- 23 Mart 2020
- 402
- 117
- 53
- 29
İnşallah kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde artar. Hadi ben ayağımı sürmüş olayım artık sizlerde verin güzel haberiYaaa çok güzellKötüyü düşünme hiç arkana yaslan ve değerin artısını takip et artık sağlıcakla alırsın kucağına inş canım
İnşallah kuzuİnşallah kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde artar. Hadi ben ayağımı sürmüş olayım artık sizlerde verin güzel haberi
Ay çok mutlu oldum tebrik ederim canım Allah sağlıkla ilerletip doğurmayı nasip etsinKızlar çok mutluyum 14. 54 sonucum hamileyim inşallaaah
Canımmm hayırlı olsun çok sevindim yaaaKızlar çok mutluyum 14. 54 sonucum hamileyim inşallaaah
Canım senin ovulasyon testi hep koyu çıktı demi bi daha yapsana merak ediyorum ne çıkacakKızlar çok mutluyum 14. 54 sonucum hamileyim inşallaaah
İğneden sonra mı 13.gün oluyor kuzuKızlar benim yrın 13. Gün oluyor ve adetim 1 gün gecikti sizce gebelik testi yapayım mı yarın
Bende bugün bu haberden sonra ovu yaptım benim de silikCanım senin ovulasyon testi hep koyu çıktı demi bi daha yapsana merak ediyorum ne çıkacakyoksa ben umudu kesicem bu aydan benim silik
Yok bebeğim yumurtlamadan sonra çümkü ben iğne vurulmadımİğneden sonra mı 13.gün oluyor kuzu
Kuzum aynı benimde böyle çıktı ama Ebru Ceylan’a sordum dediki beta 80 üzeri olmadığı sürece ovulasyonda göstermeyebilir dediEki Görüntüle 2839857 Alttaki cuma günü üstteki bugünün ovu testi. Çok azcık bir koyulasma var sanki ama o da lh dalgalanmaları olabilir diye düşündüm umudu kestim
Kuzu o zaman sen yumurtladıktan 12 gün sonra mı adet oluyorsun normalde herkesin farklıyımıs diye soruyorum? Benim yarın 12 olacak. Haydi birlikte test yapalım sabahYok bebeğim yumurtlamadan sonra çümkü ben iğne vurulmadım
Demek ki kişiden kişiye değişiyorKuzum aynı benimde böyle çıktı ama Ebru Ceylan’a sordum dediki beta 80 üzeri olmadığı sürece ovulasyonda göstermeyebilir dedi
Ayyy tamam yapalım benim 13 oluyor yarın eğer adet olmazsam gebelik testi almaya gidicem sanırımKuzu o zaman sen yumurtladıktan 12 gün sonra mı adet oluyorsun normalde herkesin farklıyımıs diye soruyorum? Benim yarın 12 olacak. Haydi birlikte test yapalım sabah
Kuzum ben laboquick marka kullandım ovulasyon testlerinin yanında gelen. Ama ben parmağımdan Bi iki damla kan alıp idrara karıştırıp yaptım onun etkisi oldu mu bilmiyorum yarın bide normal yapacağım paylaşırımİnşallah kuzubende ilk gebelik testimi yarın sabah yapıcam bakalım hayırlısı artık Senin bu Son testin markası ne kuzum
Amin kuzum sağol Rabbim sana da nasip etsin hemennnAy çok mutlu oldum tebrik ederim canım Allah sağlıkla ilerletip doğurmayı nasip etsin
Canım çok teşekkür ederim inş sende güzel haberler alırsın dur bu sabah yaptığımı atayım yarın sabahta yapar atarım Bi tane daha. Hayır hemen umudu kesme benim arada Bi an silikte çıktı hepsini atarım lh dalgalanma yapabilir. Ona çok güvenme he ama normalde hiç adete yakın yaptın mı bilmiyorum ama normal adetime yakın olandan koyu çıktı o kesin ama zaten değerim çok küçük daha 14 küsürlerde senin ne kadar oldu iğneden sonra.Canım senin ovulasyon testi hep koyu çıktı demi bi daha yapsana merak ediyorum ne çıkacakyoksa ben umudu kesicem bu aydan benim silik
İğne vurulmadımki kuzum benCanım çok teşekkür ederim inş sende güzel haberler alırsın dur bu sabah yaptığımı atayım yarın sabahta yapar atarım Bi tane daha. Hayır hemen umudu kesme benim arada Bi an silikte çıktı hepsini atarım lh dalgalanma yapabilir. Ona çok güvenme he ama normalde hiç adete yakın yaptın mı bilmiyorum ama normal adetime yakın olandan koyu çıktı o kesin ama zaten değerim çok küçük daha 14 küsürlerde senin ne kadar oldu iğneden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?