Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum pes etme bende çok yoruldum sıkıldım diyorum ama pes etmeyeceğim. Doktoruna devam et klomen mi der yoksa başka Bi ilaç mı bilmiyorum ama iğne dene bence
Ya pes etmem tabi ama bu süreç beni çok yoruyor özellikle toplum baskısı neden çocuk yapmıyorsunuz soruları. Belki çok uzun zamandır denemiyoruz ama bi problem olmamasına rağmen böyle olmayınca insan kafaya takıyor. Sabırla deneyeceğiz başka yolu yok. Evet iğne istiyorum bide bundan sonra her ay ovulasyon testi yapacağım

İnşallah ama bakalım bu yönteme de çok güven olmaz kadın böyle öğrenmiş kanla karıştırıp ama denk gelmişte olabilir
Evet ilk kez duydum valla bu yöntemi ya en iyisi adet gecikmesi bekleyip kan testi yaptırmak ama insan zor dayanıyor ama ben uzun zamandır dayanıyorum ya hiç test yapmıyorum günümde de adet oldum hep zaten şüpheye düşmeye vaktim kalmadı

Hmm anladım kuzu erken öğrenmek için sabırsızlanıyoruz ama erken öğrenenlerde sonrasında daha stres olduğunu söylüyor. Ay keske hemen belli olup bitse yumurtlamayı beklemek ayrı dert sonra oldu mu diye beklemesi ayrı dert

Vallahi kuzum o topluma kulaklar tıkanması gerekiyor maalesef Bn açık açık söylüyorum anlatıyorum o yüzden soramıyolar evet yorucu Bi süreç gerçekten her ay test yapmak beklemek ilaçlar hormonlar birde daha uzun bekleyenlwri görüp ya benimde uzarsalar. Rabbim hepimize sabır güç versin inşallah

Sorma ya ay 4 hafta biz 40 hafta gibi geçiriyoruz zaten ben herşey de sabırsızım birde Bi tek bundada değil çok tezcanlıyım yani öyle bekleme VS o bana göre değil cidden

Yani vesvese zaten hiç peşimizi bırakmıyor sürekli evhamlıyız her şeyi denemeye çalışıyoruz bi umut ne zor durumlarmış gerçekten hiç anlamıyormuşum bu durumu yaşayan insanları

Hiç belli olmaz ya bende umutlu değilim ama adet olana kadar bi umut işte yoksa bende söylemiştim tüm adet belirtilerini hissediyorum 2 gündür
Yarın çıkar mı sonuç acaba kuzu ya iğne gününü saymazsak 12.gün oluyor çıkar herhalde kanda varsa. Valla kuzu okudukçada iyi yapmıyoruz aslında kimisi aynı adet olacak gibi oldu hamileyim diyo kimisi olmadı diyo Rabbim aklımıza mukayyet olsun

Bende unutlu değilim adet olacakmısım gibi. Bu ne ya grupta bir umutsuzluk hali doparlanınnnn hepimizin olacak pozitif enerji yollayalım

Kuzu yarın pazar ya çıkmayabilir pazartesi çıkar belki. Gitmeden bir ara sor istersen öyleyse Pazartesi gidersin hem değerin daha net cıkar

Kuzum eğer normal döngüne 5 gün kaldıysa kanda çıkar bence ama dayanabiliyorsan dayan derim ben pazartesiye kadar test yapmıcam benim en geç bugün olmam lazım mesela (pazar) pztesi bi test yaparım eğer olmazsam ama çıkmaz heralde idrarda. Bi arkadaşımda 5. Gün geciktiğinde pozitif çıktı mesela

Dayanamıyorum ya yarın yapim olmazsam Bi daha yaparım banane modundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…