Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey danışacağım. 4 5 gündür kasık ağrım var belirtiye yormak istemiyorum. Ama geceleri yoğunlasıyor bugün artık dikkatimi çekti. Neden gece oluyor böyle bir belirti var mı yoksa kist belirti mi

Canım benimde öyle akşama doğru taş gibi dolu dolu hazımsızlık oluyor. Gece ve özellikle ilk kalktığımda hissediyorum ama herşeyim belirtisi olabilir tabi. 2 gündür belimde çok ağrıyor

Canım hiç test yaptım mı bende 22 nisanda iğne vuruldum 6 günü dayanamayıp test yaptım hayali gördüğüm galiba çizgiyi bu kez 15 gün bekleyip yapcam testi

Eklentiler

• F6F3B3CE-ED1A-4851-B601-04FC8E2EB478.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 31
Canım benimde öyle akşama doğru taş gibi dolu dolu hazımsızlık oluyor. Gece ve özellikle ilk kalktığımda hissediyorum ama herşeyim belirtisi olabilir tabi. 2 gündür belimde çok ağrıyor
Aynen göğüslerimde cok önceden sızlamaya basladı bazı yerlerde klomenin etkisi falanda yazmıslar ay bilmiyorum artık dinlemicem diyorum ama kramplar nefes kesiyor Sen bugün test yaptın mı canım güzel haberlerini bekliyoruz

Canım hiç test yaptım mı bende 22 nisanda iğne vuruldum 6 günü dayanamayıp test yaptım hayali gördüğüm galiba çizgiyi bu kez 15 gün bekleyip yapcam testi
Kuzum 6 gün sonra yaptıysan iğne etkisi olabilir en aşağı 12 13 gün bekleneni tavsiye ederim yada elinde varsa gebelik testine devam et koyulaşma olursa da var diyebiliriz

Evet kuzum bugün 12.günüm 3 gündür negatif gebelik testlerim bugün silik çıktı şimdi kan vermeye gidiyorummmm
Ay hadi hayırlı haberlerle gel başka topikte gördüm de milletin hep ovulasyon testi koyu çıkmış hamile olanların

Kıalr bugün ki testim silik çıktı ve şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah testle alakalı Bi sıkıntı değildir

Eklentiler

• IMG-20210502-WA0011.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 26
Bugün benim iğne sonrası 11. Gün merak ettim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup da pozitife dönen var mıdır acaba ya hiç umudum kalmadı benim artık bu aydan

Bugün benim iğne sonrası 11. Gün merak ettim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup da pozitife dönen var mıdır acaba ya hiç umudum kalmadı benim artık bu aydan
Ben canım dün erken gebelik testi yaptım ondan öncede normal negatiftü bugün silik gördüm şimdi kan vermeye gidiyorum

Kuzum 6 gün sonra yaptıysan iğne etkisi olabilir en aşağı 12 13 gün bekleneni tavsiye ederim yada elinde varsa gebelik testine devam et koyulaşma olursa da var diyebiliriz
Cuma’ya kafada bekliyim bakalım inşallah cuma görürüm

Ben canım dün erken gebelik testi yaptım ondan öncede normal negatiftü bugün silik gördüm şimdi kan vermeye gidiyorum
Hayırlısı olsun kuzucum inşallah bebiş haberini alırsın benim hcg iğnesinden dolayı çift çizgiydi 3günde bir test yapmıştım takip amaçlı giderek silindi 2. çizgi bugün hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…