Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok güzell Kötüyü düşünme hiç arkana yaslan ve değerin artısını takip et artık sağlıcakla alırsın kucağına inş canım
İnşallah kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde artar. Hadi ben ayağımı sürmüş olayım artık sizlerde verin güzel haberi

İnşallah kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde artar. Hadi ben ayağımı sürmüş olayım artık sizlerde verin güzel haberi
İnşallah kuzu bende ilk gebelik testimi yarın sabah yapıcam bakalım hayırlısı artık Senin bu Son testin markası ne kuzum

Kızlar benim yrın 13. Gün oluyor ve adetim 1 gün gecikti sizce gebelik testi yapayım mı yarın

Canım senin ovulasyon testi hep koyu çıktı demi bi daha yapsana merak ediyorum ne çıkacak yoksa ben umudu kesicem bu aydan benim silik
Bende bugün bu haberden sonra ovu yaptım benim de silik Cuma yaptığıma göre azıcık koyulasmıs ama o da bekledğindenn solmusta olabilir

Alttaki cuma günü üstteki bugünün ovu testi. Çok azcık bir koyulasma var sanki ama o da lh dalgalanmaları olabilir diye düşündüm umudu kestim

Eki Görüntüle 2839857 Alttaki cuma günü üstteki bugünün ovu testi. Çok azcık bir koyulasma var sanki ama o da lh dalgalanmaları olabilir diye düşündüm umudu kestim
Kuzum aynı benimde böyle çıktı ama Ebru Ceylan’a sordum dediki beta 80 üzeri olmadığı sürece ovulasyonda göstermeyebilir dedi

Kuzum aynı benimde böyle çıktı ama Ebru Ceylan’a sordum dediki beta 80 üzeri olmadığı sürece ovulasyonda göstermeyebilir dedi
Demek ki kişiden kişiye değişiyor zaten son ovu testimdi bugün belma arkadasımızın güzel haberinden sonra bir gazla yapmıştım

Kuzu o zaman sen yumurtladıktan 12 gün sonra mı adet oluyorsun normalde herkesin farklıyımıs diye soruyorum? Benim yarın 12 olacak. Haydi birlikte test yapalım sabah
Ayyy tamam yapalım benim 13 oluyor yarın eğer adet olmazsam gebelik testi almaya gidicem sanırım bu arada bende evde son ovu testimdi bende gazla yaptımmm

İnşallah kuzu bende ilk gebelik testimi yarın sabah yapıcam bakalım hayırlısı artık Senin bu Son testin markası ne kuzum
Kuzum ben laboquick marka kullandım ovulasyon testlerinin yanında gelen. Ama ben parmağımdan Bi iki damla kan alıp idrara karıştırıp yaptım onun etkisi oldu mu bilmiyorum yarın bide normal yapacağım paylaşırım

Canım senin ovulasyon testi hep koyu çıktı demi bi daha yapsana merak ediyorum ne çıkacak yoksa ben umudu kesicem bu aydan benim silik
Canım çok teşekkür ederim inş sende güzel haberler alırsın dur bu sabah yaptığımı atayım yarın sabahta yapar atarım Bi tane daha. Hayır hemen umudu kesme benim arada Bi an silikte çıktı hepsini atarım lh dalgalanma yapabilir. Ona çok güvenme he ama normalde hiç adete yakın yaptın mı bilmiyorum ama normal adetime yakın olandan koyu çıktı o kesin ama zaten değerim çok küçük daha 14 küsürlerde senin ne kadar oldu iğneden sonra.

İğne vurulmadımki kuzum ben ama yumurtlama üzerinden 12 gün geçti dün ve bugün olmam lazımdı adet ama daha olmadım karnımda ağrı vardı kasıklarımda kaç gündür oda geçti şuan inşallah vardır benimde kuzum yaaa

Burda kurdukları için çok aynı gibi duruyorlar ama normal silik halinden Bi tık fazla koyu mesela 30u çok koyuydu 1inde 2 tane yaptım çünkü ilk yaptığım silikti dedim Bi daha mı yumurtladm acaba akşama doğru yaptım yine Bi tık koyu oldu. Bugün yaptığımı malesef tarhlememişim ama o 1inden de koyuydu. Yarın sizin için yapıp atarım ama kızlar normal adet günüme 5 gün var benim iğnenin 12.günü bugün.

Eklentiler

• 16199914689587301952410399827846.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…