Canım benimde öyle akşama doğru taş gibi dolu dolu hazımsızlık oluyor. Gece ve özellikle ilk kalktığımda hissediyorum ama herşeyim belirtisi olabilir tabi. 2 gündür belimde çok ağrıyorKızlar bir şey danışacağım. 4 5 gündür kasık ağrım var belirtiye yormak istemiyorum. Ama geceleri yoğunlasıyor bugün artık dikkatimi çekti. Neden gece oluyor böyle bir belirti var mı yoksa kist belirti mi
Canım hiç test yaptım mı bende 22 nisanda iğne vuruldum 6 günü dayanamayıp test yaptım hayali gördüğüm galiba çizgiyi bu kez 15 gün bekleyip yapcam testiVallahi kuzum o topluma kulaklar tıkanması gerekiyor maalesef Bn açık açık söylüyorum anlatıyorum o yüzden soramıyolarevet yorucu Bi süreç gerçekten her ay test yapmak beklemek ilaçlar hormonlar birde daha uzun bekleyenlwri görüp ya benimde uzarsalar. Rabbim hepimize sabır güç versin inşallah
Aynen göğüslerimde cok önceden sızlamaya basladıCanım benimde öyle akşama doğru taş gibi dolu dolu hazımsızlık oluyor. Gece ve özellikle ilk kalktığımda hissediyorum ama herşeyim belirtisi olabilir tabi. 2 gündür belimde çok ağrıyor
10 gün mü geçmiş oluyor iğneden sonra ?Canım hiç test yaptım mı bende 22 nisanda iğne vuruldum 6 günü dayanamayıp test yaptım hayali gördüğüm galiba çizgiyi bu kez 15 gün bekleyip yapcam testi
Evet bugün 10. Gün10 gün mü geçmiş oluyor iğneden sonra ?
Bebeğim sen ovulasyon testin de mi koyuluk yakalamıştın. Gebelik varsa ovulasyonda koyu çıkıyormuşSorma bir bir dökülüyoruzyarın Bi arayayım bakim
Az evvel ben denedim silik çıktı benimBebeğim sen ovulasyon testin de mi koyuluk yakalamıştın. Gebelik varsa ovulasyonda koyu çıkıyormuş
Evet kuzum bugün 12.günüm 3 gündür negatif gebelik testlerim bugün silik çıktı şimdi kan vermeye gidiyorummmmBebeğim sen ovulasyon testin de mi koyuluk yakalamıştın. Gebelik varsa ovulasyonda koyu çıkıyormuş
Kuzum 6 gün sonra yaptıysan iğne etkisi olabilir en aşağı 12 13 gün bekleneni tavsiye ederim yada elinde varsa gebelik testine devam et koyulaşma olursa da var diyebilirizCanım hiç test yaptım mı bende 22 nisanda iğne vuruldum 6 günü dayanamayıp test yaptım hayali gördüğüm galiba çizgiyi bu kez 15 gün bekleyip yapcam testi
Ay hadi hayırlı haberlerle gelEvet kuzum bugün 12.günüm 3 gündür negatif gebelik testlerim bugün silik çıktı şimdi kan vermeye gidiyorummmm
Ben canım dün erken gebelik testi yaptım ondan öncede normal negatiftü bugün silik gördüm şimdi kan vermeye gidiyorumBugün benim iğne sonrası 11. Gün merak ettim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup da pozitife dönen var mıdır acaba ya hiç umudum kalmadı benim artık bu aydan
Yaaaaaa çok sevindimKıalr bugün ki testim silik çıktı ve şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah testle alakalı Bi sıkıntı değildir
En az 12 gün diyorlar iğneden sonra silik çıkabiliyormus. O yüzden biraz bekle canım. İnş tabi ki 4 gün sonrada bu sonuç çıkarEvet bugün 10. Gün
Cuma’ya kafada bekliyim bakalım inşallah cuma görürümKuzum 6 gün sonra yaptıysan iğne etkisi olabilir en aşağı 12 13 gün bekleneni tavsiye ederim yada elinde varsa gebelik testine devam et koyulaşma olursa da var diyebiliriz
Kızlar çok mutluyum 14. 54 sonucum hamileyim inşallaaahEn az 12 gün diyorlar iğneden sonra silik çıkabiliyormus. O yüzden biraz bekle canım. İnş tabi ki 4 gün sonrada bu sonuç çıkar
Hayırlısı olsun kuzucum inşallah bebiş haberini alırsın benim hcg iğnesinden dolayı çift çizgiydi 3günde bir test yapmıştım takip amaçlı giderek silindi 2. çizgi bugün hiç yokBen canım dün erken gebelik testi yaptım ondan öncede normal negatiftü bugün silik gördüm şimdi kan vermeye gidiyorum
Yaaa çok güzellKızlar çok mutluyum 14. 54 sonucum hamileyim inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?