun? Ay inşallah gebesindir ya Bende eğer olmazsa bu ay iğne isteyeceğim yüksek ihtimal olmayacak çünkü
Ay valla kuzum inşallah ama benim adetten önce karnımda hareketlilik olur o yine oluyor ve şimdi biraz ağrım başladı ben evleniyorum galibaSorma ya okuduğum zaman bu ne ya saçmalık diyip ertesi sabah yapmış olmakkuzum damlalık var ya ben önce parmağıma iğne batırdım azcık damlalığa kan aldım sonra affedersin idrar aldım o karışmış oldu sonra yaptım negatiftü sonra başka işlerle uğraştım Bi baktım ikinci çizgi o kan kısmı biraz geç kuruyor galiba o kuruduktan sonra oldu ama tabikide bunlara inanmamak lazım. Ya benimde değişik Bi kasık ağrım var böyle Bi tuhafım ama ilk defa ilaç iğne VS kullanıyorum o yüzden belirti algılayamıyorum. Hemen düşürme kendiniii inşallah vardır balım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde de bizlere
Eleniyorum olacaktıAy valla kuzum inşallah ama benim adetten önce karnımda hareketlilik olur o yine oluyor ve şimdi biraz ağrım başladı ben evleniyorum galibakasıklarımda ağrıyor göğüslerimde acıyor sivilcelendim de her şey adete yönelik şuan
Hatta testi atayım durAA gerçekten mi ilk kez duyuyorum bu yöntemiiikanı direk kaset teste mi koyuyorsun? Ay inşallah gebesindir ya Bende eğer olmazsa bu ay iğne isteyeceğim yüksek ihtimal olmayacak çünkü
Hiç belli olmaz kuzum okuduğum kadarıyla tek gerçek belirti cidden adet belirtilerini yaşamak oluyor benceEleniyorum olacaktı
Bu şimdi gebelik testi miiiHatta testi atayım dur
Evet kuzum bu hcg işte dediğim yöntemle denediğim testBu şimdi gebelik testi miii
Ya bende ilk kez kanı duydumHatta testi atayım dur
Ay bilmiyorumHiç belli olmaz kuzum okuduğum kadarıyla tek gerçek belirti cidden adet belirtilerini yaşamak oluyor bence
İşte çok güven olmaz kuzum bunlara o yüzden sadece deniyorum oyalanıyorumYa bende ilk kez kanı duydumama bunda baya çıkmış inş doğrudur ama bunlar idrar testi kanla nasıl olur bilemedim
Aaa bildiğin 2. Çizgi çıkmış olma ihtimali çok yüksek o zamanEvet kuzum bu hcg işte dediğim yöntemle denediğim test
Şöyle adetten 5 gün önceye kadar kanda belli oluyor diye biliyorum az da olsa yüksek çıkıyor betaİşte çok güven olmaz kuzum bunlara o yüzden sadece deniyorum oyalanıyorumpazar günü kan vereceğim ama sanırım beklemekten sıkıldım biraz acaba pazartesi varsa kanda belli olur mu
Valla kuzum pes etme bende çok yoruldum sıkıldım diyorum ama pes etmeyeceğim. Doktoruna devam et klomen mi der yoksa başka Bi ilaç mı bilmiyorum ama iğne dene benceAy bilmiyorumher ay böyle olunca adet olduğum için belirti yaşamak istemiyorum bakalım nasibimde varsa olur ama yani olmazsa bu ayda ne yapsam hiç bilmiyorum kararsızım klomene devam etmeli miyim
İnşallah ama bakalım bu yönteme de çok güven olmaz kadın böyle öğrenmiş kanla karıştırıp ama denk gelmişte olabilirAaa bildiğin 2. Çizgi çıkmış olma ihtimali çok yüksek o zamanay inşallah doğrudur
Ay işte iğne vuruldum ya adet tarihimden emin değilim maalesef birde progestan fitil kullanıyorum oda gecikme yapabilirmiş adet tarihimi de bilmiyorum.Şöyle adetten 5 gün önceye kadar kanda belli oluyor diye biliyorum az da olsa yüksek çıkıyor beta
Bence yinede pazartesiyi bekle kuzu. Sen iğneden sonrasını mı hesaplıyorsun yoksa adetinle aynı zamana mı geliyor iğneden sonra 14.gün . Benim kafam cok karısıkİşte çok güven olmaz kuzum bunlara o yüzden sadece deniyorum oyalanıyorumpazar günü kan vereceğim ama sanırım beklemekten sıkıldım biraz acaba pazartesi varsa kanda belli olur mu
BenimdeBence yinede pazartesiyi bekle kuzu. Sen iğneden sonrasını mı hesaplıyorsun yoksa adetinle aynı zamana mı geliyor iğneden sonra 14.gün . Benim kafam cok karısık
Banada adetin gecikirse gel dedi soramadım da bişi adam cok az konusuyor neyse artık bir sürü hayalle bende 14.günü beklicemBenimde20sinde iğne oldum kuzum işte bugün iğne gününü saymazsak 10. Gün oluyor. Doktor 5 mayıs test dedi ama idrar mı kan mı demedim muhtemelen idrar içindir çarş denk geliyo o yüzden varsa kanda belli olur herhalde diyorum pazar günü iğneden sonra 12.gün oluyor çünkü
Ahaha sorma eczanesi ayrı internetten alınan ovulasyonla aynıBanada adetin gecikirse gel dedi soramadım da bişi adam cok az konusuyor neyse artık bir sürü hayalle bende 14.günü beklicemsende bence çarşamba kan testi yaptır. umarım çıkar ama çıkmazsa bile bu sefer geç döllenme mi diye düşüneceksin emin olamıcaksın ama sen bilirsin testlere de kan testi kadar para veriyoz gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?