- 23 Mart 2020
- 402
- 117
- 53
- 29
Tamam canım teşekkür ederiz bekliyorz yarınKuzum ben laboquick marka kullandım ovulasyon testlerinin yanında gelen. Ama ben parmağımdan Bi iki damla kan alıp idrara karıştırıp yaptım onun etkisi oldu mu bilmiyorum yarın bide normal yapacağım paylaşırım
Yapacaksan sabahtan ilk idrarla yap kuzu. İnşallah güzel haberler alırızAyyy tamam yapalım benim 13 oluyor yarın eğer adet olmazsam gebelik testi almaya gidicem sanırımbu arada bende evde son ovu testimdi bende gazla yaptımmm
Kuzum bende şuan resmen adet olacak gibiyimTamam canım teşekkür ederiz bekliyorz yarınbenimde aynı markanın yanında gelenler var onla yapıcam biraz adet olacak gibiyim ama hayırlısı
Yaa. Başka ne hissediyorsun canımKuzum bende şuan resmen adet olacak gibiyim
Çok komik benm belirti sayılır mı bilmiyorum ama hapşırma ve affedersin geyirme çok oldu. Onun dışında akşamları özellikle çok doluluk hissediyorum karnımda iki gündür özellikle 2 gündür bide göğüslerim ağrıyo ama çok abartı değil. Çok susuyorum ve iştahsızm ama iştahsızlık strese bağlı olabilir sanırım ama en belirgin okan şey kasık ağrısı. İğneden 5 6 gün sonra başladı ve hiç bitmediYaa. Başka ne hissediyorsun canım
YaaaÇok komik benm belirti sayılır mı bilmiyorum ama hapşırma ve affedersin geyirme çok oldu. Onun dışında akşamları özellikle çok doluluk hissediyorum karnımda iki gündür özellikle 2 gündür bide göğüslerim ağrıyo ama çok abartı değil. Çok susuyorum ve iştahsızm ama iştahsızlık strese bağlı olabilir sanırım ama en belirgin okan şey kasık ağrısı. İğneden 5 6 gün sonra başladı ve hiç bitmedi
İnşallah kuzum hepinize dua edeceğimYaaahadi 2 gün sonra güzel değerlerini bekliyoruz
Ay benimde aşırı bi geğirme ve gazım var karnımda pıt pıt ses geliyor karnımdan anlamadım. Ve şiş karnım göğüslerimde acıyor biraz her an adet olacak gibiyim çok tuhafÇok komik benm belirti sayılır mı bilmiyorum ama hapşırma ve affedersin geyirme çok oldu. Onun dışında akşamları özellikle çok doluluk hissediyorum karnımda iki gündür özellikle 2 gündür bide göğüslerim ağrıyo ama çok abartı değil. Çok susuyorum ve iştahsızm ama iştahsızlık strese bağlı olabilir sanırım ama en belirgin okan şey kasık ağrısı. İğneden 5 6 gün sonra başladı ve hiç bitmedi
Ayy kim gidip sabah erkenden test alacakYapacaksan sabahtan ilk idrarla yap kuzu. İnşallah güzel haberler alırızBenimde kasık ağrılarım geçti ve bacaklarımda ağrı var ayakta duramıyorum göğsümdeki sızı hala aynı bir haftadır. Sanırım adet olucam bacaklarımdan ve sinirimden işkillendim. Hayırlısı artık
Ben bundan önceki aylar çok kez adetin ilk ve ikinci günü erken kalkıp test almıstomAyy kim gidip sabah erkenden test alacakneyse eğer adet olmazsam ikindi vakti gider alırım ertesi gün yaparım artık ne yapayım hem daha iyi olur yrın yapmamam
O zaman bizde kan ile karıştırıp yapalım çok mantıklı bence ya inanıyorum ben artık bunlaraValla kızlar bugün yaptığıma dediğim gibi ben parmağıma iğne batırıp iki üç damla kanı önce temiz damlalıkla aldım ve idrara karıştırdım daha sonra test yaptım bununda başka topikte gördüm denk mi geldi yoksa bugün zaten silik çıkar mıydı net emin değilim ama yarın sabah yine idrarla yaparım Bi tane. Ve bu arada doktorumla konuştum erken yapmayın negatif sonuç alırsınız dedi kan içinde pozitif kan 48 saat sonra testi tekrarla dedi. Testlerim de böyle iğne 10.gün yazanda kanla denemiştim ama çok dağınık VS çıkmıştı ama ikinci çizgi varlığını belli ediyordu açıkcası 11.gün erken gebelik olmasına rağmen silik bile çıkmadı
Evet ilk denemeye başladığım da hele ben adete 5 gün kala başlıyordum yapmaya allahhh. Son 6 aydır hiç test almadım günümde adet oldum yada 1-2 gün gecikmeli maks. Hep adeti bekledim. Şimdide heveslenmek istemiyorum daha 1 gün gecikti benimBen bundan önceki aylar çok kez adetin ilk ve ikinci günü erken kalkıp test almıstomçünkü elimdekileri adete kadar tüketiyordum bu ay iyi gidiyorum ne kadar meraklansam da azıcık sabrı öğretti bu süreç
Ya maşallahEvet ilk denemeye başladığım da hele ben adete 5 gün kala başlıyordum yapmaya allahhh. Son 6 aydır hiç test almadım günümde adet oldum yada 1-2 gün gecikmeli maks. Hep adeti bekledim. Şimdide heveslenmek istemiyorum daha 1 gün gecikti benimaslında şöyle rahat perşembeye kadar beklemem lazım normalde ama salı gününe kader beklersem mucize
Canım inşallah tutmuştur ya hiç belli olmaz var ya. Demekki senim yumurtlama erken oldu benim çok geç oldu 17. Gün yumurtladım ben. İğne de vurmadı.. bu Arada iğneyi sen mi istedin herkes vurulmuş benim doktor iğnenin konusunu bile açmadı banaYa maşallahbende işte bilmiyorum bu ay ne zaman olucam normal döngüme göre 6 gün var yarın. Ama iğne vurulduktan sonra 12 adetime 2 gün var gibi düşünüyorum bakalım daha iğne ve klomenle ilk ayım bunlarla döngüm kaç gün olacak. İnş buna gerek olmaz ama nedense içimden bişiler gtti
Yok ben istemedim daha ilk aydan kendi verdi doktor biraz garanticiydi bende bilmiyordum ne olduğunu klomenin burdan araştırınca öğrendim. Benim vajinal yumurtlama takibi de yapamadı benim sorunlarımdan ötürü tahmini ultrasonda gördüğüyle verdi. Ben iğneden 2 gün önce ovulasyonda pik görmüştüm aslında. Kafam o ara cok karıstı benim cok sağlıklı bir süreç olmadı yani anlayacağın şansaCanım inşallah tutmuştur ya hiç belli olmaz var ya. Demekki senim yumurtlama erken oldu benim çok geç oldu 17. Gün yumurtladım ben. İğne de vurmadı.. bu Arada iğneyi sen mi istedin herkes vurulmuş benim doktor iğnenin konusunu bile açmadı bana
Valla kuzum öyle bi şans ki hiç belli olmuyor biliyor musun. Rabbim isterse her şey olurYok ben istemedim daha ilk aydan kendi verdi doktor biraz garanticiydi bende bilmiyordum ne olduğunu klomenin burdan araştırınca öğrendim. Benim vajinal yumurtlama takibi de yapamadı benim sorunlarımdan ötürü tahmini ultrasonda gördüğüyle verdi. Ben iğneden 2 gün önce ovulasyonda pik görmüştüm aslında. Kafam o ara cok karıstı benim cok sağlıklı bir süreç olmadı yani anlayacağın şansa
İyi bile dayandın benceValla kuzum öyle bi şans ki hiç belli olmuyor biliyor musun. Rabbim isterse her şey olurNeyse ben yrın sabah test almaya gidiyorum dayanamayacağım
Ayy benide öyle içimde ya negatif çıkarsa korkusuİyi bile dayandın bencebende yarını dört gözle beklerken şimdi bir umutsuzluk korku saldı içimi pofff . Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş
Aynen öyle negatif ve sil baştan yeniden bunları yaşamakAyy benide öyle içimde ya negatif çıkarsa korkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?