- 6 Nisan 2021
- 267
- 74
- 18
- 28
Ya pes etmem tabi ama bu süreç beni çok yoruyor özellikle toplum baskısı neden çocuk yapmıyorsunuz soruları. Belki çok uzun zamandır denemiyoruz ama bi problem olmamasına rağmen böyle olmayınca insan kafaya takıyor. Sabırla deneyeceğiz başka yolu yok. Evet iğne istiyorum bide bundan sonra her ay ovulasyon testi yapacağımValla kuzum pes etme bende çok yoruldum sıkıldım diyorum ama pes etmeyeceğim. Doktoruna devam et klomen mi der yoksa başka Bi ilaç mı bilmiyorum ama iğne dene bence
Evet ilk kez duydum valla bu yöntemiİnşallah ama bakalım bu yönteme de çok güven olmaz kadın böyle öğrenmiş kanla karıştırıp ama denk gelmişte olabilir
Hmm anladım kuzuAhaha sorma eczanesi ayrı internetten alınan ovulasyonla aynıbenim doktorum çok iyi ve çok garantici en son kontrole gittiğimde sordum afet olursam ne zaman geleyim falan diye de sen şimdi bunları düşünme bence gelmeyeceksin senn oldu oldu dedi yolladı artık bakalım sonuç negatif olursa adeti bekler ararım ama genelde Çatlatma iğnesinden 14 15 16 gün sonra yazıyor geç döllenme ihtimali bende yok kuzu çünkü iğne sonrası doktorun dediği günler sadece ilişki oldu sonra hiç olmadı ve o hafta cumartesi gittiğimde yumurtlar çatlamıştı
Vallahi kuzum o topluma kulaklar tıkanması gerekiyor maalesef Bn açık açık söylüyorum anlatıyorum o yüzden soramıyolarYa pes etmem tabi ama bu süreç beni çok yoruyor özellikle toplum baskısı neden çocuk yapmıyorsunuz soruları. Belki çok uzun zamandır denemiyoruz ama bi problem olmamasına rağmen böyle olmayınca insan kafaya takıyor. Sabırla deneyeceğiz başka yolu yok. Evet iğne istiyorum bide bundan sonra her ay ovulasyon testi yapacağım
Sorma ya ay 4 hafta biz 40 hafta gibi geçiriyoruz zatenHmm anladım kuzuerken öğrenmek için sabırsızlanıyoruz ama erken öğrenenlerde sonrasında daha stres olduğunu söylüyor. Ay keske hemen belli olup bitse yumurtlamayı beklemek ayrı dert sonra oldu mu diye beklemesi ayrı dert
Yani vesvese zaten hiç peşimizi bırakmıyor sürekli evhamlıyız her şeyi denemeye çalışıyoruz bi umutVallahi kuzum o topluma kulaklar tıkanması gerekiyor maalesef Bn açık açık söylüyorum anlatıyorum o yüzden soramıyolarevet yorucu Bi süreç gerçekten her ay test yapmak beklemek ilaçlar hormonlar birde daha uzun bekleyenlwri görüp ya benimde uzarsalar. Rabbim hepimize sabır güç versin inşallah
Evet kuzu yarın kan vereceğim yaa son kararımYani vesvese zaten hiç peşimizi bırakmıyor sürekli evhamlıyız her şeyi denemeye çalışıyoruz bi umutne zor durumlarmış gerçekten hiç anlamıyormuşum bu durumu yaşayan insanları
Bizede haber ver çok heyecanlıEvet kuzu yarın kan vereceğim yaa son kararım
Tabi kuzum inşallah güzel Bi haber veririmBizede haber ver çok heyecanlı
İnşallah canımm bize harika bi motivasyon olur vallaTabi kuzum inşallah güzel Bi haber veririm
Çok umutlu değilim kuzum açıkcası olduğunu sanmıyorum ama nasipİnşallah canımm bize harika bi motivasyon olur valla
Hiç belli olmaz ya bende umutlu değilim ama adet olana kadar bi umut işte yoksa bende söylemiştim tüm adet belirtilerini hissediyorum 2 gündürÇok umutlu değilim kuzum açıkcası olduğunu sanmıyorum ama nasip
Yarın çıkar mı sonuç acaba kuzu ya iğne gününü saymazsak 12.gün oluyor çıkar herhalde kanda varsa. Valla kuzu okudukçada iyi yapmıyoruz aslındaHiç belli olmaz ya bende umutlu değilim ama adet olana kadar bi umut işte yoksa bende söylemiştim tüm adet belirtilerini hissediyorum 2 gündür
Kuzu yarın pazar ya çıkmayabilir pazartesi çıkar belki. Gitmeden bir ara sor istersen öyleyse Pazartesi gidersin hem değerin daha net cıkarYarın çıkar mı sonuç acaba kuzu ya iğne gününü saymazsak 12.gün oluyor çıkar herhalde kanda varsa. Valla kuzu okudukçada iyi yapmıyoruz aslındakimisi aynı adet olacak gibi oldu hamileyim diyo kimisi olmadı diyo Rabbim aklımıza mukayyet olsun
Sorma bir bir dökülüyoruzKuzu yarın pazar ya çıkmayabilir pazartesi çıkar belki. Gitmeden bir ara sor istersen öyleyse Pazartesi gidersin hem değerin daha net cıkar
Kuzum eğer normal döngüne 5 gün kaldıysa kanda çıkar bence ama dayanabiliyorsan dayan derim ben pazartesiye kadar test yapmıcam benim en geç bugün olmam lazım mesela (pazar) pztesi bi test yaparım eğer olmazsam ama çıkmaz heralde idrarda. Bi arkadaşımda 5. Gün geciktiğinde pozitif çıktı meselaYarın çıkar mı sonuç acaba kuzu ya iğne gününü saymazsak 12.gün oluyor çıkar herhalde kanda varsa. Valla kuzu okudukçada iyi yapmıyoruz aslındakimisi aynı adet olacak gibi oldu hamileyim diyo kimisi olmadı diyo Rabbim aklımıza mukayyet olsun
Dayanamıyorum yaKuzum eğer normal döngüne 5 gün kaldıysa kanda çıkar bence ama dayanabiliyorsan dayan derim ben pazartesiye kadar test yapmıcam benim en geç bugün olmam lazım mesela (pazar) pztesi bi test yaparım eğer olmazsam ama çıkmaz heralde idrarda. Bi arkadaşımda 5. Gün geciktiğinde pozitif çıktı mesela
Dayanamıyorum yayarın yapim olmazsam Bi daha yaparım banane modundayım.
ah keşke zaman hızlı geçse demi adet günü yaklaştıkça yavaş geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?